Ziua Logo
  Nr. 4166 de sambata, 23 februarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2008-02-23
elinescu constantin din Germania (...@hotmail.de, IP: 87.174.22...)
2008-02-23 05:28
Traiasca democratia!

Din fideli membrii ai PCR,iata-i pe reprezentatii nostrii transformandu-se in noii ciocoi.Avand grija sa se izoleze in padure,pentru a-si asigura o viata "nepoluata",au inteles mai repede decat restul populatiei care sunt avantajele democratiei

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2008-02-24 01:27
Re: Traiasca democratia!

La 2008-02-23 05:28:16, elinescu constantin a scris:

> Din fideli membrii ai PCR,iata-i pe reprezentatii nostrii
> transformandu-se in noii ciocoi.Avand grija sa se izoleze in
> padure,pentru a-si asigura o viata "nepoluata",au inteles mai repede
> decat restul populatiei care sunt avantajele democratiei
>
Oare cand au mintit, atunci sau acum?
Dumnezeu are grija de toate si ar trebui sa se trezeasca pana nu e prea tarziu.
Neintelegeri provocate de conflicte sociale exista acum si au existat si in Atlantida, dupa cum dezvaluie anumite “lecturi” ale lui E. Cayce. Aluziile la “lucruri” indica faptul ca aceste creaturi aveau probabil un statut de sclav si ca erau tratati mai mult ca niste roboti decat ca niste oameni. Este clar ca una din cele doua factiuni, Fiii lui Belial, voia sa-i mentina in stare de sclavie, in timp ce Fiii Legii lui Unu incercau sa le ajute pe aceste creaturi, sa le trateze ca pe niste suflete prizoniere ce erau si sa le faca sa inteleaga legaturile lor cu Dumnezeu.
De subliniat ca asta incearca sa faca si oamenii bisericii acum intrucat lumea nu stie ce pierde, dupa cum descrie lectura urmatoare: “...In cursul acestei perioade deosebite a vietii in Atlantida, Fiii Legii lui Unu – inclusiv aceasta entitate, Rhea, care era mare preoteasa – s-au dedat la perioade de concentrare a gandirii pt folosirea fortelor universale, sub conducerea sau la sfaturile sfintilor (cum le-am zice noi azi).
Exista putini termeni actuali care sa indice aceasta stare de constiinta, dar, prin concentrarea spiritului de grup, Fiii Legii lui Unu patrundeau intr-o constiinta cvadridimensionala, unde corpurile lor erau absente.” (2464 -2, 13 nov.1941)
Pai exact asta realizam si noi spunand rugaciunile Rozariului in grup, sau citind sf. Evanghelie, patrundem in Constiinta Christica, “ne imbracam in Christos” sau “nu mai traiesc eu ci Christos traieste in mine” - cum zicea sf. Paul. De-asemeni, ARE – asociatia lui Cayce are organizate gurpuri de rugaciune Search for God, in intreaga lume, tot pt a patrunde in aceasta Constiinta si a capata puteri paranormale.
Discordia, ce a dus la distrugerea civilizatiei, provenea in mare parte din atitudinea unora si celorlalti fata de 'lucruri” sau indivizi din casta de jos.
“...entitatea facand parte din clasele superioare din Poseidia, s-a coborat ca sa aduca o mai buna intelegere intre cei care domneau si cei care furnizau necesarul.” (280-1, 22 feb 1933)
'...pe pamant atlant in timpul perioadei de tulburari intre Fiii lui Belial si Fiii lui Unu, (entitatea era) unul dintre preotii care creau conditii mai bune de viata pentru 'lucruri” sau cei angajati ca muncitori in acea epoca.” (3034 – 1, 28 mai 1943)
Citind aceste lecturi mi-am dat seama de unde vin conflictele lumii noastre.
Persoanele educate spiritual au mai multa stiinta si putere, cuvantul lor in lume cantareste mai greu si decid soara altora. Deci exista si astazi, chair mai mult decat in secolul trecut, persoane needucate spiritual, care devin obiecte de lucru si placeri pt cei din castele superioare, acestia fiind si ei fii ai lui Baal, caci Dumnezeu nu te invata sa profiti de altii. Regilor si conducatorilor statelor li se parea normal sa mentina acea stare de lucruri in care sa mearga la scoala cine poate, iar cine nu sa munceasca dupa pricepere.
Asa stand lucrurile apar Marx si Engels cu scrierile lor, si apoi Lenin sa infaptuiasca revolutia ce vroia sa insemne dezrobirea popoarelor. Avea dreptate Mircea Eliade ca revolutia comunista e revolutie furata. Numai diavolul putea sa-i strecoare lui Lenin ideea ca religia e opium pt popor si ca erau robi din cauza ca-i invata la supunere. Adevarat ca nici biserica ortodoxa nu oferea oamenilor destule cunostiinte pt a-L iubi pe Dumnezeu si semenii, si a sti sa-si creeze bunurile necesare, dar prin ateism s-a ajuns la robie si mai mare, obedienta totala, munca in lagare de concentrare, iar la serviciu chiar si duminica.

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2008-02-24 01:30
Re: Traiasca democratia!

La 2008-02-23 05:28:16, elinescu constantin a scris:

> Din fideli membrii ai PCR,iata-i pe reprezentatii nostrii
> transformandu-se in noii ciocoi.Avand grija sa se izoleze in
> padure,pentru a-si asigura o viata "nepoluata",au inteles mai repede
> decat restul populatiei care sunt avantajele democratiei
>
Educatia spirituala ne asigura continuarea vietii pe pamant.
Spunea ieri un pastor la tv ca atunci cand nu pastram ziua Domnului mergand la biserica, vom ajunge sa fim sclavi precum au fost evreii in Egipt. Asa s-a ajuns in regimul trecut sa fim manati la lucru 6-7 zile din saptamana, si cam asa se munceste si acum pt a-ti asigura traiul desi s-a schimbat regimul.
O implicatie pt tara are, dupa cum poveste el. Zicea ca o firma americana a primit comanda de la armata in timpul RMII, sa construiasca 300 de barci in vreo doua saptamani Astia au dat un anunt si au mai angajat femei si baieti (barbatii fiind pe front) ca ajutor. Alte doua companii s-au angajat sa construiasca cate o suta de ambarcatiuni.
Compania 'Corect” (parca asa se cheama) s-au pus pe treaba dar au refuzat sa lucreze duminica, desi comandantul i-a amenintat cu inchisoarea pt tradarea intereselor nationale. Ei au spus ca asa vor l;ucra mai bine in restul saptamanii si va iesi planul . Intra-devar, fiul proprietarului a fost invatat in vis cum sa construiasca un utilaj prin care se putea fabrica mai repede, astfel ca au iesit cu treaba la timp, iar comandantul a fost potolit de un general mai cu credinta. Celelalte doua companii care au lucrat duminca n-au reusit sa faca decat cate optzeci, astfel ca le-a dat tot astora sa termine comanda. Cand au pus soldatii sa traverseze nu stiu ce rau cu ele, barcile facute de cei ce-au lucrat duminca n-au putut fi folosite din cauza unei defectiuni, insa Dumnezeu a facut ca toti soldatii sa incapa in barcile companiei Corect, misiunea a fost indeplinita cu succes si Eizenhower i-a felicitat.
Adevarata eliberare ar fi venit daca Lenin s-ar fi ridicat sa faca o revolutie spirituala. Sigur, era nevoie si de egalitate in drepturi si sa asiguri mijloace materiale pt toata lumea, dar era mai ales necesara educatia religioasa pt ca numai prin unirea vointei cu Dumnezeu se poate ajunge la inzestrarea cu capacitati supranaturale. Capacitati pe care le-a avut toata lumea cand au venit in Atlantida – dupa cum ne spun lecturiel lui CAyce si cum gasim in Mitologia greaca – numai ca multe suflete au ales sa se afunde inca mai mult in egoism si placeri separandu-se mai mult de Dumnezeu si pierzand amintirea situatiei anterioare.
De-asta mai ales popoarele ce au umblat cu vrajitorii si violente se gasesc in situatia de saracie si fara stiinta spirituala de a trece peste obstacole si a-si crea bunurile necesare si asigura libertatea – atat fata de cei corupti din interiorul tarii, cat si din afara.
Din pacate, chair si in SUA si tarile mai bogate ce conduc destinele lumii, multi s-au dedat la coruptie si placeri, si in loc sa le arate calea spre Dumnezeu si salvare, le arata tot calea spre distrugere. Situatia e confuza rau si e nevoie de tratative spre trecerea la Noua Era in care toti sa comunice cu Dumnezeu. Legile naturii sunt astfel fixate ca cine nu cauta asta nu va intra.
“...entitatea traia pe pamant atlant, cand au avut loc acele tulburari, care erau partizanii universalitatii stiintei de orice natura si cei care aparau casta sau pozitia.” (1302, 22 dec. 1936)
“acele fiinte, in timpul sederii lor pe pamant ca suflete, se proiectasera in materie, ca sa devina entitati separate, fara sa ia in consideratie principiul sau capacitatea de a se controla, putand fi comparati cu animalele domestice de astazi, cu animalele familiare: calul, magarul, cainele, pisica.
Asta NU indica faptul ca ai fi existat transmigratie sau transmutare a sufeltului de animal la om, ci comparatia este data ca sa se explice sau sa se sublinieze ca cele care sunt astfel domesticite astazi depind de stapanul lor in ceea ce priveste bunastarea lor materiala si mentala. Cu toate acestea, in orice caz se mentine instinctul, natura predominanta a acestei clase sau impregnarea grupului – suflet in care fiinta s-a proiectat ca sa se exprime.”
Autorul scrie mai departe: “este clar ca unii voiau sa mentina aceste creaturi in stare de sclavie, sa le pastreze ca roboti, ca sa-i foloseasca dupa placul lor, pentru placerea si comoditatea lor, in timp ce ceilalti incercau sa le ajute dezvoltarea, sa le faca sa acceada la nivele de constiinta mai ridicate. Au izbucnit discutii si conflicte, vrand sa se stie daca acele “lucruri” trebuiau sa fie exploatate sau facute egale cu cei care beneficiau de capacitati de intelegere spirituala.
“Lectura” pe care am citat-o explica mai bine diferenta de atitudine dintre Fiii Legii lui Unu” si “Fiii lui Belial”, diferenta pe care am putea sa o comparam cu cea care exista astazi intre discipolii lui Hristos si “discipolii lui eu”. Pragraful urmator extras din aceeasi lectura, arata foarte bine ca problema nu s-a schimbat de milenii si ramane in continuare de rezolvat:
“Caci, cum este cazul inca si astazi, aceasta declaratie facuta si aceste influente stabilite, ca e pentru constructie sau pt distrugere, totul depinde de spiritul in care declaratia a fost facuta.
Astfel spus, cu ce spirit ca declarati? Cel care este conform cu cosntiinta universala, legea dragostei? Sau cel al urii, al discordiei, al egoismului, care aduce sau produce poverile cu care va incarca semenii vostri?
Caci legea dragostei este imuabila; cum actionati fata de cele mai mici creaturi, asa actionati fata de Creatorul vostru.” (2464 -2, 13 nov. 1942)
O alta lectura publicata in Sun, 6 /06/2000, zice: ”Holograms ce simt ca din carne si sange (probabil ca tot “lucruri”) si costa tot atat cat ultimul tip de Mercedes devin lovers (iubite/i) pt bogati si faimosi. Ei adauga (aceasta profetie confuza s-ar putea referi la o noua forma de sclavie). Pai este sclavie, caci orice adictie si viata in pacat duce la sclavie, in sensul ca nu mai esti propriul tau stapan ci trebuie sa faci ce-ti dicteaza altul.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cariera de exceptie ruinata de un set de poze porno (4682 afisari)
 Romania sub presiunea Kosovo (2797 afisari)
 Rusia ameninta cu forta militara (2644 afisari)
 Regina-mama Elena, "Dreapta a popoarelor" (2213 afisari)
 Retelele musulmane de informatii din Kosovo (2209 afisari)
 Guvernul Ungariei sprijina pretentiile autonomiste ale secuilor (2647 afisari)
 Pantofi cu toc fara toc la numai 4.000 de euro (2443 afisari)
 Cu plagiatul la Eurovision (2125 afisari)
 Nastase: Boc, un papagal cu cravata portocalie, ce repeta ce spunea Basescu acum patru ani (1792 afisari)
 Hitler picta tablouri cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici (1708 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01794 sec.