Ziua Logo
  Nr. 4380 de marti, 4 noiembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-11-04
vida clara (...@yahoo.es, IP: 81.203.147...)
2008-11-04 11:39
Lui serbanr.

Mai intai,cuvantatorule,trebuie sa stii ca scrisul si limba in care vorbesti,sunt niste scule,niste instrumente,cu ajutorul carora omul transmite mesaje.
Sculele astea sunt regionale,si pt simplul motiv ca nu s-a inventat mai intai internetul,apoi sa se fi inventat mobilul si mai apoi trebuia creat individul uman (era sa zic,om,dar precum ai vazut,nici tie nu tzi-am zis,ci tzi-am zis ceea ce esti.Un biet cuvantator.Si nu-i acesta putzin lucru,pt ca dintre toate animalele de pe planeta,doar papagalul si cate o gaitza mai cuvanteaza)

Apoi trebuie sa mai stii ca Eminescu,a scris pt el,ca el nu a fost al romanilor nici al altcuiva decat al lui personal,tot asa cum a fost si Isus.
Ca sunt oameni,care nici nu te vad cat existi,dar care mai apoi te folosesc ca steag ca sa le aduci fala,fara sa le mai potzi cere bani pt asta,de-astia e lumea plina.
Tu nu stii ce inseamna "a gandi",domnule,dar "a gandi" inseamna in primul rand "a ratziona".Este posibil ca boul,sa gandeasca,dar doar omul este o fiintza ratzional.Iar ca sa ajungi om,trebuie sa nu mai fii bou.

Imagineaza-ti ca tu si cu Eminescu atzi sta in picioare pe puntea unei aceleiasi corabii.El ar fi cat catargul,iar tu cat o scobitoare.
Ce crezi ca ai intzelege tu,din ceea ce ochii lui ar vedea,si cum sa nu aiba toata armata de scobitori ca tine,o aceeasi impresie despre cineva care e atat de diferit de ei;ca e nebun.
Faptul ca tu esti orb din punct de vedere mental,ca ochii mintzii tale sunt situatzi la exact aceasi inaltzime cu ochii fizici,sau mai jos,faptul ca Isus striga saracul cat il dureau bojocii :voi suntetzi orbi,si degeaba ma chinui eu cu voi ca eu va arat,si voi nu putetzi vedea",deci fapul acesta itzi face sa-tzi para ca normalul este anormal si ca anormalul este normal.
Esti un biet vierme care n-o sa cunoasca niciodata implinirea implinirilor fiintzei umane,maximumul din ce ii e dat sa atinga:demnitatea de a fi,OM.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Umilirea Americii (3884 afisari)
 Conflict declansat de Garda Maghiara (1833 afisari)
 Razboiul Copos-Taher omoara Rapidul (1742 afisari)
 Euro-tiganul vine de la Bucuresti (1347 afisari)
 Leul face victime (1222 afisari)
 Fotografia ce a facut inconjurul lumii: La 21 de saptamani, manuta unui fetus strange degetul medicului  (3864 afisari)
 Kiev: Muammar al-Ghaddafi, insotit de frumoasele sale garzi de corp (Foto) (3044 afisari)
 Lista colegiilor din Romania (2179 afisari)
 Constanta: Un hot a fost filmat in timp ce a lovit de mai multe ori o femeie cu un topor (IMAGINI SOCANTE) (2038 afisari)
 Ambasadorul Ungariei la Bucuresti, chemat la MAE din cauza atasatului de presa (1948 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00799 sec.