gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...) 2008-07-17 23:10 |
Vezi Alvita , asta ie cusurul tau ... Esti violent ! Si ranchiunos !
| |
Pai io ti-am zis cu tot respectul datorat sa nu pui la ficati ca poate dauna si tu ma pui la bastoane , n'asa ?
| |
| |
2008-07-17 23:40 |
Ficati
| |
Am o reteta de ficat mortala, se taie si se prajeste ceapa pin-la auriu, in ulei sau unt incins, da numai o lingurita, se adauga usturoi taiat marunt, mai apoi ficat taiat felii, se perpeleste f. usor doar 2-3 minute, se adauga vin rosu bun, se sareaza si se piperaza si se mai lasa inca vro 3 minute sa intre dinsa-ntrinsa. | |
| |
gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...) 2008-07-17 23:43 |
Re: Ficati
| |
La 2008-07-17 23:40:18, neamtu tiganu a scris:
> Am o reteta de ficat mortala, se taie si se prajeste ceapa pin-la
> auriu, in ulei sau unt incins, da numai o lingurita, se adauga usturoi
> taiat marunt, mai apoi ficat taiat felii, se perpeleste f. usor doar
> 2-3 minute, se adauga vin rosu bun, se sareaza si se piperaza si se
> mai lasa inca vro 3 minute sa intre dinsa-ntrinsa.
>
Musai cu mamaliga , n'asa ?
Aaaa , sa nu uitam esentialul ... rosu de la Dealu Mare ... | |
| |
2008-07-17 23:46 |
Re: Ficati
| |
La 2008-07-17 23:43:11, gili a scris:
> Musai cu mamaliga , n'asa ?
> Aaaa , sa nu uitam esentialul ... rosu de la Dealu Mare ...
>
------------------
Sorry, da vei zice ca sunt snob, da Dealu Mare nu merge pt. simplu motiv ca e posirca, desigur cel pe care-l gasesc io in comert, daca tu ai alte surse... | |
| |
gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...) 2008-07-17 23:50 |
Sa avem pardon de pardoniseala ...
| |
Dealu Mare este singurul vin rosu adevarat . Bineinteles nu in comert ...
Poci sa -ti pui de o lipeala la sursa .
Vai de mine ma faci sa ma duc sa desfac de urgenta o sticloanta de merlot , da nu prea as avea dupa ce ... M-a pus dracul sa ingurgitez neste pepene verde ... | |
| |
buratino din Maglavit (...@rol.ro, IP: 71.143.8...) 2008-07-18 04:47 |
tigane Re: Vezi Alvita , asta ie cusurul tau ... Esti violent ! Si ranchiunos !
| |
uitashi sa precizezi provenienta ficatilor. de pui, de aligator, de porc...
La 2008-07-17 23:10:45, gili a scris:
> Pai io ti-am zis cu tot respectul datorat sa nu pui la ficati ca
> poate dauna si tu ma pui la bastoane , n'asa ?
>
>
| |
| |
buratino din Maglavit (...@rol.ro, IP: 71.143.8...) 2008-07-18 04:55 |
gili, Re: Ficati
| |
lasa-ma, bre, cu rosu de Dealu Mare. tu baushi fo' data in viata ta un vin adevarat?
La 2008-07-17 23:43:11, gili a scris:
> La 2008-07-17 23:40:18, neamtu tiganu a scris:
>
> > Am o reteta de ficat mortala, se taie si se prajeste ceapa pin-la
> > auriu, in ulei sau unt incins, da numai o lingurita, se adauga usturoi
> > taiat marunt, mai apoi ficat taiat felii, se perpeleste f. usor doar
> > 2-3 minute, se adauga vin rosu bun, se sareaza si se piperaza si se
> > mai lasa inca vro 3 minute sa intre dinsa-ntrinsa.
> >
> Musai cu mamaliga , n'asa ?
> Aaaa , sa nu uitam esentialul ... rosu de la Dealu Mare ...
>
| |
| |
Atamild (...@t-online.de, IP: 84.169.194...) 2008-07-18 15:58 |
Re: Ficati - Iata cum stam la chestiunea cu ficatii
| |
La 2008-07-17 23:40:18, neamtu tiganu a scris:
> Am o reteta de ficat mortala, se taie si se prajeste ceapa pin-la
> auriu, in ulei sau unt incins, da numai o lingurita, se adauga usturoi
> taiat marunt, mai apoi ficat taiat felii, se perpeleste f. usor doar
> 2-3 minute, se adauga vin rosu bun, se sareaza si se piperaza si se
> mai lasa inca vro 3 minute sa intre dinsa-ntrinsa.
>
In momentul de fata gatesc o mancarica de vita cu mazare, in sos de rosii cu marar, ceapa.. dupa compozitie proprie si secreta :-) cum facea mama pe timpuri cand apuca muschi de vita, de nu te doare nici ficatul, asa-i de ''dulce'' si buna!
Matilda
p.s Insa daca esti cuminte, pentru tine opresc din kg de carne de vita ceva si pentru o tocana taraneasca - reteta mai pe seara | |
| |
Ho Ciu Tzi din Chinatown (...@flash.ro, IP: 195.160.204...) 2008-07-18 16:34 |
Re: Ficati /
| |
La 2008-07-17 23:40:18, neamtu tiganu a scris:
> Am o reteta de ficat mortala, se taie si se prajeste ceapa pin-la
> auriu, in ulei sau unt incins, da numai o lingurita, se adauga usturoi
> taiat marunt, mai apoi ficat taiat felii, se perpeleste f. usor doar
> 2-3 minute, se adauga vin rosu bun, se sareaza si se piperaza si se
> mai lasa inca vro 3 minute sa intre dinsa-ntrinsa.
>
| |
| |
« Comentariu anterior Comentariu urmator > Ultimul comentariu »
« Toate comentariile
Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.
|