Ziua Logo
  Nr. 4437 de vineri, 16 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-01-16
Evreu-rus din Rusia (...@yahoo.com, IP: 89.47.58...)
2009-01-15 23:39
SUA nu vor pune prea curand piciorul in prag ptr a stopa avantul acestor bestii

jan dinu din Portland, USA (...@hotmail.com, IP: 75.164.204...)
2009-01-15 23:51
Re: SUA nu vor pune prea curand piciorul in prag ptr a stopa avantul acestor bestii

nellu din Sharon City (...@012.net.il, IP: 77.127.108...)
2009-01-16 01:03
Re: SUA nu vor pune prea curand piciorul in prag ptr a stopa avantul acestor bestii

La 2009-01-15 23:39:06, Evreu-rus a scris:

> Fondat in 1953, cu scopu de a face lobby pe langa Congresul american
> in ceea ce priveste problemele Israelului, AIPAC numara in prezent
> 100 000 de membri, care se intalnesc cu reprezentanti ai Congresului.
> In perioada dintre 1978 si 2000, AIPAC a donat direct celor 1 732 de
> candidati ai Congresului suma de aproape 35 de milioane $. Ajutorul
> oficial al SUA acordat Israelului incepand cu 1948 a depasit 103
> miliarde $.
> Puterea AIPAC se manifesta prin sprijinul acordat Israelului, inca de
> prin anii 1960. Candidatii Congresului care sunt in favoarea
> Israelului primesc fonduri ptr campania electorala si publicitate
> favorabila prin intermediul unor organizatii afiliate la AIPAC, pe
> cand cei care nu sprijina aceste idei sunt alungati fara drept de
> apel (Ron Paul).

Cand in sfarsit vom incepe a domni peste tot globul -cu ajutorul loviturilor de Stat (pregatite in aceeasi zi)- si dupa ce vom fi hotarat desfiintarea tuturor guvernelor in fiinta (chiar daca pana atunci va mai trece o oarecare vreme), vom cauta sa impiedicam uneltirile si comploturile impotriva noastra. In acest scop, vom osandi la moarte pe toti acei care vor intampina venirea noastra la putere cu armele in maini. De asemenea orice infiintare de noi societati secrete, ce nu va servi scopurilor noastre, va fi atunci pedepsita cu moartea. Atat societatile secrete care exista in zilele noastre si care ne sunt cunoscute, ori care ne-au servit si ne servesc inca, cat si cele care nu ne sunt cunoscute, vor fi dupa aceea desfiintate, iar membrii lor vor fi trimisi in continente departate, in afara Europei. La fel vom proceda cu toti cei care stiu prea multe despre noi (chiar si din randurile noastre, din francmasoneria exterioara, care au ajuns sa stie prea multe lucruri secrete). Aceia pe care ii vom cruta pentru un motiv oarecare, vor trai sub o vesnica amenintare a surghiunului.
De indata ce vom avea puterea vom publica legi aspre prin care vom sili pe toti fostii membrii ai societatilor secrete, care ne sunt sau care ne-au fost rivale, sa paraseasca Europa, care va deveni centrul stapanirii noastre.
In societatea umana in care, gradat noi am semanat din plin semintele dezbinarii, nemultumirii, si a prins radacini neintelegerea (cum este de exemplu protestantismul), nu se va mai putea restabili dupa aceea ordinea decat prin masuri dure, rapide si nemiloase, care vor dovedi o putere de neclintit; este evident inutil sa se dea vreo atentie victimelor cazute pentru binele nostru viitor. Rolul fiecarui guvern care recunoaste ca exista, nu este numai de a culege roadele privilegiilor sale, ci si de a-si indeplini datoriile, pentru a ajunge la infaptuirea anumitor scopuri, fie chiar cu pretul celor mai mari jertfe. Pentru ca un guvern sa ajunga sa fie neclintit, trebuie sa-si mareasca la maximum aureola puterii sale, iar aceasta aureola nu se castiga decat printr-o fascinanta inflexibilitate a puterii, care trebuie sa poarte semnul unei atotputernicii oculte. Asa era, pana in vremurile din urma, autocratia care tocmai de aceea ramane singurul nostru dusman serios din intreaga lume, alaturi de Papalitate. Aduceti-va in aceasta directie aminte de pilda Italiei inecata in sange, care totusi nu s-a atins de nici un fir de par al lui Sylla, cel care a varsat acest sange.Sylla, prin puterea sa uluitoare, s-a ridicat pana la cea mai inalta treapta in ochii poporului chinuit si jertfit chiar de el, iar intoarcerea lui indrazneata in Italia, l-a facut si mai inviolabil. Poporul nu se atinge niciodata de cel care-l hipnotizeaza prin indrazneala si taria vointei lui.
Asteptand insa venirea momentului victoriei, cat si pentru a grabi clipa triumfului nostru, vom infiinta si vom inmulti lojile masonice in toate tarile din lume. In aceste loji francmasonice, care pentru cei naivi vor parea opuse si diferite, ii vom coopta si ii vom atrage sa intre in ele pe toti aceia care sunt sau pot fi niste eminenti agenti. Aceste grupari, aceste "loji" vor reprezenta totodata centrul nostru principal de informatii si manipulare a maselor ignorante, fiindca ele vor ramane mijlocul cel mai eficient al activitatii noastre. Vom conduce centralizat, in mod stict, toate aceste societati francmasonice (in mod aparent diferite) printr-o administratie cunoscuta numai de noi -cei care suntem si vom ramane total necunoscuti, pentru a putea actiona cat mai eficient din umbra- si care va fi compusa si condusa in totalitate numai de cei mai inteligenti oameni ai nostri. Lojile noastre francmasonice vor avea fiecare cate un reprezentant numit de noi, iar acesta va fi cel care va da cuvantul de ordine si programul pe care noi il vom decide; in dosul acestui reprezentant se va ascunde nebanuita administratia despre care am vorbit. Vom forma si vom intretine in cadrul acestor loji francmasonice focarul tuturor miscarilor anarhice-revolutionare si liberale, care vor servi scopurilor noastre. Aceste loji vor fi alcatuite din oameni cat mai docili si maleabili, care vor proveni pe cat posibil din toate straturile societatii, dar mai ales dintre cei bogati.



     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Invinsi de Securitate (2083 afisari)
 Gaza City sub senilele Israelului (2066 afisari)
 Adio, sange proaspat! (2016 afisari)
 Mama eroina (1609 afisari)
 Piept de curcan umplut (1531 afisari)
 UPDATE 19:36 Romania va putea incepe exploatarea hidrocarburilor din zona Marii Negre dupa anuntarea deciziei Curtii de la Haga (4374 afisari)
 UPDATE 19.34 - Poetul Grigore Vieru va fi transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala (ATENTIE! IMAGINI SOCANTE!) (3722 afisari)
 Parintele Justin Parvu a ridicat Moldova impotriva cipurilor biometrice (VIDEO) (2657 afisari)
 Ministrul Apararii l-a schimbat pe seful serviciilor secrete din Armata (2302 afisari)
 Peste 3 milioane de computere raspandesc acelasi virus (1982 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00814 sec.