|
|
Comentarii: 2, forum INCHIS
Olga Khan 2008-02-16 22:40:05 |
Curry sau Turmeric
| |
nu stiu cat de mult o folosesc romanii dar se poate pune in loc de boia in papricas de pui sau in oricare tocanita si devine ...specialitate indiana daca se serveste cu orez alb!!! Trebuie stins cu lapte sau crema repede sa nu se arda praful galben foarte senzitiv la temperatura ridicata.
Unitati de masura nespecificate precum un pahar de vin duc in eroare cititorul.
Am vazut romani cu pahar de 1 litru in mana pentru vin :-((((
cana de ceai poate sa fie oricat de mare nu conteaza :-))))) | |
| |
california 2008-02-17 14:52:02 |
Re: Curry sau Turmeric
| |
Cum adica trebuie stins cu lapte sau crema?
Dar ai vreo idee de vreun magazin in Phx unde pot gasi miso, pentru miso soup? N-am gasit decat online si cu o groaza de variante, ceea ce face alegerea practic imposibila pentru un necunoscator.
La 2008-02-16 22:40:05, Olga Khan a scris:
> nu stiu cat de mult o folosesc romanii dar se poate pune in loc de
> boia in papricas de pui sau in oricare tocanita si devine
> ...specialitate indiana daca se serveste cu orez alb!!! Trebuie
> stins cu lapte sau crema repede sa nu se arda praful galben foarte
> senzitiv la temperatura ridicata.
> Unitati de masura nespecificate precum un pahar de vin duc in eroare
> cititorul.
> Am vazut romani cu pahar de 1 litru in mana pentru vin :-((((
> cana de ceai poate sa fie oricat de mare nu conteaza :-)))))
>
>
| |
| |
« Sumar articole
|
|
|
| |
|
|
|