Ziua Logo
  Nr. 4438 de sambata, 17 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Timp liber

2009-01-17
Mihaela Carlan (...@yahoo.com, IP: 213.233.103...)
2009-01-18 17:23
hai ca exagerezi:)

E greu sa recastigi respect si demnitate dupa ce ai trecut prin furtuni in care n-a contat decat supravietuirea sau hedonismul. Sunt ultima care sa ridic piatra. Faceam doar un apel la decenta odata ce cum, necum, sa zicem ti-ai atins un scop nu tocmai modest.

Nu e nici urma de naivitate ori de fatarnicie in ce-am scris. Fiecare femeie se vrea admirata, dorita, nu e nimic rau in asta. Semnalele pe care le trimite insa nu trebuie sa scape controlului constientului cu atat mai mult cand nu mai esti intr-un cabinet privat, nu mai esti intr-o intimitate agreata, ci ai iesit la rampa politicului cu cerinte decente, chiar daca ipocrite.

Nonconformismul in politica merge la alte capitole, si acolo destul de greu, dar nu la comportamentul in public. La fel cum nu te bati pe spate cu regele Spaniei sau nu aproape cazi din scaun in fata Condolizzei Rice pentru ca astfel de gesturi sunt considerate clar gafe.

Oricine in situatia asta e dator sa incerce macar sa schimbe ceva. Asta nu inseamna morocaneala, vesminte calugaresti si vorba cu ochii in pamant. Cand spui ca te rebrenduiesti, macar fa-o in alt registru, nu du vechiul comportament la alt nivel. Asta era ideea.

Cat despre farmec, acesta daca exista, nu este anulat ci potentat de preferinta pentru decent, masura, tact. Cum sa dispara farmecul unei femei daca e mai acoperita, cum sa nu fie atractiva daca controleaza cu privirea, cu zambetul, cu inteligenta, cu subtilitatea gesturilor. Mesajul final trebuie sa fie un amestec de invitatie la privit invelita nu straveziu de voalul interdictiei. E minunat sa fii placuta, aleasa, dar si mai minunat sa stii ca nu numai pentru picioare sau sani. Picioare sau sani frumosi au foarte multe femei. Cu alte cele a fost natura mai zgarcita.

Teoria cu desteapta, demna si necautata nu e chiar valabila. Esti cam radical si simplu legat de femei. Cat despre sclavie, ea apare doar cand e vorba de dragoste. In rest e doar prostie, cu care nu castiga nimeni nicio competitie. Parol.

M


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Parintele Iustin Parvu contra cipului Fiarei (7843 afisari)
 Planul secret de eliberare a Europei de Est (3214 afisari)
 Oficial ne merge rau (2732 afisari)
 Grijile lui Basescu (1937 afisari)
 Marian Gramaticul (1456 afisari)
 La numai 8 ani, un baietel din Macedonia i-a lasat cu gura cascata pe expertii Microsoft (5060 afisari)
 Ce iubita sexy are Borat! (VEZI FOTO) (2608 afisari)
 Ea este "Bestia" blindata care il apara pe Obama (FOTO) (2138 afisari)
 Socant! Soldati britanici filmati in timp ce smulg cu gura capetele unor gaini vii! (VIDEO) (2022 afisari)
 Un barbat ce inghite un sobolan socheaza Marea Britanie! (VEZI VIDEO!) (1846 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00629 sec.