Ziua Logo
  Nr. 4292 de joi, 24 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2008-07-24
Eufrosin din Romania (...@bugmenot.com, IP: 78.96.157...)
2008-07-24 12:36
Bandele civile ale SRI

O gluma proasta. Realitatea este cu mult mai rea:
SRI folosesc informatori clasici, ca si in trecut, dar treaba a "evoluat" acum la nivelul la care in toate orasele mari si medii din Romania, exista bande civile, antrenate si inarmate de catre SRI cu tehnologie de neinchipuit pentru omul neavizat.
Isi spun "Zona". Opereaza in ilegalitate si comit atrocitati impotriva unor oameni fara nici o aparare. Cine sunt ei?

"Bande criminale compuse din civili organizati, antrenati si echipati de catre serviciile secrete Romane, cu scopul de a spiona, supraveghea si pedepsi dizidentii si alte persoane incomode sistemului, prin folosirea unei game intregi de trucuri murdare, deopotriva cu un program de tortura fizica si psihica aplicata de la distanta, conceput si folosit in mod activ de catre serviciile secrete ale Israel si SUA si importat in Romania odata cu accedarea la NATO.
Membri acestor bande sunt recrutati din randurile celor intre 17-35 ani, dar si mai in varsta, cautandu-se in mod expres indivizi lipsiti de morala si scrupule, care vor duce la indeplinire toate ordinele primite fara as-i face procese de constiinta.
De regula, acestia fac parte din paturile sociale joase, fiind oameni fara perspective profesionale si pregatire, in cea mai mare parte. Unii sunt racolati dupa ce carierea lor criminala (hoti, excroci, etc.) este amenintata de lege, in schimbul pierderii evidentei incriminatoare, sau a comutarii pedepsei.
Altii, cu o buna pregatire profesionala (lacatusi, mecanici auto, computeristi si chiar politisti si jandarmi) sunt deasemena recrutati in scopuri evidente.
Deasemenea multi agenti de paza., soferi de taxiuri si de livrare marfa sunt membri, deoarece ei petrec mult timp pe drumuri, putand urmari si hartui victimele in trafic, sub acoperirea serviciului.
Metodele lor de operare implica agresiuni fizice si verbale pe strada si la locul de munca, asasinare de caracter prin raspandirea de zvonuri false sau poze si secvente video falsificate, distrugerea si sabotarea proprietatii private a victimei, etc.
Aspectul cel mai rau si putin cunoscut este insa tortura fizica si psihica aplicata de la distanta, cu ajutorul unor arme ultrasofisticate care folosesc energie directionata, ca si microunde si radiatii ionizante. Acestea au capacitatea de a vedea victimele prin peretii caselor si apartamentelor in care locuiesc si sunt miniaturizate, incapand cu usurinta intr-un geamantan mic. Raza lor de bataie este approx. 500 m intr-un oras, unde exista multe obstacole solide, mai mare in mediu deschis, lipsit de obstacole.
Membrii bandelor criminale ce sunt organizate in toate orasele mari si medii ale Romaniei, sunt antrenati in folosirea acestor arme, a caror dispunere in punctele cheie ale oraselor, acopera cu usurinta intreaga lor suprafata. Daca nu, echipe mobile vor fi trimise sa urmareasca si atace victima din autovehicule
Astfel, victima va fi curand inconjurata acasa, descoperind ca apartamente vecine au fost inchiriate de tineri necunoscuti, ea nefiind scutita de atacurile electronice
nici in timpul mersului prin oras, sau a timpului petrecut la servici, supravegherea fiind continua, minut cu minut.
Simptomele pe termen scurt ale acestor atacuri sunt: dureri de cap atroce, dureri ale organelor interne (inima si ficatul fiind vizate in mod special), arsuri pe piele, vedere slabita , senzatia de ace fierbinti aplicate in muschi, auzirea de voci si alte sunete, dureri musculare, slabiciune a unei parti a corpului, tulburari digestive grave, caderea parului, stari de neputinta generalizata, etc.
Pe termen lung, se dezvolta boli ale organelor interne, glaucom, cancer si ulterior, moartea. Scopul acestui program de tortura este de a pune victima in imposibilitatea de as-i mai castiga existenta sau de a activa in cauze sociale si politice si eventual sinuciderea.
Existenta acestor bande civile este un pericol enorm la adresa exercitarii cu adevarat libere a optiunilor politice ale cetatenilor care risca sa fie luati in vizor pt. idei si opinii incorecte politic, sau neaprobate de catre sistem. Ea arunca o lumina negativa asupra insusi conceptului de democratie deoarece intr-un stat cu adevarat liber, aceasta forma de pedepsire extra-legala ar trebui sa fie inexistenta.
Fenomenul este reclamat in toate democratiile de tip occidental de catre mii de oameni complet nevinovati."

http://www.democraticfundamentalism.org/index.htm

http://mdzr.blogspot.com/search/label/Romania

Pacuraras din Valea Ciorii (...@yahoo.com, IP: 89.123.72...)
2008-07-24 16:23
Re: Bandele civile ale SRI

La 2008-07-24 12:36:17, Eufrosin a scris:

> Bla, bla, bla, dezinformatsia&masuri active
>

Unul dintre scopurile urmarite prin tehnicile de dezinformare si masuri active in reteta sovietica era (este ) discreditarea institutiilor de securitate nationala ale inamicului..
Cum postarile lui maladetz Eufrosin par a fi clocite in tiparul specific, ar fi timpul pt. o lamurire neta..

Adevarul este ca da, SRI ba chiar si SIE nu sunt ceea ce par.Initialele SRI ascund o realitate tulburatoare.Aproape toata lumea crede ca asta inseamna Serviciul Roman de Informatii sau ca SIE inseamna Serviciul de Informatii Externe...Nimic mai fals..Numai cateva persoane cunosc adevarul...

Iar adevarul este ca SRI inseamna de fapt Serviciul Roman Intergalactic..Iar SIE inseamna de fapt Serviciul de Informatii Extraterestre..
Aceste informatii senzationale nu sunt chiar noi..Un coltz al valului a fost deja ridicat in cartea "Sa te nasti sub steaua noastra" scrisa de un ofiter roman de informatii, Pavel Corut.

Deci, pt. restabilirea adevarului deformat de productia propagata de Eufrosin, parafrazand un banc din epoca de duioasa amintire sovietica: nu-i vorba de o bicicleta ci de un OZN.Si nu s-a pierdut ca s-a gasit..
De fapt a fost gasit undeva pe teritoriul tarii de catre un taran care-si sapa via..

Prin urmare, este adevarat ca serviciile romanesti dispun de capacitati umane incomensurabile..Dar membrii lor nu sunt recrutati dintre cei intre 17-35 de ani cum zice Eufrosin, ci de la varste mult mai fragede..Copiii sunt selectati direct de pe covorul de joaca al gradinitei, in functie de o formula de calcul alambicata in care pe langa alti parametri secreti este cuantificata si viteza de rezolvare a unui joc de cuburi special conceput astfel incat toate cuburile sa aiba muchii egale.
Acest joc de cuburi aparent neinovat se poate gasi in orice gradinita din Romania..Numai cunoscatorii stiu de fapt ce rol are acest joc de cuburi..

In plus de asta, serviciile romanesti dispun de o divizie de extraterestrii a carei baza acoperita se afla pe fata intunecata a Lunii..Cateva informatii despre aceasta baza a serviciilor romanesti au rasuflat totusi si au fost codificate in piesa Dark Side of the Moon a lui Pink Floyd..

Echipele de extraterestrii asigura protectia inaintata cetatenilor romani aflati in calatorii intergalactice..
Iar acesti extraterestrii sunt coordonati de ofiterii romani dintr-o baza fortificata aflata la -asa cum zice si numele - Cetatile Ponorului..
Daca cineva ar avea curiozitatea sa mearga pana acolo -putin probabil, pt. ca locatia e protejata de un camp psiho-motric impenetrabil - n-ar vedea decat un sat..V-ati prins? Ar vedea numai o singura Cetate a Ponorului..Desi locului ii zice Cetatile Ponorului..Deci ati vazut? Inseamna ca mai sunt si alte cetati, dar nu se vad..


Dar asta iarasi nu e atat de spectaculos cat faptul ca zi si noapte sapte echipe speciale de paranormali romani concentrati in subterane de mare adancime in Muntii Carpati baleiaza in permanenta campul noetic in trecut si-n viitor, in sus si-n jos, la dreapta si la stanga..
De fapt il baleiaza in toate partile folosind un fascicol convergent in proiectie cilindrica..Rezultatele sunt reprezentate in proiectie Mercator, care asa cum se stie este susceptibila de a asigura reprezentarea intregului Univers pe o suprafata de marimea unei coji de portocala feliata..
Ca asa i-a si venit ideea lui Mercator, dupa ce a mancat o portocala care-i cazuse in cap in timp ce statea la umbra..

In fine..Ideea este ca serviciile romanesti, asa cum zice si Eufrosin, dispun inclusiv de OZN-uri miniaturale care cand zboara produc un tiuit in urechi datorat interferentelor cu centurile Van Halen.

Eufrosin din Romania (...@bugmenot.com, IP: 78.96.157...)
2008-07-24 20:48
Re: Bandele civile ale SRI

Da nea; Pacure, eu dezinformaez, iar tu spui adevarul. E doar o coincidenta ca aceleasi lucruri sunt raportate de catre mii de cetateni din toate democratiile de tip occidental din lume. Sa stii ca au cu totii un plan de discreditare a SRI-ului sa a cui naiba comite atrocitatile astea in tara lor.
Mai bine fa efortul de a cerceta putin faptele, e pacat sa traiesti ca strutzul, cu capu-n nisip; Faptul ca crimele aceste au loc in tara mea, ma doare mai, pentru ca-mi pasa ce fel de tzara lasam mostenire copiilor nostri.

http://www.youtube.com/watch?v=Nbz6Cp-nVho



La 2008-07-24 16:23:23, Pacuraras a scris:


> > Bla, bla, bla, dezinformatsia&masuri active
> >

Pacuraras din Valea Ciorii (...@yahoo.com, IP: 89.123.72...)
2008-07-24 21:26
Re: Bandele civile ale SRI

La 2008-07-24 20:48:34, Eufrosin a scris:
> Mai bine fa efortul de a cerceta putin faptele, e pacat sa
> traiesti ca strutzul, cu capu-n nisip; Faptul ca crimele aceste au
> loc in tara mea, ma doare mai, pentru ca-mi pasa ce fel de tzara lasam
> mostenire copiilor nostri.

Ce crime si ce atrocitati au loc si in care tara? In tara ta? Care-i aia?
Ai auzit cumva ca in Romania sa fie ucis vre-un ziarist care critica guvernul sau pe presedinte?
Mai ciolovec, deocamdata in Romania poti sa ai orice opinii, poti chiar sa injuri literalmente - se intampla chiar si in direct la tv - pe orice om politic, prim ministru, presedinte, nu conteaza, fara sa-ti fie teama ca te asteapta cineva in fata usii si-ti trage un glonte in ceafa cum a patit Politovskaya..Sau cum a fost otravit cu o subst radioactiva ziaristul Iuri Shchekochikhin.
Intamplator cei doi de mai sus au scris ca atentatele alea in urma carora a inceput al 2-lea razbel in Cecenia nu au fost opera cecenilor..
Bai maladetz, ai auzit tu in Romania ca vreunul care injura un om politic sa fie gasit decapitat, cum a fost cazul cu Gongadze? Sau ai auzit ca vre-un om politic din opozitie sa fie otravit cu dioxina?

Atunci despre ce vorbesti? Si despre care tara te ingrijorezi?
Du-te bai si vezi-ti de treaba cu propaganda asta prosteasca..


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cum il vedeau gardienii pe Ramaru (6262 afisari)
 Betancourt si-a parasit sotul (2616 afisari)
 Amenintarea Camatarilor (2316 afisari)
 PRM - ori la bal, ori la spital (2028 afisari)
 Pe limba lui Voronin (1255 afisari)
 Dezvaluiri socante: Violata zilnic de soldati, in timpul regimului lui Radovan Karadzic  (3373 afisari)
 Condamnati la inchisoare pentru ca au facut sex si un film porno langa un monument (3227 afisari)
 Erou la 12 ani: A scapat o fetita de sapte ani din mainile violatorului (2289 afisari)
 Scandalul ICR merge mai departe: cazul Antohi-Hoisie ii face pe sefii Institutului sa se contrazica privind informatorii Securitatii (1931 afisari)
 Amanta secreta a macelarului din Bosnia, Radovan Karadzic (1815 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00725 sec.