Ziua Logo
  Nr. 4466 de joi, 19 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-02-19
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2009-02-19 14:46
Rush Limbaugh

Rush a luat foc pur si simplu ieri la ,,golden microphone".

Pentru romanii de acasa sau din alte parti ale pamintului minus USA, trebuie sa stie ca Rush Limbaugh este vocea cea mai stridenta a conservatorilor americani, conservatori ce nu au un partid dar s-au aciuit in aripa dreapta a partidului republican.

Rush este un comentator nascut in satul Cape Girardeau, foarte aproape de orasul in care locuieste moa. Acest satuc a fost si este inima kkk-ului si a rasismului din Missouri. Rush a fugit de-acasa in Sacramento unde a fost DJ la un post anonim de radio, folosind droguri non-stop, pentru ca mai tirziu sa se bage in politica. Datorita sharmului lui, a cistigat rapid increderea conservatorilor devenind cel mai ascultat comentator de radio din SUA. Zilnic sunt peste 25 de milioane de fraieri care-l asculta. Rush a avut si o emisiune tv pe CNBS dar nu a tinut prea mult devenind subiectul saptaminal de facut mishto al celor de la Saturday night live datorita grasimii pe care o purta cu el, semanind cu o mare bashica de carne. Incet-incet, Rush a trecut la un regim de slabire drastic si a pierdut in greutate mai mult decit jumatate din cit avea, devenind un tip foarte slabut si placut la infatisare, iar cei de la SNL l-au uitat. Dar, Rush, a inceput sa aibe probleme cu coloana, avind dureri insuportabile, pentru care doctorul i-a administrat niste medicamente care aveau si efect afrodisiac, pentru care a facut abus si dependenta de ele, ajungind la acelasi efect ca cel al drogurilor, fapt ce l-a facut sa recunoasca acest lucru acum patru ani. A avut sediul radioului in New York, dar cei de-acolo l-au azvirlit din cauza faptului ca New Yorkul este prin excelenta democrat si nu avea audienta necesara. Asa ca s-a mutat in Florida. De ce am spus toate aceste lucruri romanilor neamericani ?, pentru ca toti amerlocii de pe aici sunt inspirati NUMAI si NUMAI si NUMAI de acest cracanat mintal, preluindu-i ideile in totalitatea lor, pe baza carora zic ei in, prostia lor, fac pe interesantii pe aici, pe forumul asta. Nu-i bagati in seama, fratilor, pentru ca acesti amerloci oricum nu sunt americani ci mucavale, figuri triste de labari !

Ieri, Rush a luat foc, fiind cu un ochi pe tv unde Obama vorbea live despre aprobarea planului lui de redresare economica, iar cu un ochi era atent la ce spune pe golden microphone (asa denumeste el microfonul de la care vorbeste, care, in adevar este aurit, oferit ca cadou de o jigodie conservatorista).

Rush este mentorul spiritual al celor de la Fox News sau NBC, nascind si crescind o pleiada de puturosi mintali care invenineaza mass-media americaneasca, si-asa saturata de tot felul de imbecili.

Ce nu-i convine lui Rash, si implicit avortonilor care-l suporta, este faptul ca planul Obama, in prima lui faza, anuleaza datoriile a peste 3 milioane de detinatori de case care nu au din ce sa-si plateasca ratele. A doua parte a acestui plan va ierta peste 8 milioane de amariti care nu au din ce sa-si plateasca ratele la case. Rush imprastie puroiul ideilor sale de avorton cum ca acesti bani vin din buzunarul taxpayerilor. Dar nimeni nu spune ca planul de a aproba imprumuturi cu ghiontura a aprtinut boului de Bush, crezind astfel ca toti negri si hispanicii nu vor mai percepe pe republicani ca fiind rasisti, antiemigranti sau sprijinitori ai paturilor de bogati, cistigindu-si astfel popularitatea in rindul unei mari parti a alegatorilor. Acum, Obama scoate din rahat ceva ce Bush a inceput, numai ca, ce-a dorit Bush se intoarce 100% impotriva lui Bush si in favoarea lui Obama, pentru ca timpitii de conservatori nu au intuit strategia republicanilor dindu-si singuri cu shutul in fund. Acum, majoritatea celor care au primit case pe daibogi de la republicani sunt ferm convinsi ca democratii ii salveaza, si lor si lui Obama ii vor multumi si ii vor da lozul la viitoarele alegeri. Obama va deveni sel mai apreicat presedinte al Americii din toanta istoria aceste tari de rahat pentru acest cacadou extraordinar oferit prostimii nehalite si sarace a Americii.

Inchipuiti-va ca vi s-a aprobat un imprumut pentru o casa de 400 de mii de dolari, cu 12 camere, cinci wc-uri, si alte zeci de acareturi, cu doua grupuri de aer conditionat si trei grupuri pentru incalzirea apei si pentru incalzirea casei, la care imprumut, sau rata lunara se ridica la aprox. 4000 de dolari, iar venitul pe luna al celui care a primit aprobare la acest imprumut este de aprox. 1500 de dolari pe luna ! M ? Si vine acum presedintele Americii sa va spuna ca sunteti iertati de acesti 400 de mii de dolari si ca : ,,sa traiti bine !", si sa va mai aduceti aminte din cind in cind sa ne mai dati si noua un zece dolari din an in paste cind va veti mai aduce aminte ca aveti o casa data pe daibogi ! E drept ? E just ? Nu se stie. Cei care vor primi anularea de la plata ratelor spun ca da : ,,lasa domnule ca are balta peste", dar in long run, se vor naste un sir intreg de tensiuni sociale. Ce nu stiu romanii despre imprumuturile de case din State este faptul ca aceste imprumuturi au dobinzi, care dobinzi, pe termen de 30 de ani cit dureaza majoritatea acestor imprumuturi fac ca o casa sa se plateasca de 3 ORI fata de pretul de vinzare. Daca o casa, spre exemplu, ca a mea de 250 de mii, construita acum 14 ani, la o dobinda de 6,25 %, in final o platesc la o valoare de 700 de mii. Primii 15 ani se plateste numai interesul pentru ca bancile vor intii si intii banii lor, si abia, dupa 15 ani incepi sa platesti ,,principalul", adica cei 250 de mii de dolari care au costat casa. Asta reprezinta un furt din buzunarul omului, furt din care bancile traiesc bine-mersi, nineaca. Acum, Obama ii iarta pe jigodiile care au fortat bancile sa le aprobe aceste imprumuturi toxice, ca sa nu mai plateasca interesurile ci numai preturile pentru case, si asta, numai daca au; daca nu, el, Obama ii asteapta cu rabdare pina la calendele grecesti !

Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 208.207.43...)
2009-02-19 17:05
Kalugare iar a dat Kakarea verbala peste tine....................

shi n-ai habar ce contzine BILL-ul ala......................vorbeshti in prostie pentru dobitocii invidioshi din RO.........care Juiseaza cind vorbeshti pe limba lor.................




La 2009-02-19 14:46:17, CALUGARU a scris:

> Rush a luat foc pur si simplu ieri la ,,golden microphone".
>
> Pentru romanii de acasa sau din alte parti ale pamintului minus USA,
> trebuie sa stie ca Rush Limbaugh este vocea cea mai stridenta a
> conservatorilor americani, conservatori ce nu au un partid dar s-au
> aciuit in aripa dreapta a partidului republican.
>
> Rush este un comentator nascut in satul Cape Girardeau, foarte aproape
> de orasul in care locuieste moa. Acest satuc a fost si este inima
> kkk-ului si a rasismului din Missouri. Rush a fugit de-acasa in
> Sacramento unde a fost DJ la un post anonim de radio, folosind
> droguri non-stop, pentru ca mai tirziu sa se bage in politica.
> Datorita sharmului lui, a cistigat rapid increderea conservatorilor
> devenind cel mai ascultat comentator de radio din SUA. Zilnic sunt
> peste 25 de milioane de fraieri care-l asculta. Rush a avut si o
> emisiune tv pe CNBS dar nu a tinut prea mult devenind subiectul
> saptaminal de facut mishto al celor de la Saturday night live
> datorita grasimii pe care o purta cu el, semanind cu o mare bashica
> de carne. Incet-incet, Rush a trecut la un regim de slabire drastic
> si a pierdut in greutate mai mult decit jumatate din cit avea,
> devenind un tip foarte slabut si placut la infatisare, iar cei de la
> SNL l-au uitat. Dar, Rush, a inceput sa aibe probleme cu coloana,
> avind dureri insuportabile, pentru care doctorul i-a administrat
> niste medicamente care aveau si efect afrodisiac, pentru care a facut
> abus si dependenta de ele, ajungind la acelasi efect ca cel al
> drogurilor, fapt ce l-a facut sa recunoasca acest lucru acum patru
> ani. A avut sediul radioului in New York, dar cei de-acolo l-au
> azvirlit din cauza faptului ca New Yorkul este prin excelenta
> democrat si nu avea audienta necesara. Asa ca s-a mutat in Florida.
> De ce am spus toate aceste lucruri romanilor neamericani ?, pentru ca
> toti amerlocii de pe aici sunt inspirati NUMAI si NUMAI si NUMAI de
> acest cracanat mintal, preluindu-i ideile in totalitatea lor, pe baza
> carora zic ei in, prostia lor, fac pe interesantii pe aici, pe forumul
> asta. Nu-i bagati in seama, fratilor, pentru ca acesti amerloci oricum
> nu sunt americani ci mucavale, figuri triste de labari !
>
> Ieri, Rush a luat foc, fiind cu un ochi pe tv unde Obama vorbea live
> despre aprobarea planului lui de redresare economica, iar cu un ochi
> era atent la ce spune pe golden microphone (asa denumeste el
> microfonul de la care vorbeste, care, in adevar este aurit, oferit ca
> cadou de o jigodie conservatorista).
>
> Rush este mentorul spiritual al celor de la Fox News sau NBC, nascind
> si crescind o pleiada de puturosi mintali care invenineaza mass-media
> americaneasca, si-asa saturata de tot felul de imbecili.
>
> Ce nu-i convine lui Rash, si implicit avortonilor care-l suporta, este
> faptul ca planul Obama, in prima lui faza, anuleaza datoriile a peste
> 3 milioane de detinatori de case care nu au din ce sa-si plateasca
> ratele. A doua parte a acestui plan va ierta peste 8 milioane de
> amariti care nu au din ce sa-si plateasca ratele la case. Rush
> imprastie puroiul ideilor sale de avorton cum ca acesti bani vin din
> buzunarul taxpayerilor. Dar nimeni nu spune ca planul de a aproba
> imprumuturi cu ghiontura a aprtinut boului de Bush, crezind astfel ca
> toti negri si hispanicii nu vor mai percepe pe republicani ca fiind
> rasisti, antiemigranti sau sprijinitori ai paturilor de bogati,
> cistigindu-si astfel popularitatea in rindul unei mari parti a
> alegatorilor. Acum, Obama scoate din rahat ceva ce Bush a inceput,
> numai ca, ce-a dorit Bush se intoarce 100% impotriva lui Bush si in
> favoarea lui Obama, pentru ca timpitii de conservatori nu au intuit
> strategia republicanilor dindu-si singuri cu shutul in fund. Acum,
> majoritatea celor care au primit case pe daibogi de la republicani
> sunt ferm convinsi ca democratii ii salveaza, si lor si lui Obama ii
> vor multumi si ii vor da lozul la viitoarele alegeri. Obama va deveni
> sel mai apreicat presedinte al Americii din toanta istoria aceste tari
> de rahat pentru acest cacadou extraordinar oferit prostimii nehalite
> si sarace a Americii.
>
> Inchipuiti-va ca vi s-a aprobat un imprumut pentru o casa de 400 de
> mii de dolari, cu 12 camere, cinci wc-uri, si alte zeci de acareturi,
> cu doua grupuri de aer conditionat si trei grupuri pentru incalzirea
> apei si pentru incalzirea casei, la care imprumut, sau rata lunara se
> ridica la aprox. 4000 de dolari, iar venitul pe luna al celui care a
> primit aprobare la acest imprumut este de aprox. 1500 de dolari pe
> luna ! M ? Si vine acum presedintele Americii sa va spuna ca sunteti
> iertati de acesti 400 de mii de dolari si ca : ,,sa traiti bine !",
> si sa va mai aduceti aminte din cind in cind sa ne mai dati si noua
> un zece dolari din an in paste cind va veti mai aduce aminte ca aveti
> o casa data pe daibogi ! E drept ? E just ? Nu se stie. Cei care vor
> primi anularea de la plata ratelor spun ca da : ,,lasa domnule ca are
> balta peste", dar in long run, se vor naste un sir intreg de tensiuni
> sociale. Ce nu stiu romanii despre imprumuturile de case din State
> este faptul ca aceste imprumuturi au dobinzi, care dobinzi, pe termen
> de 30 de ani cit dureaza majoritatea acestor imprumuturi fac ca o casa
> sa se plateasca de 3 ORI fata de pretul de vinzare. Daca o casa, spre
> exemplu, ca a mea de 250 de mii, construita acum 14 ani, la o dobinda
> de 6,25 %, in final o platesc la o valoare de 700 de mii. Primii 15
> ani se plateste numai interesul pentru ca bancile vor intii si intii
> banii lor, si abia, dupa 15 ani incepi sa platesti ,,principalul",
> adica cei 250 de mii de dolari care au costat casa. Asta reprezinta
> un furt din buzunarul omului, furt din care bancile traiesc
> bine-mersi, nineaca. Acum, Obama ii iarta pe jigodiile care au fortat
> bancile sa le aprobe aceste imprumuturi toxice, ca sa nu mai plateasca
> interesurile ci numai preturile pentru case, si asta, numai daca au;
> daca nu, el, Obama ii asteapta cu rabdare pina la calendele grecesti
> !
>

CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2009-02-19 18:42
Re: Kalugare iar a dat Kakarea verbala peste tine....................

La 2009-02-19 17:05:24, Mos Grigore a scris:



shi n-ai habar ce contzine BILL-ul ala......................vorbeshti in prostie pentru dobitocii invidioshi din RO.........care Juiseaza cind vorbeshti pe limba lor.................



_________



Bine, mai, corcodele ... lumineaza-ne tu. Ia spune-ne tu ce spune in Bill-ul ala, ca eu nu m-am referit la Bill ci la ce-a spus Rush despre Bill.


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tökes acuza Romania de "genocid pasnic" (3548 afisari)
 Neofascistii italieni pregatesc expulzarea fortata a romanilor (3219 afisari)
 Basescu si-a luat tainul de la PSD (2480 afisari)
 Efectul Ciorogarla (2202 afisari)
 Taxa auto mai mica dar dubla (1986 afisari)
 Un sarpe lung de 30 de metri, asemuit unei creaturi mitice, inspaimanta locuitorii unei insule malaeziene (5546 afisari)
 Desi are un bust impresionant, barbatii au votat-o pentru "cel mai bun posterior" (FOTO) (3549 afisari)
 Prima casatorie gay din Romania, oficiata de un preot ortodox  (2126 afisari)
 Vaticanul a decis: Nu se poate discuta de egalitate sexuala in Iad (1891 afisari)
  Julia Roberts, frumusica foc si la 41 de ani, a gasit elixirul tineretii (1704 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00811 sec.