Ziua Logo
  Nr. 4323 de vineri, 29 august 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-08-29
horiageo din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 93.126.147...)
2008-08-29 08:09
S-a prostia militenilor romani

Inmormantarea anului. Au murit atatia oameni de valoare si nu s-a trambitat ca la moartea acestui retardat. A murit un parazit si atat. Nici nu trebuia sa stim ca din miile de borfasi ai Romaniei, natiunea a scapat de unul. Cortegiul format din cefosi cu mintea cat bobul de mazare, tigani analfabeti, cucoane cu caractere de mahalagioaice, tiganci gata pregatite sa-si ridice poalele pt a-si etala podoabele imputite prostilor de politisti, a fost mediatizat ca si cand ar fi fost vorba de spuma elitei romanesti. Nu ma refer aici la ,,spuma spumelor'' (adica plesu, liicheanu, patapievici, becali, elena udrea, elena basescu etc )Trei zile cat a durat priveghiul acestui ordinar infractor, cetatenii tarii au fost bombardati cu stirea ca o nulitate oarecare, care a spaguit toata politia, justitia din Craiova, a crapat. Cacanarii de judecatori, sefii politiei din Craiova , procurorii, toate organele din Craiova, insi fara pic de personalitate, ling labele acestor mafioti fara pic de rusine..Sa nu uitam pe judecatorul acela din Craiova care are doi copii retardati care au facut o serie de infractiuni si nu au patit nimic, iar el este mai departe judecator. Justitie de cacat. Sa nu uitam de judecatoarea aceea idioata care l-a scapat pe Sile Pietroi, un criminal mafiot, declarand ca nu-i face nimic pt ca ea mai are doi ani pana la pensie si nu vrea balamuc. Ei bine, aceasta creatura mai este inca judecatoare. Ce o judeca aceasta individa, dumnezeu stie. Un avion a trecut pe deasupra cortegiului si a aruncat cu flori. Acel criminal merita chiar atat respect ? Rudel Obreja, a declarat ca a disparut un mare om. Cata inteligenta la acest om daca a fost cucerit de inteligenta acestui criminal. Obrejo, sa-ti dai demisia, nu ai ce cauta in boxul romanesc cu asemenea prieteni criminali. De cate ori vorbesti spui prostii.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cortegiul mafiotilor dupa Caiac (3438 afisari)
 Incepe batalia pentru miliardele lui Iosif Constantin Dragan (2863 afisari)
 Dansand cu lupii la Vladimirescu (2333 afisari)
 Informatiile Armatei pe cai mari (2133 afisari)
 Rusia poate sparge scutul SUA (2009 afisari)
 Ucraina, in pragul dezintegrarii (3636 afisari)
 Amiral rus: "Flota rusa ar putea distruge in 20 de minute navele NATO din Marea Neagra" (2685 afisari)
 MAE rus: Agravarea relatiilor dintre Rusia si SUA ar putea duce la o confruntare deschisa cu consecinte catastrofale (2134 afisari)
 Unitatea UE si a NATO, spulberate de gazul Kremlinului (2085 afisari)
 O femeie, pe jumatate dezbracata, cazuta pe strada a fost stropita cu apa de politistii care ar fi trebuit sa o ajute - VIDEO (1955 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00661 sec.