Ziua Logo
  Nr. 4293 de vineri, 25 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Externe

2008-07-25
laur din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 219.133.150...)
2008-07-25 11:39
"In definitiv nu a spus nimic important da a spus f. frumos."

A spus-o “nemtzul tziganu” si bine drept si frumos a spus-o.

IN DEFINITIV OBAMA CHIAR NU AVEA NIMIC DE SPUS LUMII.
El e e acolo doar ca sa dea frumos pe sticla in America, ca sa arate prezidentziabil si atat.

Ca sa sa aiba ceva de spus trebeuie ca el sa fie si altceva decat gragara caldutza un n-ar fi rau sa fie bine da sa nu ma coste pe mine. Trebuie sa aibe O IDEE in spatele , o idee asa cum avut Kenedy cand a rostiy celebrele :
" I think that this country should commit itself and put a man on the moon in the next decade" si asta a generat in buget NASA de 6% din PIIB-ul Americii.Fatza de doar 0.6% cat e acuma . Asta insemna sa ai o idee , inseman sa ia pe cineva care sa pletesca pentru ca ea sa se intample

Inseamana sa fii sigur ca cineva va plati pentru ca cele spuse de tine sa se intample sa stii cat costa si sa fii sigur ca itzi potzi permite sa platesti respectivul cost .

Momentan pentru lucruriel semnificative pe care Obama le-ar putea rosti nu se gaste nici-un doritor sa le plateasca . Da el ridica o groaza de bani prin internet un purcoi de mci cecuri de a indivizi = DE LA INDIVIZAI CARE CRED CA DACA II DAU UN BAN LUI OBAMA CA SA VORBESCA LA TV SI-AU SPALAT TOATE PACATELE DE ZI CU ZI SI NU VOR MAI FI CHEMATZI CA SA PLATESCA PENTRUI INTRUPAREA LUCRURIULER DESPRE CARE OBAMA AR TREBUI SA VORBEASCA .

Da Obama a vorbit despre CO2 da nu a rezulta nici-o consecitza mondiala imediata in cine va trebui sa suporte costul mondial al CO2-ului deja emis in ultimul secol si al CO2-ului care va fi emis in vitorul secol .
Cine va trebui sa platesca ? Pe banii cui se va rezolva problema ?
Pe banii celor ce au creat dandanaua si au poluat pana acuma sau pe banii saracanilor din India si China ?

Da Obama a vorbit despre terorism da nu a vorbit despre principalul asasin terosit al panetei daca e sa ii ierahizarm dupa numarul de mortzi si refugiatzi creatzi = armata americana care a generat > de 4 milioane re rerefugiatzi in cumplita saracie prin invazia si regimul de ocupatzie al Irak-ului mai mult chiar decat numarul total al refugiatzilor de pe urma razboiului civil din Darfour sau imensul lagar de exterminare prin infometare = Fasia Gaza . Si nu a vorbit despre cum sa evitam ca oameni normali la nastere si dornici de viatza , sa ajunga fie atat de convinsi nedreptata lumii incat sa isi doresca sa isi dea viatza pentru o vafga speratza de a o corecta.

Desigur ca nedreoptatea lumii de azi nu e problema americii si o opera a celor proptitzi de ea ca sa o consfintzeasca . Si nu a a fost nu e si nu va fi nicicand o problema a celor ce cred ca respectivii oameni pentru unii eroi-martiri pentru altzii asasini-teroristi nu sunt de fapt oameni si nu au dreptul de a fi tratatzi ca si oameni iar tot ce merita e sa fie storcitzi fara mila sau eziatare ca niste viermi .

In definitiv da Obama nu a spus niumic pentru ca nu putea sa spuna niumic.
Orice ar fi spus ar fi deranjat pe cineva si si-ar fi compromis definitriv sansele de a ajunge presedinte. Pentru ca gastiel care conduc acu america de genul AIPAC nu il ung pe unul sau altul presedinte ca e prea scump da il impiedica pe unul indezirabil pentru ei ca sa poata vreodata sa candideze cu sanse reale la presedentzie . Si ca presedinte Obama tot asa , va face exact ceea ce a spus ca va face .... adica nimic pentru ca .... pentru ca altfele va fi zburat in secunda urmatore .

Si pentru ca s-a saturat de relitatea atotputernica a lui "nu pot sa zic nimic - nu pot sa fac nimic " Al Gore a refuzat public un post de partener al lui Obama .Si pentyru asta si pentru ca are destui bani pana la moarte plus cat sa le dea destul copiilor sai

A refuzat pentru ca stie ca nu de la Casa Alba se poate face politica care sa poata schimba in bine fatza planetei . pentru ca stie ca niciodata nici-un presedinte american in exercitziu nu va putea primi premiul Nobel pentru Pace = supreme recunoastere internatzionala a realizarilor in politica internatzionala pentru faptele din timpul mandatului sau .
Si nu pentru ca nu ar fi existat sau nu vor exista presedintzi americani oameni de caracter , oameni dedicatzi problemelor acestei lumni si demni de Premiul Nobel pentru Pace . Ci pentru ca din Biroul Oval nu la pace lumii se poate lucra ci la servirea gastilor oculte de inteerese care l-au adus pe temporarul chirias acolo . Nici Carter nu a primit premiul Nobel ca si presedinte al USA si nici Gore ca vicepresedinte .

Amandoi au trebuit sa se elibereze de lantzurile scalviiei in care zace dintotdeuna presedintele in execitziu al USA pentru a face ceva demn de premiul Nobel pentru Pace

Si de aceea Obama, cel ce se vrea incatusat ca presedinte al gastilor de interese oculte pe care le curteeaza TV cu acest turneu pe PR cu decor iinternatzional nu a putut, si nu va putea sa zica nimic semnificativ.

Sau mai stii .... uite ca desi "I am a Berliner too " nu a fost semnificativ altele au fost si azi aici acu traim intr-o lume mai buna si datorita respectivelor "ambatzuri" ale lui Kenedy .


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Diversiunea Karadzici contra Romaniei (3214 afisari)
 Extraterestrii exista (2659 afisari)
 Marturii socante ale macelarului din Brasov (2575 afisari)
 Atac la demnitatea nationala (2355 afisari)
 Tara secretului de serviciu (1481 afisari)
 Cel mai batran om din lume are 135 de ani! (6455 afisari)
 Prima fotografie cu fiica cea mare a lui Vladimir Putin (3378 afisari)
 Cu cine puteti socializa pe Hi5: Elena Basescu, Traian Basescu si Radu Mazare (2290 afisari)
 Asteroidul Apophis ar putea lovi Pamantul in 2036  (1809 afisari)
 Artistul care isi proiecteaza penisul pe cladiri (FOTO) (1565 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00654 sec.