Ziua Logo
  Nr. 4335 de vineri, 12 septembrie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-09-12
alamar din america (...@msn.com, IP: 81.144.136...)
2008-09-12 19:12
Atentatele...

Din UK , de acum cativa ani , nu au fost executate de catre asa zisii islamisti !...NU !...Agentii MI5, mascati ca islamisti ,si-au aruncat propriile autobuze si cetateni in aer , ptr. a gasi o scuza de a ataca pe pasnicii beduini si de la le jefui petrolul !...Serviciile secrete spaniole , mascati ca arabi si-au aruncat in aer ,trenul plin cu compatrioti ,in Madrid, ptr. ca agresivii si setosii de sange spanioli sa atace pe pasnicii musulmani...In Paris si alte orase franceze , sub ochiul ocrotitor al lui Chirac , agentii serviciilor secrete franceze au inscenat revolte salbatice, incinerand mii de vehicole ,imobile si distrugand infrastructura locala , ptr. a gasi o scuza sa provoace pe pasnicii si harnicii maghrebieni...Serviciile secrete franceze , au primit ordin sa atace pompierii si politistii francezi , fiind camuflati ca nord africani musulmani...Asemenea inscenari sangeroase au avut loc in Istambul , Bali, Alger ,Marrocco , Tunisia, Pakistan , Iraq, Afganistan , India , Phillipines ,iar recent in China ...Toate aceste guverne sangeroase au ordonat propriilor servicii secrete sa-si ucide concetatenii , ptr. a da vina pe pasnicii musulmani...Este evident ca toti acesti lideri , au primit ordin de la Bush si Cheney , ptr. ca toti acesti lideri mentionati mai sus ,sunt agentii CIA (cu exceptia lui osama mama , care este agent Mosad)...Acesta este adevarul !!...L-am citit pe internet !!...Este scris acolo : negru pe alb!!...Cand urmatoarele bombe vor exploda in germania , sau uk sau franta sau danemarca sau nederlands sau belgium , vom sti cine le-au execuat : serviciile secrete ale acelor tari !...Motivul ?...Ptr a le jefui pasnicilor beduini petrolul ...cu 100$ /barilul...Asta este !...Deci : data viitoare cand bombele vor exploda prin europa , stim cine sunt adevaratii teroristi...Salaam alekum ! si allahu akhbaru....

neamtu tiganu din nemtia (...@aol.com, IP: 195.93.60...)
2008-09-12 19:54
D-le Alamar

La 2008-09-12 19:12:09, alamar a scris:

Cand urmatoarele bombe vor exploda in
> germania ,
-----------------
Nu ma asteptam, zau la d-voastra un personaj atit de srios si la obiect sa lansati asemenea teorii conspirative.

Nu stiu cum e la altii da va asigur ca-n germania e totu sub control si nu se poate intimpla asa ceva. Ordinele lui Bush nu prea sunt luate in considerare.

Da cum va spuneam controlu e f. strict, sa va dau un ex., anu trecut am avut o comunicare la o conferinta pt. care am primit un onorar de citeva sute, sute pe care le-am declarat in mod cinstit la declaratia de impozit. Cu citva timp in urma mi-a venti o scrisoare de la Finanzamt pa vro trei pagini in care sunt acuzat ca nu am declarat faptu ca am primit cazare si chiar masa, chestii care sunt considerate de asemenea venituri suplimentare; drpet urmare trebe sa platesc inca vro 6 Euroi pin-la data de cutare ca altfel sunt pasibil de amenda sau de inchisoare pin-la multi ani.

Pai vezi!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cele mai controversate femei din istorie (3015 afisari)
 Basarabia: de la fapte la cuvinte (1535 afisari)
 Cyber Sutra (1513 afisari)
 CIA culegea bancuri cu Ceausescu (1368 afisari)
 Cititul aduce fericire, iubire si bunastare (1284 afisari)
 O gafa vulgara la adresa Mihaelei Radulescu face curatenie in Antena (VIDEO) (4858 afisari)
 De ce a esuat experimentul din Elvetia sau cum au salvat romanii lumea de Apocalipsa (3279 afisari)
 Lavrov catre Miliband: "Who are you to fucking lecture me?!" (2931 afisari)
 Iasi: O adolescenta a fost supusa la adevarate orgii sexuale de catre tatal vitreg (2713 afisari)
 Cel mai mare exportator mondial de petrol, Arabia Saudita, s-a retras din OPEC (2708 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00756 sec.