Ziua Logo
  Nr. 4186 de marti, 18 martie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2008-03-18
Mona G. din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 79.114.164...)
2008-03-18 09:03
Articol isteric

Basescu nu a fost deloc isteric cand a raspuns atacurilor concertate ale mass mediei.Articolul Dv este tendentios si subiectiv.Stim,doar ca sunteti o sustinatoare a PNL si alui Tradiceanu,de unde si acest articol.Cred ca va este foarte usor sa va alaturati atacurilor lui Cristoiu,Ciutacu,Stan laptop!Va incadrati perfect in gasca celor ce-l ataca.V-am vazut candva si la Realitatea TV,alaturi de S.Tanase si ajunseserati si Dv. ca si SR Stanescu &comp(citeste gasca) sa dati vina pe Basescu pt.tot ce s-a intamplat sau se intampla!Iar de explicat,Basescu a explicat toate cele pe care le aratati in articol,de m-am saturat sa-l tot aud!Dv. pe ce lume ati trait,de nu ati vazut pe TV sau auzit ce spunea?!Dar cand s-a retras din Parlament pt. dosarul Flota si s-a pus la dispozitia Parchetului,unde erati?De ce prietenii Dv liberali si aliatii lor,pesedistii nu fac acelasi lucru daca sunt nevinovati?Are dreptate Basescu,exista ziaristi platiti numai ca sa-l atace,fara a arata si lucrurile pe care le-a facut(cele care tineau numai de el si nu si de cei 322 sau de tradatorul Razgandeanu-Tariceanu.Si,ca sa nu aveti vreo indoiala eu am votat in 2004 DA pt. liberaliu,dar m-am lecuit!

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2008-03-18 09:16
Isteria doamna , in cazul doamnelor vreau sa zic ...

Poate fi data de lipsa unor anumite exercitii practice de ... gimnastica la sol acompaniata .
Sa-mi fie cu iertaciune daca am sa va retin atentia asupra faptului ca frumoasa doamna Miruna nu-mi pare a duce lipsa de ... exercitiile cu pricina .
In schimb dumneavoastra vaz ca aveti vise erotice cu Excelenta Sa si chiar va inchipuiti a fi fost alaturi de dinsul cind s-a pus la dispozitia Parchetului spuneti dumneavoastra , n'asa ?
Vise doamna Mona , vise si nimic mai mult ...
Asta pentru simplul motiv doamna , ca Excelenta Sa doar a facut afirmatia ca daca este nevoie dinsul renunta la imunitate , dar nu a fost nevoie si nici nu a renuntat , si se pune la dispozitia ... nu a Parchetului doamna asa cu ati visat dumneavoastra , ci a Comisiei Pralmentare de analiza a dosarului FLOTA .
Parchetul doamna deschidea o actiune penala la multi , foarte multi ani de la ancheta comisiei cu pricina si de la declaratiile domnului Ba'secu , n'asa ?
Pe care iata a inchis-o acuma spunindu-ne verde in fata ca flota cu vampoare de sute de metri nici nu a existat si nici prejudiciu n-a fost .
Iata de ce doamna spre a scapa de isterie va recomand cu caldura mai intii sa nu cascati gura la ce spune domnul Ba'secu , ci sa cascati ochii la ce face , iar mai apoi sa intreprindeti si exercitiile de spuneam mai sus .
Musai si negresit o sa va fie cu folos , n'asa ?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Vinul distruge creierul (2983 afisari)
 Santaj la Curte (2209 afisari)
 Iisus crucificat in pozitie fetala (1962 afisari)
 Basescu, replica si riposta (1924 afisari)
 O coliva purtata de militieni (1789 afisari)
 Viata bate chiar si filmul "Totul despre sex": Kristin Davis, intr-o secventa porno (4632 afisari)
 Fostul guvernator din New Jersey, sex in trei cu nevasta si soferul (4582 afisari)
 Cabine pentru sex in parcurile din Bucuresti (4360 afisari)
 Concert Bon Jovi, la Bucuresti, pe 22 iulie (3237 afisari)
 Ghetari misteriosi, in apropierea Antarcticii (2729 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00689 sec.