Ziua Logo
  Nr. 4254 de marti, 10 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-06-10
Mark din STRASBOURG (...@rcn.com, IP: 207.38.226...)
2008-06-10 16:49
Razvan Murgeanu -Il Padrino Pedelino


Razvan Murgeanu - IL PADRINO
http://mariusmina.blogspot.com/

Murgeanu are o Volga din '67 si un VW din '96, dar conduce doar masinile 4x4 ale unor prieteni "gunoieri" .El se plimba cu un jeep Toyota pe care l-a primit de la firma Rosal, careia i-a prelungit contractul de salubrizare a sectorului 3Viceprimarul general al Capitalei, Razvan Murgeanu, se plimba cu masini ale firmelor de salubrizare bucurestene, care castiga sute de milioane de lei de la primarie. Autoturismele preferate sunt 4x4. Razvan Murgeanu are la dispozitie trei masini: un Mercedes ML, o Toyota 4X4 si un ARO printr-un protocol incheiat cu firmele de salubrizare Rosal si REBU. Desi Primaria Capitalei nu are competente pentru serviciile de salubrizare, aceste masini sunt in continuare la dispozitia viceprimarului Murgeanu, care le foloseste si pentru interes personal. Scuzele invocate de edili atunci cand sunt intrebati de ce folosesc masini de lux puse la dispozitie de firme care castiga sume substantiale din servicii publice sunt hilare: parcul auto al Primariei Capitalei este imbatranit. Desi, potrivit declaratiei sale de avere, Murgeanu detine un autoturism marca Volkswagen din anul 1996 si o masina "Volga Gaz 21" din 1967, el poate fi vazut la volanul unor masini de lux, apartinand unor firme de salubritate bucurestene. Una dintre masinile pe care le conduce vicele de la Capitala este un jeep Toyota, gri metalizat, inmatriculat pe numele societatii Rosal, firma care a beneficiat, in 2004, de prelungirea, ilegala, a contractului pentru salubrizarea sectorului 3. Actul aditional 17/2004 la contractul de achizitie al serviciului de salubritate in sectorul 3 semnat de viceprimarul general Razvan Murgeanu, viceprimarul sectorului 3 si reprezentantul Rosal prevede, la articolul 2 din contract, "prestatorul asigura transportul deseurilor colectate in cantitate minima de 37.500 tone pe an la depozitul ecologic Vidra, cu un cost de minim 8,22 USD pe tona". Contractul este prelungit cu 5 ani, iar suma incasata de Rosal este de 1.000 de miliarde de lei vechi pe an.
Face o groapa de gunoi in ChitilaDe asemenea, recunoscator mafiei gunoaielor, Murgeanu a negociat mai nou amenajarea unei gropi ecologice pe soseaua Chitilei, la iesirea din Bucuresti spre Targoviste. Sursele noastre ne-au dezvaluit ca marii beneficiari ai acestei afaceri sunt Nicolae Caval si napolitanul Danilo Ervas, carora Murgeanu le-a concesionat si groapa de gunoi de la Vidra. (ziare.com)
Interlopii lui Murgeanu
Rezidenti din sectorul 1 mi-au semnalat faptul ca in batalia pentru Primaria Sectorului 1, Razvan Murgeanu si-a angrenat toate conectiile pentru a-si asigura victoria .Programul electoral cu care viceprimarul lui Adriean Bordureanu vrea sa-si cucereasca electoratul comprima promisiunile desumflate din 2004 cu care Partidul Demagocrat Liberal a castigat Primaria Capitalei .Orice profesionist in Marketing Politic stie ca promisiunile nu aduc cantitatea de voturi necesara unei victorii sigure.In concluzie , Razvan Murgeanu aplica riguros tehnica de guerilla imprumutata de la noul sau aliat politic si agent electoral ,Gigi Becali un cunoscut specialist materie.Episodul derulat in Duminica Orbului la Stefanesti-Ilfov a demonstrat performantele electoral-imobiliare ale acestuia . Blandul secund al primariei Bucuresti a acceptat in cele din urma taina compromisului pentru a reusi sa-si extinda aria de joc tot prin promisiuni facute in zone sensibile pe care numai cu "oameni de influenta" le poate controla. "Antrepriza de samsari imobiliari" a clanului Onoriu carora primarul in functie ,Andrei Chiliman refuza sa le elibereze autorizatii de constructii si urbanism urmand ca toate constructiile ilegale executate de acestia sa fie demolate .Razavan Murgeanu consiliat de Gigi Becali , promite aceluiasi clan, anularea ordinelor de demolare si eliberarea certificatelor de constructie si urbanism imediat dupa ce va prelua fotoliul de primar.Presiunile speculantilor imobiliari se intensifica in turul doi al campaniei pentru ca sectorul 1 are inca zone cu potential de profit maxim si omul potrivit intereselor lor este Razvan Murgeanu. Zonele controlate de Onoriu & C.O pot aduce voturi importante care se vor transforma rapid in profituri substantiale , daca Murgeanu reuseste sa-l invinga pe Chiliman.Murgeanu face promisiuni tentante samsarilor imobiliari si celor care-l sprijina in adunarea voturilor, pe langa aprobari si schimburi avantajoase de terenuri in zona de nord a capitalei, viceprimarul PDL promite amenajarea unor parcari , probabil desfiintand spatiile verzi si parculetele dintre blocuri, pe care le va darui in exploatare celor care azi il sprijina.Printre tehnicile de campanie ale D-lui Murgeanu se numara si tentativele de mituire si reconversie a staff-ului D-lui Chiliman.In urma cu cateva zile o echipa de "negociatori" din echipa samsarilor lui Murgeanu a contactat oameni cu experienta in zona de nord a Bucurestiului,din staff-ul lui Chiliman pentru a-i mitui sa tradeze .Stilul de joc al echipei PDL-iste nu este o noutate , practicile fara scrupule de tip mafiot, prin care acestia isi desfasoara activitatea politica a ultimilor ani sunt deja ajunse la un grad de notorietate, pe care nimeni nu o poate ignora. Un bonus pentru cei interesati: Elena Udrea, febletea PDL, este unul din clinetii clanului, devenind cu ceva timp in urma proprietara unei vile din "arsenalul imobiliar " al Onoriilor.


In cardasie cu Mafia cimitirelor


Razvan Murgeanu, a batut palma cu doua dintre "taberele" importante din Bucuresti, in schimbul sprijinului pe care acestea i-l pot oferi pentru turul doi al alegerilor din Sectorul 1. Primul pas al intelegerii parafate de Murgeanu a fost intalnirea pe care acesta a avut-o, la doar o zi dupa primul tur al alegerilor, cu seful PNG, Gigi Becali. In aceeasi zi, cateva ore mai tarziu, Becali a iesit intr-o emisiune televizata pentru a-l ataca pe actualul primar al Sectorului 1, Andrei Chiliman. "Urmatoarea mea miza care e acum in politica, prioritatea numarul unu e acest Chiliman sa nu mai fie primar; de ce? Pentru ca omul e bolnav psihic, e bolnav de putere (?)", a afirmat Becali. Totodata, el a declarat ca-l sustine pe Murgeanu, despre care a spus ca "asta a tinut Primaria Capitalei. E cel mai expert conducator de administratie. (?) Eu stiu ce e capabil Murgeanu".Viceprimarul Capitalei, la intalnire cu interlopiiOdata parafata intelegerea cu Becali, Murgeanu a inceput sa caute sprijin si in randul clanurilor interlope din Sectorul 1. De notorietate este relatia pe care Murgeanu o are cu clanul Buba, cei care controleaza afacerea cu locuri de veci din cimitirul "Sfanta Vineri", aflat in administrarea directa a viceprimarului PD-L. Mai mult decat atat, Murgeanu a putut fi vazut, in primele zile de dupa alegerile din 1 iunie, in compania altor capi ai clanurilor interlope. Doua zile la rand, Murgeanu a fost soferul lui Titi Chira si Sile Pietroi, capi ai unor clanuri interlope din Sectorul 1. Intalnirile cu interlopii au avut loc in masina de lux, pusa la dispozitia lui Murgeanu de o firma de salubritate. In timpul intalnirilor, Pietroi a primit de la Murgeanu un plic voluminos, care ar fi putut contine strategii de campanie, pliante sau... bani. Legaturile dintre Gigi Becali si Razvan Murgeanu, pe de o parte, Murgeanu si clanurile de interlopi, pe de alta parte, risca sa transforme Bucurestiul intr-un Stefanesti 2, in conditiile in care interesele imobiliare ale clanurilor din Capitala se confunda cu cele ale oficialilor din PMB.

Jun 10, 2008

Ho Ciu Tzi (...@flash.ro, IP: 195.160.204...)
2008-06-10 18:40
Re: Razvan Murgeanu -Il Padrino Pedelino / Cam are moaca care inspira multa neincredere, numai

cretinii-l voteaza pe Murgeanu asta.


La 2008-06-10 16:49:53, Mark a scris:

>
> Razvan Murgeanu - IL PADRINO
> http://mariusmina.blogspot.com/
>
> Murgeanu are o Volga din '67 si un VW din '96, dar conduce doar
> masinile 4x4 ale unor prieteni "gunoieri" .El se plimba cu un jeep
> Toyota pe care l-a primit de la firma Rosal, careia i-a prelungit
> contractul de salubrizare a sectorului 3Viceprimarul general al
> Capitalei, Razvan Murgeanu, se plimba cu masini ale firmelor de
> salubrizare bucurestene, care castiga sute de milioane de lei de la
> primarie. Autoturismele preferate sunt 4x4. Razvan Murgeanu are la
> dispozitie trei masini: un Mercedes ML, o Toyota 4X4 si un ARO
> printr-un protocol incheiat cu firmele de salubrizare Rosal si REBU.
> Desi Primaria Capitalei nu are competente pentru serviciile de
> salubrizare, aceste masini sunt in continuare la dispozitia
> viceprimarului Murgeanu, care le foloseste si pentru interes personal.
> Scuzele invocate de edili atunci cand sunt intrebati de ce folosesc
> masini de lux puse la dispozitie de firme care castiga sume
> substantiale din servicii publice sunt hilare: parcul auto al
> Primariei Capitalei este imbatranit. Desi, potrivit declaratiei sale
> de avere, Murgeanu detine un autoturism marca Volkswagen din anul 1996
> si o masina "Volga Gaz 21" din 1967, el poate fi vazut la volanul unor
> masini de lux, apartinand unor firme de salubritate bucurestene. Una
> dintre masinile pe care le conduce vicele de la Capitala este un jeep
> Toyota, gri metalizat, inmatriculat pe numele societatii Rosal, firma
> care a beneficiat, in 2004, de prelungirea, ilegala, a contractului
> pentru salubrizarea sectorului 3. Actul aditional 17/2004 la
> contractul de achizitie al serviciului de salubritate in sectorul 3
> semnat de viceprimarul general Razvan Murgeanu, viceprimarul
> sectorului 3 si reprezentantul Rosal prevede, la articolul 2 din
> contract, "prestatorul asigura transportul deseurilor colectate in
> cantitate minima de 37.500 tone pe an la depozitul ecologic Vidra, cu
> un cost de minim 8,22 USD pe tona". Contractul este prelungit cu 5
> ani, iar suma incasata de Rosal este de 1.000 de miliarde de lei vechi
> pe an.
> Face o groapa de gunoi in ChitilaDe asemenea, recunoscator mafiei
> gunoaielor, Murgeanu a negociat mai nou amenajarea unei gropi
> ecologice pe soseaua Chitilei, la iesirea din Bucuresti spre
> Targoviste. Sursele noastre ne-au dezvaluit ca marii beneficiari ai
> acestei afaceri sunt Nicolae Caval si napolitanul Danilo Ervas, carora
> Murgeanu le-a concesionat si groapa de gunoi de la Vidra. (ziare.com)
> Interlopii lui Murgeanu
> Rezidenti din sectorul 1 mi-au semnalat faptul ca in batalia pentru
> Primaria Sectorului 1, Razvan Murgeanu si-a angrenat toate conectiile
> pentru a-si asigura victoria .Programul electoral cu care viceprimarul
> lui Adriean Bordureanu vrea sa-si cucereasca electoratul comprima
> promisiunile desumflate din 2004 cu care Partidul Demagocrat Liberal a
> castigat Primaria Capitalei .Orice profesionist in Marketing Politic
> stie ca promisiunile nu aduc cantitatea de voturi necesara unei
> victorii sigure.In concluzie , Razvan Murgeanu aplica riguros tehnica
> de guerilla imprumutata de la noul sau aliat politic si agent
> electoral ,Gigi Becali un cunoscut specialist materie.Episodul derulat
> in Duminica Orbului la Stefanesti-Ilfov a demonstrat performantele
> electoral-imobiliare ale acestuia . Blandul secund al primariei
> Bucuresti a acceptat in cele din urma taina compromisului pentru a
> reusi sa-si extinda aria de joc tot prin promisiuni facute in zone
> sensibile pe care numai cu "oameni de influenta" le poate controla.
> "Antrepriza de samsari imobiliari" a clanului Onoriu carora primarul
> in functie ,Andrei Chiliman refuza sa le elibereze autorizatii de
> constructii si urbanism urmand ca toate constructiile ilegale
> executate de acestia sa fie demolate .Razavan Murgeanu consiliat de
> Gigi Becali , promite aceluiasi clan, anularea ordinelor de demolare
> si eliberarea certificatelor de constructie si urbanism imediat dupa
> ce va prelua fotoliul de primar.Presiunile speculantilor imobiliari se
> intensifica in turul doi al campaniei pentru ca sectorul 1 are inca
> zone cu potential de profit maxim si omul potrivit intereselor lor
> este Razvan Murgeanu. Zonele controlate de Onoriu & C.O pot aduce
> voturi importante care se vor transforma rapid in profituri
> substantiale , daca Murgeanu reuseste sa-l invinga pe
> Chiliman.Murgeanu face promisiuni tentante samsarilor imobiliari si
> celor care-l sprijina in adunarea voturilor, pe langa aprobari si
> schimburi avantajoase de terenuri in zona de nord a capitalei,
> viceprimarul PDL promite amenajarea unor parcari , probabil
> desfiintand spatiile verzi si parculetele dintre blocuri, pe care le
> va darui in exploatare celor care azi il sprijina.Printre tehnicile de
> campanie ale D-lui Murgeanu se numara si tentativele de mituire si
> reconversie a staff-ului D-lui Chiliman.In urma cu cateva zile o
> echipa de "negociatori" din echipa samsarilor lui Murgeanu a contactat
> oameni cu experienta in zona de nord a Bucurestiului,din staff-ul lui
> Chiliman pentru a-i mitui sa tradeze .Stilul de joc al echipei
> PDL-iste nu este o noutate , practicile fara scrupule de tip mafiot,
> prin care acestia isi desfasoara activitatea politica a ultimilor ani
> sunt deja ajunse la un grad de notorietate, pe care nimeni nu o poate
> ignora. Un bonus pentru cei interesati: Elena Udrea, febletea PDL,
> este unul din clinetii clanului, devenind cu ceva timp in urma
> proprietara unei vile din "arsenalul imobiliar " al Onoriilor.
>
>
> In cardasie cu Mafia cimitirelor
>
>
> Razvan Murgeanu, a batut palma cu doua dintre "taberele" importante
> din Bucuresti, in schimbul sprijinului pe care acestea i-l pot oferi
> pentru turul doi al alegerilor din Sectorul 1. Primul pas al
> intelegerii parafate de Murgeanu a fost intalnirea pe care acesta a
> avut-o, la doar o zi dupa primul tur al alegerilor, cu seful PNG, Gigi
> Becali. In aceeasi zi, cateva ore mai tarziu, Becali a iesit intr-o
> emisiune televizata pentru a-l ataca pe actualul primar al Sectorului
> 1, Andrei Chiliman. "Urmatoarea mea miza care e acum in politica,
> prioritatea numarul unu e acest Chiliman sa nu mai fie primar; de ce?
> Pentru ca omul e bolnav psihic, e bolnav de putere (?)", a afirmat
> Becali. Totodata, el a declarat ca-l sustine pe Murgeanu, despre care
> a spus ca "asta a tinut Primaria Capitalei. E cel mai expert
> conducator de administratie. (?) Eu stiu ce e capabil
> Murgeanu".Viceprimarul Capitalei, la intalnire cu interlopiiOdata
> parafata intelegerea cu Becali, Murgeanu a inceput sa caute sprijin si
> in randul clanurilor interlope din Sectorul 1. De notorietate este
> relatia pe care Murgeanu o are cu clanul Buba, cei care controleaza
> afacerea cu locuri de veci din cimitirul "Sfanta Vineri", aflat in
> administrarea directa a viceprimarului PD-L. Mai mult decat atat,
> Murgeanu a putut fi vazut, in primele zile de dupa alegerile din 1
> iunie, in compania altor capi ai clanurilor interlope. Doua zile la
> rand, Murgeanu a fost soferul lui Titi Chira si Sile Pietroi, capi ai
> unor clanuri interlope din Sectorul 1. Intalnirile cu interlopii au
> avut loc in masina de lux, pusa la dispozitia lui Murgeanu de o firma
> de salubritate. In timpul intalnirilor, Pietroi a primit de la
> Murgeanu un plic voluminos, care ar fi putut contine strategii de
> campanie, pliante sau... bani. Legaturile dintre Gigi Becali si Razvan
> Murgeanu, pe de o parte, Murgeanu si clanurile de interlopi, pe de
> alta parte, risca sa transforme Bucurestiul intr-un Stefanesti 2, in
> conditiile in care interesele imobiliare ale clanurilor din Capitala
> se confunda cu cele ale oficialilor din PMB.
>
> Jun 10, 2008
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Va fi Blaga? Sau Oprescu? (2738 afisari)
 Teapa elvetiana (2661 afisari)
 UE ne cere alta Constitutie (2041 afisari)
 De ce nu-l voi vota pe Sorin Oprescu (1958 afisari)
 Regele Mihai si Regina Ana Nunta de Diamant (1941 afisari)
 Fara sutien, la... "Opera": Noul cod de eleganta marca Pamela Anderson (3614 afisari)
 Mariah Carey, prinsa cu liposuctia (2497 afisari)
 Patronul lui Ionut Iftimoaie asasinat in plina strada (2422 afisari)
 Timisoara: Miting in sprijinul IPS Nicolae Corneanu  (2187 afisari)
 Reprezentanti ai 14 case regale europene participa la celebrarea nuntii de diamant a Regelui Mihai si Reginei Ana  (2124 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00948 sec.