Ziua Logo
  Nr. 4390 de sambata, 15 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-11-15
Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.128...)
2008-11-14 23:31
Inca un profesionist inlaturat !!!

Asa este condamnata tara asta sa aiba oameni de valoare pe care sa-i foloseasca oriunde altundeva decat unde ar trebui ... Si cum este si "normal" neavenitii inregimentati politic, "yesmenii" care ling tot si la orice ora, conduc si iau decizii in locul celor cu adevarat buni si capabili !

P.S. Si mai extraordinar este ca lucrul asta se intampla in Ministerul Justitiei !!! Atunci ce mai putem sa comentam despre ce se intampla in Ministerul Invatamantului ?!

octaaa din pitesti (...@yahoo.com, IP: 79.118.247...)
2008-11-15 19:23
Re: Inca un profesionist inlaturat !!!

Parca faceai pe filozofu' si ziceai ca nu stii ce e aia valoare. vad ca acum folosesti "oameni de valoare". Pai ori stii ori nu ce inseamna. Sau vrei sa pari mai filozof un pic?
Eu sint de acord cu tine referitor la mizeria din ministere. Dar de ce ai revenit oare la ministerul invatamantului? E preferatul tau sa inteleg.
Tu zici ca noi facem scoala putina. Ca nu mai e ca pe vremea ta. Problema e ca eu in liceu aveam 7 ore pe zi, in timp ce profesorii mei aveau decat 4 ore. Daca mai pui in calcul ca mi se mai dadeau si teme...
Tu stii ce scrie in codulul muncii despre copii de 16 ani? Ca au voie sa munceasca, dar maxim 6 ore pe zi. Ori eu la 14 ani aveam 7 ore pe zi + temele pentru acasa. Si tu imi zici mie ca se face scoala prea putina. SI macar de mi-ar fi folosit la ceva....

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.131...)
2008-11-16 15:35
Octaviane ...

Dovada faptului ca scoala ti-a folosit teribil este ca stai in Bucuresti, ai un calculator, stii sa-l folosesti (macar la chat, fotografii, filme si muzica ...), intelegi ce se scrie pe acolo prin calculator si mai te si ratoiesti la unul sau la altul din spatele ecranului !!!

Dar dovada faptului ca nu ai facut destula scoala in mod real, nu contabilizand ore fizice la gramada in felul in care o faci (poate ca in liceu aveai intr-o zi 7 ore dar in celelalte 4 zile aveai probabil numai 4-5 ore !), este modul de exprimare, cacofoniile, alunecarile si derapajele spre alte discutii (fara sa anunti !), greselile gramaticale (se pare ca folosirea cratimei nu se studiaza prea bine in scoala !!!) si multe altele pe care daca le-ai constientiza probabil ca ai incerca sa le indrepti si sa le imbunatatesti.

Si ca sa-ti raspund totusi la o intrebare legata si de subiectul discutat mai sus, coruptia din ministerul invatamantului si lipsa de profesioalism a multora dintre profesori au ca rezultat tocmai tineri "pregatiti" la fel de "bine" ca tine, care ca si tine "vad" lucrurile exact cum "le vezi" tu !!! Si ma refer aici in special la "motivatiile" tale "pragmatice" cu privire la inutilitatea a mai bine de jumatate din materiile invatate la scoala printre care daca imi amintesc eu bine includeai matematica incepand cu clasele 2-3 (adica dupa ce se invata adunarea si inmultirea - eventual ceva "procente" !!!), limba romana (dupa ce ai invatat sa scrii si sa citesti !!!) si multe altele ... La acel moment "indrazneam" sa reiterez, pentru a nu stiu cata oara, necesitatea materiei care se numeste "logica" si chiar si acum in discutiile pe care le avem dai dovada din plin de neparcurgerea ei sau cine stie cum ai "studiat-o" ca nu ma indoiesc ca nota de absolvire a ei a fost cea maxima !!!

P.S. Interesant cum nu va insusiti complet lucrurile elementare dar faceti trimiteri la diferite coduri mai mult sau mai putin juridice, rezolvand astfel 2 "chestii": una ca-l faci praf pe interloculor cu vastele tale cunostinte si a doua ca il mai si ameninti pe deasupra !!! Misto ...


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Enigmele 11 septembrie 2001 (6329 afisari)
 Euro-recesiunea (2381 afisari)
 Scandal la Criminalistica (2262 afisari)
 Garantat de Mafia (2093 afisari)
 Intelegerile Budapestei cu Kremlinul (2040 afisari)
 Cum s-a relaxat Sarah Palin dupa infrangerea suferita in alegerile din 4 noiembrie (3192 afisari)
 Fotografii seminud cu frumoasele de la Hollywood, intr-o colectie cu parfumul anilor '40 (1893 afisari)
 Obama sustine un plan de pace pentru Orientul Mijlociu care prevede revenirea Israelului la granitele din 1967 (1874 afisari)
 Un templu neolitic din Turcia ar putea fi locul de nastere al civilizatiei (1617 afisari)
 Reteaua eticheta: Grupare specializata in inlocuirea codurilor de bare, anihilata de politisti (1530 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00653 sec.