Ziua Logo
  Nr. 4345 de miercuri, 24 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-09-24
Rollex din Romania (...@yahoo.com, IP: 89.123.107...)
2008-09-24 21:13
Doamnele si domnii cu IQ sub 60, sa plece odata ! sa nu-i mai vedem !

"Hotararea Senatului nr. 39 din 26 august (aparuta in Monitorul Oficial nr. 626 din 28 august), cu privire la cererea de urmarire penala a senatorului Seres Ioan Codrut, spune in preambulul sau ca "actele si documentele inaintate Senatului sunt copii, originalele ramanand la organele de ancheta", motiv pentru care "se secretizeaza si se arhiveaza la Senat". Hota¬rarea este semnata de prese¬dintele acestui for, pesedistul Nicolae Vacaroiu"

Minciuna "sunt copii", ca minciuna, da de unchiu’ Nicu ce ziceti? Sa-i ca-i vulpoi, tov. militian?

"Norica Nicolai, presedintele Comisiei juridice, ne-a declarat ca astazi plenul va trebui sa desecretizeze documentele pentru a le putea returna procurorilor". Da aceasta tanti Norica, in miezul lucrurilor, cu scoala mai inalta decat de Militie, ce raspundere are n-are?

"Nici un senator nu a fost capabil sa ne explice de ce a fost nevoie ca o Camera a Parlamentului sa arhiveze si sa secretizeze 70 de volume primite de la o institutie a statului, in loc sa le returneze expeditorului . . iar potrivit legii infor¬matiilor clasificate, secretizarea unor documente se poate face doar catre institutia care le-a emis. In opinia specia¬listilor citati, decizia Senatului de a secretiza si arhiva dosarul original al fostului ministru Seres, ar putea afecta cursul unor eventuale procese". Ce pisicheri! Doamne, Da sa le faca dosare penale! Pentru ca eu, daca as face asa ceva, sau numai as aduce la procuratura niste documente gasite, mai intai m-ar aresta pe loc, mi-ar da un pix in mana, apoi ar incepe interviul, si, cu Voia Celui de Sus, probabil as scapa.

"Se preconizeaza sa se faca o copie la copie si volumele care ne-au fost trimise sa fie returnate". Ca ce chestie, pentru ca sunt "documente care au avut un caracter de confidentialitate" (nu stie, taranul , ca se spune "confidential")! Le zice un fost presedinte de Comisiei . . Juridica a Senatului . . Romaniei! Acest vulpoi a scapat mereu de ochii presei si ai publicului! De ce?

"documente care au avut un caracter de confidentialitate" . . "nu cred ca este o problema". Da pe asta o credeti?

Indiferent de motiv, cleptomanii si-au insusit un bun care, legal, nu era al lor. Si cat de mincinosi sunt, i-ati vazut acum la liber. Cu ce gainarii se ocupa. Si mai auzi, ma: "Vom decide maine in plen"! Nu poti sa crezi. Eu, daca as face asa ceva, sau daca numai as duce la procuratura niste documente gasite, mai intai m-ar aresta pe loc, mi-ar da un pix in mana, apoi ar incepe interviul, si, cu Voia Celui de Sus, poate, as scapa.

N-ar fi rau sa li se faca o ferma de gaini, n-am nimic contra sa fie pe bani publici, in care sa-si exerseze toate abilitatile. Ca au. Iar noi, cu voia Domnului, si prin Alegeri, sa nu-i mai vedem niciodata. Cu IQ-urile sub 60, au depasit orice limita.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Condamnat la moarte (3987 afisari)
 Ultimul condamnat la moarte (2872 afisari)
 Tökes cere autonomia Transilvaniei (2351 afisari)
 Birchall se apara pe blog (1540 afisari)
 Senatorii au furat dosarul spionilor (1319 afisari)
 ICR Berlin a vernisat expozitia artistilor Alexandru Radvan si Sorin Tara. PRIVITI SI COMENTATI. (Atentie, imagini socante!) (2422 afisari)
 Deputat ucrainean: Kievul a facut tot ce putea pentru ca Romania sa aiba castig de cauza la Curtea Internationala de Justitie  (2391 afisari)
 Doua prostituate din Timisoara s-au luat la bataie cu politistii (VIDEO) (2302 afisari)
 Doua planete aflate la 300 de ani lumina de Pamant s-au ciocnit (2302 afisari)
 Moldovenii au brevetat masina de cules castraveti (1700 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00658 sec.