Ziua Logo
  Nr. 4118 de sambata, 22 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-12-22
ionion din Iganga-Uganda (...@hotmail.com, IP: 88.103.57...)
2007-12-22 07:07
Mancarea "romaneasca" de fapt nu este romaneasca dar este un amalgam de diferite influente

ale bucatariei Europei de Rasarit si a Orientului.
Din punct de vedere mnedical este foarte periculoasa pentru organismul uman continand foarte multe grasimi si mirodenii daunatoare. Din punct de vedere a odorurile este sufocanta - vezi ultimele scandaluri de la diferetele Ambasade ale Romaniei DE AZI din lumea intreaga :
a la mititei, fasole batuta, sarmale de varza si alte mujdeiuri de usturoi.
Adevarul trebuie intotdeauna recunoscut.

Atamild (...@t-online.de, IP: 87.167.236...)
2007-12-22 09:29
Re: Mancarea "romaneasca" de fapt nu este romaneasca dar este un amalgam de diferite influente

La 2007-12-22 07:07:41, ionion a scris:

> ale bucatariei Europei de Rasarit si a Orientului.
> Din punct de vedere mnedical este foarte periculoasa pentru organismul
> uman continand foarte multe grasimi si mirodenii daunatoare. Din punct
> de vedere a odorurile este sufocanta - vezi ultimele scandaluri de la
> diferetele Ambasade ale Romaniei DE AZI din lumea intreaga :
> a la mititei, fasole batuta, sarmale de varza si alte mujdeiuri de
> usturoi.
> Adevarul trebuie intotdeauna recunoscut.
>
Stiu ca nu-ti place pestele. Din care cauza iti trimit :-))) nu numai tie! Reteta mea de somn forestier: Un somn mare de 750 g ajunge, felii foarte subtiri de slanina afumata 10 la numar, 7 ciuperci fara codita, numai palaria, 3-4 pahare de vin alb, da sa fie seC:))), 2 lamai (pentru vin sec glumesc acum, ca si asa sunt aia de la secu acriti), sare si piper si atat. Taiati pestele in bucati, asa mai groase, ca de somn, le sarati si piperati, le inveliti in foaie de slanina afumata si le prindeti cu o scobitoare, ca pe rulouri (daca stiti sa faceti), le puneti intr-un vas rezistent la cuptor, de Jena daca aveti, aranjati frumos ciupercile printre bucatelele de somn si le stropiti cu vinul alb sec :). Apoi puneti in cuptor, dati drumul la foc portivit unde lasati mancarea timp de 20 de minute. Intre timp spalati bine lamaile, le crestati frumos coaja si cu ele ornati platoul cand este gata pestele si l-ati scos din cuptor. Este simplulu de gatit. Si somnul, eheheii... somnul este bun si dulce, si o masa cu un somn bun, este o adevarata fantezie culinara ;))). Sarbatori fericite si multa sanatate!
Matilda

HAO CIU TZI din from the China Moon (...@gmail.com, IP: 195.245.214...)
2007-12-22 09:41
Multumim pentru retzepta matale,numa' ca io prefer crapul in loc da somn,Sarbatori Fericite Matilda!

La 2007-12-22 09:29:38, Atamild a scris:

> La 2007-12-22 07:07:41, ionion a scris:
>
> > ale bucatariei Europei de Rasarit si a Orientului.
> > Din punct de vedere mnedical este foarte periculoasa pentru organismul
> > uman continand foarte multe grasimi si mirodenii daunatoare. Din punct
> > de vedere a odorurile este sufocanta - vezi ultimele scandaluri de la
> > diferetele Ambasade ale Romaniei DE AZI din lumea intreaga :
> > a la mititei, fasole batuta, sarmale de varza si alte mujdeiuri de
> > usturoi.
> > Adevarul trebuie intotdeauna recunoscut.
> >
> Stiu ca nu-ti place pestele. Din care cauza iti trimit :-))) nu numai
> tie! Reteta mea de somn forestier: Un somn mare de 750 g ajunge,
> felii foarte subtiri de slanina afumata 10 la numar, 7 ciuperci fara
> codita, numai palaria, 3-4 pahare de vin alb, da sa fie seC:))), 2
> lamai (pentru vin sec glumesc acum, ca si asa sunt aia de la secu
> acriti), sare si piper si atat. Taiati pestele in bucati, asa mai
> groase, ca de somn, le sarati si piperati, le inveliti in foaie de
> slanina afumata si le prindeti cu o scobitoare, ca pe rulouri (daca
> stiti sa faceti), le puneti intr-un vas rezistent la cuptor, de Jena
> daca aveti, aranjati frumos ciupercile printre bucatelele de somn si
> le stropiti cu vinul alb sec :). Apoi puneti in cuptor, dati drumul la
> foc portivit unde lasati mancarea timp de 20 de minute. Intre timp
> spalati bine lamaile, le crestati frumos coaja si cu ele ornati
> platoul cand este gata pestele si l-ati scos din cuptor. Este simplulu
> de gatit. Si somnul, eheheii... somnul este bun si dulce, si o masa cu
> un somn bun, este o adevarata fantezie culinara ;))). Sarbatori
> fericite si multa sanatate!
> Matilda
>

alwis46 (...@yahoo.com, IP: 86.121.238...)
2007-12-22 09:46
Re: Mancarea "romaneasca" de fapt nu este romaneasca dar este un amalgam de diferite influente

Bre, dar niste miel fript hoteste ar manca gurita matale ?
Eu am mancat la Domnesti.
Nu-ti spun cum e ca sa nu faci buba de pofta...:))))
Mmmmmmmmmmmmmmmm !
S-auzim numai de bine !

La 2007-12-22 09:29:38, Atamild a scris:

> La 2007-12-22 07:07:41, ionion a scris:
>
> > ale bucatariei Europei de Rasarit si a Orientului.
> > Din punct de vedere mnedical este foarte periculoasa pentru organismul
> > uman continand foarte multe grasimi si mirodenii daunatoare. Din punct
> > de vedere a odorurile este sufocanta - vezi ultimele scandaluri de la
> > diferetele Ambasade ale Romaniei DE AZI din lumea intreaga :
> > a la mititei, fasole batuta, sarmale de varza si alte mujdeiuri de
> > usturoi.
> > Adevarul trebuie intotdeauna recunoscut.
> >
> Stiu ca nu-ti place pestele. Din care cauza iti trimit :-))) nu numai
> tie! Reteta mea de somn forestier: Un somn mare de 750 g ajunge,
> felii foarte subtiri de slanina afumata 10 la numar, 7 ciuperci fara
> codita, numai palaria, 3-4 pahare de vin alb, da sa fie seC:))), 2
> lamai (pentru vin sec glumesc acum, ca si asa sunt aia de la secu
> acriti), sare si piper si atat. Taiati pestele in bucati, asa mai
> groase, ca de somn, le sarati si piperati, le inveliti in foaie de
> slanina afumata si le prindeti cu o scobitoare, ca pe rulouri (daca
> stiti sa faceti), le puneti intr-un vas rezistent la cuptor, de Jena
> daca aveti, aranjati frumos ciupercile printre bucatelele de somn si
> le stropiti cu vinul alb sec :). Apoi puneti in cuptor, dati drumul la
> foc portivit unde lasati mancarea timp de 20 de minute. Intre timp
> spalati bine lamaile, le crestati frumos coaja si cu ele ornati
> platoul cand este gata pestele si l-ati scos din cuptor. Este simplulu
> de gatit. Si somnul, eheheii... somnul este bun si dulce, si o masa cu
> un somn bun, este o adevarata fantezie culinara ;))). Sarbatori
> fericite si multa sanatate!
> Matilda
>

ionion din Iganga-Uganda (...@hotmail.com, IP: 88.103.57...)
2007-12-22 13:31
pt alwis46


carne de miel cred ca am mancat de 2 sau 3 ori in viata mea, iar atunci cand s-a intamplat
acest incident era datorita presinii facute de parinti.
Nu categoric miel, oaie si alte ratze .





La 2007-12-22 09:46:14, alwis46 a scris:

> Bre, dar niste miel fript hoteste ar manca gurita matale ?
> Eu am mancat la Domnesti.
> Nu-ti spun cum e ca sa nu faci buba de pofta...:))))
> Mmmmmmmmmmmmmmmm !
> S-auzim numai de bine !
>
> La 2007-12-22 09:29:38, Atamild a scris:
>
> > La 2007-12-22 07:07:41, ionion a scris:
> >
> > > ale bucatariei Europei de Rasarit si a Orientului.
> > > Din punct de vedere mnedical este foarte periculoasa pentru organismul
> > > uman continand foarte multe grasimi si mirodenii daunatoare. Din punct
> > > de vedere a odorurile este sufocanta - vezi ultimele scandaluri de la
> > > diferetele Ambasade ale Romaniei DE AZI din lumea intreaga :
> > > a la mititei, fasole batuta, sarmale de varza si alte mujdeiuri de
> > > usturoi.
> > > Adevarul trebuie intotdeauna recunoscut.
> > >
> > Stiu ca nu-ti place pestele. Din care cauza iti trimit :-))) nu numai
> > tie! Reteta mea de somn forestier: Un somn mare de 750 g ajunge,
> > felii foarte subtiri de slanina afumata 10 la numar, 7 ciuperci fara
> > codita, numai palaria, 3-4 pahare de vin alb, da sa fie seC:))), 2
> > lamai (pentru vin sec glumesc acum, ca si asa sunt aia de la secu
> > acriti), sare si piper si atat. Taiati pestele in bucati, asa mai
> > groase, ca de somn, le sarati si piperati, le inveliti in foaie de
> > slanina afumata si le prindeti cu o scobitoare, ca pe rulouri (daca
> > stiti sa faceti), le puneti intr-un vas rezistent la cuptor, de Jena
> > daca aveti, aranjati frumos ciupercile printre bucatelele de somn si
> > le stropiti cu vinul alb sec :). Apoi puneti in cuptor, dati drumul la
> > foc portivit unde lasati mancarea timp de 20 de minute. Intre timp
> > spalati bine lamaile, le crestati frumos coaja si cu ele ornati
> > platoul cand este gata pestele si l-ati scos din cuptor. Este simplulu
> > de gatit. Si somnul, eheheii... somnul este bun si dulce, si o masa cu
> > un somn bun, este o adevarata fantezie culinara ;))). Sarbatori
> > fericite si multa sanatate!
> > Matilda
> >
>
>


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Dosarele pierdute ale revolutiei: teroristii de la "Romarta" (5685 afisari)
 Coppola: Mancarea romaneasca nu e buna (2673 afisari)
 Hashim Thaci: ascensiunea unui terorist in Kosovo (2545 afisari)
 Realitatea Media s-a retras din Clubul Roman de Presa (1774 afisari)
 O noua mazilire nationala (1773 afisari)
 Rusia isi trimite in misiune cel mai nou submarin (1701 afisari)
 Will Smith crede ca Hitler a fost un om bun (1184 afisari)
 Gigi Becali: Hagi colaboreaza cu serviciile de informatii (1078 afisari)
 J. Edgar Hoover planuia arestarea a 12.000 de americani  (890 afisari)
 "Brad de Craciun", din oameni (751 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00557 sec.