Ziua Logo
  Nr. 4438 de sambata, 17 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2009-01-17
Zenn din Gringostan (...@yahoo.com, IP: 24.189.153...)
2009-01-18 17:41
Adevarul despre “coloniile” Israeliene - Video





VIDEO; What You Need To Know About Israel's "Colonies"




You Tube: Israel’s “Colonies” Jewish peace activist Anna Baltzer talks about Israel's illegal settlements


http://www.youtube.com/watch?v=-rCBJjCiLGc&eurl=http://www.thetruthseeker.co.uk/&feature=player_embedded

evreu mandru din israel din Israel (...@yahoo.com, IP: 84.109.87...)
2009-01-18 17:55
Re: Adevarul despre gardul de securitate- Video

http://www.youtube.com/watch?v=w587gNnuGLU

La 2009-01-18 17:41:07, Zenn a scris:

>
>
>
>
> VIDEO; What You Need To Know About Israel's "Colonies"
>
>
>
>
> You Tube: Israel’s “Colonies” Jewish peace activist
> Anna Baltzer talks about Israel's illegal settlements
>
>
> http://www.youtube.com/watch?v=-rCBJjCiLGc&eurl=http://www.thetruthseeker.co.uk/&feature=player_embedded
>
>

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.127.108...)
2009-01-18 18:31
Re: Adevarul despre coloniile Israeliene

La 2009-01-18 17:41:07, Zenn a scris:

Compania israeliana Sano-Bruno intra pe piata cafelei

Sano-Bruno Enterprises va intra pe piata romaneasca a cafelei, dupa ce a infiintat in luna iulie o firma mixta denumita Rom Cafe, aceasta fiind prima investitie in sectorul alimentar a companiei din Israel, potrivit ziarului local Globes. Compania se pregateste de lansarea unei campanii de marketing in urmatoarele zile si intentioneaza sa-si extinda activitatea in acest sector in functie de succesul afacerii. Sano controleaza 51% din Rom Cafe, firma urmand sa distribuie cafea si produse derivate ale companiei din Israel. De asemenea, Sano a infiintat la inceputul anului o firma mixta si in Ucraina. "Tot ce vindem in strainatate incercam sa producem in Israel. Deja avem vanzari anuale in Romania de 10 milioane de dolari. Este prea devreme sa stim date exacte despre piata din Ucraina, dar credem ca are un potential mai mare decat cea romaneasca", a declarat directorul general al Sano-Bruno, Alex Landsberg. Sano Bruno's Enterprises este cel mai mare producator si exportator israelian de articole nealimentare, inclusiv produse de ingrijire a locuintei.


http://www.zf.ro/companii/compania-israeliana-sano-bruno-intra-pe-piata-cafelei-3071086/

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.127.108...)
2009-01-18 18:56
Adevarul despre coloniileIsraeliene

La 2009-01-18 17:41:07, Zenn a scris:

What You Need To Know About Israel's "Colonies"

Investitiile israeliene in Romania sunt in valoare de peste 1 miliard si jumatate de dolari, conform cifrelor noastre, 1 miliard si 600 de milioane de dolari. Insa nu ar trebui sa evaluam investitiile doar din perspectiva financiara, la fel de importante fiind diversitatea si scopul investitiilor. Investitiile in Romania pornesc de sus, din cer - cu satelitul Amos si se incheie sub pamant, cu acele companii israeliene implicate in proiecte de managementul apei si sisteme de irigatii. O companie israeliana de telecomunicatii foarte mare si-a mutat din 2000 departamentul de R&D in Romania, luand in considerare forta de munca foarte bine pregatita din punct de vedere educational si profesional, si nu atat de scumpa. De asemenea, din ce in ce mai multe companii israeliene sunt implicate in domeniul energiei regenerabile.
Avand foarte putine resurse naturale, a trebuit sa identificam modalitati prin care, utilizand putinele resurse pe care le avem, sa obtinem cat mai mult. Nu avem suficienta apa, si atunci am identificat o tehnica de a iriga solul utilizand minimum de apa. Am folosit sistemul de irigatii prin picurare, apa ajungand direct la radacina plantei cultivate. Este o tehnica excelenta, utilizata in toata lumea, prezenta si in Romania. Dorim sa obtinem avantaje si din energia solara, care nu costa nimic si este prietenoasa cu mediul. In plus, pentru a beneficia de soare nu este necesar ca vremea sa fie calda; poti folosi energia solara si intr-o zi friguroasa, ca aceasta. Companii israeliene din domeniu au inceput deja sa opereze in Romania. Lucrurile nu trebuie privite doar din perspectiva economica - inseamna mai mult decat atat, este o misiune: de a obtine si distribui din ce in ce mai multa energie prietenoasa cu mediul si de a beneficia de ceea ce ne ofera natura. Va fi evitata poluarea, iar tara nu va fi dependenta de surse straine. De ce sa nu identificam din ce in ce mai multe solutii in acest sens? Exista apoi energia eoliana, si sunt companii israeliene reprezentate in Romania in acest domeniu. Un alt domeniu in care companiile israeliene sunt foarte active in Romania este sectorul alimentar, si probabil ca multi romani nu stiu ca unele brand-uri romanesti sunt totodata brand-uri israeliene - Elite, Tnuva, Prigat. De asemenea, in domeniul fashion exista Kenvelo iar in cel financiar, banca Leumi, una dintre cele mai mari banci israeliene, care din momentul venirii aici, in urma cu 1 an si jumatate, si pana in prezent a deschis 36 de sucursale.
Cred ca este vorba, inainte de toate, de marimea pietei si dezvoltarea economica rapida a Romaniei. As spune insa ca, intr-o anumita masura, si alte sectoare au rolul lor. De exemplu, la inceput, proportia businessurilor israeliene de aici conduse de israelieni de origine romana era foarte mare; chiar si acum, foarte multi directori de companii israeliene mari care opereaza in Romania sunt de origine romana. Insa acest lucru incepe sa se schimbe, vedem din ce in ce mai multi israelieni care nu sunt de origine romana implicati in afaceri aici.
Un alt factor care a contribuit intr-o anumita masura la aceasta prezenta ridicata a companiilor israeliene in Romania cred ca este existenta in Israel a unei largi comunitati de origine vorbitoare de limba romana si cunoscatoare a culturii romane.
Importanta este si apropierea geografica a tarilor noastre. Dureaza 2 ore si 20 de minute pentru a ajunge din Israel in Romania si sunt 4 zboruri pe zi, aproape intreaga saptamana, dinspre Israel spre Romania si invers.
........http://www.themarketer.ro/ro/index.php?id=10028&lang=ro&concl=articol&themarketer=582


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Parintele Iustin Parvu contra cipului Fiarei (7843 afisari)
 Planul secret de eliberare a Europei de Est (3214 afisari)
 Oficial ne merge rau (2732 afisari)
 Grijile lui Basescu (1937 afisari)
 Marian Gramaticul (1456 afisari)
 La numai 8 ani, un baietel din Macedonia i-a lasat cu gura cascata pe expertii Microsoft (5060 afisari)
 Ce iubita sexy are Borat! (VEZI FOTO) (2608 afisari)
 Ea este "Bestia" blindata care il apara pe Obama (FOTO) (2138 afisari)
 Socant! Soldati britanici filmati in timp ce smulg cu gura capetele unor gaini vii! (VIDEO) (2022 afisari)
 Un barbat ce inghite un sobolan socheaza Marea Britanie! (VEZI VIDEO!) (1846 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00923 sec.