Ziua Logo
  Nr. 4436 de joi, 15 ianuarie 2009 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2009-01-15
knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 86.107.229...)
2009-01-15 04:00
Globul, tara, "poporul" lui B, in criza economica, el viseaza la puteri noi cit e timp....

B actioneaza ca securistul din el: telul urmarit prin toate mijloacele, indiferent de timp. Primul mijloc- prostirea 'poporului' ca ii poarta de grija. Daca ii purta, vedea si poporul din 200 incoace de cind i-a facut si capitala si tara doar FIERE.

Da, sint lipsuri acum din Constitutie, dar pentru acum-cind e criza economica- problema Constitutiei este un B pe tron.
Lipsurile sint:
-4- si parlamentarii, penal-egali cu cetatenii. Prea tirziu, sint toti bogati acum.
-5- amutirea Ordonantelor dar si Obligatia cu Pedepse clare, a alesilor de a veni la slujba-Parlament, data lor prin vot- sa faca legi (azi prin ordonante), sa lucreze zilnic la nevoile legislative ale tarii= ale votantilor.
Statul nu poate exista fara legi doar ca se platesc public un mare parlament.
-6- da, reimpartire a tarii dupa specific (relief, deci potential economic) deci si posibila dezvoltare. De ex, Calarasi era port-prin brat Borcea, acum e resedinta de judet-agrar.
-7- recredibilizarea C.C. se mai poate face doar prin inlocuirea magnatilor rosii din ea, si pina atunci, prin renuntarea la abuzarea unei C.C. (adevarate nu ca asta) prin cereri-pertinente altor institutii statale. De ex, in tara, si alesii si hotii-prin avocati, una-doua cu jalba la C.C. ca..legea, problema, nu sint constitutionale; sau, li s-au incalcat drepturile (cerute de hoti mai mari ca ale hotitilor) - ba ii spun C.C. si dovada-incalcat art. x al CEDO-tot cu drepturi, deci amenintare din star---daca C.C. nu ii rezolva, el isi duce jalba la CEDO.
Si astfel CC prelungeste sau intoarce pe invers procese strict juridice.

-9- rol, structura CSM-- azi CSM e un fel de OPC-pentru oamenii sai (CSM pune magistratii pe posturi apoi ii lasa sa faca ce vor ei- conform cu constiinta lor). CSM trebuie sa vegheze la activitatea lor pe post- incepind cu statistica realizarilor magistratului: daca in procesele lui doar hotii achitati, atunci CSM -ca controlor al Balantei Justitiei- are o problema si trebuie sa arda pe magistrat cu pedepse....nu cu 100 sporuri ca acum ca sa introneze infractiunea.
Dar...ce poate face Justitia cind exista o Ordonanta 195/2002 - care la art 21- la exceptie dela regula scrie negru pe alb ca masinile furate si vindute pot fi inmatriculate (de Politie) "pin ala rezolvarea cazului"................daca Magistratul (procurorul) mentineaza pe acte "masina furata la data de..din tara...sau dinafara". Dar CSM-mama procurorilor poate face ceva, sa ceara anularea infamei Ordonante care institutionalizeaza furtul nerezolvat (toate asa).

-10- drepturi fundamentale, inclusiv de a se asocia politic, daca acum nu exista.
La care comentare , B speriat ca nu-si vede visul- partid unic maret, a batjocorit din nou Palatul cu remarca: linga comentator-devenit initiator de partid, se duce si el ca sa fie 2.
Desigur, R nu-si mai poate permite sa reinceapa cu n partide--- cum a facut PCR cind 'a disparut pe hirtie' - si astfel a mai mincat 18 ani, patriei-- ca sa se patroneze fostii, la averi publice.

Dar................. prin lipsurile de mai sus in Constitutie,
B vrea sa-si vada implinite adaugirile lui in Constitutie:
- 2- dizolva parlamentul cind vrea. Cu 'poporul', explicindu-i, o rezolva B.... dar nu are Constitutie a sa, acum....si i se pare ca ce face rau nu e destul pentru el.
- 8- referendum cind vrea B, cere sprijin 'poporului neavizat' (neinformat) cind vrea muschii lui B.

Aceste 2 puteri ii mai lipsesc lui B ca sa ne reinviem pe Ceausescu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Motiv pentru care, nu B ne va indrepta Constitutia! Nu-i dam voie noi 'poporul' !!!!!!

Cit despre
-1-in decalogul sau de wishes,
a aflat B, dupa comunism si Ceausescu romanii nu vor republica prezidentiala (ca cea amer in care presedintele este si premier=seful Executivului= admtia presidentiala). La romani schema ar fi egala cu facut un dictator din orice comunist-securist.



     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Familia Eminescu (2963 afisari)
 Scandalul minciunilor intre SUA si Israel (2890 afisari)
 Succesul e scris in degete (2846 afisari)
 Jumatatea de masura (2559 afisari)
 Republica Traiana (2388 afisari)
 Republica lui Basescu (12347 afisari)
 Tera Patrick, pentru prima data goala in 2009 - FOTO (6353 afisari)
 Gata cu fustitele scurte in tenis! Jucatoarele sexy vor fi amendate! (3266 afisari)
 A fost descoperita viata pe Marte! (3084 afisari)
 In plina criza a gazelor, Andreea Mantea ii incalzeste pe ucraineni cu un pictorial incendiar Playboy (FOTO) (2415 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2009 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00656 sec.