Ziua Logo
  Nr. 4297 de miercuri, 30 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-07-30
Anca2008 din Canada (...@aol.com, IP: 74.56.31...)
2008-07-29 23:46
Arme strategice sau nu,

este mai putin important d-le Roncea. Daca am fi meritat, Dumnezeu nu ar fi ingaduit sa ni se intimple asemenea necaz, asa cum alta data ne-au ocolit ciuma si gripa spaniola.
Si chiar daca e dureros ceea ce se intimpla, o doza minima de bun simt ar trebui sa ne inchida gurile spre reflectie inainte de a implora dreptate, intelegere sau clementa pentru romani.
Pentru romanii care pleaca in Spania abandondu-si copiii in voia sortii, pentru romanii care mai degraba si-ar taia o mina decit sa o foloseasca spre ajutorul aproapelui, romanii in care s-a 'redesteptat interesul' pentru pamint si cer terenuri agricole numai pentru a le vinde, inchiria sau cultiva cu vita de vie si porumb car nu cer nici un efort? Pentru romanii care isi cer inapoi casele luate de comunisti numai ca sa le revinda si care vinzind tot ce au spera ca n-o sa mai trebuiasca sa si munceasca? Care fura tot ce nu e pazit si arendeaza tara organizatiilor militare si 'economice' in speranta ca o sa vina aceia sa ne curete batatura, romanii a caror spirit intreprinzator se manifesta exclusiv prin deschiderea de dughene, care isi dau in bobi si isi citesc in stele viitorul, care se leapada de dreapta credinta si se duc la sectari, asa cum pe vremuri alti romani s-au unit cu roma, pentru un sac de boarfe second-hand? Care isi trimbiteaza generozitatea sub privirea ingaduitoare a 'stelelor' sataniste intrunite de haloween, care sponsorizeaza parade gay pentru ca asta ii face fericiti pe stapinii nostri, care 'fac misto' cind aud de demnitate si curaj si care se lasa violati si exploatati in ceea ce au ei mai sfint... in mod repetat si aparent fara de sfirsit..???
Cui cereti intelegere si pentru ce? Sa multumim mai degraba lui Dumnezeu ca nu ne-a spulberat inca de pe fata pamintului si care ne mai da o sansa sa ne ridicam din mizeria spirituala in care ne balacim satisfacuti in ritm de manele..


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Comandamentul unitatii anti-KGB (3504 afisari)
 O realitate: Biserica de mase (2176 afisari)
 Miracol pentru cancer (2116 afisari)
 De la Est vine ploaia (1917 afisari)
 CSAT umbla cu kalasnikovul indoit (1839 afisari)
 Porcul cu cap de maimuta, cea mai fotografiata creatura din China  (5301 afisari)
 Su-27, locul patru in topul celor mai bune avioane militare ale secolului XX (2133 afisari)
 Dana Nalbaru saruta tandru patru femei, dar si sase barbati (VIDEO) (1806 afisari)
 Ce-si face femeia cu muschii ei.... (1712 afisari)
 Scad preturile apartamentelor din Capitala! (1639 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00693 sec.