Ziua Logo
  Nr. 4489 de miercuri, 18 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-03-18
mihai naglici (...@yahoo.com, IP: 193.231.56...)
2009-03-18 18:09
Domnului Bumerang


1. Nu se vorbeste de ilegalitate insa se vorbeste de directori de banca si executori corupti, fara probe si fara argumente. Eu nu am afirmat ca acestia nu pot fi coruptibili. Mi se pare nedrept totusi sa acuzi o intreaga categorie socio - profesionala fara probe. Este firesc ca cei ce gresesc sa plateasca.
2. Chiar daca un executat silit este in postura de a nu avea bani, sesizarea politiei despere abuzurile executorului nu costa nimic. Si credeti-ma ca nimanui nu-i face placere sa fie interogat.
3. Nu vorbim aici de competitie stimate Domn. Vorbim de incetarea existentei unei categorii profesionale din cauza ca anumiti senatori desfasoara activitati similare. Vi se pare firesc ca 500 de oameni sa ramana fara obiectul muncii pentru ca firme patronate din urma de acestia sa preia aceasta activitate? Aveti idee cate drumuri face un executor bancar la clienat incercand sa gaseasca solutii de plata a datoriei inaintea inceperii executarii silite ? Cu siguranta nu. Dupa cum nu va imaginati nici cum s-ar repezi aceste firme despre care vorbesc sa vanda casele oamenilor prin executorii lor colaboratori.
4. Sunteti gresit informat exista inca Romanesti. . Dar atacuri asupra bancilor sau produs si dupa privatizare.Cazul Bivolaru(senator psd la vremea aceea) - ? Sigur ca banca in cauza nu a dat faliment, insa faptul ca un senator al Romaniei a ajuns sa devalizeze banci este memorabil.
5. Ipoteza cu plata pensiei, salariului etc era doar un exemplu nu o amenintare. Si era menita sa sublinieze faptul ca asa cum bancile isi indeplinesc obligatiile fata de deponenti asa si cei ce s-au imrumutat trebuie sa isi indeplineasca obligatiile fata de banci.
6. Eu nu contest superioritatea procedurii germane. Insa de ce nu faceti referire si la seriozitatea clientului german? Executorul roman trebuie sa respecte termenele procedurii romanesti. El trebuie sa recupereze debitele restante in baza acestei proceduri. Orice depasire a termenelor care ii poate fi imputata poate atrage dupa ea sanctiuni si reclamatii si in ciuda opiniei jurnalisului, nimeni nu isi doreste asta.
7. Nu i-au personal acuzatia dumneavoastra de incompetenta. Probabil ca ea se datoreaza simplului fapt ca nu suntem de acord. Eu nu arunc pisica in ograda nimanui. Eu insumi m-am lovit de multe ori de imperfectiunile sistemului bancar romanesc. Spun doar ca nu este drept ca un jurnalist sa acuze fara probe si sa se transforme peste noapte intr-o unealta pe care o categorie sociala sa o foloseasca impotriva alteia.
Va asigur in continuare de tot respectul meu

Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 79.114.184...)
2009-03-18 19:03
Re: Domnului naglici

s-o zicem pe aia drepta : cei mai mari excroci din Romania sunt bancile !~!~
Comison de retrgere. Comison de depunere. Comision ca respiri aeru din banca .
Dobanzi mari si comisone netransparente . Cred ca unui SS ist i-ar fi mai usor sa faca sa vorbeasca un partizan decat sa obtina o inofrmatie de la un bancher : daca iau 100.000 imprumut cat este servicul datoriei ?!
10 ani in urma mai reuseau sa intarzie transferul din cont in alt cont si cate 2 ba chiar 3 saptamani !!


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stewardesa porno (6197 afisari)
 Copii vanduti pe bucati (2289 afisari)
 ZIUA face lumina in executarile de case (2284 afisari)
 Extazul si agonia marilor puteri ale secolului 21 (1715 afisari)
 La Bran se fac bagajele (1444 afisari)
 Capitala Moldovei exporta studente pentru sex (3535 afisari)
 S-a sinucis dupa ce intreaga scoala a vazut-o goala (3235 afisari)
 Barry Gibb, fost membru Bee Gees, doar umbra a ceea ce a fost candva! (FOTO) (2350 afisari)
 Urmarita de blestemul familiei: Actrita Natasha Richardson, in moarte cerebrala (2081 afisari)
 Angelina Jolie, interzisa la televiziunile britanice. Vezi de ce! (2069 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00723 sec.