Ziua Logo
  Nr. 4230 de marti, 13 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-05-13
roy din secrapadeziua.blogspot.com (...@hotmail.com, IP: 213.8.118...)
2008-05-13 11:09
Tesu ne promite

un scandal suculent... Sigur, de abia asteapta sa-si infiga un pic furculitza si sa raporteze in Ziua. Asta aduce cititori si bani.

De doua saptamani media israeliana ne face capul banitza cu detaliile. Nu mai exista alt subiect cu care sa se deschida pagina intaia a ziarelor sau stirile la TV.

Acum sa vedem ce a uitat mr. Tesu sa scrie: presa israeliana inclusiv Tesu au scris ca Olmert a primit mita de la omul de afaceri american.

Omul dezminte categoric si sustzine ca nu a primit absolut nimic ci ca a actzionat benevol strangand bani pentru Olmert. Deocamdata politzia nu a gasit nimic si cauta cu indarjire dosare de acum 10-15 ani, doar, doar sa aiba in mana ceva care sa justifice acuzatzia de mita. Deocamdata presa a inceput "sa uite acuzatzia de mita". Chestia nu a tzinut si fantezia ei nu a reusit sa se transforme in realitate.

Un detaliu nostim: ziarele au scris ca cel care a dat mita, i-a cerut lui Olmert (ca primar al Ierusalimului) sa instaleze niste cosuri de gunoi pe strada unde locuieste familia sa. Atzi intzeles? omul a fost acuzat ca a dat mita de milioane iar roadele mitei au fost.. niste cosuri de gunoi!

De asemeni omul de afaceri dezminte ca ar fi spus ca ii este teama ca Olmert va trimite ucigasi sa-i faca seama. Si cu galusca asta am fost tratatzi in aceste doua saptamani, doar, doar Olmert va deveni in ochii publicului israelian un fel de Don Corleone.

Imi amintesc cazul Neeman, caz foarte interesant. Avocatul Neeman a fost numit ministru de justitzie mi se pare de catre Netanyahu. Avand o agenda cam diferita de Avocatura si Procuratura Statului, numai 2 zile dupa numirea lui, presa a iesit cu niste titluri ingrozitoare cum ca politzia a descoperit o afacere intreaga necurata legata de el. Dupa numai 3 zile in functzie omul a demisionat !

I s-a facut proces si a fost absolvit complet. Curat ca lacrima. Nimeni nu a platit pentru mascarada asta, nu cei care l-au trimis in judecata din partea Statului si nu presa barbara care i-a facut linch. Bineintzeles, la ministerul de Justitzie nu s-a intors, intre timp se schimbase guvernul.

Caz asemanator a fost cu actual ministru de Interne Meir Shitrit, acuzat si in proces timp de catziva ani, dupa care a fost absolvit complet.

Ar fi bine daca Olmert ar dispare din viatza politica, insa nu in urma unui linch public. S-ar putea sa fie vinovat in alte aspecte ale acestei afaceri (de exemplu daca si-a insusit banii care trebuia sa fie folositzi pentru alegeri), dar pana la curte are drepturi pe care presa in mod clar nu le respecta.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scheele in loc de Caragiale (2717 afisari)
 Munitie anti-Basescu (2234 afisari)
 Giuseppe Becali (1803 afisari)
 Petrecere regala pentru Anna Abramovici (1683 afisari)
 Ce este Occidentul? (1193 afisari)
 Asistentele care s-au fotografiat langa patul unui bolnav au demisionat (2799 afisari)
 Actorul Colea Rautu a decedat la Spitalul Universitar (2705 afisari)
 Einstein: Biblia e o colectie de "legende primitive si copilaresti" (2589 afisari)
 Gheorghe Marmureanu: Nu ne putem astepta la un cutremur catastrofal pana in 2012 (2493 afisari)
 Mai tare decat "Cubul lui Rubik" (2304 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00465 sec.