Ziua Logo
  Nr. 4398 de marti, 25 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-11-25
alwis46 (...@yahoo.com, IP: 86.121.236...)
2008-11-25 09:34
Singur pe un balansoar.

Ca de fiecare data, domnul analist-editorialist ne aduce in fata ochilor cate un scenariu marcat de caracteristica scrisului la doua capete.
Ba ca e una, ba ca e cealalta, autorul isi lasa intotdeauna deschisa o portita prin care sa poata iesi si sa ne spuna in final : asa cum am prevazut...
In fapt, domnul Stanescu se pare ca sta de unul singur pe un balansoar iar scrierile domniei sale sunt influentate de balansul inerent al uneui asemenea obiect si de aici si respectiva caracteristica.
Desprind insa din cele scrise astazi de autor ca morala in politica este santajul, o scrie chiar domnia sa si oare cine ar putea sti mai bine acest lucru decat dumnealui ?
Tot autorul, ne aduce in fata ochilor faptul ca atunci cand era ministru, domnul Ungureanu l-a informat cu precadere pe prezidentul Basescu si chiar il condamna pe fostul titular de la externe pentru acest fapt.
Daca ar fi sa ma leg de acest aspect, i-as reaminti domnului analist-editorialist ca un fost consilier al prezidentului, Adriana Saftoiu, este astazi candidat pe listele PNL si ca alt consilier prezidential dar pe probleme juridice, Renate Weber, este persoana care, dupa declaratia televizata de ieri a unui om politic, a dat avizul pe un proiect de lege semnat de presedinte si care se pare ca i-a facilitat unui mare petrolist sa finalizeze o afacere nu tocmai curata, doamna Weber candidand apoi pe listele PNL pentru europarlamentare.
Nu cumva, data fiind apartenenta lor ulterioara la PNL, cele doua doamne care au fost consilieri la Cotroceni l-au informat si ele pe domnul Tariceanu de ce se intampla in ograda prezidentiala pe vremea cand il consiliau pe Matelot ?
Se pare ca tradarea incriminata de autor nu este doar apanajul unora ci chiar si al celor pe care-i apara cu ardoare.
Si sa ma ierte domnul analist-editorialist dar PNL chiar ar face o alianta cu PDL, au spus-o cu gura lor doi lideri marcanti ai liberalilor, Crin Antonescu si Ludovic Orban.
Nu cred ca domnul Stanescu sufera de hipoacuzie sau ca nu stie sa citeasca si ca d-aia ignora respectivele declaratii ale celor doi.
Este vorba mai degraba de distorsionarea unei informatii prin omisiune, manevra care se vrea a ascunde o posibila colaborare PNL-PDL.
Exista o certitudine pe care domnul analist-editorialist a scapat-o clar din vedere si imi revine datoria sa ii atrag atentia domnului Stanescu asupra ei.
PNL va fi arbitrul viitoarei guvernari si poate elementul ei principal, liberalii fiind cei care vor fi curtati pentru formarea majoritatii unei viitoare guvernari si a unei majoritati parlamentare, pozitia a treia pe care o vor ocupa cu siguranta dupa alegeri si procentele lor fiind atu-urile acestora.
Domnul Crin Antonescu ne spunea ieri intr-o emisiune televizata ca deocamdata nimeni de la liberali nu a demarat tatonari pentru formarea unei coalitii post-alegeri si ca aceia dintre liberali care au purtat asemenea discutii cu adversarii politici au facut-o in nume propriu nefiind mandatati de conducerea PNL iar eventualele aliante politice se vor face numai cu rezultatele alegerilor pe masa.
PNL are fluierul de arbitru asa ca jucatorii PSD si PDL trebuie sa se alinieze la centru si sa sa astepte ca liberalii sa desemneze cine va forma echipa castigatoare pentru guvernare.




     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Guvernarea Noii Ordini Mondiale (I) (2397 afisari)
 O idee vazduhista (2381 afisari)
 Felix calare pe Romaero (2157 afisari)
 Vaccin de scandal (2108 afisari)
 Bucurestiul va fi port la doua mari (1362 afisari)
 In centrul Bucurestilor: Pe afara salon de masaj, pe dinauntru bordel in toata regula (4104 afisari)
 Idila amoroasa a lui Tariceanu cu Ramona Badescu, subiect de barfa in presa din Italia  (3626 afisari)
 Adrian Mutu, prins de carabinieri cu un urmarit general in portbagaj (2879 afisari)
 Kim Cattrall, vedeta din "Sex and The City", pozeaza nud la 52 de ani (FOTO) (2453 afisari)
 Regina burlescului, Dita von Teese, pozeaza sexy pentru nemti (2394 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00681 sec.