Ziua Logo
  Nr. 4456 de sambata, 7 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Opinii

2009-02-07
M_D_L (...@email.ro, IP: 193.231.40...)
2009-02-07 16:45
Copiii nostri vor prinde vremuri de groaza

Se va termina petrolul si nu mai fi nici macar pentru masinile agricole, transportul marfurilor si alte necesitati de baza. Nu vor mai fi nici mase plastice ieftine si o groaza de chimicale derivate din petrol vor disparea. Atmosfera va fi incarcata cu fumul gros produs de milioanele de autoturisme, cu care se plimba fara rost, derbedeii, curvele si prostimea actuala. Clima va fi dereglata total si este posibil sa se desertifice toata jungla amazoniana si sa ia foc miliardele de copaci uscati. Lista nenorocirilor care se pot produce este fara sfarsit.
Toate astea se vor intampla peste putin timp, pentru ca liderii actuali ai lumii nu iau deciziile corecte. Ar trebui sa se sisteze imediat productia de autoturisme cu motoare termice. Sa fie cum era la noi anii '50, cand treceau doar cateva autocamioane pe strada, in timp de o zi. Aerul era mult mai curat si oamenii mai sanatosi, pentru ca mergeau mult pe jos.
Sa se dezvolte transpotul in comun, in special pe calea ferata electrificata.
Apropo, nu inteleg de ce se circula cu Sageata Albasta (cu motoare Diesel) pe liniile ferate electrificate (pe timpul lui Ceausescu, ca acum nu se mai face nimic bun). Si nu inteleg de ce au scumpit atat de mult biletele de tren. Calatoria cu trenul este de cateva ori mai scumpa acum decat pe timpul "odiosului", raportat la salariul mediu. Nu inteleg de ce s-au scumpit si biletele de tramvai. Aproape ca este mai rentabil sa iei un taxi, decat sa mergi cu tramvaiul. Poate ca este vorba tot de interesul petrolistilor, ca sa vanda cat mai mult petrol si sa aiba bani sa-si faca cavouri din iridium-platina, cu reactor nuclear si instalatii criogenice cu azot lichid, pentru ei si urmasii lor.


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Calare pe comoara (3034 afisari)
 Ciorogarla serviciilor secrete (2191 afisari)
 Cancelarul Dorin Marian a initiat concesionarea zacamintelor (2004 afisari)
 Batalia pentru Israel (1628 afisari)
 Afacerea ascunsa a tuturor guvernelor (1404 afisari)
 Deputat german: "Din partea Romaniei, se aude o voce care nu este foarte prietenoasă față de Republica Moldova și care vorbește despre reconstituirea Romaniei Mari" (3061 afisari)
 Dinu Patriciu: Ne aflam in fata unei mari diversiuni. Ni s-au vandut iluzii, cum ca acolo ar fi petrol si gaze care vor imbogati Romania (3048 afisari)
 Adriana Saftoiu, despre Watergate-ul romanesc: E jenant cum ne facem toti ca ploua. Tatuca nu a gresit, daca are eventual derapaje, e si el om (3044 afisari)
 UPDATE 13:40 - Handbalist roman, ucis de rromi intr-o discoteca din Ungaria (2703 afisari)
 Schimb dur de replici intre Barroso si Putin, dupa summitul de vineri de la Moscova  (2517 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01544 sec.