Ziua Logo
  Nr. 4348 de sambata, 27 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Bistro

2008-09-27

Comentarii: 30, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Olga Khan
2008-09-26 22:14:11

Ma ling pe degete deja

Azi inca e Vineri la noi si am mancat taitei cu varza ..... foarte buna mancare!!!
Am dulceata de afine, acum unde sa merg dupa cele de coacaze??? ca piept de rata doar la chinezul gasesc in China Town, dar numai maine ca azi merg in alta parte al orasului. Cui trebuie vin pe caldura asta??? 110*F si azi, 41*C.

CALUGARU
2008-09-26 22:18:36

Nu prea le ai nene Cezarica cu bucataria

Spui matale pe undeva in reteta :

"Separat, intr-o craticioara, se caleste intr-o lingura de ulei extravirgin ceapa taiata marunt si jumatatea de catel de usturoi. Ceapa nu trebuie lasata sa se arda, se stinge cu paharul de vin, ..."

Pai, nenicule, matale sari peste o lege de baza din bucatarie. In momentul cind prajesti vreun fel de carne intr-o tigaie iar dupa ce s-a terminat prajirea si pui carnea deoparte si urmeaza sa calesti ceapa si usturoiul, nu-ti iei, domnule, alta tigaie ci o folosesti pe cea in care ai prajit deja carnea pentru ca prin prajire carnea si-a lasat deja sucul ei "pretios".

Si tot matale spui ca ceapa la calire nu trebuie lasata sa se arda ! De ce nu folosesti alta expresie, spre exemplu : "ceapa se caleste pina se caramelizeaza" ! A ? Nu-i asa ca suna mai bine si intelege tot omu' despre ce e vorba ?

Viorica Ianc
2008-09-26 22:42:34

piept de rata


tot mai bun cu varza calita ! Sau varza rosie cu putin hrean si mere.
Mamaliga !

briel
2008-09-26 22:57:51

Meniu vesel de la Heart Attack Grill ... in Arizona

http://www.heartattackgrill.com/

Va rog sa serviti si cu muzica alaturata.

Ho Ciu Tzi
2008-09-26 23:33:58

Carne cu dulceata, zahar, e o porcarie care nu am putut-o minca niciodata!!!

huuooo!

Constantin Timoc
2008-09-27 00:30:11

Reteta mea pentru Craciun in Romania: Curcan cu sos de visine


Olga Khan
2008-09-27 08:02:56

Re: piept de rata

La 2008-09-26 22:42:34, Viorica Ianc a scris:

>
> tot mai bun cu varza calita ! Sau varza rosie cu putin hrean si
> mere.
> Mamaliga !
>

Mai este excelent si cu orez alb si sauce cu castane, tarhonya si varza acra calita, umplutura si sauce de cranberry ... ador rata si gasca cu orice sau numai
afumat sau gatit pilaf!!!

Shadow
2008-09-27 12:12:22

Re: Reteta mea pentru Craciun in Romania: Curcan cu sos de visine

Buuun. Incearca si umplut cu stafide si smokine. E delicios.

Mos Grigore
2008-09-27 20:04:40

pLECATZI ba DE AICI CU AMESTECATURA ASTA DE CARNE CU DULCETZA..........

carnea de ratza e TARE............o ideie e s-o fierbi un pic inainte de a o praji........


ALTFEL CEA MAI BUNA RATZA E AIA DE PEKING DELA CHINEJI..............

Mos Grigore
2008-09-27 20:11:00

KK Tovarashi..............................PIEPT DE RATZA..............HOW ABOUT.........

un curcan, umplut c-o ratza umpluta c-un pui umplut cu cirnatzi Cajun?????/


http://www.cajunstuff.com/store/turducken_faqs.php

Mos Grigore
2008-09-27 20:14:04

TAITZEI CU VARZA? Ce e cu tine Olgutzo, eshti in FALIMENT, FORECLOSURE SAU CE?

sa maninci SARACIA aia ....care are gust de ce? PASTA CU VARZA?


La 2008-09-26 22:14:11, Olga Khan a scris:

> Azi inca e Vineri la noi si am mancat taitei cu varza ..... foarte
> buna mancare!!!
> Am dulceata de afine, acum unde sa merg dupa cele de coacaze??? ca
> piept de rata doar la chinezul gasesc in China Town, dar numai maine
> ca azi merg in alta parte al orasului. Cui trebuie vin pe caldura
> asta??? 110*F si azi, 41*C.
>

b.d.
2008-09-27 22:39:03

Re: KK Tovarashi..............................PIEPT DE RATZA..............HOW ABOUT.........

Iar drept garnitura, pastile contra colesterolului...;)


La 2008-09-27 20:11:00, Mos Grigore a scris:

> un curcan, umplut c-o ratza umpluta c-un pui umplut cu cirnatzi
> Cajun?????/
>
>
> http://www.cajunstuff.com/store/turducken_faqs.php
>

Mos Grigore
2008-09-27 22:46:19

Re: KK Tovarashi..............................PIEPT DE RATZA..............HOW ABOUT.........

La 2008-09-27 22:39:03, b.d. a scris:

> Iar drept garnitura, pastile contra colesterolului...;)
==========================================================


Pardon, alea le iei ORICUM pentru pactele TINERETZII.............................
>
> La 2008-09-27 20:11:00, Mos Grigore a scris:
>
> > un curcan, umplut c-o ratza umpluta c-un pui umplut cu cirnatzi
> > Cajun?????/
> >
> >
> > http://www.cajunstuff.com/store/turducken_faqs.php
> >
>
>

Olga Khan
2008-09-28 02:03:05

Re: pLECATZI ba DE AICI CU AMESTECATURA ASTA DE CARNE CU DULCETZA..........

La 2008-09-27 20:04:40, Mos Grigore a scris:

> carnea de ratza e TARE............o ideie e s-o fierbi un pic inainte
> de a o praji........
>
>

NU , carnea de ratza nici cea salbatica nu e tare, in nici un caz nu se fierbe inainte dea a fi prajit! piere tot gustul :-((((( Se stropeste mereu in timpul prepararii, adica se acopera cu un sauce sau dulceata sau ceva sa nu se usuce
in timpul prajelii. Pielea este mai tare ca la pui si de obicei cand se prajeste doar pulpa se si umlpe sub piele sa ramana frageda carnea si sa aiba deja o garnitura!!!! cranberyy sauce e cealalta iar niste cartofi cu patrunjel ... pune capacul la acest deliciu dar sauce Bearnaise este recomandat universal.

Olga Khan
2008-09-28 03:55:42

Re: TAITZEI CU VARZA? eshti in FALIMENT, FORECLOSURE SAU CE?

Olga Khan
2008-09-28 04:09:48

Erata: "mancam foarte mult spanac si faceam sport!"

Inca-imi place spanacul si tebuie sa fac sport si mai mult ca in tinerete!!! ca altfel
nu pot sa maninc nici pastraviori prajiti, prinsi intr-un lac langa Phoenix, chiar daca le stropesc cu mujdei de usturoi ..... NU eu am fost la pescuit, altcineva si a prins mai mult decat avea unde sa le puna, dar avea nevoie si de niste sarmale irlandezul si tocmai bine a picat trading-ul. Am mai pus varza la murat
dar deja este si destinat, nu prea fac fata la cererea de sarmale anul asta!!!!

Ho Ciu Tzi
2008-09-28 06:18:49

Re: Erata: "mancam foarte mult spanac si faceam sport!" / Ce fel de sport, sex???

Lasa vrajeala, spune adevarul, coana draga!

La 2008-09-28 04:09:48, Olga Khan a scris:

> Inca-imi place spanacul si tebuie sa fac sport si mai mult ca in
> tinerete!!! ca altfel
> nu pot sa maninc nici pastraviori prajiti, prinsi intr-un lac langa
> Phoenix, chiar daca le stropesc cu mujdei de usturoi ..... NU eu am
> fost la pescuit, altcineva si a prins mai mult decat avea unde sa le
> puna, dar avea nevoie si de niste sarmale irlandezul si tocmai bine a
> picat trading-ul. Am mai pus varza la murat
> dar deja este si destinat, nu prea fac fata la cererea de sarmale anul
> asta!!!!
>

Viorica Ianc
2008-09-28 07:49:59

cu varza


Taieteii pentru varza ii tai cam de un centimetru. Mancarii, noi ii spunem :
Tashcutze cu varza.
Picant, noua ne place si placinta cu varza ( Varzari ).
Rata o folosim mai rar. De sf. Martin aici este sezonul pentru gasca. Ficat de
gasca, influienta de bucatarie maghiara. Pentru mine este totusi prea gras !
Rata de Pechin este buna.

Olga Khan
2008-09-28 08:21:47

Re: cu varza ... nemteasca???

La 2008-09-28 07:49:59, Viorica Ianc a scris:

>
> Taieteii pentru varza ii tai cam de un centimetru. Mancarii, noi ii
> spunem : > Tashcutze cu varza <.


Cate case atitea obiceiuri ... si noi facem cu ce avem la indemana dar cand vrem sa fim fancy va fi cubulete mai mari de pasta, ungurii vand in magazinele alimentare si chiar numai rupte in bucati, cica are gust mai bun?!?!?!?
Vorbeam cu cineva despre delicatese maghiare si m-a pus pe un site german din Phoenix unde se gaseste si varza acra tocata numai, la pret de $5.25/lb!!!
www.rheinlanddeli.com ... ziceam ca polonezul vinde scump cu $2.99/lb :-)))
Dl. Grigore stia ca ma scoate la faliment o farfurie de mancare cu varza!!!

Olga Khan
2008-09-28 09:21:26

Re: "mancam foarte mult spanac si faceam sport!"

La 2008-09-28 06:18:49, Ho Ciu Tzi a scris:

Ce fel de sport, sex???
> Lasa vrajeala, spune adevarul, coana draga!
>

Crezi ca mi-e jena sa scriu cuvantul sex??? sau sint asa de rusinoasa ....

Am alergat .... si cred ca asta spune totul ....

In plus am muncit foarte mult de mica, aveam de curatat de pene ratzele ca in vara aveam oameni care ne lucrau paminturile si seara trebuia sa le oferim o masa festiva ca faceau din simpatie munca nu pentru bani.
Bunicul taia cate 20-30 de ratze ca nu se putea gati zilnic, o parte intra intreg in cuptorul mare in care se cocea paine si mergea in padure la cosasi cu paine proaspata si dulceata de coacaze negre ca la Suseni aveam productia proprie!!!! Era o deviere de la slanina cu ceapa sau mamaliga cu branza de aia solidificata pe care se taia cu atza.

Taitei cu pesmet prajit si zahar sau miere era o delicatese rara!!!!! mult mai rara decat cea cu varza calita si piper negru ..... din India, 2 Lei din ai vechi de prin anii '60 era pachetelul de cateva grame, alocatia pe copil era 100 de Lei.

In sat se putea oferi mancare mai lichida, un paprikas sau un gulyas dar pe munte cine urca cu oala???? Mergeam cu sora mea in padure si nu ne era frica de NIMIC!!!! nici de lup, desi erau destui de multi pe acolo si inca cati ursi!!!! din aia bruni sau grizly care azi maninca oameni in Brasov?!?!?!?

Ho Ciu Tzi
2008-09-28 13:37:05

Re: "mancam foarte mult spanac si faceam sport!" / Io nu as fi avut curaju' vostru sa merg pe

acolo pe unde-s ursi!!!


La 2008-09-28 09:21:26, Olga Khan a scris:

> La 2008-09-28 06:18:49, Ho Ciu Tzi a scris:
>
> Ce fel de sport, sex???
> > Lasa vrajeala, spune adevarul, coana draga!
> >
>
> Crezi ca mi-e jena sa scriu cuvantul sex??? sau sint asa de rusinoasa
> ....
>
> Am alergat .... si cred ca asta spune totul ....
>
> In plus am muncit foarte mult de mica, aveam de curatat de pene
> ratzele ca in vara aveam oameni care ne lucrau paminturile si seara
> trebuia sa le oferim o masa festiva ca faceau din simpatie munca nu
> pentru bani.
> Bunicul taia cate 20-30 de ratze ca nu se putea gati zilnic, o parte
> intra intreg in cuptorul mare in care se cocea paine si mergea in
> padure la cosasi cu paine proaspata si dulceata de coacaze negre ca
> la Suseni aveam productia proprie!!!! Era o deviere de la slanina
> cu ceapa sau mamaliga cu branza de aia solidificata pe care se taia cu
> atza.
>
> Taitei cu pesmet prajit si zahar sau miere era o delicatese rara!!!!!
> mult mai rara decat cea cu varza calita si piper negru ..... din
> India, 2 Lei din ai vechi de prin anii '60 era pachetelul de cateva
> grame, alocatia pe copil era 100 de Lei.
>
> In sat se putea oferi mancare mai lichida, un paprikas sau un gulyas
> dar pe munte cine urca cu oala???? Mergeam cu sora mea in padure si
> nu ne era frica de NIMIC!!!! nici de lup, desi erau destui de multi pe
> acolo si inca cati ursi!!!! din aia bruni sau grizly care azi
> maninca oameni in Brasov?!?!?!?
>
>

cotrofelnitza
2008-09-28 14:08:02

Iar rata ?!...


...Io odat-am fost la piata si am cumparat o rata, era moarta biata toata,
credeam eu, fara fulgi, cu pielea creata, am pirlit-o deindata ca sa nu
ma ia cu greata, si-a-ceput din indaratu-i sa se scurg-un fel de seu,
asta-i gainat de rata, l-am vazut pe jos, la piata, daca e inca in viata,
ce fac eu ?

Injurind cu-nversunare toti taranii de la piata, dupa ce-am mai stat un pic,
sa-mi revin, cu un paharoi de tuica, si-o oca buna de vin: ce fac muica?,
ce fac muica?, s-o despic?, poate rata-a suferit, operatie de viata,
m-am uitat eu dupa ata, cusaturi, dar mai nimic, insfisit chiar in momentul
cind n-am mai putut sa-njur, vad o gaura prea mare ca sa poa' sa fie cur,
ce-o ascunde?, daca-s mate?, daca inima mai bate in launtrii-acestei rate,
sa bag mina?, nu se poate, poate inlauntru' viata mai continua pe roti,
iau lanterna, nu se-aprinde, bateria este noua tu-le muma-n cur de hoti,
de tarani si-alte paiate, care vinde rate moarte si lanterne la netoti,
mai maninc-o daca poti, 'utu-i mama ei de viata ...

Am umflat-o de-o aripa, usurel, ca daca tipa?, si-am dus-o-ndarat la piata,
am lasat-o pe-o taraba, sper sa nu ai fie frica de-ntuneric, sau de ceata,
"utu-i mama ei de treba, de-as putea eu, i-as da viata,
stiu ca multe pot da eu, dar nu viata,
viata da doar Dumnezeu ...

M-am dus indarat acasa sa maninc, si-am pus pe masa, ceapa verde, patrunjel,
friptura rece de miel, doua oua, o franzela rupta-n doua, ce-mi trebuia mie rata?,
maninc ce-mi merge la Eu ...
N-am putut, m-a luat cu greata, am simtit ca am in
gura, ceva moale, ca un seu, ca un gainat de rata, ce sa-i faci, omul invata,
pot sa uit c-am dat dovada de-o prostie de muzeu,
sunt sigur ca altadata, o voi face si mai lata, c-asa-s eu, si in loc de-o rata moarta
o sa cumpar una vie, si in loc de poezie,
poate-as scrie un esseu ...

b.d.
2008-09-28 15:40:42

Re: Iar rata ?!...

Superb, cotro ! :)
Cine-a scris-o ?


La 2008-09-28 14:08:02, cotrofelnitza a scris:

>
> ...Io odat-am fost la piata si am cumparat o rata, era moarta biata
> toata,
> credeam eu, fara fulgi, cu pielea creata, am pirlit-o deindata ca sa
> nu
> ma ia cu greata, si-a-ceput din indaratu-i sa se scurg-un fel de seu,
> asta-i gainat de rata, l-am vazut pe jos, la piata, daca e inca in
> viata,
> ce fac eu ?
>
> Injurind cu-nversunare toti taranii de la piata, dupa ce-am mai stat
> un pic,
> sa-mi revin, cu un paharoi de tuica, si-o oca buna de vin: ce fac
> muica?,
> ce fac muica?, s-o despic?, poate rata-a suferit, operatie de viata,
> m-am uitat eu dupa ata, cusaturi, dar mai nimic, insfisit chiar in
> momentul
> cind n-am mai putut sa-njur, vad o gaura prea mare ca sa poa' sa fie
> cur,
> ce-o ascunde?, daca-s mate?, daca inima mai bate in launtrii-acestei
> rate,
> sa bag mina?, nu se poate, poate inlauntru' viata mai continua pe
> roti,
> iau lanterna, nu se-aprinde, bateria este noua tu-le muma-n cur de
> hoti,
> de tarani si-alte paiate, care vinde rate moarte si lanterne la
> netoti,
> mai maninc-o daca poti, 'utu-i mama ei de viata ...
>
> Am umflat-o de-o aripa, usurel, ca daca tipa?, si-am dus-o-ndarat la
> piata,
> am lasat-o pe-o taraba, sper sa nu ai fie frica de-ntuneric, sau de
> ceata,
> "utu-i mama ei de treba, de-as putea eu, i-as da viata,
> stiu ca multe pot da eu, dar nu viata,
> viata da doar Dumnezeu ...
>
> M-am dus indarat acasa sa maninc, si-am pus pe masa, ceapa verde,
> patrunjel,
> friptura rece de miel, doua oua, o franzela rupta-n doua, ce-mi
> trebuia mie rata?,
> maninc ce-mi merge la Eu ...
> N-am putut, m-a luat cu greata, am simtit ca am in
> gura, ceva moale, ca un seu, ca un gainat de rata, ce sa-i faci, omul
> invata,
> pot sa uit c-am dat dovada de-o prostie de muzeu,
> sunt sigur ca altadata, o voi face si mai lata, c-asa-s eu, si in loc
> de-o rata moarta
> o sa cumpar una vie, si in loc de poezie,
> poate-as scrie un esseu ...
>
>
>

cotrofelnitza
2008-09-28 17:55:20

Re: Iar rata ?!...

La 2008-09-28 15:40:42, b.d. a scris:

... pai am inceput-o-aseara, dar m-a camumflat betia, intr-o ceata,
am sfirsit-o-n dimineata...
Fir-ar mama ei de viata, ca si-acum imi mai e greata...


> Superb, cotro ! :)
> Cine-a scris-o ?
>
>
> La 2008-09-28 14:08:02, cotrofelnitza a scris:
>
> >
> > ...Io odat-am fost la piata si am cumparat o rata, era moarta biata
> > toata,
> > credeam eu, fara fulgi, cu pielea creata, am pirlit-o deindata ca sa
> > nu
> > ma ia cu greata, si-a-ceput din indaratu-i sa se scurg-un fel de seu,
> > asta-i gainat de rata, l-am vazut pe jos, la piata, daca e inca in
> > viata,
> > ce fac eu ?
> >
> > Injurind cu-nversunare toti taranii de la piata, dupa ce-am mai stat
> > un pic,
> > sa-mi revin, cu un paharoi de tuica, si-o oca buna de vin: ce fac
> > muica?,
> > ce fac muica?, s-o despic?, poate rata-a suferit, operatie de viata,
> > m-am uitat eu dupa ata, cusaturi, dar mai nimic, insfisit chiar in
> > momentul
> > cind n-am mai putut sa-njur, vad o gaura prea mare ca sa poa' sa fie
> > cur,
> > ce-o ascunde?, daca-s mate?, daca inima mai bate in launtrii-acestei
> > rate,
> > sa bag mina?, nu se poate, poate inlauntru' viata mai continua pe
> > roti,
> > iau lanterna, nu se-aprinde, bateria este noua tu-le muma-n cur de
> > hoti,
> > de tarani si-alte paiate, care vinde rate moarte si lanterne la
> > netoti,
> > mai maninc-o daca poti, 'utu-i mama ei de viata ...
> >
> > Am umflat-o de-o aripa, usurel, ca daca tipa?, si-am dus-o-ndarat la
> > piata,
> > am lasat-o pe-o taraba, sper sa nu ai fie frica de-ntuneric, sau de
> > ceata,
> > "utu-i mama ei de treba, de-as putea eu, i-as da viata,
> > stiu ca multe pot da eu, dar nu viata,
> > viata da doar Dumnezeu ...
> >
> > M-am dus indarat acasa sa maninc, si-am pus pe masa, ceapa verde,
> > patrunjel,
> > friptura rece de miel, doua oua, o franzela rupta-n doua, ce-mi
> > trebuia mie rata?,
> > maninc ce-mi merge la Eu ...
> > N-am putut, m-a luat cu greata, am simtit ca am in
> > gura, ceva moale, ca un seu, ca un gainat de rata, ce sa-i faci, omul
> > invata,
> > pot sa uit c-am dat dovada de-o prostie de muzeu,
> > sunt sigur ca altadata, o voi face si mai lata, c-asa-s eu, si in loc
> > de-o rata moarta
> > o sa cumpar una vie, si in loc de poezie,
> > poate-as scrie un esseu ...
> >
> >
> >
>
>

Atamild
2008-09-28 19:32:51

AlternatiV:-) Sos de hrean cu smantana,

Hreanul il dati intai prin razatoare (doua sau trei radacini), il stoarceti bine de tot si ii puneti sare. Pe urma inglobati :-) adica adaugati mestecand incet smantana. E foarte buna. Daca-i va place, sau iti place o sa-ti spui :-) ca mai poti sa pui ;) otet, vin sau zeama de lamaie. Asta-i tot, cu sos de hrean rata fiarta o mangaie,
Matilda

b.d.
2008-09-28 20:00:45

Re: Iar rata ?!...

Sa stii ca mi-o copiez...;)
Ca traducerea ta o mai am :-)



La 2008-09-28 17:55:20, cotrofelnitza a scris:

> La 2008-09-28 15:40:42, b.d. a scris:
>
> ... pai am inceput-o-aseara, dar m-a camumflat betia, intr-o ceata,
> am sfirsit-o-n dimineata...
> Fir-ar mama ei de viata, ca si-acum imi mai e greata...
>
>
> > Superb, cotro ! :)
> > Cine-a scris-o ?
> >
> >
> > La 2008-09-28 14:08:02, cotrofelnitza a scris:
> >
> > >
> > > ...Io odat-am fost la piata si am cumparat o rata, era moarta biata
> > > toata,
> > > credeam eu, fara fulgi, cu pielea creata, am pirlit-o deindata ca sa
> > > nu
> > > ma ia cu greata, si-a-ceput din indaratu-i sa se scurg-un fel de seu,
> > > asta-i gainat de rata, l-am vazut pe jos, la piata, daca e inca in
> > > viata,
> > > ce fac eu ?
> > >
> > > Injurind cu-nversunare toti taranii de la piata, dupa ce-am mai stat
> > > un pic,
> > > sa-mi revin, cu un paharoi de tuica, si-o oca buna de vin: ce fac
> > > muica?,
> > > ce fac muica?, s-o despic?, poate rata-a suferit, operatie de viata,
> > > m-am uitat eu dupa ata, cusaturi, dar mai nimic, insfisit chiar in
> > > momentul
> > > cind n-am mai putut sa-njur, vad o gaura prea mare ca sa poa' sa fie
> > > cur,
> > > ce-o ascunde?, daca-s mate?, daca inima mai bate in launtrii-acestei
> > > rate,
> > > sa bag mina?, nu se poate, poate inlauntru' viata mai continua pe
> > > roti,
> > > iau lanterna, nu se-aprinde, bateria este noua tu-le muma-n cur de
> > > hoti,
> > > de tarani si-alte paiate, care vinde rate moarte si lanterne la
> > > netoti,
> > > mai maninc-o daca poti, 'utu-i mama ei de viata ...
> > >
> > > Am umflat-o de-o aripa, usurel, ca daca tipa?, si-am dus-o-ndarat la
> > > piata,
> > > am lasat-o pe-o taraba, sper sa nu ai fie frica de-ntuneric, sau de
> > > ceata,
> > > "utu-i mama ei de treba, de-as putea eu, i-as da viata,
> > > stiu ca multe pot da eu, dar nu viata,
> > > viata da doar Dumnezeu ...
> > >
> > > M-am dus indarat acasa sa maninc, si-am pus pe masa, ceapa verde,
> > > patrunjel,
> > > friptura rece de miel, doua oua, o franzela rupta-n doua, ce-mi
> > > trebuia mie rata?,
> > > maninc ce-mi merge la Eu ...
> > > N-am putut, m-a luat cu greata, am simtit ca am in
> > > gura, ceva moale, ca un seu, ca un gainat de rata, ce sa-i faci, omul
> > > invata,
> > > pot sa uit c-am dat dovada de-o prostie de muzeu,
> > > sunt sigur ca altadata, o voi face si mai lata, c-asa-s eu, si in loc
> > > de-o rata moarta
> > > o sa cumpar una vie, si in loc de poezie,
> > > poate-as scrie un esseu ...
> > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>

Ho Ciu Tzi
2008-09-28 21:11:03

Re: AlternatiV:-) Sos de hrean cu smantana, / Cred ca e foarte bun, dar rata SA NU FIE FIARTA, sa

fie coapta la cuptor, E MULT MAI SANATOASA SI GUSTOASA!!!!!!!!



La 2008-09-28 19:32:51, Atamild a scris:

> Hreanul il dati intai prin razatoare (doua sau trei radacini), il
> stoarceti bine de tot si ii puneti sare. Pe urma inglobati :-) adica
> adaugati mestecand incet smantana. E foarte buna. Daca-i va place,
> sau iti place o sa-ti spui :-) ca mai poti sa pui ;) otet, vin sau
> zeama de lamaie. Asta-i tot, cu sos de hrean rata fiarta o mangaie,
> Matilda
>
>

alias
2008-09-28 21:13:27

Re: Reteta mea pentru Craciun in Romania: Curcan cu sos de visine

La 2008-09-27 12:12:22, Shadow a scris:

> Buuun. Incearca si umplut cu stafide si smokine. E delicios.
>

Incearca si umplut cu mere. E absolut delicios si economicos . Yumi-yumi de San Francisco


Cred ca noi trei am trait in Romania printre nemti.
Nu-i asa?
Sos de visine... cu visinile intregi cu codite...

alias
2008-09-28 21:26:45

Re: Meniu vesel de la Heart Attack Grill ... in Arizona

La 2008-09-26 22:57:51, briel a scris:

> http://www.heartattackgrill.com/
>
> Va rog sa serviti si cu muzica alaturata.

Briele, eram sigura ca tu ne servesti pastravi pe jar.
Si cand colo...
.nu ne mai iubesti
>

Atamild
2008-09-28 21:34:23

Re: Carne cu dulceata, zahar, e o porcarie care nu am putut-o minca niciodata!!!

La 2008-09-26 23:33:58, Ho Ciu Tzi a scris:

> huuooo!
>
Nici mie nu-mi plac. Nu stiu de ce, nu sunt obisnuita. Mie imi place sarat si picant, sau dulce si siropos. Insa, altceva. Am zis de hrean. Sa stii...am mancat o crema de hrean foarte buna, era cu afine sau cu fructe de padure, nu dulce si ca o frisca, insa cu gust de hrean, foarte buna,
Matilda


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Manipularea URSS (3119 afisari)
 Falimentul bancar al secolului in America (2756 afisari)
 Starpiti-i pe ceausesti (1852 afisari)
 Pur-sange arab de Romania (1508 afisari)
 Baronii mosesc judetele-stat (1431 afisari)
 Se intampla in Romania: O soferita a fost la un pas sa-i calce cu masina pe politistii care i-au cerut sa parcheze regulamentar  (2677 afisari)
 Forme de viata necunoscute, descoperite in catacombele din Roma (2522 afisari)
 A scos cutitul si a taiat doi tineri pentru ca i-au furat mobilul (1790 afisari)
 Cum sa-l gasesti si sa-l pastrezi pe barbatul perfect (1686 afisari)
 Ati da 3.500 de dolari ca sa pasiti in astfel de cizme?  (1502 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00612 sec.