Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare externe

2008-11-22
Adrian v.D. din Germania (...@dmdg.de, IP: 217.228.245...)
2008-11-23 14:39
Neamtule,tu te descalifici singur?!

La argumentele unor oameni de stiinta tu vii si <argumentezi>cu Fratii Grimm,apoi cu betia lor?!Eu nu as deschide subiectul cu funia...in casa spanzuratului,decat daca o doresti.(despre betii,tu erai expertul forumului)
Daca vii cu argumente notabile,ok,esti bine venit.Alwis a vorbit despre un articol stiintific,eu l-am complectat cu datele reale ale unor oameni de stiinta germani.Iar tu argumentezi cu....revista inginerului?!Da-mi si mie un ex. care sa fie un punct de plecare a unei discutii.La prima postare cu Fratii Grimm nu ti-am raspuns(tu stii ca nu-ti raspund,de aceea <boranesti>mai departe cu <Adrianeeee>

Dar sa ma intorc la afirmatiile tale,care pana acum niciodata nu le-am gasit <argumente>:mai de curand,la investitiile pe care statele UE trebuie sa le faca(in infrastructura,nu numai rutiera!)tu imi raspunzi:"...uneori eu am impresia ca tu traiesti in Congo,se socoteste return oninvestit(ROI),o investitie se face numai daca reusesti(!)sa dovedesti(!)ca-n cinci ani ai profit."Nu comentez stilul unei fraze greu de digerat.
A doua zi,ce citesc in ziarele aparute aici?"Investitii masive in infrastructura"la nivel de UE.(!!)....
Sau,o industrie care poate functiona f. bine si in Romania ramane industria turismului.Ce-mi raspunzi tu mie,drept argument:"...iti spun pentru a zecea oara Romana nu are potential turistic semnificativ,poa cel mult sa fie un mic ciubuc."Acesta a fost argumentul tau.Dar vecinii Romaniei,care au anual 25 milioane de turisti straini dovedesc altceva,cu date clare,mai mult,fara sa aiba o Delta Dunarii,fara o iesire la mare(Ungaria)fara burgurile Sibiu,Sighisoara,fara Manastirile din Moldova,La ce fel de ciubuc te-ai gandit?Sa continui?

Si pe viitor eu nu-ti voi raspunde la provocarile tale(ca astea sunt toate raspunsurile tale la adresa mea,provocari ieftine)lipsite de o argumentatie serioasa.Daca candva vei argumenta,atunci poate iti voi mai raspunde.Dar despre proiectele din Freiburg(oras de 200 mii loc!),care nu mai consuma decat energie regenerabila, cred ca si tu ai citit in revistele alea ale inginerilor germani....ptr. ca acolo sunt implicati si cativa ingineri,pe langa constructori, arhitecti,specialisti in energiile regenerabile,sociologi.

Europeanul (...@k.ro, IP: 91.15.123...)
2008-11-23 19:31
Re: Neamtule,tu te descalifici singur?!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goală, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00755 sec.