Ziua Logo
  Nr. 4438 de sambata, 17 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Timp liber

2009-01-17
CALUGARU din Manastire (...@yahoo.com, IP: 99.17.38...)
2009-01-18 15:54
Conformism si nonconformism

Am inteles, Mihaela, draga mea; si o stim cu totii : Nuti Udrea a ajuns acolo numai si numai datorita sexualitatii din aparenta ei si din mentalitatea sexuala a celora din jurul ei. Nimic nou subt castanii de pe Dimbovita.

Tu inshiri un intreg corolar de norme decente de comportament pentru o demnitara. Uiti un lucru : nu poti renunta la ceea ce te-a adus acolo sus; altfel ?, cazi in desuetudine si iti pierzi ,,farmecul" care te-a propulsat ,,acolo".

Nuti Udrea nu poate renunta la aspectul sexist al aparentei ei. Ea stie mai bine ca nimeni altul de ce bosorogii din jurul ei o ,,respecta" atit de mult si de ce o doresc atit de mult in jurul lor, si ea le ofera din belshug ceea ce ei asteapta de la ea. Conformism ? Da, pentru ca Nuti ofera ce i se cere. Unde ar duce-o nonconformismul ? Ar duce-o in zona ,,neinteresantului", unde boshoragimea parlamentara sau simandicosii guvernamentali nu i-ar mai acorda nici un fel de atentie. Or ?, Nuti stie ce poate sa obtina cu dezvelirea picioarelor ei, cu fortarea curului de catre toacele pantofilor, decolteul obraznic sau parul lasat vilvoi ca dupa o partida de sex nebun.

Draga mea Mihaela, traim intr-o lume in care conotatia sexului primeaza in toate cele. Asta se cere asta se da. Oriunde iti asezi privirile ai sa gasesti aceasta nebuna goana dupa sex.. ,,Sex e in orice" : o banala conserva poate sa te erecteze doar daca este inconjurata de o mina perfecta asezonata cu niste unghii strident vopsite de tinara; o mashina te poate arunca in ,,dracii aia mari" numai si numai pentru motivul ca o dezbracata mai are putin si are orgasm pe capota ei; or ?, intr-o lume atit de perversa si otravita de sexism, comportamentul lui Udrea pare si este NORMAL, iar cei din jurul ei nu ar da pe ea nici doi bani daca de miine ar deveni ,,serioasa". E lumea plina de serioase, inaccesibile, cuminti, si devreme-acasa. Cine are nevoie de ele ? Ca sunt destepte ? Treaba lor ! Cui ii trebuie o femeie desteapta si demna ? Asta nici pe intuneric nu se dezbraca ! Face amor in pijama si n-ai sa-i vezi niciodata nici macar buricul. Duca-se ! :)))

Femeia din zilele noastre este o sclava. Ea este sclava pretentiilor si preferintelor noastre aberant de meschine si de perverse. Femeile, din pacate, se raporteaza la aceste ,,cerinte" si intra in competitie unele impotriva altora, neavind in vedere vedere, sau, poate ca nici nu-si dau seama, ca devin sclavele pretentiilor noastre. Pretentii care le vor pe femei cit mai dezbracate, cit mai doritoare de destrabalare, cit mai acesibile si fara pretentii. Asta e lumea, in asta va zbateti, cu asta va luptati. Aici si in asta consta machiavelismul acestei generatii de degenerati si cu asta ar trebui sa lupte feminismul si nu cu ,,dreptul E-gal in afirmare" !

Am zis ...

... si, pupici ... interesanto !

p.s. - tu nu simti, tu nu ai acest, sa-i zicem, inconstient mod de manifestare, in a incerca sa vii in intimpinarea berbantilor din jurul tau la dorintele lor de a te vedea dupa poftele lor ? M ?


     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Parintele Iustin Parvu contra cipului Fiarei (7843 afisari)
 Planul secret de eliberare a Europei de Est (3214 afisari)
 Oficial ne merge rau (2732 afisari)
 Grijile lui Basescu (1937 afisari)
 Marian Gramaticul (1456 afisari)
 La numai 8 ani, un baietel din Macedonia i-a lasat cu gura cascata pe expertii Microsoft (5060 afisari)
 Ce iubita sexy are Borat! (VEZI FOTO) (2608 afisari)
 Ea este "Bestia" blindata care il apara pe Obama (FOTO) (2138 afisari)
 Socant! Soldati britanici filmati in timp ce smulg cu gura capetele unor gaini vii! (VIDEO) (2022 afisari)
 Un barbat ce inghite un sobolan socheaza Marea Britanie! (VEZI VIDEO!) (1846 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00799 sec.