Ziua Logo
  Nr. 4258 de sambata, 14 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2008-06-14
Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.117...)
2008-06-14 17:45
O mica povestioara

In leatul 1948 al Erei noastre de aur monolit de ortodoxa, Patriarhul din Kremlin, si fost student la Seminarul ortodox din Tbilisi, a realizat ca orice fisura in unitatea de monolit a credintei ortodoxe este foarte periculoasa si atenteaza la sfintele sale puteri dictatoriale pamintesti. De aceea si-a pus trepadusii ortodocsi mioritici sa duca o campanie de calomnii impotriva fostului ortodox care a gasit de cuvinta sa devina putin mai ecumenic ca sa mai poata respira de duhoarea cizmelor de iuft pe care Patriarhul din Kremlin le purta sub sutana peste itzarii tunicii. Si astfel, la Sfantul Sinod sobornicesc tinut in Polonia catolica ocupata de eliberatorii ortodocsi si pravoslavnici, Mitropolitul de Grivita rosie a dat citire gramatei de afurisenie si raspopire a ereticului Mitropolit de Orasul Alb si cheiurile din Pola. Nu trebuie sa uitam a mentiona Corul Mitropoliei de Grivita rosie si pictorii de icoane ale aceleeasi mitropolii care, intr-o unitate popolara rumaneasca si conlocuitoare, contra cost, odajdii si staretii, s-au apucat sa-l cinte si zugraveasca pe afurisit ca calaul vindut imperialistilor protestanti si papistasi.
Dar iata ca Patriarhul din Kremlin dadu ortul popii, si un nou Patriarh fu asezat in jiltul Kremlinului adeverind universalitatea Urbi et orbi a perceptului sfant
" Poate moare sultanul, poate moare magarul " trimbitat de un intelept necredincios si mincator de ghiauri ortodocsi. Se facu ca noul Patriarh impreuna cu o gramada de sfinti ierarhi membri ai Comitetului executiv de executie al biroului politic al Patriarhiei din Kremlin s-a deplasat la Kalemegdanul Canossei de pe Danubius si se pupara ortodox cu fostul magar afurisit de Patriarhul sultan decedat.
Si minune se intimpla : Mitropolitul de Grivita rosie se duse si se pupa si el in mod separat si particoler, la Cazane, cu cel pe care il afurisise si-l facuse troaca imperialist papista nazista. Evident si Corurile reunite de guristi si zugravi magareste atirnati de zidurile Mitropoliei de Grivita rosie schimbara cintecele si colorilii si-l gurira cu melodii de slava si voie buna, si-l vopsira roz bombon pe recent ereticul iertat de pacate si reprimit la sanul tatucilor pravoslanici din Kremelin.
Si mai trecura ani,i si magarii trimisera pe lumea cealalta pe urmatorul cel mai iubit Mitropolit de umila oringine sanatoasa si pingeleasca, si Mitropolitul vicar telegrafist se ridica la cer datorita lucraturii sfinte a minuitorilor cutitului macelaresc declarati inocenti nevinovati de soborul felceresc in frunte cu preasfantul tamaduitorist Matache Cosma Damian Operescu, stralucitorul soare dependent catindat la jiltul de oberpirgar sef al urbei de resedinta a Mitropoliei de Grivita rosie.
Se mai facu ca credinciosii telegrafistului si inaltului ierarh Mitropolit felecan spargator de mitropolie, prin gura de aur a unui turnatorist si influentati evident de prezentii pravoslavnici Partyarhi de Kremlin si Stambul, se ridicara intr-un glas si intr-o simtire si incepura sa bata din nou toba si sa agite bidineaua, de data aceasta impotriva vindutului intereselor papistase si imperialicesti de la Soare Apune. Nu stiu cum se va termina spectacolul de muzica, cantece si boiangerie intitulat Cantarea Patriarhului organizat de obstea soborniceasca pravoslavnica si patrihoata, dar de un lucru sunt sigur : magarii sunt nemuritori, dar ramin etern magari.






Anca2008 din Canada (...@aol.com, IP: 69.70.250...)
2008-06-14 18:47
Re: O mica povestioara

La 2008-06-14 17:45:13, Ion Caramache a scris:

De ce incurcati borcanele?

Toate acuzatiile indreptate impotriva ortodoxiei se bazeaza pe actiuni ale unor clerici sau ale unor mireni in diverse momente istorice. Nu in aceasta sta ortodoxia! Fiecare religie are tradatorii ei, dar asta da nimanui dreptul sa atace invatatura, care e predata de Insusi Domnul.
Cind noi ortodocsii ii acuzam pe catolici sau greco-catolici insa, ii atacam la doctrina, pentru ca aceasta este ESENTA oricarei religii.
Deci, pe scurt: si catolicii si greco-catolicii au stilcit intelesul Sf. Scripturi in aceea ca: Sf. Duh NU pogoara de la Fiul ci numai de la Tatal, Sf. Maica a Domnului este conceputa ca orice muritor (numai a-ti imagina notiunea de Imaculata conceptiune este blasfemie pentru ca ii fura Maicii Domnului din meritele si sfintenia la care a ajuns prin efort si vointa proprie cu ajutor de sus) iar papa nu este infailibil iar dovada sta o istorie insingerata, ca sa nu enumeram decit hible cele mai grave.
La asta sa raspunda domnii greco-catolici si nu ce a facut popa Ionescu sau episcopul Popescu cind s-a imbatat, ok?

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2008-06-14 22:07
Re: O mica povestioara

La 2008-06-14 18:47:01, Anca2008 a scris:

> La 2008-06-14 17:45:13, Ion Caramache a scris:
>
> De ce incurcati borcanele?
>
> Toate acuzatiile indreptate impotriva ortodoxiei se bazeaza pe actiuni
> ale unor clerici sau ale unor mireni in diverse momente istorice. Nu
> in aceasta sta ortodoxia! Fiecare religie are tradatorii ei, dar asta
> da nimanui dreptul sa atace invatatura, care e predata de Insusi
> Domnul.
> Cind noi ortodocsii ii acuzam pe catolici sau greco-catolici insa, ii
> atacam la doctrina, pentru ca aceasta este ESENTA oricarei religii.
> Deci, pe scurt: si catolicii si greco-catolicii au stilcit intelesul
> Sf. Scripturi in aceea ca: Sf. Duh NU pogoara de la Fiul ci numai de
> la Tatal, Sf. Maica a Domnului este conceputa ca orice muritor (numai
> a-ti imagina notiunea de Imaculata conceptiune este blasfemie pentru
> ca ii fura Maicii Domnului din meritele si sfintenia la care a ajuns
> prin efort si vointa proprie cu ajutor de sus) iar papa nu este
> infailibil iar dovada sta o istorie insingerata, ca sa nu enumeram
> decit hible cele mai grave.
> La asta sa raspunda domnii greco-catolici si nu ce a facut popa
> Ionescu sau episcopul Popescu cind s-a imbatat, ok?
>
Nu sunt greco-catolic, dar cind citesc ineptia unei bune ortodoxe adepta a dreptei credinte pe care a preluat-o direct de la Cel de Sus cum ca dupa catolici si greco-catolici <<< Sf. Maica a Domnului este conceputa ca orice muritor (numai a-ti imagina notiunea de Imaculata conceptiune este blasfemie pentru ca ii fura Maicii Domnului din meritele si sfintenia la care a ajuns prin efort si vointa proprie cu ajutor de sus >>> nu pot decit sa ma crucesc si sa imi zic ca mai bine sunt frate cu fratii mei de singe romanii greco-catolici .
Cucoana, ia zi matale cum a fost conceputa Sfanta Maica a Domnului? Este evident faptul ca aceea care incurca rau de tot borcanele esti matale, dreapta credincioasa ortodoxa, care habar nu are de faptul ca toata diferenta intre catolici si ortodocsi consta in felul in care crede fiecare cum a fost conceput Iisus si NU Maica Domnului !!!!!
Ui-te ca ti-am explicat acele "hible cele mai grave" din dreapta dumitale ortodoxie, "hible" de care isi da seama pina si un cpoiil de scoala primara.
Abia astept sa citesc opinia lectorului preot Mizgan despre blasfemia dreptcredincioasei ortodoxe care comite erezia privitoare la conceptia Maicii Domnului.

Anca2008 din Canada (...@aol.com, IP: 69.70.250...)
2008-06-14 22:41
Re: O mica povestioara

La 2008-06-14 17:45:13, Ion Caramache a scris:
iferenta intre catolici si ortodocsi consta in felul in care crede fiecare cum a fost conceput Iisus si NU Maica Domnului !!!!!

Nea Caramache, 'neata nici cit greco-catolicii nu stii...
daca ai dubii cum a fost conceput Iisus du-te la scientologi ca ala-i nivelul matale.

Mos Grigore din Chicago (...@worldnet.att.net, IP: 68.164.8...)
2008-06-14 22:58
Auzi Pasarica, ia mai spune-ne matale cum e cu Islamo Fashcismul facut in Laborator

da-ne o proba de cunoshtintze.....................................

Si daca potzi spune-ne cum e cu invazia islamica in EU!


La 2008-06-14 22:41:27, Anca2008 a scris:

> La 2008-06-14 17:45:13, Ion Caramache a scris:
> iferenta intre catolici si ortodocsi consta in felul in care crede
> fiecare cum a fost conceput Iisus si NU Maica Domnului !!!!!
>
> Nea Caramache, 'neata nici cit greco-catolicii nu stii...
> daca ai dubii cum a fost conceput Iisus du-te la scientologi ca ala-i
> nivelul matale.
>

Anca2008 din Canada (...@aol.com, IP: 69.70.250...)
2008-06-14 23:38
Re: acum am aflat cine e mos grigore

La 2008-06-14 17:45:13,

draguta, cind o sa-ti ridici capul de la nivelul pasaricii da-mi de veste. Sint citeva lucruri ceva mai sus de buric pe care chiar oameni ca matale asa cum esti le-ai putea pricepe.
Dar e musai sa ti-o dai jos de pe ochi mai intii. Daca poti. Stiu ca e greu.

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2008-06-15 02:02
Re: O mica povestioara

La 2008-06-14 17:45:13, Anca canadiana a scris:

<<< Nea Caramache, 'neata nici cit greco-catolicii nu stii...
daca ai dubii cum a fost conceput Iisus du-te la scientologi ca ala-i nivelul matale. >>>
Dragutzo, eu nu am dubii ori vedenii. Matale ai afirmat negru pe alb ca greco-catolicii cred ca <<< Sf. Maica a Domnului este conceputa ca orice muritor (numai a-ti imagina notiunea de Imaculata conceptiune este blasfemie pentru ca ii fura Maicii Domnului din meritele si sfintenia la care a ajuns prin efort si vointa proprie cu ajutor de susmatale ca le zici taman egzact ca papagaldistii de la invatamintul politic reciclati prezent in dascali de religie pravdista.

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2008-06-15 02:18
Re: Auzi Pasarica, ia mai spune-ne matale cum e cu Islamo Fashcismul facut in Laborator

La 2008-06-14 22:58:03, Mos Grigore a scris:
>Auzi Pasarica, ia mai spune-ne matale cum e cu Islamo Fashcismul facut in Laborator
> da-ne o proba de cunoshtintze.....................................
>
> Si daca potzi spune-ne cum e cu invazia islamica in EU!
>
Ei si matale, nu stiai ca pentru Anca canadiana Laborator este Labrador si vitzavercea ca este mai aproape?
Cit despre invazia aia, cum ii zice, sa vezi cum sta chestia la Tarantau ot Erie.

Maxim din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.255...)
2008-06-15 02:34
Cititi cu atentie

Anca a precizat doua diferente dintre catolicism si ortodoxie:
1. Purcederea Duhului Sfant: ortodocsii spun ca purcede numai de la Tatal, catolicii spun ca purcede de la Tatal si de la Fiul.
2. Zamislirea Maicii Domnului: ortodocsii spun ca Maica Domnului s-a nascut ca ceilalti muritori, cu pacatul stramosesc, in timp ce catolicii spun, incepand cu anul 1854, ca Fecioara Maria a fost curatita de pacatul stramosesc de la nastere (Imaculata Conceptie).

Recititi pasajul in care Anca vorbeste despre acestea. Poate ca nu s-a exprimat foarte clar, dar va puteati da seama din context. Acuzele pe care i le aduceti cum ca ar face confuzii sunt de nesustinut.

"Deci, pe scurt: si catolicii si greco-catolicii au stilcit intelesul Sf. Scripturi in aceea ca: Sf. Duh NU pogoara de la Fiul ci numai de la Tatal, Sf. Maica a Domnului este conceputa ca orice muritor (numai a-ti imagina notiunea de Imaculata conceptiune este blasfemie pentru ca ii fura Maicii Domnului din meritele si sfintenia la care a ajuns prin efort si vointa proprie cu ajutor de sus"

Anca2008 din Canada (...@aol.com, IP: 69.70.250...)
2008-06-15 03:56
Re: O mica povestioara

Multumesc Maxim, ai inteles cum trebuie si ai dreptate nu m-am exprimat prea clar. Insa te ostenesti in zadar, nivelul lui Ion Caramache e sub nivelul marii.

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2008-06-15 04:23
Re: Cititi cu atentie

La 2008-06-15 02:34:58, Maxim a scris:

> Anca a precizat doua diferente dintre catolicism si ortodoxie:
> 1. Purcederea Duhului Sfant: ortodocsii spun ca purcede numai de la
> Tatal, catolicii spun ca purcede de la Tatal si de la Fiul.
> 2. Zamislirea Maicii Domnului: ortodocsii spun ca Maica Domnului s-a
> nascut ca ceilalti muritori, cu pacatul stramosesc, in timp ce
> catolicii spun, incepand cu anul 1854, ca Fecioara Maria a fost
> curatita de pacatul stramosesc de la nastere (Imaculata Conceptie).
>
> Recititi pasajul in care Anca vorbeste despre acestea. Poate ca nu s-a
> exprimat foarte clar, dar va puteati da seama din context. Acuzele pe
> care i le aduceti cum ca ar face confuzii sunt de nesustinut.
>
> "Deci, pe scurt: si catolicii si greco-catolicii au stilcit intelesul
> Sf. Scripturi in aceea ca: Sf. Duh NU pogoara de la Fiul ci numai de
> la Tatal, Sf. Maica a Domnului este conceputa ca orice muritor (numai
> a-ti imagina notiunea de Imaculata conceptiune este blasfemie pentru
> ca ii fura Maicii Domnului din meritele si sfintenia la care a ajuns
> prin efort si vointa proprie cu ajutor de sus"
>
Maxime, cind Anca canadiana ataca la baioneta la doctrina, dumneaiei trebuie sa se exprime foarte clar, ca altfel o da in erezie.
De unde si pina unde sunt eu obligat sa ghicesc ce vrea sa zica vajnica canadiana ortodoxa, mai ales atunci cind are tupeul sa-mi dea mie lectii despre cunostiinte religioase ? Pai daca ma iau dupa argumentul tau cum ca dinsa stie ce vorbeste, dar nu s-a exprimat foarte clar, de ce nu ar fi valabil si contraargumentul ca tu nu sti ce vorbesti, desi te exprimi foarte clar ?
Pe de alta parte, arata-mi tu unde Anca 2008 a precizat negru pe alb cele afirmate de tine si nu mai rastalmaci cuvintele dinsei. Ori te pomenesti ca crezi ca ma poti convinge ca habar nu am sa citesc in limba romana ?
Si acum inca o chestiune de principiu : daca Anca canadiana nu este in stare sa se exprime clar, nu inseamna ca dinsa este cam saraca la duh si, de aceea, te-ai oferit tu drept avocat din oficiu al pravoslavismului, ca sa nu se piarda nimic din vorbele dinsei de duh ? Cum a putut Anca 2008 sa precizeze ceva , daca nu este in stare sa se exprime clar si precis?

Ion Caramache (...@aol.com, IP: 205.188.116...)
2008-06-15 05:19
Re: Cititi cu atentie - Maxime citeste cu atenie!

La 2008-06-15 04:09:13, Anca2008 a scris:
> Ce tot spumegi la gura domnule Ionescu? Mentinerea treaza a
> romanismului in Transilvania? Despre care romanism vorbiti? Cine,
> ardelenii care si miine daca ar putea ar lua Ardealul in spinare si
> l-ar muta mai la vest de rusine ce le e de nespalatii din restul
> tarii.... ? Care ardeleni mai sint astazi romani? Zece, douazeci? Aia
> care ii numesc pe Munteni Mitici si tigani, pe olteni prosti si
> smecheri si pe moldoveni imputiti? Ia mai scutiti-ne cu figurile
> transilvane ca oricit de mult au rezistat unii, tot tradatori de
> Dumnezeu si de tara va chemati, sa ma ierte cei citiva de buna
> credinta. Nu-mi veni mie cu argumente ca 'meritele extraordinare
> pentru tara', asta a fost mina lui Dumnezeu care intoarce tot raul in
> bine, si nu mina voastra tradatoare!
> Valahia si Moldova sufocate de greco-rusofilie? Dar ce erau marii
> sfinti si invatatori crestini domnule Ionescu? Erau papistasi?? NU,
> ERAU GRECI SI RUSI! Moldova si Muntenia au dus greul istoriei si-au
> tinut turcii la poarta Europei din care sint dati afara astazi si iaca
> ca nu s-au turcit, dar voi, cum v-a plimbat pe la nas niste avantaje,
> cum ati curvit.
> Scuteste-ma ca-mi vine sa vars cind ii aud pe cei ca dumneata!
>
Maxime, citeste cu atentie ce a scris Anca canadina in ziarulazi. Trebuie sa recunosti ca canadiana s-a exprima foarte clar atunci cind a scris ca <<< Care ardeleni mai sint astazi romani? Zece, douazeci? >>> si ca <<< Ia mai scutiti-ne cu figurile transilvane ca oricit de mult au rezistat unii, tot tradatori de
Dumnezeu si de tara va chemati, sa ma ierte cei citiva de buna
credinta. Nu-mi veni mie cu argumente ca 'meritele extraordinare
pentru tara', asta a fost mina lui Dumnezeu care intoarce tot raul in
bine, si nu mina voastra tradatoare! >>>
Sa nu imi vii acuma si sa-mi argumentezi ca <<< Poate ca nu s-a
exprimat foarte clar, dar va puteati da seama din context. Acuzele pe
care i le aduceti cum ca ar face confuzii sunt de nesustinut. >>>
Ce tebuie sa-mi dau seama din conext? Nu este destul de clar?
Pai sa nu-mi vina sa vomit pe dumneaei?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Planul lui Iliescu pentru Oprescu (3295 afisari)
 "Martorul" Iliescu a ordonat, Armata a tras (2892 afisari)
 A doua suspendare (2739 afisari)
 Ratacirea ierarhilor (1936 afisari)
 MAE o ia in brate pe ambasadoarea Pastarnac (1587 afisari)
 Natasha face striptease la televizor pentru victoria tricolorilor in fata Olandei (12929 afisari)
 Majordomul Paul Burell face o dezvăluire șocantă: Am făcut sex cu Prințesa Diana (8662 afisari)
 In Brasov a fost descoperita o cetate dacica, a doua ca marime dupa Sarmizegetusa (2489 afisari)
 O britanica si-a omorat cinci soti pentru a le incasa asigurarea de viata (2410 afisari)
 Creatie uluitoare cu ferofluide (2279 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00851 sec.