Ziua Logo
  Nr. 4451 de luni, 2 februarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile Dosare

2009-02-02
Tudor190 (...@yahoo.com, IP: 198.28.128...)
2009-02-02 16:57
Asta se vrea, n-ati priceput odata?

O masa speriata si infricosata continuu este mult mai usor de manevrat. La nivelul nostru al maselor pare a fi un haos dar pentru cei ce conduc cu adevarat (nu va ginditi la basescu, tariceanu, iliescu etc) este un plan ce merge perfect; ginditi-va la filmele cu cauboi si vitele ce "alerga besmetice" dar organizat spre staul sau ... abator.

Cam asa si cu infractionalitatea.
Este adevarat ca folosesc unele slabiciuni umane promovind in functii cheie nenorociti ce-ar vinde-o si pa masa si astfel ne-am trezit cu judecatoare curve, judecatori libidinosi, polititsti mafioti, legeari (de parlamentari ce fac legi) sub-mediocrii, elena-udrea etc. Acestia sint folositi ca vite nebune ce creaza panica in turma mugind zilnic fara noima pe sticla tembelizoarelor de unde boul si vita de rind isi face direct intravenoasa zilnica de care sint dependenti ... muuuu !

PS Imi aduc aminte ca la inceput de 90 cind inca valutistii erau considerati in afara legii (tranzitia nu mergea prea repede) pina sa fie onorabili brocheri, ca citiva din astia injurau in gura mare dupa masina sefului polititie (noua si straina) ca nici macar nu-i saluta dupa ce ei i-au facut-o cadou. La o razie in zona , iar de ochii prostimii, unde nimerisem cu treburi sint inhatat de doi civili si perchezitionat cind valutistii arhicunoscuti de toata lumea rideau de tot tambalaul fara sa-i fi intrebat cineva ceva. O cunostinta dea mea patise mai rau si-l dusera cu masina cu tot la sectie si i-au demontat-o ... cica cineva l-ar fi indicat pe el, asa s-au scuzat dupa aia.

PS Treaba nu a inceput de ieri de azi, treaba cu haosul, ci inainte de 1989. Aduceti-va aminte de toate sicanele existente; program la televizor doua ore (ce bine era; oamenii mai citeau, aveau conversatii seara etc), intreruperi de curent, apa calda cind si cum, piine tare de-ti spargeai capul, galantare goale, haine urite si proaste, lucruri in general proaste etc.
Curentul a fost mai mult decti se produce acum si distribuit prin aceleasi retele unde inainte de 89 cadeau statile de transformatoare dar din 23 decembrie 1989 nu mai cadea; trebuia sa se dea revolutia in direct.
In anii 70 cit a fost Aliende presedintele al Chile a fost penurie de alimente; apoi a fost lovitura de stat. Nu uitati ca n-a facut nici o nationalizare si nici o reforma. In Venezuela unde sectorul alimentar este privat (mari retele gen Metro etc) si sint parai destui din cind in cind rafturile magazinelor se golesc pina ce-i ameninta Chavez ca-i nationalizeaza. Ciudat de asemanator!
Poate ca toti ce-am fost in scoala generala inainte de 89 am facut vizite la intreprinderea de panificatie. Tin minte cuptoarele automate (pe-o parte se punea aluatul in forma de franzela, piine etc si dincolo iesea copata si rumena. Acolo se punea in navete de plastic si incarcata direct in masinile de piine asa fierbinte cum era. Ei, la magazin era tare ca piatra. Cu siguranta o duceau sa o stocheze undeva si mai apoi dupa citeva zile era livrata magazinelor.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Diversiunea Ciorogarla (3936 afisari)
 Statul fara caini (3793 afisari)
 Incest cu voie de la magistrati (2992 afisari)
 Severin: Guvernul curcubeu cade la anul (1907 afisari)
 Calutul troian (1238 afisari)
 Scene nud cu actrita Keira Knightley! (VEZI FOTO) (3835 afisari)
 Actorul Nick Nolte arata ca un vagabond! (FOTO) (3693 afisari)
 Enigma pentru lumea medicala: Fetita care refuza sa creasca (3498 afisari)
 Noua jucarie sexuala a Madonnei (FOTO) (2444 afisari)
 LIVE Liviu Dragnea: Imi depun demisia de onoare din functia de ministru de Interne (2270 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00757 sec.