Ziua Logo
  Nr. 4222 de sambata, 3 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-05-03
FILIP (...@yahoo.com, IP: 67.162.107...)
2008-05-03 14:20
Completare pt.Herut.

Pestele oceanic contine nu nhumai mercur,el traieste intr-o SOLUTIE,care este apa mari....Pestele DE APA DULCE din rauri,balti/lacuri,delta,canale nu contin acele metale grele si toxice d,de aceia se recomanda ca omul sa consume peste CU SOLZI (adica de apa dulce).Pestele marin in general nu are solzi. Prezenta metalelor grele si a celor toxice ,in mari si ocean, a determinat NATURAL speciile de pesti anadromosi sa migreze in rauri cu apa dulce si curata pentru reproducerea si perpetuarea speciilor respective (pastravul de mare,somonul,tiparul,etc) In.--- Biblie (ca o curiozitate) se spune ca omul sa manance NUMAI pestele care are solzi si ARIPIARE ca care inoata. Astfel se exclud dela consum si pesti care inoata prin unduirea corpulusi cei marini,fara solzi. Exact asa este exclus porcul de la consum ; are unghia despicata dar nu-si rumega mancarea.;conditia de consum este sa si rumege macarea.

HERUT din Piata Romana 1989 (...@yahoo.com, IP: 63.99.16...)
2008-05-03 14:41
Re: Completare pt.Herut.

La 2008-05-03 14:20:30, FILIP a scris:

Pestele oceanic contine nu numai mercur,el traieste intr-o SOLUTIE,care este apa mari....Pestele DE APA DULCE din rauri,balti/lacuri,delta,canale nu contin acele metale grele si toxice d,de aceia se recomanda ca omul sa consume peste CU SOLZI (adica de apa dulce).Pestele marin in general nu are solzi. Prezenta metalelor grele si a celor toxice ,in mari si ocean, a determinat NATURAL speciile de pesti anadromosi sa migreze in rauri cu apa dulce si curata pentru reproducerea si perpetuarea speciilor respective (pastravul de mare,somonul,tiparul,etc) In.--- Biblie (ca o curiozitate) se spune ca omul sa manance NUMAI pestele care are solzi si ARIPIARE ca care inoata. Astfel se exclud dela consum si pesti care inoata prin unduirea corpulusi cei marini,fara solzi. Exact asa este exclus porcul de la consum ; are unghia despicata dar nu-si rumega mancarea.;conditia de consum este sa si rumege macarea.


_________


Multumesc pentru completare, domnule Filip.

Trebuie sa adaug, totusi, ca si cu pestii de ape dulci avem probleme, mai ales cu aceia de crescatorie. In crescatorii pestii sunt alimentati cu concentrate pline de rebuturi chimice, hormoni, antibiotice, etc. Singurul peste "curat" este salmonul, dar si aici trebuie sa avem noroc sa-l gasim in magazine pe acela "curat". Sunt companii care aplica coloranti chimici ca pestele sa apara cit mai rosu. Salmonul natural este intradevar de o culoare rosie inchisa dar si cu multe oase, iar acela de crescatorii este spre portocaliu deschis si nu are oase maideloc. Acela este otravitor. Exista, totusi si magazine care comercializeaza salmon sanatos dar preturile sunt extrem de mari. Se incepe de la 14 dolari per pound.

Imi pare bine ca ati mentionat aspectul biblic al alimentatiei. Intr-adevar, in vechiul Testament, Domnul si Dumnezeul nostru ne arata clar ce fel de animale sa mincam si cum, in cartea a treia a lui Moise (sau Leviticul), la capitolul 11. Cei interesati se vor duce acolo, dupa ce le-am dat eu informatia aici.

Apropo, cei care zic ca nu imi citesc postarile sunt cei mai ipocriti ! Eu <<stiu exact>> ca le citesc de cum apar pe ecran. Sarmanii de ei ! de ce s-or pacali pe ei insisi, si ce cistiga sa minta cu atita nerusinare, eu nu-mi pot explica. Dar ce folos ? Eu stiu ca le fac un bine si am sa continui sa le deschid ochii.

Liviu2002j din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 86.121.130...)
2008-05-04 12:49
Re: Completare pt.Herut.

La 2008-05-03 14:20:30, FILIP a scris:

> Exact asa este
> exclus porcul de la consum ; are unghia despicata dar nu-si rumega
> mancarea.;conditia de consum este sa si rumege macarea.
>
Ce facem cu iepurele ?! Sunt si ierbivore (copitate) care nu rumega ...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Buldozerul de carton (2541 afisari)
 SPP a dresat lebede (2385 afisari)
 "Spaga Nastase" a explodat la Londra (1890 afisari)
 Guvernantii tolereaza genocidul alimentar (1854 afisari)
 Domnul Adrian Severin are memorie scurta (1687 afisari)
 Adevarul despre iubirea dintre Elena si Nicolae Ceausescu (4647 afisari)
 Actorul Patrick Swayze se pregateste sa isi incheie socotelile cu viata (4476 afisari)
 Secretul levitatorului a fost deslusit (3068 afisari)
 Tom Cruise s-a infuriat pe Oprah Winfrey cand l-a intrebat daca e tatal biologic al lui Suri (2861 afisari)
 Fiica monstrului din Amstetten povesteste, in premiera, atrocitatile la care a supus-o propriul tata (2834 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00701 sec.