Ziua Logo
  Nr. 4402 de sambata, 29 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-11-29
knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 86.107.229...)
2008-11-29 18:54
Daca nu iesea... din nou, in fata, nu stiam ca avem Constitutie, nu ?!

"......a subliniat presedintele * Cat despre viitorul premier, acesta va fi desemnat conform Constitutiei, adica in urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament ".

In Nov. a.c. , la Procetatean, in raspuns(ul)-de-cetatean, la prima sa "LIVE Basescu" { ca Pres-le de tara, trebuia sa stie de CRIZA de prin Mai
[ deci cu 6 luni inainte de Promulgarea legii 50% prof-lor si astfel sa nu fi promulgat acea lege=de-stinga pentru timp si an,
deci sa nu fi pornit din Palat masinaria-sindicate=stinga hai la greva cea mare, care a consumat energia tarii o luna dar inainte de luna campaniei unor alegeri noi romanilor] ;
repet, sa fi stiut de CRIZA , ca e la orizontul lumii , din Mai a.c., de cind unii din noi - nepresedinte, deci fara 'best consilieri, ca Preda si Stolo (acum avansat la virtual-PrimM', am putut citi-vag (CRIZA) printre rindurile presei de afara sigur si chiar de acasa.

In Nov. reply-dela-cetatean la LIVE-Basescu, am sugerat si ca....dupa alegeri-parlamentare, Presedintele sa nu puna tarii de un alt razboi civil - pe tema Nou-Premier- ca Tara nu mai suporta, e epuizata de circul ajuns la virsta- 4 ani de "Tariceanu jos, Anticipate sus", " pdl- plecati in raspuns la un tirziu-dupa merit Ultimatum, dar pdl-mintind ani-pina acum ca "Dati Afara dela Guvernare" ) .

Nu se lasa, si tot iese-live, pina inainte de vot-maine Nov. 30...si de cite ori poate, sa se arate cu fata DISPERATA- nu una de pres. de tara=deci care nu ar avea nimic de=a face acum...cu alegerile parlamentare, nu de Palat Cotroceni.

Eu personal nu l-am mai privit pe sticla toata toamna, stiu ce vorbeste dacas tim cum gindeste- cind tara sufera= pres. ei jubileaza ! Cind tara cu energiile focu-ate, pres. ii naste o noua criza.

In ultimele luni si acum, tot iese, merge, viziteaza......sa nu uitam, cine e Ceausescu 2 in tara Romana-------ca ce zice Constitutia nu importa, e arma prea slaba in mina sa.

Nu ne intereseaza ce repeta despre Constitutie.
Stim Constitutia !
Tot ce mai vrem, e sa ne scuteasca de Nou Circ institutional pe noua tema abia asteptata de sine "Uite Premier, nu e Premier".
Pentru ca, Presedintelui, ii amintim noi :::: cetatenii decidem prin vot -- si de unde vine PMinistrul, nu presedintele impartial-politic= zice Constitutia...... dar acolo nu o citeste/ ca nu o aplica decit pe sarite.
Asa ca, degeaba ne mai da cu Constitutia pe la creiere!
Sa nu mai creada ca toti romanii am fost- sintem fosti pcr ?...cum spera !

Aceasta FRINA VIE, in calea tarii spre progres rapid, trebuie eliminata in 2009.
Societatea romana a avansat mai repede decit acest fost-fost de 2 culori, ajuns presedinte.... " cu care ne-am fript rau"- tragea linie dupa 4 ani un vecin.

Ajuns presedinte CU VOTUL Constiintelor de Dreapta - liberale sau fara de partid ever, puse fortat pe talerul minciunii " Stolo subit bolnav' a celor 2 <in Dec. 2004 competitori la Cotroceni, de atunci prieteni, acum aliati-in partid amalgam> .
NU SE VA MAI INTIMPLA ASA, cu votul de dreapta , vreodata, in tara, "il asigur' ca cetatean (sa-l citez--cum ne tot asigura verbal....dar never faptic).
God help Romania to get rid of him ! We can no longer take it!

Danny (...@us.mahle.com, IP: 70.54.71...)
2008-11-30 05:52
Re: Daca nu iesea... din nou, in fata, nu stiam ca avem Constitutie, nu ?!


N-am crezut ca in Romania asistenta medicala (in cazul de fata psihiatria) are asa probleme serioase in cit un astfel de exemplar periculos "care stie ambele sisteme" sa circule in libertate. Ceva prozac sau rudotel plus dusuri reci ar putea fi o solutie temporara de linistire, caci pe termen lung nu e nici o speranta


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Strategia Cotrocenilor (2543 afisari)
 Razboi intre spionii Romaniei (2491 afisari)
 Opriti ciuma rosie (2476 afisari)
 Cum a imbracat Bodnaras soldatul cu inca o izmana (2014 afisari)
 Exit-poll Felix pentru TVR (1583 afisari)
 Ea are cei mai frumosi sani din lume!  (6292 afisari)
 Un cosmonaut sovietic rupe tacerea cu privire la OZN-uri (4185 afisari)
 Trei politisti au batut cu salbaticie un soldat proaspat intors de pe frontul din Afganistan - VIDEO (3263 afisari)
 Carmen Electra mai provocatoare ca oricand... goala din nou pentru Playboy (2303 afisari)
 Exit-poll INSOMAR, ora 16.00: PSD - 37,8%, PD-L - 29,9%, PNL - 20,1% (1726 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00715 sec.