Ziua Logo
  Nr. 4232 de joi, 15 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-05-15
alwis46 (...@yahoo.com, IP: 86.121.236...)
2008-05-15 10:08
Fara titlu.

Domnul SRS pleaca la drum printr-o contradictie flagranta.
Spune domnia sa : "Desigur, situatia Federatiei Ruse este mult diferita de cea a Republicii Romania. Nu mai are rost sa demonstrez de ce."
Pe urma, pe baza unui firicel de rationament, citez tot din SRS : ". Printre putinele asemanari, insa, putem consemna omnipotenta serviciilor secrete. La Moscova si la Bucuresti serviciile secrete au continuat, de la declansarea fenomenului Perestroika si, respectiv, de la caderea dictaturilor in statele satelite, sa detina, indiferent cum s-au redefinit, pozitii cheie. In plan politic si economic."
Asa deci, printre putinele asemanari...premisa de la care SRS incearca sa ne induica ideea ca Basescu este nici mai mult nici mai putin decat Putin al Romaniei.
SRS a uitat, evident din motive bine stiute, faptul ca in Romania o coalitie parlamentara, formata din 322 de alesi ai neamului, a initiat si finalizat procedura de suspendare din functie pentru 30 de zile a presedintelui si a initiat un referendum pentru demiterea lui, lucru cu totul si cu totul imposibil contra presedintelui in Rusia controlata total de Putin.
Mai spune domnul SRS, facand aici o adevarata gimnastica in gandire : "Procedand mai inteligent decat ceilalti doi presedinti, Basescu a acaparat - pana la proba contrarie - esalonul doi, cel de comanda al serviciilor inteligente. Nu o spun eu, o spune Alina Mungiu, facand ea insasi o paralela intre Putin si Basescu, ca si unul si altul au fost ofiteri."
Da Alina Mungiu spune ca cei doi au fost ofiteri dar in arme diferite, atat, si citez aici spusa doamnei Pippidi : "In afara de faptul ca au fost amandoi presedinti alesi direct, ca sunt barbati, heterosexuali, fosti capitani (la arme diferite) si insurati, nu reusesc sa vad vreo asemanare intre Basescu si Putin. "
Asta a spus doamna, nici macar un rand, un cuvant sau vreun semn prin care doamna sa fi spus ca Basescu a fost ofiter de securitate asa cum sugereaza SRS.
Basescu nu incearca deloc sa fie un Putin, natura fostului capitan de cursa lunga il face sa actioneze asa cum o face, este oleaca mai badaran, mai din topor, actiunile sale fiind mai degraba reflexele de pe vremea cand avea sub comanda echipajul unui vapor.
SRS o desemneaza pe doamna Pippidi ca avocat al lui Basescu, asta in replica la afirmatia doamnei precum ca SRS este avocatul celor 322.
Scenariul creionat de SRS poate fi luat in considerare doar daca privim trecutul lui SRS si legaturile dumnealui cu seriviciile secrete pe care aparent le blameaza desi le-a slujit din convingere si cu credinta ca informator, pastrand an umite legaturi si pe baza lor fiind pus usor la curent cu anumite tendinte.;
Din aceasta postura nu este prea greu sa faci pe Cassandra si sa-ti arogi merite inexistente de vizionar si analist politic.
In fapt, asistam la mai vechea rafuiala a lui SRS cu Basescu, actiune care a inceput sa devina plictisitoare pentru cei care cunosc adevaratele motive care-l imping pe SRS la atacurile contra lui Basescu.
Pentru cei care doresc, iata si link-ul unde se poate citi articolul doamnei Pippidi ca sa vedeti cum rastalmaceste SRS spusele autoarei si-i pune acesteia neadevaruri in fraze.
Nu domnule SRS, pericolul nu vine de la Basescu, pericolul vine de la cei carora le luati apararea in calitatea de avocat din oficiu, de la cei care protejeaza infractorii din randurile lor substituindu-se justitiei si incalcand Constitutia mai grav si mai des decat a facut-o Basescu, de la parlamentari, sau mai bine zis, asa cum o spunea domana Pippidi, de la cei 322.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Sorin Oprescu favorit in sondaje (3409 afisari)
 Extraterestrii mai catolici decat Papa (2422 afisari)
 Rapirea lui Eichmann (2285 afisari)
 Avocati prezidentiali (2202 afisari)
 Chisinaul emite pretentii la Bucuresti (1884 afisari)
 O fotografie cat o mie de cuvinte (2991 afisari)
 Ajutor pentru Dana Deac (2738 afisari)
 Mercedes in Romania. Urmeaza BMW? (2629 afisari)
 Tudor Chirila a alergat gol-pusca prin Piata Universitatii (2190 afisari)
 Test de virginitate la sase ani (1964 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00638 sec.