Ziua Logo
  Nr. 4345 de miercuri, 24 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-09-24

Budapestanul din Ungaria (...@fw.hu, IP: 78.92.170...)
2008-09-24 00:41
Liviule continuare de ieri. Dehh unii mai si muncesc.( ziua)

deci daca de la 1700 le au trebuit romanilor 218 ani sa obtina unirea io sant optimist si spun ca ne va trebui mult mai putin sa obtinem autonomia. Copaci or fi taiati in secuiem ( e posibil nu am cercetat) dar inundatiile cele mai mari se realizeaza din pacate in moldova semn ca nici romanul nu se infunda sa isi bage mana pana in cot dacae vorba de taiat lemne:); sex sex si iara sex:) o fac starletele de la unguri budapesta e recunoascuta dar nu parlamentul unguresc si aici e diferenta la romanika e sex sex sex si in parlament adica tot parlamentu romanesc e un curvasag de prima clasa cu distinsa Ana Birchal in frunte. Cu cersitul asta nu te inteleg deocamdata vad ca romanica tot primeste ajurtoare de care nu e in stare sa le punain aplicare vezi infrastructura jalnica a tari vis a vis de ungaria. pare se ca noi pe langa cersit mai si facem ceva din cerseala lucru care nu se prea poate spune despre romania.-----------------cu personalitatea : neica pana nu vorbesti face to face cu mine ( nu ca ai fii in stare) io ce sa spun despre tine ca si tu latri ca sa te auda luna:?:) vai mie Liviule rade ciob de oala sparta sau vice versa:??? Apropos cine se plange ca s a realizat profesional in romania si in lume da totusi nu se ia lumea dupa iel si ca ce absurd e sistemul::? eu sau tu:?deci cine nu e in stare sa scurme mai departe de gramada propie de gunoi eu sau tu:? daca tot vorbim de personalitate. Daca ai personalitate atunci esti instare sa pui oamenii sa lucreze intr-o echipa .Liviule tu mai putin de tema ungureasca pe acest forum nu prea poti sa comunici cu ceilalti intr-o echipa. nuspunca esti nul pentru ca ar fi o greseala dar tu esti tipic free lancer : copil minune ti se da o tema f clara definita pe care tu cu mijloacele si cu lectia ta invata o faci da in rest daca e vorba de munca de echipa te uzezi urgent pentru ca nu esti in stare sa lucrezi de asa natura incat cineva sa iti dea tie idei ) eventual mai bune ca si ale tale iti faci hara kiri sant convins daca e cineva mai valoros ca si management in echipa din care si tu faci parte. asta se citeste de la departare din postarile tale. Tu esti doar un pul singuratic ca si profil. atat.

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.128...)
2008-09-24 01:25
Re: Liviule continuare de ieri. Dehh unii mai si muncesc.( ziua)

In primul rand nici eu nu te-am prins ieri ca si pe aici se (mai) munceste ...

In al doilea rand treaba cu Birchall este nesigura dar sigur este ca ea nu este in Parlamentul Romaniei !!! In schimb treaba cu sexul made in Ungaria este de notorietate ... Si apropo' de ce scria Huhu chiar nu ai auzit de jafurile din trenurile romanesti pe teritoriul Ungariei ?!!!

Despre cersit tu ai adus vorba si dupa cate se vede te incurci si tu in treaba asta ca este mai complicata decat pare la prima vedere ... Mai bine s-o lasam moarta !

Cat despre personalitate si cele ce mai scrii nu mai tin minte ce ti-am raspuns ... Desi nu ai sesizat si nu intelegi iti dau dreptate intr-o privinta: aici lucrurile au ajuns sa fie atat de absurde in unele privinte incat sistemul este mai mult decat absurd. De fapt nu este sistemul care ar trebui sa fie si eu pe acesta il critic. Cand o sa intelegi treaba asta sa-mi dai de veste si sa-mi spui ce ai inteles !!! Dar nu inteleg de ce naiba ma consideri "viabil" in "echipa" anti-ungureasca ?!!! Ma mir deoarece unii ma includ in diverse alte liste de la alte "teme" semn ca as fi "viabil" si in alte "echipe" ... Oricum ai sesizat corect ca urasc sa fiu in niste bisericute unde gargara este "tema" principala !!!

Si in final hai sa-ti mai dau cateva date ca vad ca incepi sa te dai iarasi in barci. Am avut la un moment dat o echipa de vreo 14 muncitori pe care ii puneam la treaba (la care se adauga si un robot industrial) ! Am cateva realizari interesante prin Bucuresti care se pot vedea cu ochiul liber (una dintre ele chiar in centrul Bucurestiului, la Piata Universitatii - daca ajungi acolo poate bem si o bere impreuna si o sa-ti arat ce si cum !!!). Dar intr-adevar nu sunt sef si cam urasc sa fiu sef !


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Condamnat la moarte (3987 afisari)
 Ultimul condamnat la moarte (2872 afisari)
 Tökes cere autonomia Transilvaniei (2351 afisari)
 Birchall se apara pe blog (1540 afisari)
 Senatorii au furat dosarul spionilor (1319 afisari)
 ICR Berlin a vernisat expozitia artistilor Alexandru Radvan si Sorin Tara. PRIVITI SI COMENTATI. (Atentie, imagini socante!) (2422 afisari)
 Deputat ucrainean: Kievul a facut tot ce putea pentru ca Romania sa aiba castig de cauza la Curtea Internationala de Justitie  (2391 afisari)
 Doua prostituate din Timisoara s-au luat la bataie cu politistii (VIDEO) (2302 afisari)
 Doua planete aflate la 300 de ani lumina de Pamant s-au ciocnit (2302 afisari)
 Moldovenii au brevetat masina de cules castraveti (1700 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00646 sec.