Ziua Logo
  Nr. 4166 de sambata, 23 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-02-23
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2008-02-23 05:06
Toate se intampla din cauza ateismului sau credinta prost inteleasa

“Noi supraestimam puterea lumii si a liderilor ei.” - scrie John Van Auken, Editor of the Ancient Mysteries Newsletter, an A.R.E , referitor la “Decembrie 21, 2012 – Anul Mayan al Destinului.
“Fortele ceresti nevazute au mai mare putere si vor intrece egoismul si intunericul lumii, patrunzand cu o lumina ce va transforma acest taram pentru o mie de ani, cand tot evil si tentatiile vor fi legate si o era de aur va domni. Cartea biblica a Revelatiilor exprima aceasta profetie: 'Si am vazut un inger coborand din cer, avand cheile abisului si o cheie mare in mainile lui. El l-a prins pe dragon, batranul sarpe, care este diavolul si Satan, care inseala tot pamantul locuit, si l-a inchis pentru o mie de ani.' (Rev. 20:2)
Diferite monumente ale Creatiei descriu evenimente intamplate in 3114 BC. Textele au asociat cu aceste Creation monuments afirma ca “ creatia se petrece la Black Hole (Gaura Neagra),” la Crossroads (Rascruce de drumuri)” si “imaginea” va apare pe cer. Maya a adoptat calendarul Izapa, miturile creatiei, si metoda de numarare a ciclurilor timpului.”
Citind astea m-a dus gandul la Marea Neagra, mai ales ca s-a spus mereu ca ne aflam la Rascruce de drumuri, la poarta dintre Orient si Occident. La care ar mai fi de adaugat ca Jeanne Dixon a profetit aparitia Crucii pe cerul de Est. Si Iisus i-a spus Sfintei Faustina in 1931 ca va apare Crucea pe cer, dar nu spune unde; cum ea era din Polonia – tot o tara de est, e de presupus ca asa va fi.
John Van Auken mai scrie: “La 11 august, 3114 BC, o noua Era Solara a inceput si Domnul Soare a fost renascut.” Din cate imi amintesc, la 11 august 2000 a avut loc o eclipsa Solara ce s-a vazut in Romania si alte cateva tari, si probabil anunta un nou ciclu solar.
'Creation Lord deities sunt adesea portretizate aducand renasterea lumii, incluzand unul numit bolon Yokte K'u, ce este strans asociat cu razboi, conflict, si Subpamant (Infern).”
Intelegem deci ca se petrece o lupta intre Lumina si intuneric, intre Soare si – as zice Luna intrucat este simbolul noptii. Iata de ce este important si sa ne fixam calendarul dupa ciclul Solar, indepartand astfel orice influenta a intunericului. Dupa cum scrie in Revelatii, ss-a dat o lupta intre Sf. Mihail + ingerii buni si Satan cu ai lui, iar acestia fiind invinsi au fost aruncati din Rai pe pamant. Acestia suntem noi trimisi aici sa invatam sa-L iubim pe Dumnezeu, iar ingerii rai cred ca se gasesc pe Luna – satelitul pamantului. Ei sunt cei care vin si tenteaza oamenii. De-aia Sfanta Fecioara este descrisa in Revelatii ca invingatoare, imbracata cu Soarele si avand Luna la picioare, iar pe cap o coroana de 12 stele.
De ce cred ca ar fi Black Hole la Marea Neagra? Pentru ca acolo s-a produs revolutia ateista contra lui Dumnezeu. Si tot acolo a avut loc accidentul de la Cernobil , cerno inseamna negru,, iar cernobil este numele unei ierbi amare – pelin, eveniment despre care se vorbeste si in Revelatii (Apocalipsa).
De-aia Sf. Fecioara spunea la Fatima ca Dumnezeu a ales Rusia ca instrument de pedeapsa pt omenire, si ca daca nu se vor intoarce la credinta, Rusia isi va intinde erorile in lume. Lucru ce vedem ca s-a intamplat si ateismul s-a intins si in alte tari crestine.
Cine citeste lecturile lui Edgar Cayce despre distrugerea Atlantidei isi da seama ca mergem exact pe aceleasi urme si este ingrijorator sa tot auzi marile puteri vorbind inca de inarmare, cand deja exista atatea de ar putea sa distruga omenirea de mai multe ori. Atunci se inarmau pt combaterea domniei animalelor, acum impotriva pericolului terorismului. Cayce spune intr-o lectura ceruta de cineva ca se afla atunci “...in India, sub domnia lui Said...printre cei care s-au adunat ca sa scape Pamantul de animale gigantice care il invadasera; DAR GHEATA, NATURA, DUMNEZEU A SCHIMBAT POLII SI ANIMALELE AU FOST DISTRUSE.” (5249 -1, 12 IUNIE 1944)
Oare chair trebuie sa ajungem pana la schimbarea polilor cu distrugerile lor pt a ne indrepta cu adevarat spre Dumnezeu?
Intr-o alta lectura zice despre cineva ca traia “...pe pamantul atlant in timpul...perioadei care a precedat prima distrugere a pamantului, traind printre Copiii legii lui Unu...entitatea ii ajuta sa depaseasca (soarta, dificultatile?) cand deveneau constienti de raporturile intre entitatea individuala si constiinta universala a lui Dumnezeu...Entitatea a trait pana la o mie de ani in termenii de astazi, a vazut multe schimbari pe pamant si in PREGATIREA PT. ASCENSIUNEA SUFLETELOR OAMENILOR SI A RAPORTURILOR LOR CU DUMNEZEU" (3579 – 1)
Deci trebuie sa ne pregatim pt ascensiune si nu pt satisfacerea placerilor corpului si castiguri cat mai mari, cum zice lectura urmatoare:
"...pe pamant atlant, cand se derulau acele activitati care au cauzat primele cataclisme si folosirea acelor influente care au provocat distrugerea tarii, si cu ei, sa aplice LEGILE SPIRITUALE LA OBTINEREA UNOR CASTIGURI MATERIALE, provocand astfel sau contribuind la a provoca ceea ce avea eventual sa devina distrugerea pamanturilor materiale." (1292 -1)
The Shifting of the Earth’s Poles Has Begun (Edgar Cayce prediction from 1936)
“Question: What great change or the beginning of what change, if any, is to take place in the earth in the year 2,000 to 2,001 A.D.? Answer: When there is a shifting of the poles; or a new cycle begins.”(826-8 – August 11, 1936)
Pana si lectura a fost facuta pe 11 august, adica data la care, in anul 2000 a avut loc ECLIPSA DE SOARE SI A INCEPUT UN NOU CICLU.
NOVA, the PBS television program, reported startling discoveries about our planet’s electromagnetic poles and fields. The program was titled “Magnetic Storm” and was written and produced by David Sington. The reason this is of interest to us is that Edgar Cayce predicted that the beginning of the New Age would coincide with the beginning of a pole shift.
Cand a fost intrebat ce va insemna Noua Era pt umanitate, Edgar Cayce a replicat: “...prin deplina constiinta a abilitatii de comunicare cu Fortele Creative si sa fi constient de relatiile cu Fortele Creative si folosirea acestora in ambientul material.”
Deci, decembrie 21, 2012 ar fi anul in care Satan si demonii lui vor fi aruncati in iad pentru o mie de ani. De-aia trebuie sa ne straduim sa nu fim printre ei, ci sa ne pregatim de ascensiune cand Iisus va veni si ne va ridica la cer.
Is December 21, 2012 the beginning of the fulfillment of these wonderful prophecies by Edgar Cayce and the Revelation, or just another step on the long journey toward such fulfillment?

As we can see, the end of the Mayan Calendar is simply the end of the present World Age. And, important to us, it simply marks the beginning of the next cycle of rebirth, renewal.

alex dalaion din Teleorman (...@gmail.com, IP: 89.47.119...)
2008-02-23 09:22
JMJ, esti un fel de papistash gnostic............................

Citeste profetziile Sf. Andrei cel nebun pt. Hristos, shi lasa prostioarele.

Arcturus (...@gmail.com, IP: 24.82.154...)
2008-02-23 10:01
Re: Toate se intampla din cauza ateismului sau credinta prost inteleasa

JMJ ... ai luat-o razna rau de tot daca ai ajuns la calendarul Maya si la Atlantida.

Sincer, mi-e mila de tine ...


La 2008-02-23 05:06:41, JMJ a scris:

> “Noi supraestimam puterea lumii si a liderilor ei.” -
> scrie John Van Auken, Editor of the Ancient Mysteries Newsletter, an
> A.R.E , referitor la “Decembrie 21, 2012 – Anul Mayan al
> Destinului.
> “Fortele ceresti nevazute au mai mare putere si vor intrece
> egoismul si intunericul lumii, patrunzand cu o lumina ce va transforma
> acest taram pentru o mie de ani, cand tot evil si tentatiile vor fi
> legate si o era de aur va domni. Cartea biblica a Revelatiilor exprima
> aceasta profetie: 'Si am vazut un inger coborand din cer, avand cheile
> abisului si o cheie mare in mainile lui. El l-a prins pe dragon,
> batranul sarpe, care este diavolul si Satan, care inseala tot pamantul
> locuit, si l-a inchis pentru o mie de ani.' (Rev. 20:2)
> Diferite monumente ale Creatiei descriu evenimente intamplate in 3114
> BC. Textele au asociat cu aceste Creation monuments afirma ca “
> creatia se petrece la Black Hole (Gaura Neagra),” la Crossroads
> (Rascruce de drumuri)” si “imaginea” va apare pe
> cer. Maya a adoptat calendarul Izapa, miturile creatiei, si metoda de
> numarare a ciclurilor timpului.”
> Citind astea m-a dus gandul la Marea Neagra, mai ales ca s-a spus
> mereu ca ne aflam la Rascruce de drumuri, la poarta dintre Orient si
> Occident. La care ar mai fi de adaugat ca Jeanne Dixon a profetit
> aparitia Crucii pe cerul de Est. Si Iisus i-a spus Sfintei Faustina in
> 1931 ca va apare Crucea pe cer, dar nu spune unde; cum ea era din
> Polonia – tot o tara de est, e de presupus ca asa va fi.
> John Van Auken mai scrie: “La 11 august, 3114 BC, o noua Era
> Solara a inceput si Domnul Soare a fost renascut.” Din cate imi
> amintesc, la 11 august 2000 a avut loc o eclipsa Solara ce s-a vazut
> in Romania si alte cateva tari, si probabil anunta un nou ciclu
> solar.
> 'Creation Lord deities sunt adesea portretizate aducand renasterea
> lumii, incluzand unul numit bolon Yokte K'u, ce este strans asociat cu
> razboi, conflict, si Subpamant (Infern).”
> Intelegem deci ca se petrece o lupta intre Lumina si intuneric, intre
> Soare si – as zice Luna intrucat este simbolul noptii. Iata de
> ce este important si sa ne fixam calendarul dupa ciclul Solar,
> indepartand astfel orice influenta a intunericului. Dupa cum scrie in
> Revelatii, ss-a dat o lupta intre Sf. Mihail + ingerii buni si Satan
> cu ai lui, iar acestia fiind invinsi au fost aruncati din Rai pe
> pamant. Acestia suntem noi trimisi aici sa invatam sa-L iubim pe
> Dumnezeu, iar ingerii rai cred ca se gasesc pe Luna – satelitul
> pamantului. Ei sunt cei care vin si tenteaza oamenii. De-aia Sfanta
> Fecioara este descrisa in Revelatii ca invingatoare, imbracata cu
> Soarele si avand Luna la picioare, iar pe cap o coroana de 12 stele.
> De ce cred ca ar fi Black Hole la Marea Neagra? Pentru ca acolo s-a
> produs revolutia ateista contra lui Dumnezeu. Si tot acolo a avut loc
> accidentul de la Cernobil , cerno inseamna negru,, iar cernobil este
> numele unei ierbi amare – pelin, eveniment despre care se
> vorbeste si in Revelatii (Apocalipsa).
> De-aia Sf. Fecioara spunea la Fatima ca Dumnezeu a ales Rusia ca
> instrument de pedeapsa pt omenire, si ca daca nu se vor intoarce la
> credinta, Rusia isi va intinde erorile in lume. Lucru ce vedem ca s-a
> intamplat si ateismul s-a intins si in alte tari crestine.
> Cine citeste lecturile lui Edgar Cayce despre distrugerea Atlantidei
> isi da seama ca mergem exact pe aceleasi urme si este ingrijorator sa
> tot auzi marile puteri vorbind inca de inarmare, cand deja exista
> atatea de ar putea sa distruga omenirea de mai multe ori. Atunci se
> inarmau pt combaterea domniei animalelor, acum impotriva pericolului
> terorismului. Cayce spune intr-o lectura ceruta de cineva ca se afla
> atunci “...in India, sub domnia lui Said...printre cei care s-au
> adunat ca sa scape Pamantul de animale gigantice care il invadasera;
> DAR GHEATA, NATURA, DUMNEZEU A SCHIMBAT POLII SI ANIMALELE AU FOST
> DISTRUSE.” (5249 -1, 12 IUNIE 1944)
> Oare chair trebuie sa ajungem pana la schimbarea polilor cu
> distrugerile lor pt a ne indrepta cu adevarat spre Dumnezeu?
> Intr-o alta lectura zice despre cineva ca traia “...pe pamantul
> atlant in timpul...perioadei care a precedat prima distrugere a
> pamantului, traind printre Copiii legii lui Unu...entitatea ii ajuta
> sa depaseasca (soarta, dificultatile?) cand deveneau constienti de
> raporturile intre entitatea individuala si constiinta universala a lui
> Dumnezeu...Entitatea a trait pana la o mie de ani in termenii de
> astazi, a vazut multe schimbari pe pamant si in PREGATIREA PT.
> ASCENSIUNEA SUFLETELOR OAMENILOR SI A RAPORTURILOR LOR CU DUMNEZEU"
> (3579 – 1)
> Deci trebuie sa ne pregatim pt ascensiune si nu pt satisfacerea
> placerilor corpului si castiguri cat mai mari, cum zice lectura
> urmatoare:
> "...pe pamant atlant, cand se derulau acele activitati care au cauzat
> primele cataclisme si folosirea acelor influente care au provocat
> distrugerea tarii, si cu ei, sa aplice LEGILE SPIRITUALE LA OBTINEREA
> UNOR CASTIGURI MATERIALE, provocand astfel sau contribuind la a
> provoca ceea ce avea eventual sa devina distrugerea pamanturilor
> materiale." (1292 -1)
> The Shifting of the Earth’s Poles Has Begun (Edgar Cayce
> prediction from 1936)
> “Question: What great change or the beginning of what change, if
> any, is to take place in the earth in the year 2,000 to 2,001 A.D.?
> Answer: When there is a shifting of the poles; or a new cycle
> begins.”(826-8 – August 11, 1936)
> Pana si lectura a fost facuta pe 11 august, adica data la care, in
> anul 2000 a avut loc ECLIPSA DE SOARE SI A INCEPUT UN NOU CICLU.
> NOVA, the PBS television program, reported startling discoveries about
> our planet’s electromagnetic poles and fields. The program was
> titled “Magnetic Storm” and was written and produced by
> David Sington. The reason this is of interest to us is that Edgar
> Cayce predicted that the beginning of the New Age would coincide with
> the beginning of a pole shift.
> Cand a fost intrebat ce va insemna Noua Era pt umanitate, Edgar Cayce
> a replicat: “...prin deplina constiinta a abilitatii de
> comunicare cu Fortele Creative si sa fi constient de relatiile cu
> Fortele Creative si folosirea acestora in ambientul material.”
> Deci, decembrie 21, 2012 ar fi anul in care Satan si demonii lui vor
> fi aruncati in iad pentru o mie de ani. De-aia trebuie sa ne straduim
> sa nu fim printre ei, ci sa ne pregatim de ascensiune cand Iisus va
> veni si ne va ridica la cer.
> Is December 21, 2012 the beginning of the fulfillment of these
> wonderful prophecies by Edgar Cayce and the Revelation, or just
> another step on the long journey toward such fulfillment?
>
> As we can see, the end of the Mayan Calendar is simply the end of the
> present World Age. And, important to us, it simply marks the beginning
> of the next cycle of rebirth, renewal.
>

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2008-02-23 20:46
Re: Toate se intampla din cauza ateismului sau credinta prost inteleasa

La 2008-02-23 10:01:18, Arcturus a scris:

> JMJ ... ai luat-o razna rau de tot daca ai ajuns la calendarul Maya si
> la Atlantida.
>
> Sincer, mi-e mila de tine ...
Oare in ce crede Arcturus daca nu gaseste aici nici catastrofele deja intamplate si care au fost prevazute in Biblie?
Sincer, mie mi-e mila vazand discutiile ce se poarta de catre specialisti americani in tv, si cat de departe sunteti de adevar in celalt capat de lume. Eu nu reusesc sa transmit decat limitat, ar trebui sa scriu romane pt a vedea cum acestea se regasesc atat in biblie, cat si in Aparitiile Fecioarei Maria si ale lui Iisus, ca si in lecturile lui Cayce. S-ar putea sa va treziti prea tarziu.
ar mai fi de adaugat ca tot la Marea Neagra exista si Insula Serpilor, ca toata lumea dracuie in loc sa-l invoce pe Dumnezeu, ca tot de aici a pornit mitul Dracula. Chair daca e vorba de un domnitor, dar ideea romanilor si a ortodocsilor de a face dreptate este pe calea luptelor sangeroase si razbunarilor. Cand se confrunta cu nedreptati romanul zice "Cum nu vi tu Tepes Doamne...", ca si cum el ar fi Dumnezeu, in timp ce americanul exclama, "Jesus Christ!" sau "O, My God!"
Mai dau ceva ce-am scris la art, despre regina mama si Antonescu, spre a vedea cum se leaga si politica si salvarea evreilor de Aparitia de la Fatima, prin care avertiza asupra luptei dintre fortele Luminii si fortele intunericului.

Cineva se intreba cand o sa fie recunoscut si Ion Antonescu?
Asta se va intampla cand o sa recitati cu totii rozariul ca sa deveniti pasnici.
Ati observat data la care Antonescu a anulat operatiunea?
"Totul era pregatit pana la cele mai mici detalii cand, printr-un adevarat miracol, catastrofa nu a mai avut loc. La 13 octombrie 1942, maresalul Ion Antonescu a anulat intreaga operatiune anti-evreiasca. Fara indoiala, printre cei care au contribuit la realizarea acestui miracol a fost si Regina-mama Elena."
La 13 oct era aniversrea Marelui Miracol al Soarelui, facut de Sf. Fecioara la Fatima in 1917. S-a deovedit inca odata ca femeile sunt mai receptive si miloase, astfel ca se produc miracole.
Iar miracolul cu soarele, care s-a mai repetat si in alte aparitii, precum Medjugorje si Rwanda, ne atrage atentia asupra luptei dintre Lumina si intuneric, Iisus si Lucifer, Soarele si Luna.
Cred ca tocmai dezvoltarea tehnololgica prin care vrem sa demonstram ca suntem ca Dumnezeu si putem ajunge pe luna si in spatiu dar fara sa tinem seama de invataturile Lui, ne-au adus atatea suferinte si planeta in pragul distrugerii.
Probabil ca acesta este ciclul dezvoltarii civilizatiei, si ajungandu-se la schimbarea polilor - cand "pamanul se invarte ca beat' - cum zice Biblia - este vremea recoltei si Iisus ii ridica pe cei credinciosi, iar ceilalti raman sa indure iadul creat.



> La 2008-02-23 05:06:41, JMJ a scris:
>
> > “Noi supraestimam puterea lumii si a liderilor ei.” -
> > scrie John Van Auken, Editor of the Ancient Mysteries Newsletter, an
> > A.R.E , referitor la “Decembrie 21, 2012 – Anul Mayan al
> > Destinului.
> > “Fortele ceresti nevazute au mai mare putere si vor intrece
> > egoismul si intunericul lumii, patrunzand cu o lumina ce va transforma
> > acest taram pentru o mie de ani, cand tot evil si tentatiile vor fi
> > legate si o era de aur va domni. Cartea biblica a Revelatiilor exprima
> > aceasta profetie: 'Si am vazut un inger coborand din cer, avand cheile
> > abisului si o cheie mare in mainile lui. El l-a prins pe dragon,
> > batranul sarpe, care este diavolul si Satan, care inseala tot pamantul
> > locuit, si l-a inchis pentru o mie de ani.' (Rev. 20:2)
> > Diferite monumente ale Creatiei descriu evenimente intamplate in 3114
> > BC. Textele au asociat cu aceste Creation monuments afirma ca “
> > creatia se petrece la Black Hole (Gaura Neagra),” la Crossroads
> > (Rascruce de drumuri)” si “imaginea” va apare pe
> > cer. Maya a adoptat calendarul Izapa, miturile creatiei, si metoda de
> > numarare a ciclurilor timpului.”
> > Citind astea m-a dus gandul la Marea Neagra, mai ales ca s-a spus
> > mereu ca ne aflam la Rascruce de drumuri, la poarta dintre Orient si
> > Occident. La care ar mai fi de adaugat ca Jeanne Dixon a profetit
> > aparitia Crucii pe cerul de Est. Si Iisus i-a spus Sfintei Faustina in
> > 1931 ca va apare Crucea pe cer, dar nu spune unde; cum ea era din
> > Polonia – tot o tara de est, e de presupus ca asa va fi.
> > John Van Auken mai scrie: “La 11 august, 3114 BC, o noua Era
> > Solara a inceput si Domnul Soare a fost renascut.” Din cate imi
> > amintesc, la 11 august 2000 a avut loc o eclipsa Solara ce s-a vazut
> > in Romania si alte cateva tari, si probabil anunta un nou ciclu
> > solar.
> > 'Creation Lord deities sunt adesea portretizate aducand renasterea
> > lumii, incluzand unul numit bolon Yokte K'u, ce este strans asociat cu
> > razboi, conflict, si Subpamant (Infern).”
> > Intelegem deci ca se petrece o lupta intre Lumina si intuneric, intre
> > Soare si – as zice Luna intrucat este simbolul noptii. Iata de
> > ce este important si sa ne fixam calendarul dupa ciclul Solar,
> > indepartand astfel orice influenta a intunericului. Dupa cum scrie in
> > Revelatii, ss-a dat o lupta intre Sf. Mihail + ingerii buni si Satan
> > cu ai lui, iar acestia fiind invinsi au fost aruncati din Rai pe
> > pamant. Acestia suntem noi trimisi aici sa invatam sa-L iubim pe
> > Dumnezeu, iar ingerii rai cred ca se gasesc pe Luna – satelitul
> > pamantului. Ei sunt cei care vin si tenteaza oamenii. De-aia Sfanta
> > Fecioara este descrisa in Revelatii ca invingatoare, imbracata cu
> > Soarele si avand Luna la picioare, iar pe cap o coroana de 12 stele.
> > De ce cred ca ar fi Black Hole la Marea Neagra? Pentru ca acolo s-a
> > produs revolutia ateista contra lui Dumnezeu. Si tot acolo a avut loc
> > accidentul de la Cernobil , cerno inseamna negru,, iar cernobil este
> > numele unei ierbi amare – pelin, eveniment despre care se
> > vorbeste si in Revelatii (Apocalipsa).
> > De-aia Sf. Fecioara spunea la Fatima ca Dumnezeu a ales Rusia ca
> > instrument de pedeapsa pt omenire, si ca daca nu se vor intoarce la
> > credinta, Rusia isi va intinde erorile in lume. Lucru ce vedem ca s-a
> > intamplat si ateismul s-a intins si in alte tari crestine.
> > Cine citeste lecturile lui Edgar Cayce despre distrugerea Atlantidei
> > isi da seama ca mergem exact pe aceleasi urme si este ingrijorator sa
> > tot auzi marile puteri vorbind inca de inarmare, cand deja exista
> > atatea de ar putea sa distruga omenirea de mai multe ori. Atunci se
> > inarmau pt combaterea domniei animalelor, acum impotriva pericolului
> > terorismului. Cayce spune intr-o lectura ceruta de cineva ca se afla
> > atunci “...in India, sub domnia lui Said...printre cei care s-au
> > adunat ca sa scape Pamantul de animale gigantice care il invadasera;
> > DAR GHEATA, NATURA, DUMNEZEU A SCHIMBAT POLII SI ANIMALELE AU FOST
> > DISTRUSE.” (5249 -1, 12 IUNIE 1944)
> > Oare chair trebuie sa ajungem pana la schimbarea polilor cu
> > distrugerile lor pt a ne indrepta cu adevarat spre Dumnezeu?
> > Intr-o alta lectura zice despre cineva ca traia “...pe pamantul
> > atlant in timpul...perioadei care a precedat prima distrugere a
> > pamantului, traind printre Copiii legii lui Unu...entitatea ii ajuta
> > sa depaseasca (soarta, dificultatile?) cand deveneau constienti de
> > raporturile intre entitatea individuala si constiinta universala a lui
> > Dumnezeu...Entitatea a trait pana la o mie de ani in termenii de
> > astazi, a vazut multe schimbari pe pamant si in PREGATIREA PT.
> > ASCENSIUNEA SUFLETELOR OAMENILOR SI A RAPORTURILOR LOR CU DUMNEZEU"
> > (3579 – 1)

Zenn din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 24.189.153...)
2008-02-24 03:59
Bre, nea JMJ, pai m'neata spui ca doua chestii diametral opuse ar fi "cauza"...

Pai eu zic ca, gramatical corect, ar fi trebuit sa spui "cauzele", nu...


P.S...:))))))))))))

Giorgi_Buj (...@mailite.com, IP: 67.159.44...)
2008-02-24 04:37
Re: Toate se intampla din cauza ateismului sau credinta prost inteleasa

Daaa, ai dreptate comme d'habitude!
Asta din poza-i ATEU si el, dar face asa ca si cum s-ar ruga ...
http://www.whitehouse.gov/news/releases/2005/05/images/20050505_webp44805-180-515h.jpg

La 2008-02-23 05:06:41, JMJ a scris:

> “Noi supraestimam puterea lumii si a liderilor ei.” -
> scrie John Van Auken, Editor of the Ancient Mysteries Newsletter, an
> A.R.E , referitor la “Decembrie 21, 2012 – Anul Mayan al Destinului...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cariera de exceptie ruinata de un set de poze porno (4682 afisari)
 Romania sub presiunea Kosovo (2797 afisari)
 Rusia ameninta cu forta militara (2644 afisari)
 Regina-mama Elena, "Dreapta a popoarelor" (2213 afisari)
 Retelele musulmane de informatii din Kosovo (2209 afisari)
 Guvernul Ungariei sprijina pretentiile autonomiste ale secuilor (2647 afisari)
 Pantofi cu toc fara toc la numai 4.000 de euro (2443 afisari)
 Cu plagiatul la Eurovision (2125 afisari)
 Nastase: Boc, un papagal cu cravata portocalie, ce repeta ce spunea Basescu acum patru ani (1792 afisari)
 Hitler picta tablouri cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici (1708 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00909 sec.