Ziua Logo
  Nr. 4272 de marti, 1 iulie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Sport

2008-07-01
HERUT din Piata Romana 1989 (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2008-07-01 15:16
Nemtii nu au fotbal

Nemtii trebuie sa se lepede de fotbalul atletic care nu are nimic de-a face cu fotbalul pur. E o adevarata mizerie si aiureala fotbalul practicat de nemti. Echipa nationala este formata din jucatori cu o alura cu totul si cu totul ineficienta pentru fotbal. Ce sa faci cu prajinile-alea care se mishca cu greutate si sunt imobile ? Fotbalul nu inseamna haltere sau lupte libere, bai, timpitilor. Sportul fotbal impune un anumit fizic, o anumita mobilitate si dexteritate care sa te ajute sa controlezi bashika.

Ma uitam la nemti cind ii luau spaniolii la miutza, ca erau blegi ca oile. Nu erau in stare sa faca nimic. Spaniolii intrau printre ei cu pase la firul ierbii ca cutzitul in brinza. Palaii aia de nemti nu au facut nimic nici in atac unde-ti trebuiesc jucatori iutzi, ageri, cu pase dintr-o bucata, cu ruperi de ritm si explozie in actiuni. Pompalaul de Balack ? Ce fotbalist mai o fi si ala, eu nu stiu. Si cind te gindesti ca poza lui e (sau era) pe toti peretii Germaniei.

Scorul trebuia sa fie de cel putin patrula zero pentru spanioli. Nemtii au fost niste muhaiele, pur si simplu. Au pierdut ca niste cizme. Nu au echipa si le trebuie o reforma totala in conceptul lor pentru fotbal. Daca se vor prezenta si la mondiale cu ciumetzii din meciul cu Spania, vor fi ciuca batailor. O sa-i bata si Ulan-Batorul lui ionion. Vai de mama lor in ce hal au ajuns. Toate meciurile lor pina in finala europeneleor le-au cistigat doar cu faima. Cu sperietura. Pacat ca nu le-au tras-o turcaletzii. Orcium au fost mai buni ca nemtii. Turcaletii au fost fraieri ca au abordat un meci de uzura cu plavanii de nemti; sa-i fi jucat la firul ierbii si sa le innoade picioarele de balerine cu fente, pase scurte, prin devieri, driblinguri si alte fitze, asa cum se joaca fotbalul adevarat. Ar fi fost de mult in finala. Dar asa ?, turcaletii s-au angrenat intr-un joc atletic cu ei si au pierdut. Nu trebuie sa te bagi cu dulapurile alea de oameni la atacuri corp-la-corp sau de uzura, sa alergi ca boul pe teren. Nuu, nenicule. I-ai la pase marunte si toaca-i pina le vine acru-n gura, asa cum le-a facut spaniolii. Au muncit prostii de nemti in meciul cu Spania cit patru meciuri, si s-au umplut si de toata rusinea ! Bravo spaniolilor. Sunteti pe cai mari si veti face jocurile la mondiale.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Marea debarcare din SRI (2102 afisari)
 Tunguska - o enigma de o suta de ani (2038 afisari)
 Razboiul rece al petrolului (1745 afisari)
 America Latina scapa de sub controlul SUA (1726 afisari)
 Demagogii preturilor (1471 afisari)
 Noi marturii redeschid cazul vizitei extraterestrilor de la "Roswell-ul galez" (4375 afisari)
 Politistii din Vrancea au inventat legea flash-urilor (2773 afisari)
 Ultima moda la Hollywood: Ei slabi, ele planturoase (2531 afisari)
 Cunoscuta cantareata Anca Parghel se lupta din nou cu cancerul (1945 afisari)
 Monica Columbeanu, obiect de studiu la facultate (1800 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00618 sec.