Ziua Logo
  Nr. 4437 de vineri, 16 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Actualitate

2009-01-16
titel (...@yahoo.com, IP: 89.35.150...)
2009-01-16 08:52
Despre actiuni la CEDO

Prezenta lege la care se face referire in articol este buna!!! Ea prevede acordarea unor reparatii ECHITABILE celor deposedati abuziv. Asta cere CEDO : raparatii echitabile si nicidecum restituirea in natura! Autorul articolului fie scrie in necunostiinta de cauza fie bate campii pe banii mafiei imobiliarelor din Romania! De altfel, mafia din justitie romana a penetrat chiar si aceasta institutie de renume: CEDO !!!! Spun asta in cunostiinta de cauza: Grefa CURTII , sub presiunea MAFIEI din justitia romaneasca NU MAI COMUNICA CELOR CARE DEPUN CERERI LA ACEASTA INSTITUTIE COPIA DE PE DECIZIA EMISA DE CURTE !!! De ce oare ???? - pentru ca se facand o scrisoare informativa petentilor ca cererile lor sunt inadmisibile fara a trimite si copia de pe DECIZIE , petentul nu poate vedea CA A FOST LUCRAT DE GREFIERII ROMANI DIN CADRUL CEDO prin proasta traducere a petitiei sau nu se poate vedea faptul ca inadmisibilitatea a fost declarata motive inexistente! De asemenea este posibil ca scrisoarea informativa trimisa petentului sa nu aiba nici un suport, respectiv sa nu existe nici o DECIZIE emisa de CURTE , scrisoarea avand rolul de a bloca corespondenta petentului pentru ca dosarul sa fie scos de pe rol ...... si multe altele ! va pot da numere de dosare la CEDO unde grefa REFUZA comunicarea DECIZIILOR , procedand numai la aburirea cu faptul ca decizia este definitiva ( cum ? daca nu a fost comunicata? ) etc. etc ca nu vor mai raspunde, dar totusi raspund mereu etc etc


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Invinsi de Securitate (2083 afisari)
 Gaza City sub senilele Israelului (2066 afisari)
 Adio, sange proaspat! (2016 afisari)
 Mama eroina (1609 afisari)
 Piept de curcan umplut (1531 afisari)
 UPDATE 19:36 Romania va putea incepe exploatarea hidrocarburilor din zona Marii Negre dupa anuntarea deciziei Curtii de la Haga (4374 afisari)
 UPDATE 19.34 - Poetul Grigore Vieru va fi transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala (ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!) (3722 afisari)
 Parintele Justin Parvu a ridicat Moldova impotriva cipurilor biometrice (VIDEO) (2657 afisari)
 Ministrul Apararii l-a schimbat pe seful serviciilor secrete din Armata (2302 afisari)
 Peste 3 milioane de computere raspandesc acelasi virus (1982 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00579 sec.