Ziua Logo
  Nr. 4416 de marti, 16 decembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Procesul Comunismului

2008-12-16

Comentarii: 41, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Budapestanul
2008-12-15 22:18:46

Roncsea, Roncsea

noi te vrem :) altfel ziarul ziua nu il mai vrem :)

dorumare
2008-12-15 22:24:59

felicitari!

continuati... eventual si cu documente mai 'transpirate'... gen doctrina 'Andropov', reformarea kgb in fostele tari satelite etc....

Aladin
2008-12-15 22:48:19

Tov polkovnik volodea.

Nu mai publica ? Cam slabute aceste "informarii " comandate. Pe cand ne aratati ca de fapt ceasca a fost dat jos pentru ca platise toate datoriile ?
(ceace nu era rau daca dadea drumul la libertati si produse necesare in magazine) Oare cine se interpunea sau il sfatuia asa de aiurea ?

costy
2008-12-15 22:58:02

Dupa ce ne-ai dus cu zaharelul despre bomba tampitului pana toata durata lecturarii lucrarii.......

...la sfarsitul articolului ...ia jucarica de unde nu-i.

Cum pe editorialul lui srs nu ma trag de loc atele, stiindu-i pe de rot
ideile - de fapt este vorba de una si aia fixa, cea a guvernarii liberalo-
conservator-fesenista - , m-am bulunzit sa vad cu ce ameninta
ceasca cea mai mare putere nucleara a lumii....si mi-am muscat
pumnii.
Daca maine nu apari cu parintii la scoala sau pe Ziua cu bombulitza
subsoara.... bataita la poponeatza goala!

Liviu2002j
2008-12-15 23:07:36

... mi se pare ca a fost extraordinara ! Pe de alta parte daca atunci in aprilie dadea drumul macar la alimentele de baza (painea necesara !) atunci scapa cu siguranta cu viata. Dar omul era batran si a vrut sa vada comunismu' cu ochii lui ... L-a vazut !!!

Garamfoiu
2008-12-15 23:57:54

Daca o sti in detaliu Roncea bago la inaintare.

Daca nu ie timpul sa o -bag eu- fost Talpas pe linga Stina baciului.
Ramineti pe faza baieti .
Vine mos Craciun .

Eufrosin
2008-12-16 00:28:10

Re: Daca o sti in detaliu Roncea bago la inaintare.

Pune-o repede, pana se mai poate, nu astepta.


La 2008-12-15 23:57:54, Garamfoiu a scris:

> Daca nu ie timpul sa o -bag eu- fost Talpas pe linga Stina baciului.
> Ramineti pe faza baieti .
> Vine mos Craciun .
>
>

Laurentiu Cremene
2008-12-16 00:34:33

Pavel Corut si SR Stanescu

Prin anii '90 Corut deja a dezvaluit cam tot ce s-a petrecut la Revolutie ,inainte si dupa.Cine era unul dintre cei mai inversunati adversari ai lui Corut?Onor SR
Stanescu!Si acum veniti cu detalii.Hai,cautati-ma in alta parte!

americanos
2008-12-16 00:49:02

Greu de crezut cineva care scrie dar...

...nu include numele tarii vecine care agrea noul stat "Republica Socialista Transilvaneana"; daca nu aveti dovezi, de ce ati mai scris, d-le Roncea? Pentru trafic pe site?

"Organul de presa al Frontului Unitatii si Democratiei Socialiste"...? "cazierul celui mai important membru al retelei" care "avea sa clacheze intr-un lamentabil proces de specula cu autoturisme" ...? Astia mici nu mai stiu de cine vorbiti, dar noi care citeam zilnic RL stim ... ce fel de articol e asta? Sau va e frica de procese?

Mda, traficu' saracu'.

Pacat, ca pareati un ziarist mai curajos.

Sint curios cum bagati Pitesti-ul in continuarea cu bomba...

octaaa
2008-12-16 01:56:49

Da... si eu zic ca ar fi fost geniala ideea. Cred ca ar fi iesit mai ceva ca FMI-ul.
Iar leul cred ca ar fi fost de 10 ori mai convertibil si mai cunoscut in lume decat dolarul.

NormanFinkel5
2008-12-16 03:15:15

Re: Dupa ce ne-ai dus cu zaharelul despre bomba tampitului pana toata durata lecturarii lucrarii.......

Der Zigeuner hat uns verarscht :-))))))))))

La 2008-12-15 22:58:02, costy a scris:
> ...la sfarsitul articolului ...ia jucarica de unde nu-i.

Ion Caramache
2008-12-16 05:00:00

Bombaq lui VR

<<<< Servicul VIII - contraspionaj in domeniul relatiilor externe a excelat, adjudecandu-si laurii unei victorii riguros planificate. Ofiterii sai de legatura de la Cartierul general al CIA si din contraspionajul FBI au devenit inutilizabili pe spatiul Romania. Dupa 1990, au tinut insa sa-si ia revansa. >>> Victor Roncea, Ziua din 16 decembrie 2008-12-15

Surpriza, surpriza ! Carevasazica ca marele ziarist Victor Roncea arunca in primul fascicol al serialului avind drept subiect loviturii de stat din decembrie 1989 bomba cum ca Serviciul VIII contraspionaj al Securitatii din Romania avea ofiteri de legatura atit la Cartierul general al CIA cit si in departamentul de contraspionaj al FBI. Concluzia este evidenta: " Ceausescu ameninta URSS cu bomba atomica" deoarece el lucra pentru americanii care, desigur, posedau, si poseda, bombe nucleare si termonucleare. ( Pingelica a fost totusi omenos deoarece nu i-a amentat pe sovietici decit cu bomba A, si nu si cu bombele H si N. )

roy
2008-12-16 07:09:15

Astept cu nerabdare sa vad

.... din ce buzunar scoate bomba domnul Roncea... Deocamdata ne-o promite pe data viitoare.

Il indrept pe domnul Roncea la stenograma ultimei intalniri Gorbaciov- Ceausescu insotzitzi de primii ministrii, unde Ceausescu a luat-o peste bot la toate rugamintzile sale.

brancoveanu
2008-12-16 08:28:37

domnul Roncea

....pe baza unor informatii reale si a unor povesti relatate prin targ insailati o istorie care poate determina convingeri in randul oamenilor. Manipularea opiniei publice a devenit in zilele noastre o stiinta care se studiaza in mari universitati din lume, se iau licente si doctorate pe aceasta tema. Cu toate acestea, mijloacele moderne si rapide de informare pregatesc oamenii sa fie analisti mai atenti ai tuturor actiunilor de manipulare. In ce ne priveste pe noi, romanii, vreau sa spun ca de cand ma stiu am invatat ca tara mea nu a ajuns la nivelul de dezvoltare pe care il merita datorita: " romanilor care ne-au luat aurul...datorita popoarelor migratoare care au parjolit pamantul...datorita turcilor....datorita rusilor.... acum datorita altor straini.....DAR NOI....NOI ROMANII cunoscuti in lume cu SA-I MOARA CAPRA VECINULUI ...in loc sa vrem sa avem si noi capra ca vecinul...nu suntem vinovati...!!!???

dan_ioan_popescu
2008-12-16 10:00:07

O documentare bine realizata dar ingretosanta

Ce sa aflam cum un om rau si deja senilizat s-a inconjurat de o liota de indivizi lipsiti de scrupule care l-au si abandonat jefuind ulterior tara?
Le stim deja.
Uitati-va la toti milionarii si miliardarii si o sa-i vedeti pe securistii infecti si odraslele lor.
Nu era cazul sa redescoperi America stimate coleg de liceu Roncea.

alwis46
2008-12-16 10:05:50

Bomba ca bomba...

Dar mai tare e chestia asta :

"Tot generalul Vlad este cel care i-a raportat personal lui Ceausescu - printr-o informare olografa pe care o vom pune la dispozitia cititorilor ZIUA - ce vor urma sa discute liderii lumii bipolare din acea perioada, ai SUA si ai URSS, Bush si Gorbaciov, la intalnirea semi-secreta de la Malta."

Dracia naibii, ofiterii condusi de Vlad scormonisera cu sarg creierele lui Bush si Gorbaciov si aflasera cu mijloacele specifice tip nanoboti, nanotuburi si fulereni ce urmau astia doi sa discute pe nava din Malta.
Tari dom'le, tari de tot ofiterii astia, mai ceva decat combatantii psi care insoteau unitatile de cercetare-comando in Vietnam.

Chestia asta e la fel de tare ca aia dezvaluita de Pavel Corut in prima sa carte in care ne spune ca spioni echipati cu costume de scafandru usor ascultau cu urechea lipita de opera vie a navei de razboi americane ceea ce discutau Bush si Gorbaciov care erau la bordul ei in conditiile in care atunci in apele golfului Malta intalneai cu siguranta mai multi scafandri de lupta ai SEAL decat pesti.Garamfoiu
2008-12-16 10:14:29

Am rezerve ca Romcea sa stie ceva mai mult .

Informaticianul englez Gary Mec Kinon a accesat ilegal serverele US-Navy si NASA. A provocat paguba de 700000 mil dolari. A cautat extraterestri pe internet.
A fost extradat in USA unde ie pasibil de 70 de ani de inchisore. Cum informatiile sensibile nu sunt stocate pe Net ar fi o performanta monumentala ca ziaristul Roncea sa gasesca informati in arhiva CNSAS sau aiurea referitor la un ultrasecret cum ar fi Bomba Atomica Romanesca.
Articolul oferit ofera fragmente prelucrate pe tema din ziarele ultimilor 19 ani din romania.
Eu stiu si el stie dar si sefi lui ca se cauta ca cineva sa scoata pasarea din gura sa declanseze avalansa si excluderea rominiei din forurile internationale plasata pe axsa Iran,Nord Coreia.Nu- ie asa s-ar decanta si debarasa aliati de romania o povara in plina criza.

Romeo2004
2008-12-16 11:31:14

Lui Ceausescu i-a lipsit un duhovnic de talia lui Daniil Sihastrul

Mihai Viteazul n-a incercat sa atace Constantonopolul.
Sf Stefan cel Mare n-a vrut sa "destabilizeze economic" imperiul otoman.
Sf Daniil Sihatrul, prin descoperire dumnezeiasca, i-a spus exact cat ii permite DREAPTA SOCOTEALA sa intreprinda pe plan politic si militar. Si a purtat razboaie cam cu toti vecinii.

Fara credinta in Hristos si fara duhovnic stra-vazator, Ceausescu nu avea cum sa faca fata monstrului globalist.
Obiectivele lui au fost nerealiste.
Domnia si viata si-a pierdut-o cand a inceput sa darame biserici; NU SPUN LA SFATUL CUI CA SA NA FIU ETICHETAT ANTI... !

PS: Desi drept-credicios, maresalul Ion Antonescu a facut aceeasi gresala: a intrat intr-un razboi din start pierdut. Daca ar fi avut un duhovnic stra-vazator, care sa-l avertizeze asupra felului cum se va sfarsi acest razboi, poate ca soarta Romanei Crestine ar fi fost mult diferita.
DUHOVNICI DE ACEST FEL AU EXISTAT !

viciatul
2008-12-16 11:47:43

articole pentru manipulare

M-am descurcat exceptional dupa revolutie dar tot sunt nostalgica. Nu dupa anii '80 ci dupa anii '60 , '70.
Ceausescu , a facut din Romania un stat recunoscut pe plan international . Asa "pingelica " cum era el , a facut pentru Romania mai mult decat au facut altetele lor regale Ferdinand, Carol I si II , Mihai etc.
Spiritul patriotic , dragostea de tara ,mandria de a fi roman , nu erau vorbe goale.
Eram o natiune curata , se contura la orizont o economie sanatoasa , probabil ca ar fi urmat si o dezghetare a libertatilor dar mari sefi de atunci ai securitatii interne , externe, armatei etc. au preferat o tradare masiva nu a lui Ceausescu neaparat ci a poporului roman , a intereselor lui si si-au tras toata spuza pe turta lor. Au vrut sa traiasca mult mai bine decat Ceausescu si familia lui , sa se rasfete in mari bogatii precum miliardarii.
Dar este un D-zeu care ne judeca pe toti si sunt convinsa ca in toata bogatia lor nu sunt mai fericiti, din contra la ora actuala multi sunt chiar nostalgici, inclusiv marele tradator Iliescu.
Cel mai rau imi pare de tineretul de acum care in majoritate este o masa de manevra la dispozitia catorva zeci de bogatasi.
Au ajuns niste neica nimeni de cantareti , fotbalisti si ziaristi sa castige averi iar medicii , profesorii , sa fie muritori de foame.
Halal tara

bazileus
2008-12-16 11:48:08

La 2008-12-16 01:56:49, octaaa a scris:

> Da... si eu zic ca ar fi fost geniala ideea. Cred ca ar fi iesit mai
> ceva ca FMI-ul.
> Iar leul cred ca ar fi fost de 10 ori mai convertibil si mai cunoscut
> in lume decat dolarul.
>
>
> >>>>>>> grea meserie "FINANTZELE" astea!....ajungea leul mai tare ca si $?...poate leul de la Gradina Zoologica Baneasa.

bazileus
2008-12-16 12:08:33

Discipolii lui P.Corut.

Daca n-ar fi "Bubulii" astia noi am fi sefii acestei lumi.N'asa dl.Roncea....?Ce pacat ca "bubulinele" noastre au plecat la munca in Spania,Italia,etc.lasand-ui pe 'bubuli' sa-si faca de cap in tarisoara noastra.Au astia un apetit sexual de moare calul,r.....za tot ce prind,nu lasa nimic tinerilor ,astia trebuie sa scrie romane poitiste pe la ziare.Nici o problema,banu sa iasa,ca de patrihoti nu ducem lipsa...

alwis46
2008-12-16 12:11:10

Re: Lui Ceausescu i-a lipsit un duhovnic de talia lui Daniil Sihastrul

Lasa bre, Rasputin i-a spus verde in fata tarului Nicolae al II-lea sa-i improprietareasca pe tarani dar degeaba, n-a fost ascultat.
Pai daca dadea tarul pamant la tarani, crezi ca mai luau bolsevicii puterea in Rusia ?
Ntz !
Poti sa ai zece Daniil Sihastru pe langa tine daca ai urechile astupate...

La 2008-12-16 11:31:14, Romeo2004 a scris:

> Mihai Viteazul n-a incercat sa atace Constantonopolul.
> Sf Stefan cel Mare n-a vrut sa "destabilizeze economic" imperiul
> otoman.
> Sf Daniil Sihatrul, prin descoperire dumnezeiasca, i-a spus exact cat
> ii permite DREAPTA SOCOTEALA sa intreprinda pe plan politic si
> militar. Si a purtat razboaie cam cu toti vecinii.
>
> Fara credinta in Hristos si fara duhovnic stra-vazator, Ceausescu nu
> avea cum sa faca fata monstrului globalist.
> Obiectivele lui au fost nerealiste.
> Domnia si viata si-a pierdut-o cand a inceput sa darame biserici; NU
> SPUN LA SFATUL CUI CA SA NA FIU ETICHETAT ANTI... !
>
> PS: Desi drept-credicios, maresalul Ion Antonescu a facut aceeasi
> gresala: a intrat intr-un razboi din start pierdut. Daca ar fi avut
> un duhovnic stra-vazator, care sa-l avertizeze asupra felului cum se
> va sfarsi acest razboi, poate ca soarta Romanei Crestine ar fi fost
> mult diferita.
> DUHOVNICI DE ACEST FEL AU EXISTAT !
>
>

Hadrian Gaunescu
2008-12-16 12:42:17

Re: Ceausescu nu asculta de nimeni decat de nevasta-sa

care era o tzatza inculta.Prin anii 70 o fi avut sfatuitori buni, ca se traia bine in RSR , dar dupa aia i s-a urcat la cap ca e geniu si se stie ce a urmat...

Hadrian Gaunescu
2008-12-16 12:44:31

Re: Ma uitai la comentariile de la editorialul SRs

aceeasi talibani si grobieni se labarteaza in zeci de postari.Sunt prea prosti sa te cobori la mintea lor , asa ca eu am zis pas de mult.

theodor
2008-12-16 12:51:33

Rusii

Bun.
Credibil.
Una la mana.
Adoua, citeste naibii scanteia Tineretului, sau Scanteia Batrana din perioada 14-22 decembrie 89. Nu mai stiu exact ziua. Oricum, ultima pagina e relevanta - un articol despre cum sa faci plaja sa nu te iradiezi, sfaturi mai mult decat cretine in decembrie. Un mesaj cifrat, vizibil, pana si de prescolari.
A treia.
Dupa preluarea puterii de catre Iliescu tot ce insemna ofiterime de grat superior, de la maior (CR3) in sus au pus mana pe Marina Militara. Poti verifica in presa, Monior Oficial, dracu sa le ia, nu e secret. Noroc cu timpul, care le spala pe toate si cu reducera armatei - ca am mai scapat de ei. Dar, oare nu au lasat pui?
Ba da.
Va spune Mandea, ca e destept.
Daca pana in 89 toate vaporele noastre, alea miltaure, erau oarbe - adica trageau cu armamentul prin ochire vizuala, ca cu pusca (scuzati lipsa de limbaj intelectual sugator la basescu), in plus, erau construite de specialistii ICEPRONAV, dupa modelul celor comerciale - un fel de pisica cu clopotei, dupa 89 ce avem?
Pai avem un lucru bun, s-au taiat. A, si ceva in loc.
Doua cacaturi de fregate de pe vreme lu Pazvante Chioru mancatoare de motorina. Cine dracu a mai vazut, CODOG - adica turbina ori turbina, in vremea asta?
Am vazut interiorul, put a vechitura de la o posta, crapa vopseaua pe ele.
Dar stiti care e vrajeala?
Au aparatura de ochire, comunicatii satelit, vezi si in curu lu Basescu - da au uitat ceva. Armamentul, nu au ARMAMENT, vere, intelegi? Daca vine un bou cu trei pistoale si 5 grenade intr-o barca de pescuit guvizi, baga vaporu la fund.
Cine a dres achizitia?
Pai, cine? pupilele lu KGB de peste tot, acu s-au mutat la Bucuresti ca mai cool.
Noroc cu instabilitatea asta a lu Boc si PDL ca mai tremura si pupilele din ministere, de - stabilitatea e mana cereasac pentru paraziti.
Da cred ca i-a smecherit Iliescu in 90, nu gluma. Pacat, mare pacat, ca feciorelnicu Severin coleg cu domn Basescu a pus Ucrainei pe tava ultima farama de demnitate. Domn Basescu n-a facut nimic - avea dreptu anu asta sa rascoleasca tratatul, el se lupta cu liberalii si-i furniza marfa lu Morar ca sa-l tina ocupat.
Uite ca sar.
Ba Morar, nu fi imbecil, nu vezi ca te tine Basescu ocupat cu dosare? Baga si tu ceva de la tine ca esti major maine poimine ti se schimba vovea, ce mai. Ia si tu un dosar de la cap la coada, fa-l calume sa vezi cum ii bagi in belea pe avocati, nu-i mai scot basma curata pe inculpati. Ce dracu, nu ai Coaie?
Data viitora va mai spun ceva, hazliu tare.
Traiasca izmanarii din armata romana - e prosti, da e multi.

octaaa
2008-12-16 13:21:35

Tu chiar nu vezi ca eu zic la misto? Ca mi se pare chiar o idee prosteasca. Dar sa-l fac pe Liviu(nostalgic de vremurile alea) sa se simta bine.

Ion Caramache
2008-12-16 14:52:33

Re: Lui Ceausescu i-a lipsit un duhovnic de talia lui Daniil Sihastrul

La 2008-12-16 11:31:14, Romeo2004 a scris:
> Lui Ceausescu i-a lipsit un duhovnic de talia lui Daniil Sihastrul
Este adevarat. In schimb a avut un stilp sfant telegrafist cu numele de Teoctist.

Ion Caramache
2008-12-16 15:00:26

Re: Daca o sti in detaliu Roncea bago la inaintare.

La 2008-12-16 00:28:10, Eufrosin a scris:

> Pune-o repede, pana se mai poate, nu astepta.
>
>
> La 2008-12-15 23:57:54, Garamfoiu a scris:
>
> > Daca nu ie timpul sa o -bag eu- fost Talpas pe linga Stina baciului.
> > Ramineti pe faza baieti .
> > Vine mos Craciun .

Frusinake, dorinta ta este satisfacuta: iobagul Victoras asteapta slobozia mintenash.

Ion Caramache
2008-12-16 15:03:18

Re: articole pentru manipulare

La 2008-12-16 11:47:43, viciatul a scris:

> M-am descurcat exceptional dupa revolutie dar tot sunt nostalgica. Nu
> dupa anii '80 ci dupa anii '60 , '70.
> Ceausescu , a facut din Romania un stat recunoscut pe plan
> international . Asa "pingelica " cum era el , a facut pentru Romania
> mai mult decat au facut altetele lor regale Ferdinand, Carol I si II
> , Mihai etc.
> Spiritul patriotic , dragostea de tara ,mandria de a fi roman , nu
> erau vorbe goale.
> Eram o natiune curata , se contura la orizont o economie sanatoasa ,
> probabil ca ar fi urmat si o dezghetare a libertatilor dar mari sefi
> de atunci ai securitatii interne , externe, armatei etc. au preferat
> o tradare masiva nu a lui Ceausescu neaparat ci a poporului roman , a
> intereselor lui si si-au tras toata spuza pe turta lor. Au vrut sa
> traiasca mult mai bine decat Ceausescu si familia lui , sa se rasfete
> in mari bogatii precum miliardarii.
> Dar este un D-zeu care ne judeca pe toti si sunt convinsa ca in toata
> bogatia lor nu sunt mai fericiti, din contra la ora actuala multi
> sunt chiar nostalgici, inclusiv marele tradator Iliescu.
> Cel mai rau imi pare de tineretul de acum care in majoritate este o
> masa de manevra la dispozitia catorva zeci de bogatasi.
> Au ajuns niste neica nimeni de cantareti , fotbalisti si ziaristi sa
> castige averi iar medicii , profesorii , sa fie muritori de foame.
> Halal tara
>
Precum scria nenea Iancu acu' mai bine de o suta de ani: "Bravos natziune, halal popor."

Ion Caramache
2008-12-16 15:06:40

Re: Discipolii lui P.Corut.

La 2008-12-16 12:08:33, bazileus a scris:

> Daca n-ar fi "Bubulii" astia noi am fi sefii acestei lumi.N'asa
> dl.Roncea....?Ce pacat ca "bubulinele" noastre au plecat la munca in
> Spania,Italia,etc.lasand-ui pe 'bubuli' sa-si faca de cap in
> tarisoara noastra.Au astia un apetit sexual de moare calul,r.....za
> tot ce prind,nu lasa nimic tinerilor ,astia trebuie sa scrie romane
> poitiste pe la ziare.Nici o problema,banu sa iasa,ca de patrihoti nu
> ducem lipsa...
>
Imi place: Victorash - discipulul secruristului Corut.

Ion Caramache
2008-12-16 15:12:26

Re: Rusii

La 2008-12-16 12:51:33, theodor a scris:
> Traiasca izmanarii din armata romana - e prosti, da e multi.

Pai nu ie normal? Cum poate armia populara sa apere tara fara indispensabili?

Giuseppe Cocos
2008-12-16 16:11:06

Care bomba vere?

Cind a fost Romania o putere nucleara? Aud?

M_D_L
2008-12-16 17:12:50

Re: Care bomba vere?

La 2008-12-16 16:11:06, Giuseppe Cocos a scris:

> Cind a fost Romania o putere nucleara? Aud?
>

Bomba n-a avut, dar se pregatea sa faca una. Numai ca erau foarte multi fizicieni bagati in treaba asta, care fusesera racolati ca agenti de catre americani. Poate ca i-au facut lui Ceausescu o "bomba", din carton, care i-au zis ca este atomica, tot asa cum ii legau merele in pomii din livada, cu sarma de bobinaj, cand se ducea "in vizita de lucru".

M_D_L
2008-12-16 17:29:57

Re: Rusii

La 2008-12-16 12:51:33, theodor a scris:


> Adoua, citeste naibii scanteia Tineretului, sau Scanteia Batrana din
> perioada 14-22 decembrie 89. Nu mai stiu exact ziua. Oricum, ultima
> pagina e relevanta - un articol despre cum sa faci plaja sa nu te
> iradiezi, sfaturi mai mult decat cretine in decembrie. Un mesaj
> cifrat, vizibil, pana si de prescolari.

Asta ASA A FOST ! Stiu de la un fost student, caruia ii spusese tatal lui inainte de a muri.

ionion
2008-12-16 17:37:26

Spanac pe varza- ce-a fost a fost- acum ce va fi ? Aa dar stiu :


in Romania comunismul se construieste pe toate planurile unilateral si unipartinic.

Ion Caramache
2008-12-16 17:55:37

Re: Greu de crezut cineva care scrie dar...

La 2008-12-16 00:49:02, americanos a scris:

> ...nu include numele tarii vecine care agrea noul stat "Republica
> Socialista Transilvaneana"; daca nu aveti dovezi, de ce ati mai
> scris, d-le Roncea? Pentru trafic pe site?
>
> "Organul de presa al Frontului Unitatii si Democratiei Socialiste"...?
> "cazierul celui mai important membru al retelei" care "avea sa
> clacheze intr-un lamentabil proces de specula cu autoturisme" ...?
> Astia mici nu mai stiu de cine vorbiti, dar noi care citeam zilnic RL
> stim ... ce fel de articol e asta? Sau va e frica de procese?
>
> Mda, traficu' saracu'.
>
> Pacat, ca pareati un ziarist mai curajos.
>
Ei si matale! Pai Victorash ie cur'ajos cu voie de la politie. Ce, nu stiai chestia asta? Pai nu ai auzit de cur'ajosul Marian Munteanu?

ianculescu lucian
2008-12-16 20:46:04

TOT VIPERELE COMUNISTO -SECURISTE CONDUC ROMANIA

CE ROST MAI AU ACESTE PALAVRAGELI CIND DE 19 ANI ACEASTA VIPERA COMUNISTA ION ILIESCU CONDUCE ROMANIA CU AJUTORUL KGB !!!??? AM VAZUT CA SUNTEM DOAR 100 -200 CARE NE '' MASTURBAM '' PE ACEST FORUM SI INCERCAM SA TOT SPUNEM ADEVARUL !!!

Liviu2002j
2008-12-16 20:55:23

"M-am ras" !

Daca Octavian stie la ce fac referire atunci ii dau satisfactie ...

Liviu2002j
2008-12-16 21:02:11

Re: articole pentru manipulare

La 2008-12-16 11:47:43, viciatul a scris:

> Cel mai rau imi pare de tineretul de acum care in majoritate este o
> masa de manevra la dispozitia catorva zeci de bogatasi.
> Au ajuns niste neica nimeni de cantareti , fotbalisti si ziaristi sa
> castige averi iar medicii , profesorii , sa fie muritori de foame.
> Halal tara
>
Intr-adevar, distrugerea sistematica a tineretului, care nu isi gaseste loc decat in tampenii si nonvaloare, este probabil cea mai mare tragedie si cea mai mare pierdere. Se pierde atata energie si potential in tampenii aiuristice si fara absolut nicio valoare, care peste numai cateva luni nu mai valoreaza absolut nimic, incat stai si te intrebi daca a meritat i daca merita sa te mai implici ... Un lucru este insa clar: daca se continua in acest fel atunci natia asta pur si simplu nu o sa mai existe !!! Si pana la urma poate ca ne meritam soarta ...

Liviu2002j
2008-12-16 21:07:55

Ce este cu sfaturile acelea de facut plaja in decembrie ?!

La 2008-12-16 12:51:33, theodor a scris:

> Adoua, citeste naibii scanteia Tineretului, sau Scanteia Batrana din
> perioada 14-22 decembrie 89. Nu mai stiu exact ziua. Oricum, ultima
> pagina e relevanta - un articol despre cum sa faci plaja sa nu te
> iradiezi, sfaturi mai mult decat cretine in decembrie. Un mesaj
> cifrat, vizibil, pana si de prescolari.

Totusi despre ce este vorba de fapt ?! Cine stie ceva sa o spuna aici clar ca sa stim si noi (nu de alta dar nu eram abonat la Scanteia si ca sa merg acum la o biblioteca, cand toata lumea "face click" cu "mouse" pe "net", pare anacronic ...).

ionion
2008-12-16 21:19:48

Corect ! pt ZIUA : sa puneti in rama mesajul lui Ianculescu Lucian! Este colosal ! ndc

La 2008-12-16 20:46:04, ianculescu lucian a scris:

> CE ROST MAI AU ACESTE PALAVRAGELI CIND DE 19 ANI ACEASTA VIPERA
> COMUNISTA ION ILIESCU CONDUCE ROMANIA CU AJUTORUL KGB !!!??? AM
> VAZUT CA SUNTEM DOAR 100 -200 CARE NE '' MASTURBAM '' PE ACEST
> FORUM SI INCERCAM SA TOT SPUNEM ADEVARUL !!!
>


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ceausescu ameninta URSS cu bomba atomica (5978 afisari)
 Guvernul Emil Boc (4831 afisari)
 Dreptate pentru generalul Iulian Vlad (4205 afisari)
 Efectul "draga Stolo" (3761 afisari)
 De ce s-a retras Stolojan (3604 afisari)
 Cu un san la vedere, Halle Berry ingroasa numarul vedetelor victime ale erorilor vestimentare (4122 afisari)
  Al Treilea Razboi Mondial incepe inainte de Craciun, iar Obama nu va apuca sa fie investit  (3731 afisari)
 Jennifer Aniston, prinsa ca poarta sfarcuri false! (3346 afisari)
 Atentie, bestiile se dezbraca! (3276 afisari)
 Avion ce efectua o cursa spre New York, disparut la 35 de minute dupa decolare (3263 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01978 sec.