Ziua Logo
  Nr. 4480 de sambata, 7 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-03-07
Osiris (...@yahoo.com, IP: 89.123.76...)
2009-03-07 22:50
Procentele? Sa speram ca altii o sa traiasca din procente. Nu te mai da rotund.

ionion din Iganga-Uganda 2009-03-07 8:24
numai in Ucraina ? de ce oare se starneste psihoza antiromaneasca ?
CARE SUNT CAUZELE ? SUNT ELE RELEVANTE SAU NU ?

Osiris 2009-03-07 8:47
Pune-ti mansarda la contributie si o sa iti dai singur RASPUNSUL. Sa te ajut, desi nu meriti. E DESTUL SA COMPARI procentul infractorilor CETATENI romani cu procentul CETATENILOR romani(,) din totalul populatiei tarii respective. Sau procentul infractiunilor facute de CETATENII romani din totalul infractiunilor. Dar trebuie sa muncesti. E mai greu decat sa zvarili aluzii pe piata blogului, asa, de samanta...

ionion din Iganga-Uganda 2009-03-07 9:02
Tu ar fi bine sa citesti stirile organelor de ordine din EU si vei ajunge la cu totul alta concluzie decat sa analizezi niste biete statistici sau argumente de felul acesta pe care MI LE SERVESTI mie SERVESTE-LE acelora care propaga antiromanismul in lume si cauta cauzele acestui fenomen.

Osiris, now
Ai intrebat (8:24) - ti s-a raspuns (8:47). Dar, obraznic si cu tupeul binecunoscut, nu te lasi (9:02). Ai crezut ca ti-am ridicat mingea la fileu, in loc sa incerci cu adevarat sa iti raspunzi la intrebarile tale, "CARE SUNT CAUZELE ? SUNT ELE RELEVANTE SAU NU ?", asa cum te-am indemnat. Mingea te-a dat pe spate. Sa ma ierti, dar la obrazniciile tale, nu pot sa nu-ti raspund:

Mai citesc si altii. Chiar n-ai observat? Daca nu te uitai tot timpul in oglinda si munceai, intelegeai ca CAUZELE, NU, NU SUNT RELEVANTE. Chiar aceste "niste biete statistici", ele, sunt cele care o arata. Asa se procedeaza in orice cercetare operationala pe o populatie. Li se pot alatura, atunci cand se intocmeste un document probatoriu, multele jumatati de adevar, minciunile si chixurile judiciare, flasnetate in tarile respective. Tot in forma statistica.

Tocmai pentru ca cauzele (a se scuzat cacofoniile) nu sunt relevante, aceste "niste biete statistici", cum o trantesti cu mare mandrie, sunt si cheia problemei. Ele vor obliga la o solutie corecta. Pentru ca, poate ai sa intelegi, in tarile respective, si la Bruxelles, pe ele, chiar pe ele se va sprijini solutionarea onorabila a problemei. Nu pe declaratii pioase cum ca cei discriminati, injositi si violentati, sunt plini pana al refuz de “spirit mioritic”. Astea n-au nicio valoare.

Arati iar ca nu esti in stare sa iti sustii corect si cu buna-credinta un punct de vedere. De la tine nu invata omul nimic constructiv. Nu-i de mirare. Ai probleme de exprimare. Asa ca nu te mai da rotund.

PS.Poate o sa observi ca, totusi, sunt singurul care n-am propus eseuri si ti-am raspuns la intrebare, mai mult sau mai putin printre randuri, dar de inteles. Despre cauze, sa vorbeasca altcineva. Daca stie.

Ce mizerie!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Gloante transnistrene din fier vechi romanesc (2449 afisari)
 Psihoza antiromaneasca in Ucraina (2382 afisari)
 Balastul istoriei germane (1546 afisari)
 NATO muta. Avantaj Rusia? (1328 afisari)
 Omul lui Ciorbea incaiera PSD (1282 afisari)
 Catherine Zeta Jones isi arata picioarele intr-o rochie sexi, in timp ce sotul ei e imbracat mai degraba ca un contabil (3267 afisari)
 Noi scenarii socante in cazul uciderii handbalistului Marian Cozma (2069 afisari)
 Microsoft, o decizie surprinzatoare (1933 afisari)
 Eroina tinerilor pro-Putin face furori pe internet (1918 afisari)
 Pamela Anderson nu rateaza nici-o ocazie pentru a-si etala sanii generosi (1822 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00730 sec.