Ziua Logo
  Nr. 4396 de sambata, 22 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-11-22
daniel (...@netscape.net, IP: 70.48.104...)
2008-11-21 22:14
Cata dreptate are Tariceanu !

Dar cine sa-l inteleaga ?

knowbothsystems (...@yahoo.com, IP: 86.107.229...)
2008-11-22 05:22
Re: Cata dreptate are Tariceanu ! ADEVARAT-romanii nu pricep ce face!

La 2008-11-21 22:14:12, daniel a scris:

> Dar cine sa-l inteleaga ?
>
ADEVARAT! Cine sa inteleaga o gindire liberala, cind masele vor sa auda ce cinta Geoana-- mai rau ca Ceausescu ( n-a invatat nimic modern in anii cit a papat banul romanilor zacind in Washington ambasador-cind romanii de acolo l-am cerut JOS ca nu face nimic bun pentru tara- decit juca tenis. Iliescu l-a pastrat, ajuta 'pe businessmen-ii oficiali- sa praduiasca tara-prin "Consuli Onorifici" dintre localii globului-inventie tip Geoana ambasador peste ocean ).

ADEVARAT! Cine sa inteleaga semnificatia COTEI UNICE? Aplicata si peste ocean, si pe glob, de state vestice- sau in regiuni sarace cind vor sa atraga investitii(tori) pentru pus de slujbe localnicilor si adus bani la buget prin ambii taxati-si investitori si lucratori. BANUL NU VINE sa-l fure statul 40% din el!

ADEVARAT! In 20 de ani, doar Tariceanu si acest guvern au spus= facut= aplicat ceace vestul face cind vrea progres...si rapid. Va garantez eu! Si nu sint membru-pnl. Dar cunosc vestul. Si n-am fost nu voi fi pentru stinga (pcr, psd, pd-l= asta e mai rau ca celelalte 2-tatal si fratele lui, pdl-cinta de stinga dar minte publicul ca e de dreapta-si de centru. ASA a fost tinuta populatia ne-si dezinformata alti 18 ani, despre ce-i politica, ce-i partid ( gasca cu principii clare, deci platforma politica--de care si ultimul cetatean, si sculat din somn, sa stie clar---daca aste gasti politice s-ar pune de partid si l-ar informa pe cetatean exact=ce, cine sint. dar vor doar sa profite de cetatean, mintinu-l ca fac-dreg doar ce-a facut Basescu ca primar, dar Videanu, dar Basescu-ministru, dar pd- a gatuit CDR adica Dreapta-pe taranisti.

ADEVARAT! Priviti la sefiu statului cum face pe Premierul=sef de executiv, ca si cind ar fi fost ales dupa Constitutie Prezidentiala= deci ca Bush (acum Obama) peste ocean. Omul acesta-ajuns in chelia tarii---si prin furtul votului de dreapta- prin smecheria de ultima secunda Dec 2004 "Stolo subit bolnav'-- face un imens rau natiei romane : dezinformreaza pe romani ca alea--ce el le face si nu ar trebui-- sint atributiile sale de SEF de Stat sec. 21-an 2008 = cele ale lui Ceausescu: salvat fabrici si uzine dela criza economica, vizitat santiere, prezent oriunde "multime este, sa o pupe pe obrazuri"- prezent si la plins public (inundatii), si la ris- hram bisericesc sarbatorit, tirguri, obiceiuri locale sateni. Basescu- in dezastru pentru tara, intii, ca o dezinformeaza ca asta-ce face-e treba pres. ales dupa prezenta Constitutie romana-schioapa facuta de ei-fostii ===adica institutiile statului intentionat incurcate= sa ii serveasca pe ei =ocupatii cu capatuiala rapida din ban public; Basescu ales NU pe o Constitutie de Republica PREZIDENTIALA-- ce face Basescu ca sef de stat....Face pe Premierul = si astfel, vizitind, pupind multimile, face CAMPANIE POLITICA pdl= gest ilegal pentru seful se stat!

Se vor frige rau romanii daca voteaza pdl-psd, adica vor pune bete DREPTEI in tara...doar ca sint mintiti de Basescu, Geoana, Boc, Stolo, VIdeanu (pusul de Basescu pe scaunul de pe care Basescu-reales si cu CG cerut "ca sa faca"- a fugit rapid vizind palat regal primindu-l tot prin alta minciuna "Stolo subit bolnav'--fara votul Dreptei in tara nu primea Basescu palat regal cu jilt de stat; 4 ani Videanu n-a iesit public dar punea Buc bordurile sale, acum iese si unde si cind nu e cazut, face pe expertul, sa clampane vorbe pentru pd-l cel de stinga care aproape criminal se da de dreapta, ba si de centru-dreapta.

SA NE ZICA SI NOUA acest pd-l CUM A SARIT PESTE NODUL POLITIC= CENTRUL, de pe fringia de stinga-fsn/pcr, tocmai pe cea de Dreapta-si s-a pitit opri chiar la cm ei de linga Centru ?! Mari mincinosi, pd-l !
Mint exact ca pcr, psd. Miciuni rosii la culoare !

Nu votati romani cu psd-pdl ca ei v-au aratat deja--nu au fabricat prosperitate, ca partidele de stinga nu o fabrica, vor doar sa o imparta--daca deja facuta de Dreapta. Dar asa sac se termina, si ce faceti dupa, daca fabricarea prosperitatii nu se continua? Cce faceti atunci-ginditi acum, inainte de vot.

VA FI O TRAGEDIE NATIONALA pentru romani-majoritate daca romanii sustin si dupa 18 ani un psd/ pdl = adica fsn-ul iliescu de dupa' 90.
Nu v-a ajuns ca au facut ei-privat tara praf, ca n-au marit salarii, pensii, ca de 18 ani nu pot mai mult decit au facut-au aratat?!
Vreti tara fara Dreapta-acum ramas doar pnl (pnt decapitat de ei-pd-udmr care au adus apoi psd inapoi in 2000) ? Ce a facut psd-10 ani din 18? Averi sefilor lor din vindut, daruit pe cele publice contra comisionae--pina si aurul apusean dat contra cianura in AQpusenii, apele romane!
Vreti pd/ care ultimi 4 ani a pus tara la zid- e bolnava acum de pd-ism , pd-lism, si basescu-ism !

Mai vreti-de-ale lui psd/fost pdsr?/ fost psn/ fost pcr?
Mai vreti de ale pd/ acum pd-l/ fost fsn/ fost pcr ?
Vreti vreuna din aste jumatati gemene-fsn inventate de Iliescu et Co. sa puna fostii laba pe tara, chipurile 'in libertate, de sub pcr?!
Va puneti singuri streangul de git, votindu-i ! Astia 2- gemenii fsn, vor diar binele lor, nu al natiei/ tarii . Nici nu pot, au gindirea formata de trecut, si se vede cum vorbesc = gindesc.

Asa ar gindi un apusean-- Ar vota Dreapta daca vrea progres lui si tarii. Voi romani dece nu? De cite ori v-a marit psd pensia? PNL a facut-o de 6 ori in 2 ani--stiu eu ca m-am batut cu statul anchilozat sa mi-o aduca la zi--o sarise de 6 ori in 2 ani pnl-isti!
Ce bine v-a facut Basescu in 4 ani, ca tara? Dar bucurestenilor in 4-5 ani? Dar tarii in 4 ani-Ministru al tuturor Drumurilor? Dar Consilier de stat= Echivalent Ministru= in guvern iliesc--pe cind flota logodita cu danezii sprea fi maritata final pe glob?

Stati in oglinda si raspundeti-va la aste intrebari, romani. Ca sa votati. Nu mai credeti in vorbe! Ci in fapte! Fapte constructive n-a avut tara decit in ultimii 4 ani-pnlisti ! 4 ani din 14! Ca in alti 4 ani- taranisti tara a facut primele progrese spre viitor.
Numarati-va realizarile pentru voi, pentru tara -ale pd (in 2 facaturi-aliante CDR si DA) si ale psd (10 ani pe scaunele tarii.
Dupa ce vi le numarati, votati ! Ca veti vota cu Dreapta-singura dreapta in tara--dupa fapte nu doar vorbe- fiind PNL !

Eu sint intelectual, deci mai mult democrat-de dreapta (cam cum e pd peste ocean, unde toti intelectualii il votaza) decit liberal (business-orientat) dar in veci nu as vota cu fostii-stinga = azi psd si pd-l= fsn iliesc. As face rau tarii ! Deci n-am de ales, decit sa votez cu ce Dreapta are tara acum-cu pnl. Voi ? Vreti progres, prosperitate si nu votati cu Dreapta care exista, cu pnl ? Va auto-mintiti si veti suporta consecintele-fie sub pdl fie sub psd ! Tara trebuie sa dezvolte Dreapta, ca Stnga are destula care ii vrea raul vorbind frumos multimii. Si tara trebuie sa scape de un dictator ca Basescu! O scapati votind Dreapta, acum pnl!


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Lumea in 2025 (3230 afisari)
 Exemplul ungar (2424 afisari)
 Partidul Securistilor Destepti (2420 afisari)
 Frumusete inecata in droguri si alcool (1652 afisari)
 Tariceanu incoltit de profesori (1446 afisari)
 Pamela Anderson, goală, la aniversarea lui Hugh Hefner (Video) (4601 afisari)
 Fost comandant de politie argentinian s-a impuscat in cap in timpul unui interviu (ATENTIE, IMAGINI SOCANTE !!!)  (3411 afisari)
 Are 250 de kilograme si pozeaza nud pentru ca se crede sexy! (VEZI FOTO) (3129 afisari)
 Economistul-sef al FMI, despre criza financiara: "Ce-i mai rau abia urmeaza" (2596 afisari)
 Din dragoste pentru o femeie, tenismena Martina Navratilova a destramat o familie! (2468 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00721 sec.