Ziua Logo
  Nr. 4457 de luni, 9 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-02-09
rasputin (...@gmail.com, IP: 86.127.217...)
2009-02-08 22:24
Tziganii...

...din nou tziganii! Omoara, jefuiesc, violeaza. O etnie de indivizi agresivi, violentzi, hotzi, actzioneaza in haita precum lupii. In Romania, Italia, Elvetzia, Ungaria, etc. Cat vor mai rabda Romanii aceasta situatie?

Hokusai san din Kyoto (...@gmail.com, IP: 94.52.184...)
2009-02-08 22:35
Tziganii.../ OARE NU SE POATE FACE NIMIC IMPOTRIVA ACESTOR BESTII TIGANESTI, CHIAR NIMIC, NIMIC???

La 2009-02-08 22:24:03, rasputin a scris:

> ...din nou tziganii! Omoara, jefuiesc, violeaza. O etnie de indivizi
> agresivi, violentzi, hotzi, actzioneaza in haita precum lupii. In
> Romania, Italia, Elvetzia, Ungaria, etc. Cat vor mai rabda Romanii
> aceasta situatie?
>
>
>

contraevreu-rus (...@aol.com, IP: 208.104.167...)
2009-02-08 22:46
Re: Tziganii...

Sfinti criminali romani netigani,astia sunt cheia biserici rasiste ,in cazul altor criminali nu se stie ce sunt findca acesta fituica nu scrie ca sunt crestini ortodoxi sau catolici sau bisexuali,numai cand e vorba de tigani va sare tandura rasista.


La 2009-02-08 22:24:03, rasputin a scris:

> ...din nou tziganii! Omoara, jefuiesc, violeaza. O etnie de indivizi
> agresivi, violentzi, hotzi, actzioneaza in haita precum lupii. In
> Romania, Italia, Elvetzia, Ungaria, etc. Cat vor mai rabda Romanii
> aceasta situatie?
>
>
>

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.126.37...)
2009-02-08 23:30
Re: Tziganii...

La 2009-02-08 22:24:03, rasputin a scris:

> ...din nou tziganii! Omoara, jefuiesc, violeaza. O etnie de indivizi
> agresivi, violentzi, hotzi, actzioneaza in haita precum lupii. In
> Romania, Italia, Elvetzia, Ungaria, etc. Cat vor mai rabda Romanii
> aceasta situatie?
=========================================================

........In contextual aderarii la Uniunea Europeana, in Romania continua adoptarea in cadrul legislativ a ordonantelor de urgenta privind imbunatatirea situatiei rromilor si aplicarea reglementarilor europene in materie de minoritati. De asemenea, prin infiintarea Agentiei Nationale pentru Rromi se urmareste eficientizarea strategiei de imbunatatire a situatiei rromilor, etnie aflata in dificultate din punct de vedere social si economic, confruntata cu o saracie severa si reducerea decalajelor de orice natura fata de populatia majoritara.

Tot in aceasta directie, se intocmesc programe nationale destinate persoanelor apartinand de etnia rroma, avand ca scopuri ameliorarea imaginii de sine a acestora, dezvoltarea unei culture profesionale de colaborare cu scoala, stimularea dialogului intercultural, crearea unor parteneriate active in comunitatile cu populatie rroma. Situatia copiilor rromi este una critica, majoritatea apartinand unor familii extreme de sarace. Multi dintre ei abandoneaza scoala din cauza lipsurilor materiale, iar cei care continua sunt deseori discriminate fata de colegii lor, pusi in ultimele banci ale clasei, tratati cu indiferenta, sau, mai rau cateodata, agresati verbal de catre copii sau profesori. Educarea adultilor (cadrelor didactice) si a copiilor in spiritual tolerantei si nediscriminarii constituie o prioritate daca dorim schimbarea mentalitatilor.Datele statistice justifica astfel necesitatea unor proiecte care au drept obiectiv imbunatatirea situatiei copiilor rromi: doar 20% dintre copiii rromi frecventeaza gradinita, pentru a se pregati pentru scoala; 20% nu sunt inscrisi la scoala; 30% abandoneaza scoala inainte de absolvirea ciclului gimnazial; aproximativ 50% sunt analfabeti sau semianalfabeti. Astfel, prin intermediul urmatoarelor programe, se urmareste respectarea drepturilor copiilor rromi, ca mijloc de evitare a excluderii sociale: Programul european PHARE, “Programul national a profesorilor de limba si istoria rromilor in cadrul cursurilor anuale de vara”; “Programul national de formare a cadrelor didactice nerrome care lucreaza cu elevi si copii rromi”; “Programul national de formare a institutorilor rromi – limba rromani, prin cursurile invatamantului deschis la distanta la CREDIS – Universitatea din Bucuresti”; “Participarea rromilor la Programul de formare in cadrul PIR (invatamant rural)”.

Copiii rromi constituie una dintre cele mai defavorizate categorii de copii si au nevoie de mult sprijin pentru a depasi situatia in care se afla. Saracia si lipsurile familiilor rrome, prejudecatile care persista in mentalitatea populatiei, inertia unor parinti rromi fata de perspectivele pe care educatia le ofera copilului, toate acestea contribuie la marginalizarea copiilor rromi, la limitarea accesului la sansele egale la care au dreptul toti copiii.

Problema integrarii sociale si culturale a rromilor existat inca de la inceput, de la sosirea acestora la nord de Dunare la sfarsitul secolului al XIII-lea si in decursul secolului al XIV-lea. Marginalizarea si excluderea sociala a tiganilor au creat, in timp, un important decalaj socio-cultural intre populatia majoritara si comunitatea tiganilor, astfel ca ceea ce unea aceste grupuri si le dadea constiinta unei identitati tiganesti, pe langa originea comuna, erau statutul social marginal si izolarea lor ca “tigani” de catre populatia in mijlocul careia traiau. In secolele XIV-XV, tiganii au fost adusi in Romania ca robi si vreme de secole intregi acesti oameni au fost tratati ca unelte vorbitoare. A venit momentul ca romanii sa se revanseze pentru acele secole in care oameni ca noi au fost redusi la limita subumana. Elvetianul Emile Kohly adreseaza urmatoarea intrebare intr-un memoriu tiparit la Iasi in 1841: “Veti indrazni vreodata sa va numarati printre neamurile civilizate, atata timp cat se va putea citi intr-unul din jurnalele voastre: de vandut o tiganca tanara?”, memorial facand atunci o puternica impresie. Abia statul modern roman incepand cu Cuza, a avut o alta optica fata de aceasta minoritate.

Acum, la 150 de ani de la dezrobire, tiganii se bucura de aceleasi drepturi si libertati cu romanii, in virtutea Constitutiei, ca act fundamental ce garanteaza drepturi si sanse egale pentru toti cetatenii Romaniei. Partidul Romania Mare este un sustinator al cauzei lor, militand pentru imbunatatirea permanenta a standardului lor de viata si a nivelului de instructie si educatie.
Referinte:
Achim, Viorel (1998) – “Tiganii in istoria Romaniei”, Bucuresti, ed. Enciclopedica
Cherata, Lucian (1993) – “Istoria tiganilor”, Bucuresti, ed. Z
Cherata, Lucian (2005) – “Integrarea europeana si problema rromilor”, Craiova, ed. Arves

paraipan (...@rogers.com, IP: 99.238.40...)
2009-02-09 08:12
Re: Tziganii...

Ai deschis o topica .. grea, si as dori sa te sustzin. Io vin cu alte date / consideratzii, desi sint can din ..."unchartered domain" / carari nedestzelenite popular.
As incepe cu .. nu sintem la fel. Nici rasial, nici indivizi apartzinind aceleisi rase.
Acest lucru a fost dovedit briliant acum citziva ani de DFA (Drug and Food Admin). Ciudat he? Au avut o problema etica de proportzii .. epice.
Ely Lilly, a venit pe piatza (cam prin'05) cu un medicament cardiovascular care avea effect benefic in clasa pacientzilor Afro-America de peste 95%, dar care era eficient in clasa Asiaticilor cam 40%, iar Caucasians/Albi sub 20%.
Era un drug nou, dezvoltat in urma studiilor extensive care aratau beyond any doubts, ca medicamentele cardiovascularede pe market avea efect benefic 95% pentru Albi, 80% pentru Asiatici, si sub 20% pentru Negri.
Aprofundind studiile genetice, s'a reusit dezvoltarea acestui drug nou. Problema era ....rasiala, ... cum sa aprobi (in primul rind) un medicament rasial, si apoi sa-l marketizezi? Asa ca, Jack Jackson (un Vanghelie de'al lor), a fost abordat si surprinzator, s'a alaturat campaniei. DFA si'a dat acordul, fara frica de a fi data in judecata, iar Jack Jackson a avut grija ca marketizarea sa n'aiba alura de rasism.
Rezultatele sint peste asteptari. Nu numai ca zeci de mii de pacientzi negri au fost salvatzi, dar pharmacologia a primit .... une carte blanche pentru a dezvolta medicamente genotype segregated.
La fel e'n Educatzie. Io am avut si am privilegiul sa lucrez cu specialisti din India. Absolventzi de scoli Indiene (methode de Educatzie UK), si de reputabile Universitatzi UK or US. Va spun ca e un deliciu sa lucrezi cu ei, si sa .. discutzi probleme ... universale.
Madam Andronash, ministereasa RO la Ispravnicia Educatziei, ar trebui sa stie acest lucru. Noi la RO avem un sistem Educatzional Europeen Continental,croit dupa FR si D. Curriculum incarcat, studii personale indelungate, formatziune cit mai Enciclopedica cu putintza. Se potiveste rasei Albe. Si cele Orezare. Nu Indienilor. Sau Negrilor. Ei treuie sa aiba o alta structura a Curriculumului. Cum e'n UK, si unde a fost implementa din alte motive (natural selection). In UK, primii zece ani sint usori. Te duci de placere la scoala. Mult Gym, excursii in natura, literatura, ceva fractii, biologie si planu'nclinat. Incepind cu clasa a 11-a, o dau la'ntors,ca doar e perfidul Albion. Esti izbit cu o masiva cantitate de informatzie, ca sa recover fatza de copilul German. Cine poate, e OK, cine nu ... e fericit. Acest tip de invatzamint este orientat spre selectarea specimenelor capabile, iar restul oferindu-le minimum necesar de cunostiintzte pentru a naviga prin societate / viatza.
Indienii, au implementat acest sistem. Cei care reusesc sa treaca prin el, sint colegii lu' Paraipan, ceilaltzi .... nu sint criminali.
Invatzamintul RO, trebuie sa considere serios, infiintzrea de Scoli pentru Tzigani, cu un curriculum modificat. Copiat din UK. Mai usor fiind la inceput cind se formeza gustul cunoasterii, vetzi vedea ca participarea copiilor va fi foarte ridicata. Va fi chiar .. fun. Incepind din clasa 11-a shtacheta va fi brusc saltata, pentru a se ajunge la nivelul Bac-ului. Rata de abandonare ma astept a fi mica, intrucit the ... work habits are there. Unii vor drop, da' cei mai multzi nu. La fel e'n UK si India, si peste tot in lumea Anglo-Saxona. Efectul va fi ca vetzi vedea copiii de Tzigani iesind cu un Bac, si mergind la Universitatzi, datorita numai faptului ca au urmat un alt ... pattern educatzional. Nu costa mai mult. E doar adaptarea Educatziei la .. genotype.
Hai sa traim bine!

paraipan (...@rogers.com, IP: 99.238.40...)
2009-02-09 08:14
era @ Nellu

La 2009-02-09 08:12:56, paraipan a scris:

> Ai deschis o topica .. grea, si as dori sa te sustzin. Io vin cu alte
> date / consideratzii, desi sint can din ..."unchartered domain" /
> carari nedestzelenite popular.
> As incepe cu .. nu sintem la fel. Nici rasial, nici indivizi
> apartzinind aceleisi rase.
> Acest lucru a fost dovedit briliant acum citziva ani de DFA (Drug and
> Food Admin). Ciudat he? Au avut o problema etica de proportzii ..
> epice.
> Ely Lilly, a venit pe piatza (cam prin'05) cu un medicament
> cardiovascular care avea effect benefic in clasa pacientzilor
> Afro-America de peste 95%, dar care era eficient in clasa Asiaticilor
> cam 40%, iar Caucasians/Albi sub 20%.
> Era un drug nou, dezvoltat in urma studiilor extensive care aratau
> beyond any doubts, ca medicamentele cardiovascularede pe market avea
> efect benefic 95% pentru Albi, 80% pentru Asiatici, si sub 20% pentru
> Negri.
> Aprofundind studiile genetice, s'a reusit dezvoltarea acestui drug
> nou. Problema era ....rasiala, ... cum sa aprobi (in primul rind) un
> medicament rasial, si apoi sa-l marketizezi? Asa ca, Jack Jackson (un
> Vanghelie de'al lor), a fost abordat si surprinzator, s'a alaturat
> campaniei. DFA si'a dat acordul, fara frica de a fi data in judecata,
> iar Jack Jackson a avut grija ca marketizarea sa n'aiba alura de
> rasism.
> Rezultatele sint peste asteptari. Nu numai ca zeci de mii de pacientzi
> negri au fost salvatzi, dar pharmacologia a primit .... une carte
> blanche pentru a dezvolta medicamente genotype segregated.
> La fel e'n Educatzie. Io am avut si am privilegiul sa lucrez cu
> specialisti din India. Absolventzi de scoli Indiene (methode de
> Educatzie UK), si de reputabile Universitatzi UK or US. Va spun ca e
> un deliciu sa lucrezi cu ei, si sa .. discutzi probleme ...
> universale.
> Madam Andronash, ministereasa RO la Ispravnicia Educatziei, ar trebui
> sa stie acest lucru. Noi la RO avem un sistem Educatzional Europeen
> Continental,croit dupa FR si D. Curriculum incarcat, studii personale
> indelungate, formatziune cit mai Enciclopedica cu putintza. Se
> potiveste rasei Albe. Si cele Orezare. Nu Indienilor. Sau Negrilor.
> Ei treuie sa aiba o alta structura a Curriculumului. Cum e'n UK, si
> unde a fost implementa din alte motive (natural selection). In UK,
> primii zece ani sint usori. Te duci de placere la scoala. Mult Gym,
> excursii in natura, literatura, ceva fractii, biologie si
> planu'nclinat. Incepind cu clasa a 11-a, o dau la'ntors,ca doar e
> perfidul Albion. Esti izbit cu o masiva cantitate de informatzie, ca
> sa recover fatza de copilul German. Cine poate, e OK, cine nu ... e
> fericit. Acest tip de invatzamint este orientat spre selectarea
> specimenelor capabile, iar restul oferindu-le minimum necesar de
> cunostiintzte pentru a naviga prin societate / viatza.
> Indienii, au implementat acest sistem. Cei care reusesc sa treaca prin
> el, sint colegii lu' Paraipan, ceilaltzi .... nu sint criminali.
> Invatzamintul RO, trebuie sa considere serios, infiintzrea de Scoli
> pentru Tzigani, cu un curriculum modificat. Copiat din UK. Mai usor
> fiind la inceput cind se formeza gustul cunoasterii, vetzi vedea ca
> participarea copiilor va fi foarte ridicata. Va fi chiar .. fun.
> Incepind din clasa 11-a shtacheta va fi brusc saltata, pentru a se
> ajunge la nivelul Bac-ului. Rata de abandonare ma astept a fi mica,
> intrucit the ... work habits are there. Unii vor drop, da' cei mai
> multzi nu. La fel e'n UK si India, si peste tot in lumea
> Anglo-Saxona. Efectul va fi ca vetzi vedea copiii de Tzigani iesind
> cu un Bac, si mergind la Universitatzi, datorita numai faptului ca au
> urmat un alt ... pattern educatzional. Nu costa mai mult. E doar
> adaptarea Educatziei la .. genotype.
> Hai sa traim bine!
>

muresanu (...@yahoo.com, IP: 89.40.98...)
2009-02-09 15:38
Re: Tziganii...

La 2009-02-09 08:12:56, paraipan a scris:

> Ai deschis o topica .. grea, si as dori sa te sustzin. Io vin cu alte
> date / consideratzii, desi sint can din ..."unchartered domain" /
> carari nedestzelenite popular.
> As incepe cu .. nu sintem la fel. Nici rasial, nici indivizi
> apartzinind aceleisi rase.
> Acest lucru a fost dovedit briliant acum citziva ani de DFA (Drug and
> Food Admin). Ciudat he? Au avut o problema etica de proportzii ..
> epice.
> Ely Lilly, a venit pe piatza (cam prin'05) cu un medicament
> cardiovascular care avea effect benefic in clasa pacientzilor
> Afro-America de peste 95%, dar care era eficient in clasa Asiaticilor
> cam 40%, iar Caucasians/Albi sub 20%.
> Era un drug nou, dezvoltat in urma studiilor extensive care aratau
> beyond any doubts, ca medicamentele cardiovascularede pe market avea
> efect benefic 95% pentru Albi, 80% pentru Asiatici, si sub 20% pentru
> Negri.
> Aprofundind studiile genetice, s'a reusit dezvoltarea acestui drug
> nou. Problema era ....rasiala, ... cum sa aprobi (in primul rind) un
> medicament rasial, si apoi sa-l marketizezi? Asa ca, Jack Jackson (un
> Vanghelie de'al lor), a fost abordat si surprinzator, s'a alaturat
> campaniei. DFA si'a dat acordul, fara frica de a fi data in judecata,
> iar Jack Jackson a avut grija ca marketizarea sa n'aiba alura de
> rasism.
> Rezultatele sint peste asteptari. Nu numai ca zeci de mii de pacientzi
> negri au fost salvatzi, dar pharmacologia a primit .... une carte
> blanche pentru a dezvolta medicamente genotype segregated.
> La fel e'n Educatzie. Io am avut si am privilegiul sa lucrez cu
> specialisti din India. Absolventzi de scoli Indiene (methode de
> Educatzie UK), si de reputabile Universitatzi UK or US. Va spun ca e
> un deliciu sa lucrezi cu ei, si sa .. discutzi probleme ...
> universale.
> Madam Andronash, ministereasa RO la Ispravnicia Educatziei, ar trebui
> sa stie acest lucru. Noi la RO avem un sistem Educatzional Europeen
> Continental,croit dupa FR si D. Curriculum incarcat, studii personale
> indelungate, formatziune cit mai Enciclopedica cu putintza. Se
> potiveste rasei Albe. Si cele Orezare. Nu Indienilor. Sau Negrilor.
> Ei treuie sa aiba o alta structura a Curriculumului. Cum e'n UK, si
> unde a fost implementa din alte motive (natural selection). In UK,
> primii zece ani sint usori. Te duci de placere la scoala. Mult Gym,
> excursii in natura, literatura, ceva fractii, biologie si
> planu'nclinat. Incepind cu clasa a 11-a, o dau la'ntors,ca doar e
> perfidul Albion. Esti izbit cu o masiva cantitate de informatzie, ca
> sa recover fatza de copilul German. Cine poate, e OK, cine nu ... e
> fericit. Acest tip de invatzamint este orientat spre selectarea
> specimenelor capabile, iar restul oferindu-le minimum necesar de
> cunostiintzte pentru a naviga prin societate / viatza.
> Indienii, au implementat acest sistem. Cei care reusesc sa treaca prin
> el, sint colegii lu' Paraipan, ceilaltzi .... nu sint criminali.
> Invatzamintul RO, trebuie sa considere serios, infiintzrea de Scoli
> pentru Tzigani, cu un curriculum modificat. Copiat din UK. Mai usor
> fiind la inceput cind se formeza gustul cunoasterii, vetzi vedea ca
> participarea copiilor va fi foarte ridicata. Va fi chiar .. fun.
> Incepind din clasa 11-a shtacheta va fi brusc saltata, pentru a se
> ajunge la nivelul Bac-ului. Rata de abandonare ma astept a fi mica,
> intrucit the ... work habits are there. Unii vor drop, da' cei mai
> multzi nu. La fel e'n UK si India, si peste tot in lumea
> Anglo-Saxona. Efectul va fi ca vetzi vedea copiii de Tzigani iesind
> cu un Bac, si mergind la Universitatzi, datorita numai faptului ca au
> urmat un alt ... pattern educatzional. Nu costa mai mult. E doar
> adaptarea Educatziei la .. genotype.
> Hai sa traim bine!
>
Corect.
Subscriu totalmente la acest PDV.
Asa este. Si sa nu va mirati, va dau un exemplu. Anii trecuti se milita ca toti copii
maghiari sa invete direct romaneste, fara nici un fel de introducere.Asa, hodoronc tronc.
In zonele compacte sau izolate,copii aceia n-au auzit romaneste niciodata.
Si asa ca prin minune sa stie musai a doua zi romaneste.
Maare tampenie. Au avut perfecta dreptate cand au cerut ca limba romana sa fie predata ca o limba straina. Nu va mirati daca ne privesc cum ne privesc.
Asta e adevarul, fiecare etnie si nationalitate are caracteristici Unice,proprii ei.
Mai ales ca in Europa fiecare grup national sau etnic,tine la propria mostenire spirituala. De aceea asimilarile nu prea au avut succes. Au dus la o si mai mare segregare si nationalisme.
Asa ca ptr. copii rromi consider absolut necesar un sistem paralel, de invatamant.Numai ptr.ei. Ei sunt altfel decat noi.Gandesc cu totul altfel. Trebuie sa inteleaga toata lumea. Asa mai putem civiliza o parte din ei.
Numai ptr.ei

acv99 din tg.mures (...@yahoo.com, IP: 89.43.248...)
2009-02-09 16:13
Re: Tziganii...

La 2009-02-08 22:46:23, contraevreu-rus a scris:

> Sfinti criminali romani netigani,astia sunt cheia biserici rasiste ,in
> cazul altor criminali nu se stie ce sunt findca acesta fituica nu
> scrie ca sunt crestini ortodoxi sau catolici sau bisexuali,numai cand
> e vorba de tigani va sare tandura rasista.
>
>
> La 2009-02-08 22:24:03, rasputin a scris:
>
> > ...din nou tziganii! Omoara, jefuiesc, violeaza. O etnie de indivizi
> > agresivi, violentzi, hotzi, actzioneaza in haita precum lupii. In
> > Romania, Italia, Elvetzia, Ungaria, etc. Cat vor mai rabda Romanii
> > aceasta situatie?
> >
> >
> > Da de acord cu sistemul de invatamint separat al tiganilor .Dar pana cind noi ceilalti trebuie sa le inghitim aceasta nestinta ,pana cind noi trebuie sa ii toleram ca vezi Doamne ei au traditi si obiceiuri ,pai daca traditile acestea ale lor vin in contradictie cu morala cu civilizatia si afecteaza viata celor din jur atunci pana cind sa-l mai tolerez oare ,daca si noi peste noapte am dobindi alte obiceiuri la fel sau mai barbare decit ale lor si o sa-i terorizam si o sa ne justificam ca asta este mentalitatea si obiceiurile noastre a sa le convina,nu sunt rasist ,am cunostinte tigani care pot oricind sa de-a lectii de moralitate si constinta civica altor etnii dar cei care nu vor sau le convine viata asta terorizarea altor oameni onesti si cinstiti nu am decit o vorba din pacate citatta de un neamt care cindva mi-sa parut exagerata" es muss noch eine kleine H...r".
Inca ceva 80 la suta din criminali violatori si alti infractori cu violenta sunt tigani si din ceilalti 20 la suta inca 80 la sunt sunt toto tigani dar nu recunosc.
>
>

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.126.37...)
2009-02-09 17:40
Re: Tziganii...

La 2009-02-08 22:24:03, rasputin a scris:

> ...din nou tziganii! Omoara, jefuiesc, violeaza. O etnie de indivizi
> agresivi, violentzi, hotzi, actzioneaza in haita precum lupii. In
> Romania, Italia, Elvetzia, Ungaria, etc. Cat vor mai rabda Romanii
> aceasta situatie?
========================================================

Politia maghiara i-a identificat pe atacatorii lui Marian Cozma

Politia maghiara a facut publice numele si pozele principalilor suspecti in cazul mortii handbalistului roman Marian Cozma.

Conform spuselor comisarului sef din Veszsprem, principalii suspecti ar fi Rafael Sandort si Sztojka Ivant, doi cetateni maghiari.

Rafael Sandort are aproximativ 1.70 metri, constitutie atletica si par inchis la culoare, in timp ce Sztojka Ivant are 1.65-1.70 metri, atletic si ras in cap.

Handbalistul Marian Cozma a fost injunghiat mortal sambata seara, intr-un local din Veszprem.



Politia din Ungaria nu precizeaza originea etnica ci numai natonalitatea :doi cetateni maghiari.

contraevreu-rus (...@aol.com, IP: 208.104.167...)
2009-02-09 18:33
Re: Tziganii...

Pentru Ahmed javra jegoasa,unde vezi tu ca am scris ceva rasist mitocanule.Postarea este de ieri seara cand tu ai scris ca tigani in rusia sunt batuti cu biciul si ai dat numarul tiganilor la ca 180,000,ai sters postarea findca ai dat dovada de cel mai cras rasim javra imbecila.Tu ai dreptul sa stergi postarile cand vezi ca te dai de gol,criminalule.



La 2009-02-08 22:46:23, contraevreu-rus a scris:

> Sfinti criminali romani netigani,astia sunt cheia biserici rasiste ,in
> cazul altor criminali nu se stie ce sunt findca acesta fituica nu
> scrie ca sunt crestini ortodoxi sau catolici sau bisexuali,numai cand
> e vorba de tigani va sare tandura rasista.
>
>
> La 2009-02-08 22:24:03, rasputin a scris:
>
> > ...din nou tziganii! Omoara, jefuiesc, violeaza. O etnie de indivizi
> > agresivi, violentzi, hotzi, actzioneaza in haita precum lupii. In
> > Romania, Italia, Elvetzia, Ungaria, etc. Cat vor mai rabda Romanii
> > aceasta situatie?
> >
> >
> >
>
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Michael Jackson putrezeste de viu (6467 afisari)
 Tariceanu spre penal (4719 afisari)
 Ultimul meci (4371 afisari)
 Renationalizarea Europei (2791 afisari)
 Romania - un desert plin de gunoaie (1085 afisari)
 Icoana Maicii Domnului de la Manastirea parintelui Iustin Parvu plange cu lacrimi de mir (7357 afisari)
 UPDATE: Vedeti ultimele clipe ale handbalistului Marian Cozma! (VIDEO) (3827 afisari)
 Pastrat secret de oficialitati, un incredibil caz OZN din Grecia a iesit la lumina  (3609 afisari)
 Conflictul in care a fost implicat Marian Cozma a pornit de la faptul că prietena handbalistului fusese agresată verbal, relatează presa internațională (3227 afisari)
 Cum arata supermodelul Helena Christensen fara machiaj? De nerecunoscut! (3144 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00841 sec.