Ziua Logo
  Nr. 4448 de joi, 29 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile Dosare

2009-01-29

Comentarii: 15, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Danny
2009-01-28 22:36:21

Dar pe cei in cauza i-ati intrebat ?

Dupa cite stiu, aceasta lege a fost propusa, analizata si votata in legislatia trecuta cind parlamentul insemna cei 322, iar la putere era guvernul Tariceanu, ascultind supus ordinele psd-ului.
Ca actuala conducere agreaza legea, nu ma indoiesc, cine se supara cind dusmanii iti fac asa un cadou, pentru intarirea puterii.
Dar pe acei lunatici care au introdus, discutat favorabil in plen si comisii juridice si in final au votat, nu-i intreaba nimeni?
Si cum fostii guvernanti, care acuma isi declina orice responsabilitate (oare asa o fi?) ba si si critica furibund, nici macar n-au incercat sa opreasca sau sa ceara modificarea acestei, nu numai ineptii, dar si sabotaj la adresa democratiei?

Eufrosin
2009-01-28 22:52:27

Cine, cui si de ce?

In interesul cui este ca Romanii sa fie aflati sub monitorizare permanenta, fie prin localizare si identificare instantanee, cum este in cazul cipului "rfid" continut in documentele noastre oficiale, fie prin inregistrarea computerizata fara mandat, a tututor comunicatiilor dintre noi si noi ?

Orice om normal, stie ca numai un inamic cauta sa afle totul despre el, pentru a-i afla punctele vulnerabile. De ce se comporta serviciile secrete Romane si guvernul din care fac parte, de parca ar fi dusmanii nostri ?

Faptul ca suntem tara membra UE si "aliata" Americii, nu insemneaza ca guvernul nostru, e obligat sa faca sluj acelor entitati, tratandu-si cetatenii ca pe niste potentiali criminali.

Fireste, un guvern reprezentativ, ar proceda diferit. Astia, nu:

http://forum.hotnews.ro/index.php?showtopic=758


cercetas
2009-01-29 02:00:12

Bravo Ziua!

Splendida atitudine cetatenesca.
Profesionalism.
Pertinenta.
Bravo!

Alex.Pandrea
2009-01-29 09:29:29

Cine duce o politica bezmetica?

daca privim azi politica PNL vom observa ca avem de a face cu o politica bezmetica.In momentul de fata observam ca PNL trece printr-o criza de identitate,de fapt o lipsa de viziune politica si mai ales privind identitatea liberala.
Mare dilema pentru dl.Tariceanu:ori dreapta cinstita(a la Iliescu-Felix) ori dreapta reala liberala cu PD-L.
Cu puterea s-a terminat.
Ea a expirat.PNL s-a facut de ras,si-a batut joc de ideologia Bratenilor.

Trebuie sa subliniem ca in ultimele luni si in urma ultimelor evenimente(pretinsul pol social Iliescu-Felix si cel pretins de dreapta Tariceanu-Constantinescu) o grea dilema s-a abatut pe capul conducerii PNL si mai ales a dlui Tariceanu.
Dl.Tariceanu poate are defecte caracteriale ca tot romanul dar nu putem spune ca nu este inteligent iar atmosfera in care a crescut a fost liberala iar in casa tatalui sau s-a pus bazele PNL dupa 1989.
Ultimele evenimente,trecand peste sloganurile propagandistice au dat de gandit acestui liberal si chiar lui dl.Olteanu a carei bunica il pregatea pentru nomenclatura comunista.
In ce directie sa mearga PNL mai ales dupa aceste alegerile Parlamentare.
Oare dependenta de Patriciu mai este benefica in 2009-2012 si oare ideile acestuia croite in favoarea bussnisului sau nu va duce liberalismul in derizoriu.Sa fii aliat cu Iliescu-Mineriade aliat cu Felix cel ce castioga o paine,stiti unde, si gasca sa este de blazonul liberalului cu papion,crescut de mic ca liberal?

Valeriu Stoica: "Dinu Patriciu se va dispensa de Tariceanu daca nu-i va mai fi util"
Cine conduce astazi PNL,se intreba pe buna dreptate dl.Stoica, Patriciu sau Tariceanu?
O lupta intre doua viziuni. Viziunea Patriciu,o viziune oligarhica pentru politica care vede PNL ca pe un SRL atasat-remorca ,intereselor sale economice ,in timp ce viziunea dizidentilor si poate a unui Tariceanu desteptat este de a transforma PNL, intr-o formatiune viabila si apta de a deveni un mare partid de dreapta in Romania.

Dar cine conduce azi PNL, Tariceanu sau Patriciu,se intreaba dl.Stoica?
Liderul informal este, indiscutabil, Patriciu. Tariceanu este doar un instrument al lui Patriciu.
Dar Patriciu il poate prefera oricand pe Orban sau Antonescu,si dece nu Norica, lui Tariceanu.
Tariceanu ar putea fi doar un element de conjunctura in actiunea lui Patriciu.
Sau dece nu nu ar corespunde politicii lui Patriciu Crin Antonescu?
Membrii PNL sint victimele unei sugestii in care li se sugereaza autoapararea in fata pericolelor care ar veni numai din exterior,de la Presedinte sau PD-L.
In loc sa vada care sint cauzele reale ale caderii PNL in sondaje,ei sunt dirijati a le vedea in afara PNL,oligarhii incurajand un peretuum atac asupra Presedintelui Basescu si PD-L,in viziunea oligarhului doar PSD fiind aliatul firesc al PNL.
Grupul dizidentilor il ataca dur pe dl.Tariceanu,acest –baiat de cartier-,cum il numeste dl.Stoica,care a distrus democratia interna de partid,traditionala in PNL,si a promovat interesele unor grupuri oligarhice.

Dl.Stolojan subliniaza ca lui Tariceanu ii cad mereu mastile in spatele carora s-a ascuns,inclusiv cea a –civilizatiei si elegantei-atunci cand spune textual despre Boureanu - tinarul cu mucii-n freza si baiatul de cartier .
Si continua dl.Stoica spune:am asistat cu tristete la folosirea unui limbaj suburban, ceea ce a dovedit ca sub spoiala unui baiat de salon se ascunde performanta lingvistica a unui -baiat de cartier-ceea ce denota ca, Dl.Tariceanu a suspendat democratia in PNL,mascand un profesionalism trucat,iar propunerea de retragere a trupelor din Irak a fost o demonstratie a lipsei de competenta in ceea ce priveste politica externa.
De altfel nici Olteanu,Orban,Antonescu,Hasoti,Norica ca si alti liberali din conducere, nu se ridica la inaltimea functiilor pe care le-au obtinut.
Grupul disident nu vede in conducerea Tariceanu (de fapt a triadei Tariceanu-Orban-Olteanu) garantia sustinerii principiilor liberale si numeste grupul acesta drept unul parazitar,grupul traind din cota electorala datorata tocmai celor exclusi din PNL.
Raluca Turcan declara ca solicitarea semnata de mai multi liberali, referitoare la revenirea in partid a celor exclusi de catre actuala conducere, "reprezinta o dovada certa a delimitarii liberalilor de Calin Popescu-Tariceanu si de grupul care il inconjoara".

Mai mult, Raluca Turcan considera ca orice forma de dialog cu Calin Popescu-Tariceanu sau sustinatorii sai este imposibila,acesta si grupul lui fiind numiti-groparii valorilor si principiilor liberale-

-Experimentul Patriciu-Tariceanu-Olteanu-,spune pe drept cuvant dl.Stoica,a esuat
Istoria disidentei si decaderii conducerii Tariceanu
- Iulie 2005: Calin Popescu Tariceanu renunta la demisie, desi anuntase anterior ca decizia sa este irevocabila, iar Delegatia Permanenta a PNL ii daduse mandat pentru anticipate.
-Decembrie 2005: Cristian Boureanu este suspendat din PNL pe termen de un an, pentru ca a deconspirat negocierile purtate cu PSD de Tariceanu&Co.pentru ca ulterior sa fie exclus din partid.
-Mai 2006: Stolojan reapare in prim-plan si spune ca este dezamagit ca l-a desemnat pe Tariceanu presedinte interimar la PNL,dupa ce anterior si Dl.Basescu afirmase acelasi lucru.Ulterior si Dl.Stolojan va fi exclus din partid
-Iulie 2006: Noua disidenti semneaza un protest public prin care denunta manevra privind retragerea trupelor din Irak. Ca urmare, deputatii Raluca Turcan si Cristian Boureanu sint avertizati public.Acest lucru a durat putin timp si,intregul lot este eliminat din PNL,urmati apoi de excluderea lui Mona Musca,Stolojan,radu F.Alexandru si multi altii,adica tocmai aceia care au adus PNL la putere
-Urmeaza apoi excluderi sistematice din PNL a tuturor acelora care sunt depistati ca opozanti,chiar daca este vorba de oameni de mare valoare(cum ar fi rectorul universitatii din Iasi)
In urma acestor greseli fundamentale dl.Tariceanu a ramas aproape singur,inconjurat,asa cum m-am mai exprimat odata –ca Isus intre talhari-
Acum,in al 12-lea ceas dl.Tariceanu mai are inca toleranta fostilor sai colegi din PD-L sa se schimbe sau sa mearga inainte cu ochii inchisi spre disparitia PNL.
Cei care formeaza dreapta reala a eschierului politic romanesc,cu rabdare mai pot astepta.
Dar foarte putin timp.
Acum dl.Tariceanu trebuie sa decida:interesele oligarhice sau ale PNL.
Si sa nu uitam ceea ce spunea Bakonski:un cadacru neingropat,intinereste.iar dl.Tariceanu crede ca are o tinerete care nu se mai sfarseste.
_________________

alwis46
2009-01-29 11:54:01

Incepeti cu astia doi :

Pai eu zic ca pentru inceput sa inceapa sa raspunda la intrebari Bogdan Olteanu presedintele Camerei Deputatilor si Ilie Sarbu Presedintele Senatului ale caror semnaturi sunt puse pe Legea 298/2008.

Sa mai raspunda de asemenea la intrebari si Nicolae Vacaroiu Presedintele Senatului si Valer Dorneanu presedintele Camerei Deputatilor ale caror semnaturi sunt pe Legea 677/2001 si pe Legea 506/2004 inaintasele celebrei legi, de acum, 298/2008.

FB
2009-01-29 12:35:58

Re: Incepeti cu astia doi :

La 2009-01-29 11:54:01, alwis46 a scris:

> Pai eu zic ca pentru inceput sa inceapa sa raspunda la intrebari
> Bogdan Olteanu presedintele Camerei Deputatilor si Ilie Sarbu
> Presedintele Senatului ale caror semnaturi sunt puse pe Legea
> 298/2008.
>
> Sa mai raspunda de asemenea la intrebari si Nicolae Vacaroiu
> Presedintele Senatului si Valer Dorneanu presedintele Camerei
> Deputatilor ale caror semnaturi sunt pe Legea 677/2001 si pe Legea
> 506/2004 inaintasele celebrei legi, de acum, 298/2008.
>
Mai nene iarasi tii cu ursul .Nu te doare ca actuala putere pune e adevarat o aberatie in practica ,te intereseaza de unde a aparut.Nici eu nu-mi dau seama ce o fi fost in capul lor ( a liberalilor) ,cert e ca astia pe care-i iubesti vor sa te spioneze. O fi fost vreo "recomandare" de la UE privind vesnicii teroristi.Doar ca dand aceasta lege pe mana bolshevicilor tendinta spre a o folosi ca si politie politica ( obisnuinta si putinta de 60 de ani)este mare.
Fii inistit sunt ai tai la putere si democrati cum ii stim cu majoritate in Parlament o vor modifica in interesul nostru (al tau).

alwis46
2009-01-29 14:24:25

Re: Incepeti cu astia doi :

Ce zici tu ?
Adicatelea nu ne intereseaza cine a pus la cale miselia ?
Pai daca e dupa capul tau, atunci sa-l judecam numai pe Ceausescu pentru comunism si nu si pe aia care au impus ciuma rosie cu pretul a peste 300.000 de romani bagati in mormite de bosevici !
Brava neica !
Mai ai panseuri d-astea ?
Daca te pune cineva la zid astazi si te impusca pe baza unui ordin existent care a fost dat de unul acum doi ani, de vina e ala care apasa pe tragaci nu ala care a dat legea...
Ptiu !
Cat despre democrati ei sunt ai mei tot atat cat sunt si aia din Partidul crescatorilor de melci cu pene din Kiribati .
Altceva...d-astea am mai fumat.


La 2009-01-29 12:35:58, FB a scris:

> La 2009-01-29 11:54:01, alwis46 a scris:
>
> > Pai eu zic ca pentru inceput sa inceapa sa raspunda la intrebari
> > Bogdan Olteanu presedintele Camerei Deputatilor si Ilie Sarbu
> > Presedintele Senatului ale caror semnaturi sunt puse pe Legea
> > 298/2008.
> >
> > Sa mai raspunda de asemenea la intrebari si Nicolae Vacaroiu
> > Presedintele Senatului si Valer Dorneanu presedintele Camerei
> > Deputatilor ale caror semnaturi sunt pe Legea 677/2001 si pe Legea
> > 506/2004 inaintasele celebrei legi, de acum, 298/2008.
> >
> Mai nene iarasi tii cu ursul .Nu te doare ca actuala putere pune e
> adevarat o aberatie in practica ,te intereseaza de unde a aparut.Nici
> eu nu-mi dau seama ce o fi fost in capul lor ( a liberalilor) ,cert e
> ca astia pe care-i iubesti vor sa te spioneze. O fi fost vreo
> "recomandare" de la UE privind vesnicii teroristi.Doar ca dand
> aceasta lege pe mana bolshevicilor tendinta spre a o folosi ca si
> politie politica ( obisnuinta si putinta de 60 de ani)este mare.
> Fii inistit sunt ai tai la putere si democrati cum ii stim cu
> majoritate in Parlament o vor modifica in interesul nostru (al tau).
>
>

sese
2009-01-29 14:56:22

ce este mai important

Ziua a cerut sedinta publica pentru"lamuriri" si eventual deconspirari;pana aici a mai OK! nu stiu daca acest demers a mai fost facut pana acum;personal nu cred ca se va da curs cererii ziarului Ziua ptrca unii au interese "clarobscure" care n-au nimic de a face cu transparenta pe care o dorim cu totii.

Arogantu'
2009-01-29 16:11:47

Re: Incepeti cu astia doi :

Te strofoci de pomana !

Legea a intrat in vigoare pe 20 Ianuarie 2009 - data pina la care guvernul baseboc avea timp berechet sa o suspende printr-o ordonanta de urgenta !

Nu este cazul - a fost votata cu voiosie de loazele lui Boc si ale lui Geoana, desi fusese propusa de liberali !
Si, bineinteles, promulgata in mare viteza de Razginbase ...

PS Iti atrag atentia ca legea a fost promovata in Parlament ca urmare a somatiilor din partea Comisiei Europene ( vezi expunerea de motive ).

La 2009-01-29 14:24:25, alwis46 a scris:

> Ce zici tu ?
> Adicatelea nu ne intereseaza cine a pus la cale miselia ?
> Pai daca e dupa capul tau, atunci sa-l judecam numai pe Ceausescu
> pentru comunism si nu si pe aia care au impus ciuma rosie cu pretul a
> peste 300.000 de romani bagati in mormite de bosevici !
> Brava neica !
> Mai ai panseuri d-astea ?
> Daca te pune cineva la zid astazi si te impusca pe baza unui ordin
> existent care a fost dat de unul acum doi ani, de vina e ala care
> apasa pe tragaci nu ala care a dat legea...
> Ptiu !
> Cat despre democrati ei sunt ai mei tot atat cat sunt si aia din
> Partidul crescatorilor de melci cu pene din Kiribati .
> Altceva...d-astea am mai fumat.
>
>
> La 2009-01-29 12:35:58, FB a scris:
>
> > La 2009-01-29 11:54:01, alwis46 a scris:
> >
> > > Pai eu zic ca pentru inceput sa inceapa sa raspunda la intrebari
> > > Bogdan Olteanu presedintele Camerei Deputatilor si Ilie Sarbu
> > > Presedintele Senatului ale caror semnaturi sunt puse pe Legea
> > > 298/2008.
> > >
> > > Sa mai raspunda de asemenea la intrebari si Nicolae Vacaroiu
> > > Presedintele Senatului si Valer Dorneanu presedintele Camerei
> > > Deputatilor ale caror semnaturi sunt pe Legea 677/2001 si pe Legea
> > > 506/2004 inaintasele celebrei legi, de acum, 298/2008.
> > >
> > Mai nene iarasi tii cu ursul .Nu te doare ca actuala putere pune e
> > adevarat o aberatie in practica ,te intereseaza de unde a aparut.Nici
> > eu nu-mi dau seama ce o fi fost in capul lor ( a liberalilor) ,cert e
> > ca astia pe care-i iubesti vor sa te spioneze. O fi fost vreo
> > "recomandare" de la UE privind vesnicii teroristi.Doar ca dand
> > aceasta lege pe mana bolshevicilor tendinta spre a o folosi ca si
> > politie politica ( obisnuinta si putinta de 60 de ani)este mare.
> > Fii inistit sunt ai tai la putere si democrati cum ii stim cu
> > majoritate in Parlament o vor modifica in interesul nostru (al tau).
> >
> >
>
>

Eufrosin
2009-01-29 17:23:16

Re: Incepeti cu astia doi :

Asta dovedeste ca indiferent ce combinatie de litere alegem sa conduca Romania, tot cu ciume aservite, ne alegem.

UE ne face rau, pentru ca au uneltele prin care s-o faca. Un presedinte luminat si nationalist, ar nomina oameni asijderea lui in ministere, iar Parlamentul, luand tonul, s-ar corecta si curati, incet, incet,.

E mult mai usor sa subminezi o tara prin presedinti, ministri si administratori vanduti, decat prin parlamentarii ei.

Desteapta-te Romane!


La 2009-01-29 16:11:47, Arogantu' a scris:

> Legea a intrat in vigoare pe 20 Ianuarie 2009 - data pina la care
> guvernul baseboc avea timp berechet sa o suspende printr-o ordonanta
> de urgenta !
>
> Nu este cazul - a fost votata cu voiosie de loazele lui Boc si ale lui
> Geoana, desi fusese propusa de liberali !

> PS Iti atrag atentia ca legea a fost promovata in Parlament ca urmare
> a somatiilor din partea Comisiei Europene ( vezi expunerea de motive

Arogantu'
2009-01-29 18:01:55

"Iluminatul" Ba'secu si guvernul baseboc ...

Ma rog - e punctul tau de vedere.
Mi-as permite sa te intreb: cui ii era aservit PNL ?

Cunosc slagarul "Patriciu", l-au fredonat destui mameluci incepind din 2005.

Problema este ca nimeni nu l-a vazut pe Patriciu tzopaind ca o curca beata ba pe la ministere, ba pe Valea Prahovei sau Brasov sau Poiana Brasov CU MINISTRII DUPA EL !
Si nici dind indicatii pretioase guvernului, la ore de maxima audienta, ba pe la Cotroceni, ba pe la televiziuni si radio !

Nu sint de acord cu teza ta ca "UE ne face rau" .
In primul rind - este "raul" ales de noi insine, spre a ne pune la adapost de "binele" de la rasarit !
In al doilea rind, directivele CE sint valabile in toate tarile membre - deci nu se poate merge pe ideea teoriei conspiratiei: "Io-te ai dracu' ioropeni - vor sa bage Romanica-n rahat" !
In al treilea rind - legea 298 nu contine prevederi care sa incalce drepturile omului.
Alta-i buba cu ea: ca nu se poate avea garantia, IN ROMANIA, ca ea va fi respectata ad litteram !

Oricit de luminat ar fi Ba'secu ( sau oricare altul ) - nu el trebuie sa decida numirile de ministri, ci partidul / coalitia care a dat guvernul. Idem - Parlamentul se "curata" o data la 4 ani. Ar dura cam mult procedura ...

A propos de numirile de ministri: oare binecuvintarea data de matroz pentru fostii ministri ai cabinetului Nastase ( coruptul, deh ! ) este de natura sa conduca la schimbare ?
Si - pe linga asta - l-a imboldit, cumva, coana Ioropa sa-i includa in guvernul baseboc ?

La 2009-01-29 17:23:16, Eufrosin a scris:

> Asta dovedeste ca indiferent ce combinatie de litere alegem
> sa conduca Romania, tot cu ciume aservite, ne alegem.
>
> UE ne face rau, pentru ca au uneltele prin care s-o faca.
> Un presedinte luminat si nationalist, ar nomina oameni asijderea lui
> in ministere, iar Parlamentul, luand tonul, s-ar corecta si curati,
> incet, incet,.
>
> E mult mai usor sa subminezi o tara prin presedinti,
> ministri si administratori vanduti, decat prin parlamentarii ei.
>
> Desteapta-te Romane!
>
>
> La 2009-01-29 16:11:47, Arogantu' a scris:
>
> > Legea a intrat in vigoare pe 20 Ianuarie 2009 - data pina la care
> > guvernul baseboc avea timp berechet sa o suspende printr-o ordonanta
> > de urgenta !
> >
> > Nu este cazul - a fost votata cu voiosie de loazele lui Boc si ale lui
> > Geoana, desi fusese propusa de liberali !
>
> > PS Iti atrag atentia ca legea a fost promovata in Parlament ca urmare
> > a somatiilor din partea Comisiei Europene ( vezi expunerea de motive
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2009-01-29 18:35:06

Re: Incepeti cu astia doi :

E la mintea cocosului ca PSD a cerut lui Tariceanu legea asta: "nucleul dur" al PSD a comandat-o.........

La 2009-01-29 14:24:25, alwis46 a scris:

> Ce zici tu ?
> Adicatelea nu ne intereseaza cine a pus la cale miselia ?
> Pai daca e dupa capul tau, atunci sa-l judecam numai pe Ceausescu
> pentru comunism si nu si pe aia care au impus ciuma rosie cu pretul a
> peste 300.000 de romani bagati in mormite de bosevici !
> Brava neica !
> Mai ai panseuri d-astea ?
> Daca te pune cineva la zid astazi si te impusca pe baza unui ordin
> existent care a fost dat de unul acum doi ani, de vina e ala care
> apasa pe tragaci nu ala care a dat legea...
> Ptiu !
> Cat despre democrati ei sunt ai mei tot atat cat sunt si aia din
> Partidul crescatorilor de melci cu pene din Kiribati .
> Altceva...d-astea am mai fumat.
>
>
> La 2009-01-29 12:35:58, FB a scris:
>
> > La 2009-01-29 11:54:01, alwis46 a scris:
> >
> > > Pai eu zic ca pentru inceput sa inceapa sa raspunda la intrebari
> > > Bogdan Olteanu presedintele Camerei Deputatilor si Ilie Sarbu
> > > Presedintele Senatului ale caror semnaturi sunt puse pe Legea
> > > 298/2008.
> > >
> > > Sa mai raspunda de asemenea la intrebari si Nicolae Vacaroiu
> > > Presedintele Senatului si Valer Dorneanu presedintele Camerei
> > > Deputatilor ale caror semnaturi sunt pe Legea 677/2001 si pe Legea
> > > 506/2004 inaintasele celebrei legi, de acum, 298/2008.
> > >
> > Mai nene iarasi tii cu ursul .Nu te doare ca actuala putere pune e
> > adevarat o aberatie in practica ,te intereseaza de unde a aparut.Nici
> > eu nu-mi dau seama ce o fi fost in capul lor ( a liberalilor) ,cert e
> > ca astia pe care-i iubesti vor sa te spioneze. O fi fost vreo
> > "recomandare" de la UE privind vesnicii teroristi.Doar ca dand
> > aceasta lege pe mana bolshevicilor tendinta spre a o folosi ca si
> > politie politica ( obisnuinta si putinta de 60 de ani)este mare.
> > Fii inistit sunt ai tai la putere si democrati cum ii stim cu
> > majoritate in Parlament o vor modifica in interesul nostru (al tau).
> >
> >
>
>

Shadow
2009-01-29 20:22:07

Re: Incepeti cu astia doi : la mintea cocosului Marius

> E la mintea cocosului ca PSD a cerut lui Tariceanu legea asta:
> "nucleul dur" al PSD a comandat-o.........

ca si spusele lui ante electorale ca psd va face alianta cu pnl. Din cate s-a vazut alianta a fost discutata cu psd-ul (nucleul la fel de dur) de acum 2 ani.

Arogantu'
2009-01-29 20:25:45

Deh, Marius - depinde de cocos ... Al vostru de la Dabuleni e mort in cotet !

O sa-i dea matrozu' o decoratie post-mortem !
In plus - nu cu PNL s-a giugiulit PSD prin boschetii Cotrocenilor ...

La 2009-01-29 18:35:06, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> E la mintea cocosului ca PSD a cerut lui Tariceanu legea asta:
> "nucleul dur" al PSD a comandat-o.........
>
> La 2009-01-29 14:24:25, alwis46 a scris:
>
> > Ce zici tu ?
> > Adicatelea nu ne intereseaza cine a pus la cale miselia ?
> > Pai daca e dupa capul tau, atunci sa-l judecam numai pe Ceausescu
> > pentru comunism si nu si pe aia care au impus ciuma rosie cu pretul a
> > peste 300.000 de romani bagati in mormite de bosevici !
> > Brava neica !
> > Mai ai panseuri d-astea ?
> > Daca te pune cineva la zid astazi si te impusca pe baza unui ordin
> > existent care a fost dat de unul acum doi ani, de vina e ala care
> > apasa pe tragaci nu ala care a dat legea...
> > Ptiu !
> > Cat despre democrati ei sunt ai mei tot atat cat sunt si aia din
> > Partidul crescatorilor de melci cu pene din Kiribati .
> > Altceva...d-astea am mai fumat.
> >
> >
> > La 2009-01-29 12:35:58, FB a scris:
> >
> > > La 2009-01-29 11:54:01, alwis46 a scris:
> > >
> > > > Pai eu zic ca pentru inceput sa inceapa sa raspunda la intrebari
> > > > Bogdan Olteanu presedintele Camerei Deputatilor si Ilie Sarbu
> > > > Presedintele Senatului ale caror semnaturi sunt puse pe Legea
> > > > 298/2008.
> > > >
> > > > Sa mai raspunda de asemenea la intrebari si Nicolae Vacaroiu
> > > > Presedintele Senatului si Valer Dorneanu presedintele Camerei
> > > > Deputatilor ale caror semnaturi sunt pe Legea 677/2001 si pe Legea
> > > > 506/2004 inaintasele celebrei legi, de acum, 298/2008.
> > > >
> > > Mai nene iarasi tii cu ursul .Nu te doare ca actuala putere pune e
> > > adevarat o aberatie in practica ,te intereseaza de unde a aparut.Nici
> > > eu nu-mi dau seama ce o fi fost in capul lor ( a liberalilor) ,cert e
> > > ca astia pe care-i iubesti vor sa te spioneze. O fi fost vreo
> > > "recomandare" de la UE privind vesnicii teroristi.Doar ca dand
> > > aceasta lege pe mana bolshevicilor tendinta spre a o folosi ca si
> > > politie politica ( obisnuinta si putinta de 60 de ani)este mare.
> > > Fii inistit sunt ai tai la putere si democrati cum ii stim cu
> > > majoritate in Parlament o vor modifica in interesul nostru (al tau).
> > >
> > >
> >
> >
>
>

sorge
2009-01-29 20:44:06

Pt ce au fost facute sculele de urmarire ?

A r fi bine sa le folosim noi ,aici pe forum .
Chiar intr o tara cu mai putini securisti pe metrul patrat exista si se folosesc aceste scule .
Vi se pare ca servicile secrete sint neloiale pt ca urmaresc politicienii din opozitie ?
Sa zicem ca mandatul urmator cistiga opozitia si ce o sa faca serviciile secrete ?
O sa urmareasca si asculte pe fostii guvernanti .
In toate tarile unii urmaresc pe ceilalti ,care momentan sint in opozitie .


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Papusarii crizei mondiale (3073 afisari)
 Patriarhia cere lamuriri despre pasapoartele biometrice (3029 afisari)
 Normele Politiei Politice (1720 afisari)
 Nemuritorul de la Finante (1629 afisari)
 Hitler in ipostaze inedite (1476 afisari)
 Britanicii recunosc: Se uita la filme porno cand sunt la serviciu! (4218 afisari)
 O fetita doarme de 80 de ani, in catacombele unei manastiri din Palermo (4014 afisari)
 Orlando Bloom arata groaznic! (2949 afisari)
 Traian Basescu a fost deranjat de autocolantele purtate de unii magistrati la ceremonia de la Cotroceni (2534 afisari)
 Patrick Swayze renunta la tratamentul impotriva cancerului, decis sa moara ca un cowboy, cu cizmele in picioare si fara regrete (2137 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00794 sec.