Ziua Logo
  Nr. 4130 de sambata, 12 ianuarie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2008-01-12
threyc04 (...@yahoo.com, IP: 82.79.118...)
2008-01-12 10:00
Puneti o singura intrebare...

Dle Rosca-Stanescu, puneti-va o intrebare simpla (si foarte veche in jurisprudenta):
-Cui a folosit criza ostaticilor ?
si veti afla cine a organizat-o.
Daca o sa raspundeti la aceasta intrebare, fara sa alambicati prea mult raspunsul, o sa aveti o revelatie urita, pe care eu am avut-o in vara lui 2005. Si va asigur ca o sa vi se ridice parul pe ceafa ! In acelasi timp va veti lamuri de ce merg lucrurile ciudat in Romania in ultimii 3 ani.

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2008-01-12 10:21
CUI A FOLOSIT CRIZA OSTATICILOR ?


Na ca am pus-o ...
Evident ca raspunsul nu poate fi decit ... LUI BA'SECU , n'asa ?
Acuma daca ie sa ducem rationamentul mai departe cum zici , musai sa tragem de concluzia ca ... TOT EL A ORGANIZAT-O , n'asa ?
Criza , rapirea de a facut criza sau pe amindoua ?
EVIDENT CA PE AMINDOUA , n'asa ?
Da sa stii ca parul nu mi s-a ridicat ...
Nu intimplator il cunosteam si stiam ce-i poate capul cu mult inainte de a fi ales presedinte .
De , io am tot zis-o ca asta o sa ne puie in situatia dea-l regreta pe neispravitul de lici , n'asa ?

AVP din ro (...@yahoo.fr, IP: 89.122.183...)
2008-01-12 16:18
puschea pre limba, agitatory... ;)

mha, baietzas, "neispravitul de Ilici" nu este cumva ala cu care s-a aliat seful tau contra lu Base, precum si ala care l-a tradat pe sefu sau de dragu sefului tau, cand cu votarea guvernului tradatoriceanu 2...? ;) N-asa, sau ba...? ;)

Ori te poarta cum ti-i vba, ori vbeste cu ti-i portu... Asta lasand la o parte obrazu de maimutarior & gramatica, n-asa...? ;)

La 2008-01-12 10:21:53, gili a scris:

> De , io am tot zis-o ca asta o sa ne puie in situatia dea-l
> regreta pe neispravitul de lici , n'asa ?

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2008-01-12 16:27
Te-am mai intrebat si ... nu mi-ai dat raspuns ,


Cind si cum au reusit baietii sa te intoarca ?
Pacat de viata si suferintele tale , n 'asa ?
Hai , pa !

AVP din ro (...@yahoo.fr, IP: 89.122.183...)
2008-01-12 16:59
Re: Te-am mai intrebat si ... nu mi-ai dat raspuns , //nici tu

Inainte de a pretinde de la mine un raspuns la niste intrebari lipsite nu doar de maturitate, dar si rautacioase, ar fi trabuit sa-mi raspunzi tu la intrebare, n-asa? Si totusi, pentru ca nu esti in fond un baiat rau, ci doar naiv, probabil, si care intelege partizanatul intr-un mod ordinar, ca un semplu membru de partid, iti raspund si la intrebarea aia cica grea, n-asa...? Ei bine, doar ratiunea si experientza mea, care nu sunt de ici-colea, n-asa? m-au inturnat catre baietii astia de-i injuri tu, care-i advocatesti pe alti alti baieti brebenei, muult mai rai decat ai mei, n-asa...?

Asa cum em egzplicat hat demult colea:

http://hypertexte-avp.blogspot.com/2005/11/copiii-iepocii-ieroii-civilizatori-ro.html

hai pa

La 2008-01-12 16:27:30, gili a scris:


> Cind si cum au reusit baietii sa te intoarca ?
> Pacat de viata si suferintele tale , n 'asa ?
> Hai , pa !

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2008-01-12 18:48
Multam de raspuns ...


Am inteles si mi-ai risipit si ultimele dubii dupa ce m-am aplecat spre cetirea recomandata .
Poate sa fie si o chestie data de constiinta si de ... cunostinta .
Oricum partea aia cu misia trasata lui Ba'secu ie cel putin haioasa , distractiva . Visezi cu ochii deschisi ...
Trebuie sa fii dotat cu multa , al dracului de multa imaginatie ca sa-ti poti inchipui ca neispravitul este ALESUL , MISIONARUL ...
Si tot la fel de multa naivitate , n'asa ?
Mai omule , esti prea hirsiit si trecut prin multe , chiar prin miinile lor ...
Te-am respectat si iubit pentru suferinta si pozitia ta , ma simteam onorat sa te am drept partener de dialog si as fi fost onorat s te cunosc personal .
Cu ceva vreme in urma chiar am vrut sa opresc o masina in tirg care avea numarul - AVP si sa intreb pe onorabilul sofer daca nu esti tu in persoana.
Cu surprindere vaz , cu mare surprindere si cu parere de rau ca in ultimul timp o cotesti ...
Pentru ca daca teoria ie cum ie , praftica ne omoara ...
Ca care sa fie alea FAPTELE Ba'secului din ultimii trei ani care sa-ti indreptateasca afirmatiile ?!
Praftica vericule arata exact contrariul a ceea ce afirmi tu , sau ma rog , crezi tu despe el .
Cit despre baietii astia care te-au alergat si acuma-i tii la piept ... ai grija , napirca incalzita la sin ... Ca de ... ce se naste din pisica , soareci maninca , n-asa ?

AVP din ro (...@yahoo.fr, IP: 89.122.183...)
2008-01-12 20:09
Re: Multam de raspuns ...// sa cresti mare ;)

Care 'baieti', gilica ? Baietii tai (mele & co), sau ai mei (in frunte cu Base, pe care eu il sustin momentan si strictamente din motivele aratate in linkul de-l vazusi, asa cum de altfel o fac si cei mai de seama intelectuali Ro, aloo...) ? De ce baietii tai, care s-au aliat cu alti tovi si baieti grei/rai (Iliescu, Vadim, Felix, Marko-Verestoy & Co) ar fi mai breji decat ai mei...? Nu vezi ca esti in vadita eroare, bey... ? ;)

Repet ce-am spus la linku ala : io nu-mi mai fac iluzia ca vreo sfortza curata, imaculata, ori vreun arici pogonici dintre telectualii nostri cica mai voinici, breslasi calici de cariere mici, dar cu fashionabil sclipici, si nici chiar senioru ala dac-ar invia si-ar fi inconjurat de-aceiasi comilitoni famelici, ca sa nu mai pomenesc de nea Goma cu obsesiile-i doldora de fantasmatici priculici, deci nimenea, aloo, n-ar mai phootea sa faca cine stie ce rahat - in sensu bun, n-asa? - p-acilisha, decat tot a s t i a, care-au slujit Raul candva, chit ca unii fara sa vrea, si care astazi, vazand c-au scapat ca prin urechile acului dintr-o cumpana istorica pentru ei f. grea, ar trebui sa stea dreq in banca lor, reshpektive sa se retraga ale pleshnitza si cupola tovilor, ilicilor, butimanilor, bomboneilor, geonelilor, felicsilor, sovilor, hrebenciucilor, paturicilor si baietilor in rezervatia umbroasa a Manastirii Secu-lilor, aia manoasa, si sa-si consume pana la sfarsitu zilelor ( intr-o fericire cam rusinoasa, dar asta e situatia, n-asa?) pomana destinului cea puturoasa, insa crezi ca tovii si baietii facura asa...? Din contra, cei mai multi dintre ei nici de-ai ciumii nu se lasa, n-asa?, ci-ncorajati de faptu ca inca nu le-a reintrat mortu-n casa, fiindc-au avut grija sa-l rataceasca pe la Ghencea-civil subt iarba grasa, isi inchipuie ca abia acum a sosit era lor ticaloasa, crezand ca dupa ce-au hapait emolumentu SSMD (sau a Matusii mostenire pacatoasa, cum ar veni...;) tot ei vor suge si tzitza lu tante Ioropa cea laptoasa, fara sa bage de seama - caci asa e cand iti ia Dzeu mintile, inainte de a te pierde - ca barbatu lu tanti Ioropa asta, ascuns intr-un Tufish inca verde, doar se preface ca nu-i vede si le pregateste scatoalca pe-ndelete, dar implacabil, n-asa...? In loc sa stea cu ochii pe palma grea ce se-apropie deloc furioasa, dar inflexibila ca razbunarea unui pasha de tagma lor de moroi cu rinza groasa si sa-l ajute sa-i extraga mai repede - chiar pe ei, aloo...- din iepocalu Shit pe cel ce vrea sa curatze cat de cat 'sistemu ticaloshit' (si nu pentru c-ar avea de gand sa moara cu el de gat ori pentru ca odata n-a fost si el subt vremi, ca stravechiu' cronicar, ci fiindca e mai lucid si mai putin avar decat cinu-i deja f. reactionar, n-asa? si vrea sa-l conduca la limanu pensionar, macar, mai sacrificand azi un nemernic lorar, maine un scarbos sforar, poimaine un turnator mai mult sau mai putin ordinar si tot asa pana trece ceasu rau, iar libertarienii desfiinteaza - precum pedeapsa capitala abrogata de criptoteroristi la potou - si orisice bulau...), deci astia, ex-tovii si baietii tai in dement chor si orbi ca imparatu cartitzelor, pe insusi Salvatoru lor - Ba'secu, cum ii zici tu - il fluiera, il scuipa si-l abhor... :)

Exempli gratia, l-ati auzit voi pe Base cel afurisit, ins ager ca un shish la fierariile din Toledo otzelit, pe care tembelii, hapsanii si nebunii astia mai obraznici si ca un shacal lihnit nu l-ar fi meritat nici dac-ar fi fost mai nevinovati ca un Miel ranit, l-ati auzit sa zica macar o vorbulitza atunci cand in Raportu Tismaneanu, dupa ce s-a conchis asupra faptului de netagaduit ca Lagaru Iepocal a fost in integrum criminal, normal, si s-a propus ca penziile si alte privilegii ale criminalei kakistocratii, cum ar veni, sa fie nu taiate din ale statului visterii, ci aduse baremi la nivelu penziei mijlocii (penzie mai mare, aloo, de vreo 3-4 ori ca leafa-mi de hero antico, helas... ), ei bine, l-ati auzit sa-si aminteasca de chestia asta...?

Una peste alta si-n lipsa orishicarei alternative cat de cat reale p-acilisha (deci nu ca aia pe care ne-o propuse Varu Jan candva, iar azi pricepem ca doar turcu stia ce drakkula fu si cu alternativa asta, n-asa...?), io va spun ca n-avem alta solutie decat a-l astepta pe ist Papai ca sa dea naiba un pic cu matura prin grajdurile lu Augias C. Neculai, bagand gunoiu - macar de dragu next generation de didiloi - subt covoru unde timpurile noi ne-au gasit cu creacii goi, reshpektive alde noi pe post de amarati, dar rezistenti pitzigoi, normal, iar preste noi calu troian iepocal, cu madularu-i fatal...

La 2008-01-12 18:48:54, gili a scris:


> Ca care sa fie alea FAPTELE Ba'secului din ultimii trei ani care
> sa-ti indreptateasca afirmatiile ?!
> Praftica vericule arata exact contrariul a ceea ce afirmi tu , sau
> ma rog , crezi tu despe el .
> Cit despre baietii astia care te-au alergat si acuma-i tii la piept
> ... ai grija , napirca incalzita la sin ... Ca de ... ce se naste din
> pisica , soareci maninca , n-asa ?

IonG din Monte Carlo (...@yahoo.com, IP: 205.200.172...)
2008-01-12 22:45
Re: Multam de raspuns ...// sa cresti mare ;)

Baiete esti varza - stilul poetico-SF te tradeaza. N-ai inteles nimic din ce se intimpla, insa afisezi siguranta oricarui "naiv". Treaba e mult mai simpla - si MULT mai neagra. Sint toti impreuna, in frunte cu adoratul tau. Noroc ca mai sint oameni cu ratiune si cu speranta, ca daca ar fi sa ne lasam pe mina voastra, in doi-trei ani s-ar duce totul dracului.


La 2008-01-12 20:09:52, AVP a scris:

> Care 'baieti', gilica ? Baietii tai (mele & co), sau ai mei (in frunte
> cu Base, pe care eu il sustin momentan si strictamente din motivele
> aratate in linkul de-l vazusi, asa cum de altfel o fac si cei mai de
> seama intelectuali Ro, aloo...) ? De ce baietii tai, care s-au aliat
> cu alti tovi si baieti grei/rai (Iliescu, Vadim, Felix, Marko-Verestoy
> & Co) ar fi mai breji decat ai mei...? Nu vezi ca esti in vadita
> eroare, bey... ? ;)
>

AVP din ro (...@yahoo.fr, IP: 89.122.183...)
2008-01-12 23:12
Re: Multam de raspuns ...// sa cresti mare ;)

Du-te bey si te-mplimba... De unde pisica penelopii dedusesi tu ca Base e adoratu meu ? Mai degraba cred ca e inimicu tau sau al clanului tau, n-asa? Hai, mana magareatza d-aciia...;) E claro ca nu vrei decat sa fii bagat in zeama.

La 2008-01-12 22:45:30, IonG a scris:

> Baiete esti varza - stilul poetico-SF te tradeaza. N-ai inteles nimic
> din ce se intimpla, insa afisezi siguranta oricarui "naiv". Treaba e
> mult mai simpla - si MULT mai neagra. Sint toti impreuna, in frunte cu
> adoratul tau. Noroc ca mai sint oameni cu ratiune si cu speranta, ca
> daca ar fi sa ne lasam pe mina voastra, in doi-trei ani s-ar duce
> totul dracului.
>
>
> La 2008-01-12 20:09:52, AVP a scris:
>
> > Care 'baieti', gilica ? Baietii tai (mele & co), sau ai mei (in frunte
> > cu Base, pe care eu il sustin momentan si strictamente din motivele
> > aratate in linkul de-l vazusi, asa cum de altfel o fac si cei mai de
> > seama intelectuali Ro, aloo...) ? De ce baietii tai, care s-au aliat
> > cu alti tovi si baieti grei/rai (Iliescu, Vadim, Felix, Marko-Verestoy
> > & Co) ar fi mai breji decat ai mei...? Nu vezi ca esti in vadita
> > eroare, bey... ? ;)
> >
>
>

gili din romania (...@yahoo.com, IP: 86.105.183...)
2008-01-13 00:01
Pacat Viorele , pacat ... Ai fi putut macar sa taci ... Ai pierdut insa prilejul oferit . Pacat ...


Multamirile la raspuns ti le-am adus ca omagiu , din respectul pe care-l am fata de toti cei care au avut de suferit in vreun fel de pe urma ciumii rosii si nici pe departe nu sunt izvorite din intelegerea raspunsului si a aceptarii celor continute in dinsul .
Am invatat de-a lungul timpului , cunoscind multi astfel de oameni , ca merita respectul nostru , respectul celor care mai putin am facut impotriva acestei pecingini aruncate in capul romanilor .
Inclusiv eu am avut de tras ponoase si asta far sa fi facut mare lucru , de fapt mult mai mult mi-au facut ei mie decit eu lor . Asta nu ca m-ar fi speriat , am fost totdeauna un rebel suficient de teribilist ca sa nu ma sperie nimic , dar la vremea aia eram cam necopt si nici nu prea stiam ce si cum as fi putut sa le fac . M-am zbatut doar sa scap din prinsoarea sistemului ca mai mult nu pricepeam si nici nu ma pricepeam , cum spuneam .
Sa revenim ...
Din respectul de-ti spuneam , ti-am scris cele de mai sus oferind unui om care a avut de tras pentru opiniile lui posibilitatea de a iesi onorabil din incurcatura in care s-a pus singur , dindu-si lui si incercind sa le dea si celorlalti , inventind pretexte pentru noua si radical deosebita pozitie care nu poate sa-i faca cinste .
Mi-e al dracului de greu sa discut in contre cu un om care a avut mult de suferit , dar care din motive care nu ma privesc s-a trezit intors si nu poate sau nu vrea , sau se face ca nu poate sa inteleaga situatia actuala din tara .
Pacat , mare pacat ... Ce ai fost si ce ai ajuns Viorele ... Mare pacat ...
Ma opresc aici din respectul de pomeneam oferindu-ti din nou posibilitatea sa taci . Ie cel mai bun lucru pe care-l poti face .
Dupa cum ai vazut , de atunci de cind , cu ceva vreme in urma mi-ai raspuns la o postare jignindu-ma , m-am ferit si am sa ma feresc in continuare sa raspund postarilor tale .
Am rugamintea sa faci si tu la fel .
Altfel trebuie sa intelegi ca totusi respectul meu nu e far de margini si fiecare pasare pe limba ei poate pieri , n'asa ?


CID (...@yahoo.com, IP: 89.137.241...)
2008-01-13 01:03
Re: Pacat Viorele , pacat ... Ai fi putut macar sa taci ... Ai pierdut insa prilejul oferit . Pacat ...

Ma gili, nu intotdeauna a suferi e un merit. Ba as spune ca de cele mai multe ori nu e. Apoi, cine isi scrie pe piept anticomunist nu inseamna ca e intotdeuna un democrat, un inteligent, sau ca nu poate fi un alt gen de mizerabil.

Bongosika (...@yahoo.fr, IP: 74.59.103...)
2008-01-13 04:21
agitatory... ;)

Iar ai fugit din cameshutza asa cu multe curelushe ?
treci ,ca-n trecut, de la unul la altul poate-poate te-o declara fo unu' dizident politic !
Da' tu stii cel mai bine ca nu meritzi asta eu insa te-as propune la gazeta de perete de la caminu' ala incultural de la Caracal !
Macar sa se fereasca lumea...


La 2008-01-12 16:18:39, AVP a scris:

> mha, baietzas, "neispravitul de Ilici" nu este cumva ala cu care s-a
> aliat seful tau contra lu Base, precum si ala care l-a tradat pe sefu
> sau de dragu sefului tau, cand cu votarea guvernului tradatoriceanu
> 2...? ;) N-asa, sau ba...? ;)
>
> Ori te poarta cum ti-i vba, ori vbeste cu ti-i portu... Asta lasand la
> o parte obrazu de maimutarior & gramatica, n-asa...? ;)
>
> La 2008-01-12 10:21:53, gili a scris:
>
> > De , io am tot zis-o ca asta o sa ne puie in situatia dea-l
> > regreta pe neispravitul de lici , n'asa ?
>
>
>

Bongosika (...@yahoo.fr, IP: 74.59.103...)
2008-01-13 04:48
Du-te bey si te plimba...

este rodul indelungilor scremeri intelectuale ale poietului national , mister Padina !
In blogul sau supranumit Bleoca, inspirata denumire, nu zic nu, intelectuala chiar, as putea zice, omul se vaita mai mult decit multi bolnavi adevarati de la urgenta .
Citiva ii si raspund chiar, sfatuindu-l prieteneste sa se-ngrijasca de sanatate sau sa adopte stilul SF.
Omul nostru e insa convins ca a fost si este cel mai mare dizident din sistemul solar.
Sigur, omu' nostru nu si-a dat inca seama ca sarbatorile au trecut si inca se mai plimba cu sorcova pe diferite ziare.
Un sfat. Nu-l suparati prea tare ca n-o sa mai intelegeti nimic din ceea ce scrie.
Caci el scrie... scrie mereu ,ca cineva i-a zis ca e scribete.
Culmea e ca el chiar crede asta .



La 2008-01-12 23:12:26, AVP a scris:

> Du-te bey si te-mplimba... De unde pisica penelopii dedusesi tu ca
> Base e adoratu meu ? Mai degraba cred ca e inimicu tau sau al clanului
> tau, n-asa? Hai, mana magareatza d-aciia...;) E claro ca nu vrei decat
> sa fii bagat in zeama.
>
> La 2008-01-12 22:45:30, IonG a scris:
>
> > Baiete esti varza - stilul poetico-SF te tradeaza. N-ai inteles nimic
> > din ce se intimpla, insa afisezi siguranta oricarui "naiv". Treaba e
> > mult mai simpla - si MULT mai neagra. Sint toti impreuna, in frunte cu
> > adoratul tau. Noroc ca mai sint oameni cu ratiune si cu speranta, ca
> > daca ar fi sa ne lasam pe mina voastra, in doi-trei ani s-ar duce
> > totul dracului.
> >
> >
> > La 2008-01-12 20:09:52, AVP a scris:
> >
> > > Care 'baieti', gilica ? Baietii tai (mele & co), sau ai mei (in frunte
> > > cu Base, pe care eu il sustin momentan si strictamente din motivele
> > > aratate in linkul de-l vazusi, asa cum de altfel o fac si cei mai de
> > > seama intelectuali Ro, aloo...) ? De ce baietii tai, care s-au aliat
> > > cu alti tovi si baieti grei/rai (Iliescu, Vadim, Felix, Marko-Verestoy
> > > & Co) ar fi mai breji decat ai mei...? Nu vezi ca esti in vadita
> > > eroare, bey... ? ;)
> > >
> >
> >
>
>

Bongosika (...@yahoo.fr, IP: 74.59.103...)
2008-01-13 04:59
Re: Multam de raspuns ...// sa cresti mare ;)

De ce nu vrei sa te-apuci si tu d'o munca cinstita ?
Nu vezi ca vorbetzii nu mai E la moda ?


La 2008-01-12 20:09:52, AVP a scris:

> Care 'baieti', gilica ? Baietii tai (mele & co), sau ai mei (in frunte
> cu Base, pe care eu il sustin momentan si strictamente din motivele
> aratate in linkul de-l vazusi, asa cum de altfel o fac si cei mai de
> seama intelectuali Ro, aloo...) ? De ce baietii tai, care s-au aliat
> cu alti tovi si baieti grei/rai (Iliescu, Vadim, Felix, Marko-Verestoy
> & Co) ar fi mai breji decat ai mei...? Nu vezi ca esti in vadita
> eroare, bey... ? ;)
>
> Repet ce-am spus la linku ala : io nu-mi mai fac iluzia ca vreo
> sfortza curata, imaculata, ori vreun arici pogonici dintre telectualii
> nostri cica mai voinici, breslasi calici de cariere mici, dar cu
> fashionabil sclipici, si nici chiar senioru ala dac-ar invia si-ar fi
> inconjurat de-aceiasi comilitoni famelici, ca sa nu mai pomenesc de
> nea Goma cu obsesiile-i doldora de fantasmatici priculici, deci
> nimenea, aloo, n-ar mai phootea sa faca cine stie ce rahat - in sensu
> bun, n-asa? - p-acilisha, decat tot a s t i a, care-au slujit Raul
> candva, chit ca unii fara sa vrea, si care astazi, vazand c-au scapat
> ca prin urechile acului dintr-o cumpana istorica pentru ei f. grea, ar
> trebui sa stea dreq in banca lor, reshpektive sa se retraga ale
> pleshnitza si cupola tovilor, ilicilor, butimanilor, bomboneilor,
> geonelilor, felicsilor, sovilor, hrebenciucilor, paturicilor si
> baietilor in rezervatia umbroasa a Manastirii Secu-lilor, aia manoasa,
> si sa-si consume pana la sfarsitu zilelor ( intr-o fericire cam
> rusinoasa, dar asta e situatia, n-asa?) pomana destinului cea
> puturoasa, insa crezi ca tovii si baietii facura asa...? Din contra,
> cei mai multi dintre ei nici de-ai ciumii nu se lasa, n-asa?,
> ci-ncorajati de faptu ca inca nu le-a reintrat mortu-n casa, fiindc-au
> avut grija sa-l rataceasca pe la Ghencea-civil subt iarba grasa, isi
> inchipuie ca abia acum a sosit era lor ticaloasa, crezand ca dupa
> ce-au hapait emolumentu SSMD (sau a Matusii mostenire pacatoasa, cum
> ar veni...;) tot ei vor suge si tzitza lu tante Ioropa cea laptoasa,
> fara sa bage de seama - caci asa e cand iti ia Dzeu mintile, inainte
> de a te pierde - ca barbatu lu tanti Ioropa asta, ascuns intr-un
> Tufish inca verde, doar se preface ca nu-i vede si le pregateste
> scatoalca pe-ndelete, dar implacabil, n-asa...? In loc sa stea cu
> ochii pe palma grea ce se-apropie deloc furioasa, dar inflexibila ca
> razbunarea unui pasha de tagma lor de moroi cu rinza groasa si sa-l
> ajute sa-i extraga mai repede - chiar pe ei, aloo...- din iepocalu
> Shit pe cel ce vrea sa curatze cat de cat 'sistemu ticaloshit' (si nu
> pentru c-ar avea de gand sa moara cu el de gat ori pentru ca odata n-a
> fost si el subt vremi, ca stravechiu' cronicar, ci fiindca e mai lucid
> si mai putin avar decat cinu-i deja f. reactionar, n-asa? si vrea sa-l
> conduca la limanu pensionar, macar, mai sacrificand azi un nemernic
> lorar, maine un scarbos sforar, poimaine un turnator mai mult sau mai
> putin ordinar si tot asa pana trece ceasu rau, iar libertarienii
> desfiinteaza - precum pedeapsa capitala abrogata de criptoteroristi la
> potou - si orisice bulau...), deci astia, ex-tovii si baietii tai in
> dement chor si orbi ca imparatu cartitzelor, pe insusi Salvatoru lor -
> Ba'secu, cum ii zici tu - il fluiera, il scuipa si-l abhor... :)
>
> Exempli gratia, l-ati auzit voi pe Base cel afurisit, ins ager ca un
> shish la fierariile din Toledo otzelit, pe care tembelii, hapsanii si
> nebunii astia mai obraznici si ca un shacal lihnit nu l-ar fi meritat
> nici dac-ar fi fost mai nevinovati ca un Miel ranit, l-ati auzit sa
> zica macar o vorbulitza atunci cand in Raportu Tismaneanu, dupa ce s-a
> conchis asupra faptului de netagaduit ca Lagaru Iepocal a fost in
> integrum criminal, normal, si s-a propus ca penziile si alte
> privilegii ale criminalei kakistocratii, cum ar veni, sa fie nu taiate
> din ale statului visterii, ci aduse baremi la nivelu penziei mijlocii
> (penzie mai mare, aloo, de vreo 3-4 ori ca leafa-mi de hero antico,
> helas... ), ei bine, l-ati auzit sa-si aminteasca de chestia
> asta...?
>
> Una peste alta si-n lipsa orishicarei alternative cat de cat reale
> p-acilisha (deci nu ca aia pe care ne-o propuse Varu Jan candva, iar
> azi pricepem ca doar turcu stia ce drakkula fu si cu alternativa asta,
> n-asa...?), io va spun ca n-avem alta solutie decat a-l astepta pe ist
> Papai ca sa dea naiba un pic cu matura prin grajdurile lu Augias C.
> Neculai, bagand gunoiu - macar de dragu next generation de didiloi -
> subt covoru unde timpurile noi ne-au gasit cu creacii goi, reshpektive
> alde noi pe post de amarati, dar rezistenti pitzigoi, normal, iar
> preste noi calu troian iepocal, cu madularu-i fatal...
>
> La 2008-01-12 18:48:54, gili a scris:
>
>
> > Ca care sa fie alea FAPTELE Ba'secului din ultimii trei ani care
> > sa-ti indreptateasca afirmatiile ?!
> > Praftica vericule arata exact contrariul a ceea ce afirmi tu , sau
> > ma rog , crezi tu despe el .
> > Cit despre baietii astia care te-au alergat si acuma-i tii la piept
> > ... ai grija , napirca incalzita la sin ... Ca de ... ce se naste din
> > pisica , soareci maninca , n-asa ?
>
>
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Istoria provinciei Kosovo (5443 afisari)
 E Basescu! Sau e Talpes? (4809 afisari)
 Psihologii serviciilor secrete (2818 afisari)
 Amenintari de la Chisinau (2580 afisari)
 Executia Noricai (2321 afisari)
 Regina Ana: Cred ca Elisabeta Rizea este o mare doamna (1867 afisari)
 CT Popescu: Daca ne uitam la ce se intampla in presa, poate ca demisia mea nu e atat de surprinzatoare (1571 afisari)
 Fumatori, vremea razbunarii! (1467 afisari)
 Marius Oprea ii raspunde lui Tismaneanu pe tema criticilor aduse Guvernului (1202 afisari)
 Incidentul naval din Stramtoarea Ormuz, provocat de o farsa? (1105 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00977 sec.