Ziua Logo
  Nr. 4507 de miercuri, 8 aprilie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile Dosare

2009-04-08
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 202.134.119...)
2009-04-08 12:42
ce putem noi face

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-04-08 14:30
laure, esti pe linga ... rau de tot !

La 2009-04-08 12:42:01, laur a scris:


Din nefericire viitorul mai bun al Moldovei nu e in Romania. Economic vorbind.
Romania nu-i poate asigura piatza de desfacere de care Moldova are nevoie pentru ca sa existe. Piatza respectiva este, pe moment doar in Rusia.


__________


Voi, astia care stati la televizor si vedeti cum altii fauresc istoria sunteti doar niste simplii labagii de conjunctura. Ce are de-a face, ma, aiuritule, economia cu faptul ca generatii si generatii de romani au suferit din partea scirbelor, jigodiilor, imputitilor, barbarilor, indiavolicitii de rusi ? M ? Tu ai impresia ca omul sta cu mintea numai la ,,evonomie" ?, la burta ?, la buzunare ? M ? Pai daca era pe-asa, nu ai mai fi venit nici tu pe lumea asta, zapacitule. Istoria a fost faurita de entuziasmul patriotic al unor rebeli care, in prima faza de manifestare au fost catalogati ca anarhisti, turbulenti, golani, vagabonti, platiti, drogati, etc.; dar acestia, in final sunt cei care ne aduc o viata noua, un orizont nou, care asigura romanitatii un nou destin. Nu cu manele si mistouri vom rezista in istorie, ci, UNITZI ! Pohta istorica a romanilor a fost de a fi uniti. Uniti in cuget si-n simtiri. Eu nu cred ca exista popor mai unit ca poporul nostru, chiar daca multi ma vor contrazice. Romanii sunt foarte uniti. Cei care nu cred in acest lucru nu sunt romani, sau daca sunt sunt romani ,,piritzi".

Moldova este PAMINT ROMANESC, in care s-a suferit, in care s-a murit, in care s-a dat cu parul si bazuca si cu katiusa in romani doar pentru vina de a fi romani.

Comunistii au furat alegerile. Ei nu puteau sa iasa victoriosi la aceste alegeri. Nu se paote. Nu pot sa accept. Romanii trebuie sa le dea peste bot acestor viermi si jigodii de rusi si sa-i trimita acasa. In spatele acestei revolutii nu stau ,,agenturili straine", sau mai stiu eu ce teribilisme. In spatele demonstratilor stau munti de cadavre cau trecut ,,dincolo" doar pentru simpla vina de a fi romani si de a-si dori toata existenta lor sa stea legati si strinsi in jurul Bucurestiului. Acum ar fi momentul ca romanii sa treaca Prutul si sa se duca la Chisinau si sa se uneasca.

E un film american in subiectul este un cataclism ecologic, cind America este distrusa de un enorm sistem atmosferic care vine din nord la o temperatura de minus 200 si ceva de grade. Oamenii sunt sfatuit ca sa mearga cit mai in sud spre zone calde. Unde sa se duca americanii, decit in Mexis. Ce frontiere, ce politii, ce armate ? Oamenii au trecut dincolo fara sa le mai pese ca exista o granita, o alta tara, alta limba si alte obiceiuri. In fata urgiei nu mai exista astfel de timpenii; asa si in cazul Moldovei. romanii ar trebui sa se duca la fratii lor si sa treaca prutul far armate, fara politie, fara arme decit cu miinile goale si cu pieptul inainte spre UNIRE. Cine ?, ce poate sa le faca ? Asta trebuie facut acum.

Romanii trebuie sa se redescopere.

Tu ?, poti sa stai in continuare la televizor si sa privesti ,,revolutia in direct" !, si eventual, peste citiva ani, ,,daca iese", sa te lauzi ce mindru te simti ca esti roman. :)))))

Mache din Illinois (...@gmail.com, IP: 12.2.142...)
2009-04-08 15:31
Re: ce putem noi face - Tu, laure in mod cert nimic. si oricum nu asteapta nimeni ceva de la tine..

ionion din Iganga-Uganda (...@hotmail.com, IP: 122.103.88...)
2009-04-08 19:45
pt laur : scumpete rara am niste andrele si niste lana - da-mi adresa si ti le trimit prin

ionion din Iganga-Uganda (...@hotmail.com, IP: 122.103.88...)
2009-04-08 19:47
Re: pt laur : scumpete rara am niste andrele si niste lana - da-mi adresa si ti le trimit cu DHL


ptca observ ca nu ai ceface si dacat sa gangurezi mai bine fa unu pe fata unu pe dos si trimite produsele in Zanzibar pt copii saraci.


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bogdan Hossu tradeaza miscarea sindicala (2472 afisari)
 Case si terenuri scoase la vanzare de banci (2405 afisari)
 Ole, ole, Basarabie! (2302 afisari)
 Basarabenii se ridica din nou (2183 afisari)
 Tacerea oilor (1848 afisari)
 LIVE: Protestatarii s-au adunat din nou in centrul Chisinaului. Se scandeaza "Nu plecam" si "Iura si cu Vova ne-au furat Moldova" (3492 afisari)
 Sexul oral poate duce la cancer la gat (3377 afisari)
 Experiment secret intr-un centru social britanic: Sute de fetite au fost drogate si abuzate sexual in anii '70 (3086 afisari)
 Care "dusmani romani"? Fiul lui Voronin, Oleg, face afaceri bune in Romania (2526 afisari)
 Tata, amant si proxenet: Pentru ca tipam si strigam, imi punea o perna pe cap si continua... (2152 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00767 sec.