Ziua Logo
  Nr. 4442 de joi, 22 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Marile Dosare

2009-01-22

Comentarii: 16, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Ciprian2008
2009-01-21 23:15:13

aceasta este chintesenta.

parlamentari, veti culege roadele muncii voastre si veti bea din vinul maniei

rosu.costel55
2009-01-21 23:41:06

legea functioneaza in diverse tari europene fara probleme

Probleme au cei care le este frica ca li se vor descoperi magariile ca le fac si vor incerca o alta forma de comunicare.Nu consider un amestec in viata privata,ci mai degraba un rau necesar.

Atamild
2009-01-21 23:52:25

La 2009-01-21 23:15:13, Ciprian2008 a scris:

> aceasta este chintesenta.
>
> parlamentari, veti culege roadele muncii voastre si veti bea din vinul
> maniei
>
Hai sa-ti spun o bomba! Daca in chintesenta se actioneaza la anumite cuvinte, o sa se atace :-) si la expresii nevinovate.
Matilda
ps. bomba era ca nu toata lumea stie ce inseamna chintesenta= ceea ce este fundamental, initialul inseamna. Si uite asa, am folosit cuvantul bomba de trei ori.

dorumare
2009-01-22 02:22:07

legea 298

Despre legea ca atare nu prea avem ce discuta, fiind o directiva europeana.. Doar ca exista asa ceva de la infiintarea telefoanelor...(cel putin la noi..). Urechea si creionul, vechi de peste 100 de ani... Inainte de razboi americanii controlau telefoanele, apoi... 'internele'.. apoi rusii... Evident ca peste tot erau si toate serviciile 'interne'. Cu sau fara legi, se practica! Cind mai erau si nominalizate persoanele sau numerele care se ascultau, atunci se facea 100%.
Aparatele de inregistrat au aparut de prin anii '30... Odata cu dezvoltarea telefoniei si introducerea automatizarilor a aparut si serviciul de identificare a liniei 'chematoare' (evident pentru ce... atunci cind ascultarea se facea pe o linie 'chemata', foarte util in America, la inceputuri, pentru depistarea rapitorilor de ex...). Evident ca dl Hoover a fortat dezvoltarea serviciului si automatizarea astfel incit sa poata exista listinguri tiparite ale tuturor convorbirilor telefonice (nu si a continutului!). Continutul insa era accesibil prin ascultare directa (si eventual inregistrare)... De aceea in America au aparut si legile care aparau secretul convorbirilor (ca si al corespondentei etc..), dar in nici o lege nu se prevede nimic despre datele de identificare ale celor ce folosesc serviciile respective ci numai despre continutul lor efectiv..!!! Ca si la o scrisoare.. cel putin persoanele de la cartari plus postasul pot sti cine sunt 'expeditorul' si 'adrisantul', in cel mai fericit caz acesta e un secret de serviciu sau un detaliu 'profesional' ca al doctorilor, avocatilor sau preotilor... (mai multe pe http://cutiapandorei.blog.com)

Arogantu'
2009-01-22 02:25:06

Da, dar nu uita ca exista o ierarhizare a cuvintelor cheie !
De la "bomba" la Allah e distanta mare in clasament ...

Si cite araboaice cu numele "Matilda" cunosti ?
M ? ( vorba dracului impielitat de Calugar ! ) ?

La 2009-01-21 23:52:25, Atamild a scris:

> La 2009-01-21 23:15:13, Ciprian2008 a scris:
>
> > aceasta este chintesenta.
> >
> > parlamentari, veti culege roadele muncii voastre si veti bea din vinul
> > maniei
> >
> Hai sa-ti spun o bomba! Daca in chintesenta se actioneaza la anumite
> cuvinte, o sa se atace :-) si la expresii nevinovate.
> Matilda
> ps. bomba era ca nu toata lumea stie ce inseamna chintesenta= ceea ce
> este fundamental, initialul inseamna. Si uite asa, am folosit
> cuvantul bomba de trei ori.
>

sartoadriano
2009-01-22 10:13:13

De ce oare????

Articolul este documentat doar in privinta acelei legi si deloc documentat din punct de vedere tehnic ("Frecventa GSM" - cum o fi o frecventa GSM?; "fiecare convorbire fiind codata, deci usor de identificat" - cuuum?; " in digital se culeg esantioane, adica valoarea semnalului la anumite intervale de timp"-asta e ineptie). De ce oare?????

Socrate
2009-01-22 10:32:20

Zau ? Re: legea functioneaza in diverse tari europene fara probleme

Enumera acele multe si diverse tari europene. Parca am auzit ca Irlanda a atacat directicv la curtea de la Haga.

La 2009-01-21 23:41:06, rosu.costel55 a scris:

> Probleme au cei care le este frica ca li se vor descoperi magariile ca
> le fac si vor incerca o alta forma de comunicare.Nu consider un
> amestec in viata privata,ci mai degraba un rau necesar.
>

YOGHINUL
2009-01-22 10:36:00

98%

Nasul a spus aseara ca sunt 2 milioane de soptitori, turnatori(prostituati) in Romania. Asta este inca o dovada ca 98% din populatie sunt la nivel animal cum am calculat.
Eu propun sa primeasca o pensie de excelenta, de merit de turnatori(prostituati). Cu carnetul de partid, cu soptitul au obtinut foloase necuvenite iar acum merita o pensie mai mica. Asta ar rezolva problema pensiilor in Romania si nu numai aici.

Cum am prevazut Bush si Obama n-au spus ca 98% din populatie sunt la nivel animal.
http://www.lulu.com/adferent

Socrate
2009-01-22 11:24:17

In loc sa aplice principiul tertzului exclus, legea aplica conceptul triunghiului.

Intotdeauna va mai fi cineva pe fir. Cui foloseste ?

lastexit
2009-01-22 14:28:10

Re: legea functioneaza in diverse tari europene fara probleme

pentru ca draga costele tu esti un dobitoc analfabet!


La 2009-01-21 23:41:06, rosu.costel55 a scris:

> Probleme au cei care le este frica ca li se vor descoperi magariile ca
> le fac si vor incerca o alta forma de comunicare.Nu consider un
> amestec in viata privata,ci mai degraba un rau necesar.
>

horiageo
2009-01-22 14:35:10

adevarat dar.........!

Intradevar legea este impusa de UE, ea functioneaza si in statele europene ,numai ca la noi nu poate functiona dupa aceleasi reguli ca in Europa. In primul rand nu se va respecta absolut nimic din ceea ce scrie in lege, se zice in lege ca inregistrarea sa cuprinda doar numele utilizatorului, data si durata convorbirii, neinregistrand si continutul convorbirii. Ei bine crede cineva ca nu se va asculta absolut tot ceea ce se doreste de anumite ,,Grupuri de interese'', ? Ca sa-l citez pe cineva caruia aceasta lege ii vine ca o manusa ? In al doilearand, toate informatiile vor aparea pe ,,sticla '' la ora de maxima audienta, exact cum procedeaza anumite ,,cercuri de interese '' Si o alta problema mi-asi dori sa o vad rezolvata, cu privire la declaratia domnului Claudiu Saftoiu cu privire la abuzurile savarsite de Basescu ,privind ascultarile ilegale ale convorbirilor adversarilor politici si nu numai. Desigur acum, Tzutzerii incearca sa bagatelizeze aceasta informatie, ba mai mult unii deja il acuza chiar pe Saftoiu ca a dat pe ,,gura'' ceea ce trebuia sa tina secret. Don Bese, in nemernicia lui, are tupeul sa ceara dovezi la cele relatate de Claudiu Saftoiu, dar de cand abureste el presedintia, a tot facut acuzatii care mai de care mai trasnita si chiar aberanta, la adresa tuturor adversarilor politici, fara ca macar odata sa aduca vreo dovada. Tot timpul spune ca detine informatia ca cutare a facut ,,un rahat''acuza fara sa dovedeasca nimic. Acum ii cere lui Saftoiu sa dovedeasca ca el asculta telefoanele adversarilor politici. Pai sa fim seriosi nu ne trebuie alta dovada, decat faptul ca , insusi Claudiu Saftoiu , un sef al serviciilor controlate de Basescu declara acest lucru ce dovada sa mai aduca ? In asemenea situatii dovezi palp[abile nu exista dar declaratiile sefului respectivului servici , cumulate cu declaratiile permanente ale presedintelui si comportamentul dictatorial al lui Basescu ar trebui sa lamureasca pe deplin, dar nu, la noi ca la nimeni, este acuzat tot Saftoiu, pt ca a spus,,regele e gol'',in cazul de fata :Basescu asculta telefoanele.

M_D_L
2009-01-22 14:40:14

Asta e, n-avem ce sa facem

Daca doar 1% din populatie este activa (intelectual, politic, etc) si restul sunt boi care trag la jug, sau escroci adaptati la situatie, nu ne ramane decat sa ne ferim si sa nu mai folosim aceste mijloace de comunicatie. Cu lege, sau fara lege, tot eram ascultati. Mai grav este ca ne asculta si cand nu vorbim la telefon. Ganditi-va numai la modul cum se stabileste ratingul la posturile de televiziune, ascultand la telefon pe ce canal este pornit televizorul.
Deci ar fi bine sa va puneti telefoanele intr-o debara, de unde nu se aude ce vorbiti in casa. Sa va puneti si intrerupator la microfonul telefonului, pe care sa-l activati numai cand vorbiti.

rosu.costel55
2009-01-22 14:43:18

socrate...ti-e frica cumva

Eu locuiesc in Italia de multi ani,..aici se asculta telefoanele fara probleme,inclusiv pe ale lui Berlusconi iar Germania pe langa care noi santem niste paduchi nu are nimic contra.De asemena ascultatul,chiar daca nu se recunoasta oficial e practicat de majoritatea serviciilor secrete din tarile europene.

horiageo
2009-01-22 15:40:53

lui rosu.costel

Mai baietas, ceea ce stii tu atat de bine este ca in Italia si Germania, ceea ce se asculta este radioul mai copile. Tu nu realizezi ce inseamna sa se asculte telefoanele cum se face la noi. Au fost cazuri de acest gen cand s-a aflat in anumite state ca autoritatile au ascultat ilegal telefoane si au cazut capete de mari sefi. La noi se cunoaste acest aspect ,iar daca cineva in masura sa aiba credibilitate cand spune asa ceva, apare pe postul de tv acuzand de aceste incalcari ale dreptului la intimitate, apar bivolii si acuza exact pe cel care demasca aceste practici staliniste. Tu intelegi ce inseamna sa se asculte ,,legal '' telefoanele la noi in tara? Abuzuri grosolane si incalcari ale dreptului omului. Astfel vor putea sa acuze pe cine vor ei de tradare aducand ca dovada colaje artistice chipurile inregistrate legal. .Vor sa instaureze teama, nesiguranta(vezi ce face Basescu de cand comanda personal DNA-ul)dictatura.Tu, se pare ca nu ai trait in dictatur dar inca nu stii ca oameni ca Traian Basescu avand puteri discretionare, devin foarte periculosi pt natiune insasi. Nu vezi ca Bese nu mai este interesat de popor ci de aspiratiile lui megalomanice ? Vrea sa devina eroul europei. Cred ca deja a devenit. I se zice presedintele Hahaha.

Ratacitul
2009-01-22 17:26:57

Re: socrate...ti-e frica cumva/ Eu cred ca tie ti-au bagat un emitator in cur, prea esti fericit

Eu cred ca tie ti-au bagat un emitator in cur, prea esti fericit.

Altfel, ce sa mai spui? Toti idiotii intreaba "da' ai ceva de ascuns?" cand Puterea isi baga picioarele in viata privata a cetatenilor.


La 2009-01-22 14:43:18, rosu.costel55 a scris:

> Eu locuiesc in Italia de multi ani,..aici se asculta telefoanele fara
> probleme,inclusiv pe ale lui Berlusconi iar Germania pe langa care
> noi santem niste paduchi nu are nimic contra.De asemena
> ascultatul,chiar daca nu se recunoasta oficial e practicat de
> majoritatea serviciilor secrete din tarile europene.
>

Eufrosin
2009-01-22 17:53:31

Ne omoara fara control

Interceptarea are loc pentru depistarea celor periculosi sistemului ticalosit si pentru "neutralizarea" lor:

http://mdzr.blogspot.com/search/label/sri%2Fsie


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Raduleasca si Guta, "vagaboanda si domnul" (3514 afisari)
 Santaj la clasa politica (2268 afisari)
 Roberta lucreaza neprotejata (1842 afisari)
 Elwis nu mai canta (1729 afisari)
 Ne intercepteaza fara control (1365 afisari)
 Sigourney Weaver cu chilotii la vedere intr-o emisiune TV (5584 afisari)
 Sexy-show involuntar la Campionatul European de patinaj artistic! (FOTO&VIDEO) (4940 afisari)
 Cazul "Valiza" II: Becali zice ca i-a dat 100.000 de euro lui Liviu Dragnea, ministrul spune ca nu-si mai aminteste  (4504 afisari)
 Mengele si-a continuat experimentele de la Auschwitz in Brazilia (3292 afisari)
 A crescut timp de 17 ani copilul amantului sotiei, crezand ca e al sau (2816 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01664 sec.