Ziua Logo
  Nr. 4460 de joi, 12 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2009-02-12
Arcturus (...@gmail.com, IP: 24.82.154...)
2009-02-11 21:44
neonazistii lui Lieberman la putere

rusine israelienilor ...

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.233...)
2009-02-11 22:02
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

La 2009-02-11 21:44:10, Arcturus a scris:

> rusine israelienilor ...
============================================================

Te asigur ca este roman de limba rusa( fortat) si nu hun de origine rroma

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.233...)
2009-02-11 22:08
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

La 2009-02-11 21:44:10, Arcturus a scris:

> rusine israelienilor ...
===================================================

Basescu: Presa discrediteaza statul ;

......."Se produce un fenomen exagerat - discreditarea statului", a acuzat, din nou, mass media, presedintele Traian Basescu, cu ocazia ceremoniei de investire a ministrului de Interne, Dan Nica.

Constient de faptul ca va produce furtuni, dupa cum el insusi s-a exprimat, seful statului a infierat, din nou, presa romaneasca, afirmand ca in prezent se desfasoara "o campanie exagerata de discreditare a statului" declansata de mogulii de presa si ca politicienii si membrii Guvernului au obligatia sa lupte impotriva acestei discreditari "prin realitati".

"In momentul de fata se produce un fenomen exagerat de discreditare a statului, realizata de trusturile mari de presa, care au pornit aceasta campanie fara sa se intrebe daca au dobandit trusturi de presa luand bani de la FNI si Crescent.

.........Maghiarii nu au fost abandonati

Presedintele i-a indemnat pe ministri sa acorde o atentie deosebita infrastructurii si problemelor din zonele in care etnicii maghiari sunt majoritari, pentru a demonstra ca "maghiarii nu au fost abandonati", chiar daca UDMR nu mai este la guvernare.

"Mi-as dori ca electoratul maghiar sa nu aibe impresia ca, nefiind UDMR la guvernare aceasta zona a fost abandonata.

Poate este timpul sa faca demonstratia ca poate fi un bun aparator al intereselor minoritatilor maghiare chiar daca UDMR nu este la guvernare", a declarat Basescu, adaugand ca exista o problema in anumite zone ale tarii unde "politicieni ai UDMR au utilizat institutiile descentralizate ca pe propriile mosii".

"Rugamintea este sa nu se faca deosebirea intre etnici maghiari si romani, toti sunt cetateni ai Romaniei. (...) In unele primarii, unde sunt primari UDMR, se produce chiar o epurare a cetatenilor romani iar aici trebuie gasit un echilibru", a adaugat presedintele, subliniind insa ca "nu poate fi vorba de autonomie teritoriala".


contraevreu-rus (...@aol.com, IP: 208.104.167...)
2009-02-11 22:09
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

De ce rusine,a plouat cu galeata in ziua alegerilor,toti au fost imbracati cu haine de iarna.


La 2009-02-11 21:44:10, Arcturus a scris:

> rusine israelienilor ...
>

Evreu-rus din Rusia (...@yahoo.com, IP: 89.47.58...)
2009-02-11 22:14
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

La 2009-02-11 21:44:10, Arcturus a scris:

> rusine israelienilor ...

Adevarul este ca Lieberman are apucaturi de mic nazist. S-a remarcat prin declaratii dure la adresa arabilor, pledeaza ptr un transfer al arabilor israelieni in teritoriile palestiniene, fapt ptr care a fost numit fascist de deputatii arabi din Knesset. S-a pronuntat, ptr atacarea Iranului si a barajului Assuan din Egipt. De asemenea, s-a opus retragerii din Gaza din 2005 si desfiintarii coloniilor evreiesti din Cisiordania. Cooptarea la guvernare a lui Lieberman este oarecum problematica, insa sa speram ca se va da pe brazda in cele din urma (caci cainele care latra nu musca) si va reveni la sentimente mai pasnice. Cat despre tandemul satanist Livni& Netanyahu (Hamas a apreciat ca israelienii au votat cu cei mai agresivi lideri), este clar ca societatea israeliana a luat-o pe o panda descendenta si nu da semne ca si-ar reveni in viitorul apropiat.

Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 79.114.185...)
2009-02-11 22:20
Re: neonazistii lui Lieberman la putere rusine israelienilor ... sau sovieticilor ??!

api gagiu seamana a Pamiat . Casa Noastra este numele unei formatiuni ruse (am uitat a cui) . Si pozitii extremiste avea si ala cu mama rusoaica si tatal jurist ( ei si? Jojo nu era gruzin poate amestecat cu osetin ? Cati cea Mare nu era nemtoaica pur sange si urmasa adevarat a lui Petru I ??! "Adevaratulrus" din Chinau nu era unu Crusevan, roman de origine ?! )

Ma rog pace cu Bibi o sa fie aia di tintirim .
Ins aIsarelienii au avut bafta . Postsovoetizarea s-a amanat .....ca dragu de Lieberman ii invata bunele maniere stil ruskii .

Oricuj vaz ca pe nomencalturistu totot nelu il dor ungurii mult ... baieti buni nu s-au multumit cu jumatati de masura ca romanii cei lispiti de caracter .. au facut-o pe ultimii metri si in asa fel ca Eicham degusta linistit vinuri de Tokai si intre 2 sticle il cita pe Talleyrand : fara exces de zel !!!

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.233...)
2009-02-11 22:21
Re: oligarhii rusi -Lieberman la putere

La 2009-02-11 21:44:10, Arcturus a scris:

> rusine israelienilor ...
==========================================================

........Cum a ajuns acest emigrant moldovean din Chisinau, sarac, vorbitor al unei ebraice cu accent rusesc si lipsit de relatii sociale, sa incropeasca un partid-fantoma si sa-l transforme in cea de-a treia forta politica a unei tari cu veche traditie democratica?..........

Un oligarh rus construieste in Israel un Versailles

Locuitorii orasului Kasaria, din Israel, asista de cateva zile la un spectacol neasteptat: sub ochii lor, buldozere uriase au ras de pe fata pamantului mai multe vile de lux, a caror fatada abia fusese refacuta. Praf au fost facute piscine si curti din marmura, precum si copacii din jur. In locul devenit viran, care se intinde pe 11.000 de metri patrati, va fi construita cea mai mare vila din Israel, o replica a Palatului Versailles.

Toate vilele distruse au fost cumparate, separat, pe numele Olga Kogan, dar, potrivit presei ruse, in spatele afacerii s-ar afla un oligarh rus. Potrivit unuia din executorii proiectului, in perimetrul eliberat va fi ridicat „un adevarat Palat Versailles”.

Noua constructie va fi compusa din doua cldiri, o casa de locuit cu trei nivele si un alt edificiu cu doar doua etaje. Va fi folosita tehnologia de ultima ora din domeniu: de la sisteme sofisticate de protectie si semnalizare, pana la sisteme electronice de climatizare, precum si parcuri, gradini, un bazin deschis, terenuri de tenis.

Numai vilele daramate au costat 11 milioane de dolari, costul total al proiectului ridicandu-se la 50 de milioane. Vecinii misteriosului oligarh rus vor fi omul de afaceri Arkadi Gaidamak si liderul Partiduui Likud, Benjamin Netanyahu.

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.233...)
2009-02-11 22:31
Re: neonazistii lui Lieberman la putere rusine israelienilor ... sau sovieticilor ??!

La 2009-02-11 22:20:00, Ghita Bizonu' a scris:

> api gagiu seamana a Pamiat . Casa Noastra este numele unei formatiuni
> ruse (am uitat a cui) . Si pozitii extremiste avea si ala cu mama
> rusoaica si tatal jurist ( ei si? Jojo nu era gruzin poate amestecat
> cu osetin ? Cati cea Mare nu era nemtoaica pur sange si urmasa
> adevarat a lui Petru I ??! "Adevaratulrus" din Chinau nu era unu
> Crusevan, roman de origine ?! )
>
> Ma rog pace cu Bibi o sa fie aia di tintirim .
> Ins aIsarelienii au avut bafta . Postsovoetizarea s-a amanat .....ca
> dragu de Lieberman ii invata bunele maniere stil ruskii .
>
> Oricuj vaz ca pe nomencalturistu totot nelu il dor ungurii mult ...
> baieti buni nu s-au multumit cu jumatati de masura ca romanii cei
> lispiti de caracter .. au facut-o pe ultimii metri si in asa fel ca
> Eicham degusta linistit vinuri de Tokai si intre 2 sticle il cita pe
> Talleyrand : fara exces de zel !!!
==========================================================

Putin isi implementeaza influenta in regiune si are grija de prietenii cu aceleasi idei si reactii internationale

PRIMUL OLIGARH RUS, SALVAT DE PROBLEMELE FINANCIARE DE CATRE KREMLIN

Oligarhul rus Oleg Deripaska este primul beneficiar al unul pachet financiar de salvare inmanat de Kremlin companiei sale, UC Rusal, serios lovita de criza financiara mondiala.

Rusal a primit nici mai mult nici mai putin de 4,5 miliarde de dolari, imprumut de la autoritatile ruse, scrie cotidianul britanic Times.

Pachetul face parte din suma de 10 miliarde de dolari pusa deoparte de Kremlin pentru a ajuta oligarhii si companiile lor aflate in dificultate, si este aprobat de banca de stat pentru dezvoltare, VEB. In total, Kremlinul a pus la dispozitia VEB 50 de miliarde de dolari pentru ajutorarea firmelor rusesti.

Imprumutul este mai mult decat binevenit pentru Deripaska, care altfel ar fi avut mari probleme. Compania lui, Rusal, cel mai mare producator de aluminiu din lume, a imprumutat 4,5 miliarde de dolari la inceputul acestui an pentru a ajunge la suma de 13,5 miliarde, necesara pentru a cumpara 25% din compania Norilsk Nickel.

Insa, atunci cand valoarea actiunilor de la Norilsk s-a prabusit la bursa, Deripaska(foto) s-a trezit ca aceastea mai valoreaza doar 3 miliarde de dolari. Imprumutul la Royal Bank of Scotland si alte banci straine trebuia insa platit, si asta de va face cu banii Kremlinului.

"Rusia nu va dori sa vada cum actiunile la Norilsk Nickel se dilueaza in mainile altora. In acest caz, rusii ar ramane cu mult mai putin decat 51% in comapnie, pierzand controlul, si asta nu este acceptabil", a explicat analistul Rob Edwards de la Renaissance Capital.

cotidianul britanic Times

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.233...)
2009-02-11 22:36
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

La 2009-02-11 22:14:07, Evreu-rus a scris:

> La 2009-02-11 21:44:10, Arcturus a scris:
>
> > rusine israelienilor ...
>
> Adevarul este ca Lieberman are apucaturi de mic nazist.

=================================================

Sa nu uiti sa scrii asa ceva in presa de limba rusa sau in cea de limba moldoveneasca Eminovici -in mod sigur prietenii lui Putin vor avea grija sa te reeduce in mod pozitiv.(exact cum fac cu ziaristii sau blogerii recalcitranti).

Si ca Bizonul sa nu se supere pe mine Eminovici=Eminescu
Limba moldoveneasca = limba romana mioritica de la Prut pana la Nistru.

roy din secrapadeziua.blogspot.com (...@hotmail.com, IP: 93.173.79...)
2009-02-11 22:48
Re: Iarasi analistul lui peste Ahmed da din gura fara sa stie despre ce e vorba

Ieri Ahmed il felicita pe Lieberman, astazi il declara mic nazist. S-au schimbat ordinele Ahmed in ultimile 24 de ore?

Cat despre "transfer": Lieberman propune ca anumite partzi ale Israelului populate cu arabi sa fie transferate Autoritatzii Palestiniene. Nu e vorba deci de a-i transfera fizic ci de a-si schimba cetatzenia. Oricum acesti arabi nu iubesc statul Israel, de ce sa-i fortzam sa fie cetatzeni israelieni. Ii putem uni cu fratzii lor din West Bank.

Numai ca arabii israelieni cand aud de aceasta propunere ii apuca pandaliile si si vor sa ramana cetatzeni israelieni. Greu de intzeles chestia asta. Oare de atata rau le este atat de bine?

Evreu-rus din Rusia (...@yahoo.com, IP: 89.47.58...)
2009-02-11 22:58
Re: Iarasi analistul lui peste Ahmed da din gura fara sa stie despre ce e vorba

La 2009-02-11 22:48:42, roy a scris:

> Ieri Ahmed il felicita pe Lieberman, astazi il declara mic nazist.
> S-au schimbat ordinele Ahmed in ultimile 24 de ore?

Il felicit pe Lieberman ptr opiniile sale rusofone, si il dezaprob ptr vederile sale extremiste vis-a-vis de problema palestiniana.

> Numai ca arabii israelieni cand aud de aceasta propunere ii apuca
> pandaliile si si vor sa ramana cetatzeni israelieni. Greu de intzeles
> chestia asta. Oare de atata rau le este atat de bine?

Palestinienii nu doresc schimbarea cetateniei, cat retrocedarea tuturor teritoriilor care le apartine de drept si care au fost acaparate de Israel dupa razboiul din 1967: Cisiordania, West Bank, Ierusalimul de Est. Cand vei pricepe odata?

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.233...)
2009-02-11 23:06
Re: Iarasi analistul lui peste Ahmed da din gura fara sa stie despre ce e vorba

La 2009-02-11 22:58:10, Evreu-rus a scris:

>> Palestinienii nu doresc schimbarea cetateniei, cat retrocedarea
> tuturor teritoriilor care le apartine de drept si care au fost
> acaparate de Israel dupa razboiul din 1967: Cisiordania, West Bank,
> Ierusalimul de Est. Cand vei pricepe odata?
===========================================================

Asa spun si maghiarii cetateni romani din Transilvania.Deci cand se va face noua ordine in lume si Napoca va fi si ea capitala atunci si prieteniitai palestinieni vor avea Ierusalimul de Est capitala.Acum esti multumit ?
Umanitar si fara cutite si avioane.

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.233...)
2009-02-11 23:16
Re: Iarasi analistul lui peste Ahmed da din gura fara sa stie despre ce e vorba

La 2009-02-11 22:58:10, Evreu-rus a scris:

De ce nu te uiti ce fac gazdele tale la romanii din Moldova care vor sa se uneasca cu patria muma Romania?

KGB sugruma Unirea

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/837038/KGB-sugruma-Unirea/

cred ca este mai aproape de tine geografic

Sau cand sunt lichidati conducatorii romanilor din Moldova nu te preocupa cum te preocupa beduinii altora

Evreu-rus din Rusia (...@yahoo.com, IP: 89.47.58...)
2009-02-11 23:40
Re: Iarasi analistul lui peste Ahmed da din gura fara sa stie despre ce e vorba

La 2009-02-11 23:06:13, nellu a scris:

> La 2009-02-11 22:58:10, Evreu-rus a scris:
>
> >> Asa spun si maghiarii cetateni romani din Transilvania.Deci cand se va face noua ordine in lume si Napoca va fi si ea capitala atunci si prieteniitai palestinieni vor avea Ierusalimul de Est capitala.Acum esti multumit ?
Umanitar si fara cutite si avioane.

Exista o diferenta demna de a fi luata in considerare. Transilvania nu a apartinut si nu va apartine niciodata ungurilor (vezi ultimele declaratii ale pres. Basescu referitoare la autonomie). In privinta Ierusalimului de Est, lucrurile stau tocmai invers. Nu a apartinut si nu va apartine niciodata evreilor, oricat ar incerca acestia sa demonstreze contrariul.

contraevreu-rus (...@aol.com, IP: 208.104.167...)
2009-02-12 00:02
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

Ahmed iar debitezi prosti sau PLONTERE cumzice Tesu,eu am un pitbul care latra as avea placerea vieti sa intri in curte sa vezi daca musca.



2009-02-11 22:14:07, Evreu-rus a scris:

> La 2009-02-11 21:44:10, Arcturus a scris:
>
> > rusine israelienilor ...
>
> Adevarul este ca Lieberman are apucaturi de mic nazist. S-a remarcat
> prin declaratii dure la adresa arabilor, pledeaza ptr un transfer al
> arabilor israelieni in teritoriile palestiniene, fapt ptr care a fost
> numit fascist de deputatii arabi din Knesset. S-a pronuntat, ptr
> atacarea Iranului si a barajului Assuan din Egipt. De asemenea, s-a
> opus retragerii din Gaza din 2005 si desfiintarii coloniilor
> evreiesti din Cisiordania. Cooptarea la guvernare a lui Lieberman
> este oarecum problematica, insa sa speram ca se va da pe brazda in
> cele din urma (caci cainele care latra nu musca) si va reveni la
> sentimente mai pasnice. Cat despre tandemul satanist Livni&
> Netanyahu (Hamas a apreciat ca israelienii au votat cu cei mai
> agresivi lideri), este clar ca societatea israeliana a luat-o pe o
> panda descendenta si nu da semne ca si-ar reveni in viitorul
> apropiat.
>

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.233...)
2009-02-12 00:10
Re: Iarasi analistul lui peste Ahmed da din gura fara sa stie despre ce e vorba

La 2009-02-11 23:40:20, Evreu-rus a scris:

> La 2009-02-11 23:06:13, nellu a scris:
>
> > La 2009-02-11 22:58:10, Evreu-rus a scris:
> >
> > >> Asa spun si maghiarii cetateni romani din Transilvania.Deci cand se va face noua ordine in lume si Napoca va fi si ea capitala atunci si prieteniitai palestinieni vor avea Ierusalimul de Est capitala.Acum esti multumit ?
> Umanitar si fara cutite si avioane.
>
> Exista o diferenta demna de a fi luata in considerare. Transilvania nu
> a apartinut si nu va apartine niciodata ungurilor (vezi ultimele
> declaratii ale pres. Basescu referitoare la autonomie). In privinta
> Ierusalimului de Est, lucrurile stau tocmai invers. Nu a apartinut si
> nu va apartine niciodata evreilor, oricat ar incerca acestia sa
> demonstreze contrariul.
=======================================================


Adevarat graiesti de Basescu si adevarat graiesc altii de la Jerusalem asa ca poti fii linistit si dintr-o parte si din alta .Ca sa nu mai amintesc miscarile teritoriale de dupa al doilea rasboi mondial.Asa daca vrei te poti multumi cu raspunsul meu daca nu poti sa-ti sustii pana in" panzele albe " ideiile ca tot una este.
Poate ca dupa al treilea razboi mondial o sa fie alta impartire.Deocamdata de la cele care au fost stii care sunt impartelile teritoriale.

Vezi ca ai tot in Ziua un articol interesant "Italia se tiganeste" dar acolo nu iti da patronul voie sa te bagi ca te manaca fara pene si iti inchide IP-ul.Du-te si comenteaza trezirea Europei fata de invazia de rromi caci in curand o sa ai si subiectil " Italia se islamizeaza "......deci ceva mai palpabil si mai aproape de tine ca natie,religie si teritoriu.

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.233...)
2009-02-12 00:19
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

La 2009-02-12 00:02:17, contraevreu-rus a scris:

> Ahmed iar debitezi prosti sau PLONTERE cumzice Tesu,eu am un pitbul
> care latra as avea placerea vieti sa intri in curte sa vezi daca
> musca.
========================================================
Daca nu ar debita ar fi cam pustiu pe forum si altii care nu au timp sa caute stiri si din alte surse ar fi pagubiti .El debiteaza si altii transmit de la o agentie la alta si asa este presa electronica stufoasa si update.
Asa ca prezenta si debilitatile lui servesc cauza mai bine decat altii care numai injura .

contraevreu-rus (...@aol.com, IP: 208.104.167...)
2009-02-12 00:22
Re: Iarasi analistul lui peste Ahmed da din gura fara sa stie despre ce e vorba

Ahmed arabi au sa vada ce spui tu cand ai sati vezi ceafa fara oglinda,sau poate nici cand o vezi cu oglinda,ca sa intelegi NICI O DATA.



La 2009-02-11 22:58:10, Evreu-rus a scris:

> La 2009-02-11 22:48:42, roy a scris:
>
> > Ieri Ahmed il felicita pe Lieberman, astazi il declara mic nazist.
> > S-au schimbat ordinele Ahmed in ultimile 24 de ore?
>
> Il felicit pe Lieberman ptr opiniile sale rusofone, si il dezaprob ptr
> vederile sale extremiste vis-a-vis de problema palestiniana.
>
> > Numai ca arabii israelieni cand aud de aceasta propunere ii apuca
> > pandaliile si si vor sa ramana cetatzeni israelieni. Greu de intzeles
> > chestia asta. Oare de atata rau le este atat de bine?
>
> Palestinienii nu doresc schimbarea cetateniei, cat retrocedarea
> tuturor teritoriilor care le apartine de drept si care au fost
> acaparate de Israel dupa razboiul din 1967: Cisiordania, West Bank,
> Ierusalimul de Est. Cand vei pricepe odata?
>
>

contraevreu-rus (...@aol.com, IP: 208.104.167...)
2009-02-12 00:24
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

Are si punctele lui bune,distreaza lumea cu imbecilitatile lui,dar pacat ca are idei fixe,sti vorba o boala increzuta e mult mai greu de vindecat decat una fizica.



La 2009-02-12 00:19:45, nellu a scris:

> La 2009-02-12 00:02:17, contraevreu-rus a scris:
>
> > Ahmed iar debitezi prosti sau PLONTERE cumzice Tesu,eu am un pitbul
> > care latra as avea placerea vieti sa intri in curte sa vezi daca
> > musca.
> ========================================================
> Daca nu ar debita ar fi cam pustiu pe forum si altii care nu au timp
> sa caute stiri si din alte surse ar fi pagubiti .El debiteaza si
> altii transmit de la o agentie la alta si asa este presa electronica
> stufoasa si update.
> Asa ca prezenta si debilitatile lui servesc cauza mai bine decat
> altii care numai injura .
>
>

evreu mandru din israel din Israel (...@yahoo.com, IP: 84.109.83...)
2009-02-12 00:27
Re: Ahmed...

nu e vorba de palestinieni , ci de fratii tai arabi israelieni, care sunt cetateni cu toate drepturile. Inchipu-iti ca Romania ar dori sa faca cadou Ungariei un teritoriu care se afla langa granitza si e populat numai de maghiari.Ce crezi, ar fi cetatenii maghiari romani de acord sa fie anexati Ungariei?

La 2009-02-11 22:58:10, Evreu-rus a scris:

> Palestinienii nu doresc schimbarea cetateniei, cat retrocedarea
> tuturor teritoriilor care le apartine de drept si care au fost
> acaparate de Israel dupa razboiul din 1967: Cisiordania, West Bank,
> Ierusalimul de Est. Cand vei pricepe odata?
>
>

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.233...)
2009-02-12 00:28
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

La 2009-02-12 00:24:50, contraevreu-rus a scris:

> Are si punctele lui bune,distreaza lumea cu imbecilitatile lui,dar
> pacat ca are idei fixe,sti vorba o boala increzuta e mult mai greu de
> vindecat decat una fizica.
=====================================================

este ishur la fraza:....."......deci ceva mai palpabil si mai aproape de tine ca natie,religie si teritoriu.

contraevreu-rus (...@aol.com, IP: 208.104.167...)
2009-02-12 00:45
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

Te referi la mine,nu cred ca am ceva in comun cu el sau poate cine stie oi avea si eu ceva persani in familie.



La 2009-02-12 00:28:18, nellu a scris:

> La 2009-02-12 00:24:50, contraevreu-rus a scris:
>
> > Are si punctele lui bune,distreaza lumea cu imbecilitatile lui,dar
> > pacat ca are idei fixe,sti vorba o boala increzuta e mult mai greu de
> > vindecat decat una fizica.
> =====================================================
>
> este ishur la fraza:....."......deci ceva mai palpabil si mai aproape
> de tine ca natie,religie si teritoriu.
>

contraevreu-rus (...@aol.com, IP: 208.104.167...)
2009-02-12 00:48
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

Pardon ,te referi la Liberman ,credeam ca te referi la Ahmed.,in primul caz da si daca as fi fost in tara ias fi dat votul cu placere.


La 2009-02-12 00:28:18, nellu a scris:

> La 2009-02-12 00:24:50, contraevreu-rus a scris:
>
> > Are si punctele lui bune,distreaza lumea cu imbecilitatile lui,dar
> > pacat ca are idei fixe,sti vorba o boala increzuta e mult mai greu de
> > vindecat decat una fizica.
> =====================================================
>
> este ishur la fraza:....."......deci ceva mai palpabil si mai aproape
> de tine ca natie,religie si teritoriu.
>

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 84.229.233...)
2009-02-12 00:51
Re: neonazistii lui Lieberman la putere

La 2009-02-12 00:48:29, contraevreu-rus a scris:

> Pardon ,te referi la Liberman ,credeam ca te referi la Ahmed.,in
> primul caz da si daca as fi fost in tara ias fi dat votul cu
> placere.
==================================================

Ahmed

Evreu-rus din Rusia (...@yahoo.com, IP: 89.47.58...)
2009-02-12 01:11
Re: Ahmed...

La 2009-02-12 00:27:57, evreu mandru din israel a scris:

> nu e vorba de palestinieni , ci de fratii tai arabi israelieni, care
> sunt cetateni cu toate drepturile. Inchipu-iti ca Romania ar dori sa
> faca cadou Ungariei un teritoriu care se afla langa granitza si e
> populat numai de maghiari.Ce crezi, ar fi cetatenii maghiari romani
> de acord sa fie anexati Ungariei?

In primul rand, arabii israelieni nu sunt considerati cetateni cu drepturi depline.
Israel: Second class citizen, second class human being
http://www.marxist.com/israel-second150604.htm
Israel's Arabs: Second-Class Citizens in Their Own Land
http://www.antiwar.com/ips/biedermann.php?articleid=2093
In al doilea rand, Israelul nu ar face cadou Palestinei un teritoriu populat cu arabi, si anume West Bank, ci ar retroceda un teritoriu care a apartinut Palestinieni inainte de 1967. Iar cetatenii arabi israelieni ar fi de acord sa fie anexati, atat timp cat cetatenia israeliana nu le aduce mari beneficii.

roy din secrapadeziua.blogspot.com (...@hotmail.com, IP: 213.8.118...)
2009-02-12 07:03
Re: Ahmed aduce citate din site-uri marxiste

... grozave surse!

Va sa zica arabii sunt consideratzi cetatzeni de mana a doua dar nu vor sa renuntze la cetatzenie "atata timp cat le aduce mari benificii" - zise Ahmed.

Ha, ha, ha... Esti inteligent cat un pantof!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------


La 2009-02-12 01:11:10, Evreu-rus a scris:

> In primul rand, arabii israelieni nu sunt considerati cetateni cu
> drepturi depline.
> Israel: Second class citizen, second class human being
> http://www.marxist.com/israel-second150604.htm
> Israel's Arabs: Second-Class Citizens in Their Own Land
> http://www.antiwar.com/ips/biedermann.php?articleid=2093
> In al doilea rand, Israelul nu ar face cadou Palestinei un teritoriu
> populat cu arabi, si anume West Bank, ci ar retroceda un teritoriu
> care a apartinut Palestinieni inainte de 1967. Iar cetatenii arabi
> israelieni ar fi de acord sa fie anexati, atat timp cat cetatenia
> israeliana nu le aduce mari beneficii.
>

evreu mandru din israel din Israel (...@yahoo.com, IP: 84.109.83...)
2009-02-12 10:23
Re: Ahmed ...

iarasi imi demonstrezi cat de ignorant esti, , nu e vorba de teritoriu din WB, e vorba de teritoriu israelian de cand s-a infiintat statul in 1948.


> La 2009-02-12 01:11:10, Evreu-rus a scris:
>
> > In primul rand, arabii israelieni nu sunt considerati cetateni cu
> > drepturi depline.
> > Israel: Second class citizen, second class human being
> > http://www.marxist.com/israel-second150604.htm
> > Israel's Arabs: Second-Class Citizens in Their Own Land
> > http://www.antiwar.com/ips/biedermann.php?articleid=2093
> > In al doilea rand, Israelul nu ar face cadou Palestinei un teritoriu
> > populat cu arabi, si anume West Bank, ci ar retroceda un teritoriu
> > care a apartinut Palestinieni inainte de 1967. Iar cetatenii arabi
> > israelieni ar fi de acord sa fie anexati, atat timp cat cetatenia
> > israeliana nu le aduce mari beneficii.
> >
>
>


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Canibalul cel mare il devoreaza pe canibalul cel mic (3202 afisari)
 Italia se tiganeste (2497 afisari)
 Felix parazit la Radio (2082 afisari)
 Oprescu face curatenie (1628 afisari)
 Tariceanu se judeca pentru Sterling (1494 afisari)
 Kate Hudson, de la filme XXX, la bara de striptease (13471 afisari)
 "Vulpea" a tradat PSD-ul (4127 afisari)
 Frumusetea care vrea sa faca sex, din nou, pe un stadion celebru! (VEZI FOTO) (3242 afisari)
 O fantoma ce bantuia casa unor britanici, filmata de un pusti de 12 ani! (VIDEO) (3182 afisari)
  Omul-arbore, operat a noua oara (VIDEO) (3159 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00713 sec.