Ziua Logo
  Nr. 4420 de sambata, 20 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-12-20
realitate (...@yahoo.com, IP: 89.35.87...)
2008-12-19 22:54
intrebari cu raspuns

Intrebari cu raspuns
In articolul ;Incendierea Atenei '; dl Harasangian isi pune cateva intrebari dar evita sa si raspunda sa patrunda in miezul problemei .Se intreaba daca ne-a mai ramas timp de meditatie. Noi mai meditam inca in virtutea educatiei primite cu multi ani in urma .Tinerii de azi mediteaza mai putin .;cei caretraiesc de o viata in capitalism nu mai mediteaza de loc ;la ei e mai simplu , banii conteaza ,banii te epuizeaza ,nu mai e timp de meditatii. Se intreaba apoi dl reporter despre " sensul democratiei si limitele libertatii " .Sensul democratiei l-am vazut de curand la alegeri S-au votat coruptia ,minciuna ,mizeria morala ,elementele de baza ale capitalismului .Cat despre libertate ,cata vrei : suvoaie pestilentiale se revarsa asupra noastra din toate partile ; m-as lipsi de libertatea asta ;20 de ani de asemenea libertate ajung .La intrebarea " ce se intampla cu omul , dar cu noi insine "raspunsul e simplu .: datorita libertatilor si democratiei,raul care e in noi e liber sa rabufneasca .Inamicii raului ,educatia ,cultura ,demnitatea unei locuinte si aunui loc de muca au disparut .Se mira apoi dl Harasangian ca " romanii protesteaza mai degraba impotriva unei taxe decat impotriva criminalilor regimului comunist ".Lucrul asta chiar ca spune ceva .Ca romanii nu sant prosti .Gandesc .Stiu ca asta cu "criminalii comunisti "e o placa .O folosesc mai males lasii care nu au curajul ,decenta sau inteligenta sa faca o analiza a celor doua sisteme : capitalist si comunist .Ar gasi mai multi criminali in capitalism . Tot ce s-a constriut si acumulat in 45 de ani de socialism prin munca onesta a milioane de oameni s-a impartit, vandut, praduit ,de o clica aflata in Topul celor 300 .Astia nu sunt criminali ? sunt ingerasi? In final zice dl Harasangian ca "ceva nu e in regula pe lumea asta si nu stim bine ce ".Ba stim foarte bine : sistemul capitalist ancorat pe o singura idee , imbogatirea cu orice pret si urmarile acestei UNICE IDEI MARETE CAPITALISTE astea nu sunt in regula .

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.130...)
2008-12-20 22:49
cei caretraiesc de o viata in capitalism nu mai mediteaza de loc;la ei e mai simplu , banii conteaza

Foarte bun comentariul d-tra !!! Si bine ca nu l-ati inclus si pe Octavian in el ...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cum a murit regimul Ceausescu (3971 afisari)
 Coproductia CIA - KGB din Decembrie '89 (2510 afisari)
 Buba Felix (2418 afisari)
 Banii si sictirul (2207 afisari)
 Declaratia secreta a lui Lucretiu Patrascanu (2171 afisari)
 Amy Winehouse loveste din nou: Topless de zile mari pe o plaja din Caraibe! (VEZI FOTO) (4188 afisari)
 Perle ale miništrilor din timpul audierilor (2909 afisari)
 Seful Politiei Comunitare sector 1, filmat de un coleg in timp ce se uita la filme porno - IMAGINI INTERZISE MINORILOR (2844 afisari)
 Un afis care va fi folosit intr-o campanie electorala din Elvetia infatiseaza doi tigani din Romania care jefuiesc o casa  (2605 afisari)
 Cu vocea tremuranda, Elena Udrea a numarat ''nenumaratele statiuni'' ale Romaniei (2232 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00611 sec.