Ziua Logo
  Nr. 4475 de luni, 2 martie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-03-02
horiageo din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 93.126.147...)
2009-03-02 11:36
Raspuns Monei G.

Uite asa, ca sa se mire prostii. Te intreb si eu pe tine; de ce acum 3.5 luni cand Tariceanu spunea ca nu sunt bani pt marirea salariilor profesorilor, tineai partea scursurilor care chipurile ne conduc acum cu basescu in frunte, care minteau cu atata nerusinare ca intradevar guvernul Tariceanu nu are bani dar ei cacanarii secolului XXl, vor avea bani si vor mari salariile retroactiv. Acum se scarpina-n cu-r iar voi sustinatorii acestui cancer PSD-PNL le tineti isonul. In perioada guvernarii PNL, ieseau la rampa papagalii pedisti si acuzau PNL de alianta cu PD-L, acestia, nici unii nici ceilalti nu recunosteau acest lucru considerat de Boala Rosie-PD-L, ca fiind alianta toxica. Acum alianta lor li se pare <<benefica'' si voi inghititi si aceasta marsavie. Papagalul Boc acuza guv. Tariceanu ca sunt prea multi angajati in guvern si aparatul administrativ, acum aproape ca s-a dublat, cheltuielile atingand cote alarmante si suntem abia la inceput. Problema asta sa ti-o pui nu ca unii profesori dau meditatii iar altii nu si deci sa nu mai ia nimeni acea suta de euro pt carti odata pe an, pt cativa profesori care dau meditatii si pe buna dreptate asa este normal;Pregatire buna-castig bun.De abramburica nici un cuvant de repros. Nici nu s-a instalat aceasta pocitanie si a inceput cu masuri de ca-cat. In loc sa-i ambitioneze pe profesori, sa existe o competitie in cea ce reprezinta metodele de pregatire si predare, Abramburica vrea sa-i aplatizeze pe toti sa nu mai existe diferenta intre ei. Cei buni sa fie la fel platiti ca cei mai slabi. Aceasta Urdoare ar trebui eliminata din sistemcat mai curand. Cel mai toxic guvern de pana acum. Cu un premier care pupa cu-rul Plestii permanent, care este obedient la aceasta Pleasca pana la ridicol Romania se indreapta catre Haos.Exact unde ne indreapta Pleasca de 4 ani.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Are dreptate (3058 afisari)
 Spionati pe Messenger (2598 afisari)
 Jaf cu vaporul (2164 afisari)
 Trasi din nou pe sfoara (1446 afisari)
 Criza divizeaza UE (1418 afisari)
 Sotia lui Tom Cruise, asa cum speram sa n-o mai vedem niciodata: supta la fata, nespalata pe cap si cu oja sarita (3843 afisari)
 Din programul economic transmis de Guvern la CE: Creste varsta de pensionare, iar angajarile in sectorul public, blocate pana in 2011 (2340 afisari)
 Unul dintre multii "politologi" rusi: Se pregateste o lovitura de stat impotriva lui Putin (2218 afisari)
 Nu ti-ai platit rata la banca? Uita de executorii bancari, pentru ca-ti bat la usa cei judecatoresti! (2052 afisari)
 Masacrul de la Fantana Alba, un Monument al suferintei romanesti - SEMNEAZA PETITIA (1909 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00634 sec.