Comentarii: 4, forum ACTIV
Hokusai san 2009-02-19 22:01:36 |
Hmmm, tot mai bunai bucataria chineza, cea cu porc, peste , pui, vita, NU SERPI, INSECTE...!!!!!
| |
................... | |
| |
Hokusai san 2009-02-19 22:02:47 |
Hmmm, tot mai buna-i bucataria chineza, cea cu porc, peste , pui, vita, NU SERPI, INSECTE...!!!!!
| |
Daaaa!
La 2009-02-19 22:01:36, Hokusai san a scris:
> ...................
>
| |
| |
Olga Khan 2009-02-19 22:38:09 |
"crispy" patatinos
| |
Cum devin "crocanti" cartofiorii de la zeama de lamiie??? la ce temperatura
eventual .... ca pe poza nu se vad crusty deloc!!!! | |
| |
neamtu tiganu 2009-02-19 23:17:38 |
Re: "crispy" patatinos
| |
La 2009-02-19 22:38:09, Olga Khan a scris:
> Cum devin "crocanti" cartofiorii de la zeama de lamiie???
---------------------
Cartofi crocanti... se prajesc cartofii doar asa un pic si se lasa sa se raceasca, usuce... si se mai baga odata .. atunci ies crocanti... se mai pune si ceva usturoi necojit in uleiu fierbinte... | |
| |
« Sumar articole
Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.
|