Ziua Logo
  Nr. 4466 de joi, 19 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-02-19
Zenn din Gringostan (...@yahoo.com, IP: 24.189.153...)
2009-02-19 05:22
The Crash of 2009 Is COMING To YOU!!





http://patriotsforamerica.ning.com/video/the-crash-of-2009-is-coming-to

california din http://ziualibera.blogspot.com/ (...@yahoo.com, IP: 24.251.169...)
2009-02-19 18:35
Multumita lui Obozo.

La 2009-02-19 05:22:46, Zenn a scris:

>
>
>
>
> http://patriotsforamerica.ning.com/video/the-crash-of-2009-is-coming-to
>
>
>
Ar trebui sa cauti si show-ul lui Glenn in care a avut invitat pe Celente, un economist de origine italiana. Asa poti sa pui si niste argumente in spatele graficului asta.

Singurul lucru bun care ar putea sa iasa de aici ar fi ca macar un sfert din IDIOTII care l-au votat pe O'bozo sa realizeze in ce rahat mare au bagat America.

Nu, n-am uitat de unde am plecat. We've been there and it's not working.

PS. Hillary ar fi fost parfum pe langa white hating communistoidul asta de Hussein Obama care n-o sa se opreasca din calatorii pana n-o sa viziteze toate cele 57 state ale Americii. Plus Canada, 58.

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2009-02-19 18:55
Re: Multumita lui Obozo.

La 2009-02-19 18:35:10, california a scris:



Singurul lucru bun care ar putea sa iasa de aici ar fi ca macar un sfert din IDIOTII care l-au votat pe O'bozo sa realizeze in ce rahat mare au bagat America.


__________



Vorbesti rar si vorbesti si prostii ! Sunt 14 milioane de forecloser-uri pe care Obama le va ierta in trei etape. Ia sa ne spui si noua cine o sa regrete ca l-a ales pe Obama ? Un port avion cheltuieste din bugetul statului 10 miliarde de dolari pe luna. Cite port avioane are America si cit se cheltuieste de pomana cu ele doar ca sa le plimbe pe oceanele lumii ? Ce mare lucru e pentru America 800 de miliarde de dolari ? Are balta peste. Tu rineste acolo in continuare si pentru altii ca asa-i in comunismul capitalist american. Ideile socialiste ale lui Obama sunt binevenite si vor aduce progresul in State; capitalismul de tip barbar la care viseaza scirbele de conservatori si unii republicani a murit. Cine se mai poate astepta de la o mina de otrepe miliardare sa creeze job-uri ? Nimeni. Tot statul e acela care trebuie sa intervina si sa aibe grija de cetatenii lui. Hai, ushhhh !

neamtu tiganu din nemtia (...@aol.com, IP: 195.93.60...)
2009-02-19 18:59
Amuzant..

> La 2009-02-19 18:35:10, california a scris:
> Singurul lucru bun care ar putea sa iasa de aici ar fi ca macar un
> sfert din IDIOTII care l-au votat pe O'bozo sa realizeze in ce rahat
> mare au bagat America.
>
-----------------------------
Cica Obama venit de citeva zile baga America in rahat...ha... ha..ha.. nici nu-i greu dupa perioada stralucita si mostenirea lasata de Bush..

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2009-02-19 19:18
Re: Amuzant..

La 2009-02-19 18:59:22, neamtu tiganu a scris:



Cica Obama venit de citeva zile baga America in rahat...ha... ha..ha.. nici nu-i greu dupa perioada stralucita si mostenirea lasata de Bush..


________



Nuuuu, nu tigane ... alta-i treaba. Jigodiile de imbuibati, CIO-istii, jigodiile de la bursa, si cei care detin cea mai mare parte a banetului amerikan, sunt luati la control ,,proctologic", si obligati sa spuna de ce au nevoie de atitea averi si ca ar fi bine sa mai dea inapoi si la cei prin care le-au obtinut. Si ?, stai asa oleaca, sa vezi ca va da cu curul de pamint si NAFTA, obligind pe otrepele de investitori americani care au sclavagit intreaga indo-china sa revina acasa si sa dea slujbele la americani. Atunci sa vezi ce-o sa fie. Si nu suntem departe de ziua cind le va mari taxele la aceste otrepe pina la 80% din venitul lor. La toate otrepele astea le e frica de suportul intregii tari dat lui Obama; drept pentru care, Obama a inceput sa fie luat la mishto de catre o parte a mass-mediei platita din banii republican-conservatorilor, dar nimeni nu-i mai asculta. Obama va face treaba numai daca ridica taxele miliardarilor si introduce citeva legi de tip social pentru ca s-a ajuns la nivele exasperante de mirshevie capitalista. Ai sa vezi si ai sa auzi lucruri mari de tot. Stiai ca a trimis inca 17 mii de soldati in Afganistan ? Sa vezi ce-i va face si lui Bin Laden, dupa care o sa puie gonacii si pe Pakistan. Stai o tzira. Gagiul e pe cai mari. Scirbele de conservatori, jigodiile dracului, il iau la misto si-i spun mesia. Cui ii pasa ? Pe toti americanii ii dor in koor de balele conservatorilor. Obama e pe cai mari si e iubit de popor pentru ca, dupa zeci de ani de ordinarii, in sfirsit a venit un presedinte caruia-i pasa de omul de rind. Asta-i scot din minti pe jigodiile imbuibate din patronajul american. Dracii o sa-i gaseasca.

Smekerezada din Amintiri (...@yahoo.com, IP: 87.64.8...)
2009-02-19 19:20
Re: chiar ca Amuzant.. , dar si trist ...

La 2009-02-19 18:59:22, neamtu tiganu a scris:

> Cica Obama venit de citeva zile baga America in rahat...ha... ha..ha..
> nici nu-i greu dupa perioada stralucita si mostenirea lasata de Bush..
==========
Unii, ... fiindca au trait si s-au rigidizat in Romania, ...
au ajuns niste acrituri cinice,

nu mai cred ca pe lume poate exista patriotism, spirit de sacrificiu, ...
voluntarism de intrajutorare intre cetateni, ...
efort comun in fatza unei situatii grave, ...
ei numesc toate astea ... ``socialism`` ... fiindca altceva nu cunosc !!

insa copiii lor, stiu mai bine !!

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2009-02-19 19:33
Re: chiar ca Amuzant.. , dar si trist ...

La 2009-02-19 19:20:48, Smekerezada a scris:



ei numesc toate astea ... ``socialism`` ... fiindca altceva nu cunosc !!


________



Nu mai poate Obama ca i se spune mesia, hristos, the hero, etc. ! Un lucru e clar, in America se simte un vint de primavara si, culmea, acest vint bate inspre amaritii si defavorizatii sortii. Ca sa nu mai spun de ce-a facut la Casa Alba, unde totul era organizat in asa fel incit nici presedintele nu stia ce sa mai faca. A dat cu toti consilierii de pamint si i-a pus la treaba, iar pe multi i-au dat afara ca si-asa isi sugeau degetele de pomana toata ziua pe jdemii de parai. Michelle le-a bagat un ardei rosu la toti consilierii si i-au pus pe jar.

Normal ca dupa legea aprobata ieri, jigodiile din patronajul american sa sara ca arsi, proorocind tot felul de dezastre, dar gagiul isi vede in continuare de treaba. Doar un 10% sa taie din bugetul de inarmare, si sa vezi cum isi trage 3 miliarde de parai pe de-a moaca. Dejea le-a bagat morcovul la CIA si NSA, care inghit fara masura trilioane si trilioane de dolari fara sa dea nimic in schimb. Dar sa vezi bugetul de anul viitor. Hai, ca acum se merge pe rahatul de buget facut de jigodia de Bush. La anul sa vezi cum o sa le taie macaroana la toate jigodiile si-o sa refaca cele 815 miliarde de dolari. Industria constr. de mashini iar a cerut 22 de miliarde de dolari, fara sa prezinte nici un plan de redresare; Obama le-a cerut sa vina cu un plan perfect pus la punct din care sa reiasa faptul ca ind. auto se va concentra pe automobile cu sursa de energie alternativa, electrica sau cu hidrogen. Jigodiile au inceput sa miriie ca nu le convin din cauza relatiilor cu magnatii petrolului, txon si bp carora li s-ar taia macaroana. Eu sunt convins ca viata lui Obama este in mare primejdie din cauza curajului pe care-l are.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tökes acuza Romania de "genocid pasnic" (3548 afisari)
 Neofascistii italieni pregatesc expulzarea fortata a romanilor (3219 afisari)
 Basescu si-a luat tainul de la PSD (2480 afisari)
 Efectul Ciorogarla (2202 afisari)
 Taxa auto mai mica dar dubla (1986 afisari)
 Un sarpe lung de 30 de metri, asemuit unei creaturi mitice, inspaimanta locuitorii unei insule malaeziene (5546 afisari)
 Desi are un bust impresionant, barbatii au votat-o pentru "cel mai bun posterior" (FOTO) (3549 afisari)
 Prima casatorie gay din Romania, oficiata de un preot ortodox  (2126 afisari)
 Vaticanul a decis: Nu se poate discuta de egalitate sexuala in Iad (1891 afisari)
  Julia Roberts, frumusica foc si la 41 de ani, a gasit elixirul tineretii (1704 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00742 sec.