Ziua Logo
  Nr. 4116 de joi, 20 decembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Procesul Comunismului

2007-12-20

Comentarii: 23, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Mos_Tautu
2007-12-19 22:37:55

Doamne,ce a fost la noi in 1989 ?

Forumul de la Neptun
2007-12-20 08:29:25

Toata stima Mos Tautu – de la REVOLUTIA CONTINUA la EVOLUTIE....

Mi-ati facut economie de timp. Nu mai reiau esenta a ceea ce ati scris. Intrasem in calculator sa fac un comentariu in sensul a ceea ce ati scris ( citisem azi noapte articolul ). Nici nu cred ca mi-ar fi iesit asa bine. DE CE ? Din cauza INTREBARILOR DE FINAL, care, in limbajul "baietilor destepti", s-ar interpreta ca as fi FRUSTRAT....De unde, in gandirea lor, buna masa de manevra in continuare. In sensul celor scrise de dvs. fac acum o singura remarca : ARHIVASEM STIREA DE IERI IN FISIERUL VIRGIL MAGUREANU. AZI, CITINDU-VA, L-AM SCHIMBAT IN FISIERUL REVOLUTIA ROMANA. Dvs, fiind la Paris, nu puteti fi FRUSTRAT....FRUSTRATII in Romania au inceput sa creada in REVOLUTIE ( daca ar continua si in partea de EVOLUTIE a societatii, cum scrieti ) iar OAMENII DESTEPTI, termen mai amplu, ce transcede pe cel doar de BAIETI DESTEPTI, au inceput sa traiasca din REVOLUTIA CONTINUA, fara evolutie....
INTREBARI DE FINAL. : 1. Securitatea, KGB-ul & co nu ar fi trebuit sa se implice in revolutia romana ? Dupa ce Gorbaciov a transformat fundamental URSS-ul, inclusiv KGB-ul ? 2. Pe ce considerente ? 3. KGB-ul si Securitatea & co nu au voie / nevoie, sa se reformeze ? 4.. Trebuia ca in perioada 16-22 decembrie Miron Cosma si Gigi Becali sa fi preluat deja puterea ? Atunci, vorba lui DINESCU, am fi avut probabil o revolutia neantinata si sfanta....
FINAL : Nu vreau sa-mi raspunda insa BAIETI si nici OAMENI DESTEPTI ( care beneficiaza pe segmentele lor profesionale de status-quo ...). Doar PROSTI.
‘Un simplu si tacut pas in lumina’ ar fi trebuit sa fie revolutia. Paul Goma inca din 1984 in AMNEZIA LA ROMANI a anticipat REVOLUTIA CONTINUA in Romania care nu se va mai termina...

HAO CIU TZI
2007-12-20 08:47:55

Iote domle' cum iese adevarul la lumina, foarte interesant.

Foarte interesant

cu respect, Hu Hu, secretar.

moldoveanu
2007-12-20 09:39:01

La majorat ?

Interesante informatii.
Totusi, au trecut 18 ani si ... apar cateva intrebari:
De ce atat de tarziu ? Ca doar lucrarea e aparuta de ... aheee timp.
De ce acum ? Cei din media au, oricum, mai mult de 18 ani.
Care-i finalitatea demersului ? Ca suntem deja majori in democratie, dar tot sugari am ramas ( vezi tot ce se intampla in Romania anului 2007 ).
PS : Tanjesc dupa ziua aceea, in care demersurile mediei sa duca la ceva concludent. Dar asta inseamna documentare "beton", dovezi "beton", actiuni "beton".
A, imi dau seama: ca sa realizezi acest "beton" iti trebuie principii solide care, din pacate, la noi nu exista.

Interesante informatii. Dar suntem prea "tineri" pentru un razboi atat de mare.

spaiu'
2007-12-20 11:18:49

Re: Raspunsuri de final

La 2007-12-20 08:29:25, Forumul de la Neptun a scris:

> Mi-ati facut economie de timp. Nu mai reiau esenta a ceea ce ati
> scris. Intrasem in calculator sa fac un comentariu in sensul a ceea ce
> ati scris ( citisem azi noapte articolul ). Nici nu cred ca mi-ar fi
> iesit asa bine. DE CE ? Din cauza INTREBARILOR DE FINAL, care, in
> limbajul "baietilor destepti", s-ar interpreta ca as fi
> FRUSTRAT....De unde, in gandirea lor, buna masa de manevra in
> continuare. In sensul celor scrise de dvs. fac acum o singura remarca
> : ARHIVASEM STIREA DE IERI IN FISIERUL VIRGIL MAGUREANU. AZI,
> CITINDU-VA, L-AM SCHIMBAT IN FISIERUL REVOLUTIA ROMANA. Dvs, fiind la
> Paris, nu puteti fi FRUSTRAT....FRUSTRATII in Romania au inceput sa
> creada in REVOLUTIE ( daca ar continua si in partea de EVOLUTIE a
> societatii, cum scrieti ) iar OAMENII DESTEPTI, termen mai amplu, ce
> transcede pe cel doar de BAIETI DESTEPTI, au inceput sa traiasca din
> REVOLUTIA CONTINUA, fara evolutie....
> INTREBARI DE FINAL. :

1. Securitatea, KGB-ul & co nu ar fi trebuit sa
> se implice in revolutia romana ? Dupa ce Gorbaciov a transformat
> fundamental URSS-ul, inclusiv KGB-ul ?

Evident, dar modul conditional n-are ce cauta aici. Aceste institutii de cultura au fost adanc implicate, lucru ce se observa cu ochiul liber si din obstinatia cu care acest subiect este ocolit, la 18 ani de la revolutie!

2. Pe ce considerente ?
pe ce considerente...ce? sa se implice? Acelea universale, ale intereselor proprii!

3.> KGB-ul si Securitatea & co nu au voie / nevoie, sa se reformeze ?
Ba da, dar asta nu-i intereseaza, pentru ca ar insemna sa accepta valorile occidentale! Ar fi cam ca introducerea Glasnosti-ului in comunism.

4..> Trebuia ca in perioada 16-22 decembrie Miron Cosma si Gigi Becali sa
> fi preluat deja puterea ? Atunci, vorba lui DINESCU, am fi avut
> probabil o revolutia neantinata si sfanta....

pe vremea aceea, atat Cozma, cat si Becali, erau printre favoritii regimului ceausist, Jiji fiind un apropiat al lui Valentin C. Asta ar fi insemnat o revolutie curata?

> FINAL : Nu vreau sa-mi raspunda insa BAIETI si nici OAMENI DESTEPTI (
> care beneficiaza pe segmentele lor profesionale de status-quo ...).
> Doar PROSTI.
> ‘Un simplu si tacut pas in lumina’ ar fi trebuit sa fie
> revolutia. Paul Goma inca din 1984 in AMNEZIA LA ROMANI a anticipat
> REVOLUTIA CONTINUA in Romania care nu se va mai termina...
>
>
Am scris si subsemnez: un prost!

Enkidu
2007-12-20 13:41:58

Ce nu stia Magureanu...

Ca gandirea poate fi confiscata, ca element soft, daca acceptam ca suntem in era informaticii si a exploziei in tehnologia comunicatiilor... si ca hardul omului poate fi confiscat pana la nivelul mitocondriilor si ADN-ului!... daca vorbim de nanoboti.
In momentul in care a declarat in fata parlamentului ca sistemul romanesc de securitate a fost "penetrat" ,in timpul domniei Iliescu-Magureanu, atunci stia dar ...la ce i-a folosit?

C.D.
2007-12-20 14:20:33

Scormoniti cuibarul de viespii complotiste si ... VE-TI AFLA ADEVARUL DESPRE LOVITURA DE STAT DIN DE

"Tovarasului Constantin Dobre, un modest simbol al consideratiei pe care i-o nutresc si un memento pentru idealurile noastre comune. Buc. 23 XII 1985. Semnat: Virgil Magureanu"

Aceasta a fost dedicatia lui Virgil Magureanu pe cartea care mi-a daruit-o si intitulata "Puterea politica si sistemul social". Eu, la acea vreme, cursant la fara frecventa la Stefan Gheorghiu si V. Magureanu asistent la catedra de "Doctrine politice, filozofice si sociologice contemporane". Inainte de "darul" cu cartea, au avut loc nenumarate intalniri intre mine si Magureanu - intalniri conspirative de racolare a mea la "cauza" complotistilor. Dupa ce mi-am dat asentimentul a urmat faza "dezbaterii" psihologiei maselor, Virgil Magureanu fiind foarte interesat si "insarcinat" sa afle de la mine, in amanunt, cum am organizat si condus Greva minerilor din Valea Jiului 1977. Magureanu isi lua notite si insista sa afle "reactiile si comportamentul minerilor la stimulii de comanda". Am discutat despre multe scenarii de inlaturare de la putere a lui Nicolae Ceausescu dar, ca un facut, Magureanu insista ca totul sa se desfasoare "in limite marxiste". Imi amintesc cum stateam noi amandoi langa fereastra de la etajul 2 din cladirea veche de la Stefan Gheorghiu si privind catre Palatul Cotroceni, aflat in renovare la acea data, Magureanu imi zicea soptit "vom vedea cine va fi noul locatar in acel palat, el (Nicolae Ceausescu - nota mea) sau omul nostru (Ion Iliescu - nota mea)". Cartea "Puterea si sistemul social" era vazuta de catre Magureanu ca o "modesta contributie si un raspuns a grupului nostru la evenimentele recente de la Moscova" (vezi instalarea la putere a lui Gorbaciov - nota mea). La un an de la daruirea cartii, V. Magureanu mi-a marturisit ca a fost "insarcinat de catre tovarasii nostri sa ma ocup personal de executia tiranului Ceausescu si a odioasei lui sotii" si ca se "hotarase la porti inalte" cine v-a fi viitorul presedinte (Ion Iliescu), prim-ministru (Petre Roman), ministrul armatei (Nicolae Militaru) si noul sef al serviciilor secrete (Virgil Magureanu). Mie mi s-a recomandat sa "astept" si intre timp sa mai "strang cate-o fatuca in brate". Lumea isi mai aminteste cand in zilele fierbinti ale lunii decembrie 1989, Virgil Magureanu (alias Imre Astalos sau Mihaila) citea pe sticla "televiziunii libere" Proclamatia revolutiei impreuna cu un alt ungur si cand impreuna cu lt. col. Stan (prim adjunct al sefului Directiei a II-a a Securitatii si fost vecin de apartament al lui Nicolae Militaru) cerea Securitatii sa "depuna armele" (citeste: culpabilizarea Securitatii din ordinul KGB). Magureanu a "asistat" si la procesul si executia cuplului Ceausescu.
Dl Liviu Ioan Stoiciu are dreptate sa afirme ca azi NU se recunoaste lovitura de stat instrumentata de KGB "fiindca s-a soldat cu peste 1100 de morti care nu se prescriu".

Forumul de la Neptun
2007-12-20 15:54:06

Re: Raspunsuri de final

La 2007-12-20 11:18:49, spaiu' a scris:

> La 2007-12-20 08:29:25, Forumul de la Neptun a scris:
> ......................
> > Mi-ati facut economie de timp. >
> 1. Securitatea, KGB-ul & co nu ar fi trebuit sa
> > se implice in revolutia romana ? Dupa ce Gorbaciov a transformat
> > fundamental URSS-ul, inclusiv KGB-ul ?
>
> Evident, dar modul conditional n-are ce cauta aici. Aceste institutii
> de cultura au fost adanc implicate, lucru ce se observa cu ochiul
> liber si din obstinatia cu care acest subiect este ocolit, la 18 ani
> de la revolutie!
RASPUNS : MIE MI SE PARE CA SUBIECTUL ESTE FOARTE PREZENT.
>
> 2. Pe ce considerente ?
> pe ce considerente...ce? sa se implice? Acelea universale, ale
> intereselor proprii!
RASPUNS : INTR-O SOCIETATE CIVILIZATA ( UE,NATO, CHIAR RUSIA...), SERVICIILE DE INFORMATII N-AR TREBUI SA AIBA INTERESE PROPRII, INAINTEA INTERESELOR NATIONALE, CARE TREBUIE ARMONIZATE LA NIVEL GLOBAL. CEEA CE FACE, INCA...GORBACIOV ! SI NU PREA MAI FACE VESTUL ! DE UNDE O EXPLOZIE DE ALTFEL DE INTERESE.

> 3.> KGB-ul si Securitatea & co nu au voie / nevoie, sa se reformeze
> ?
> Ba da, dar asta nu-i intereseaza, pentru ca ar insemna sa accepta
> valorile occidentale! Ar fi cam ca introducerea Glasnosti-ului in
> comunism.
RASPUNS : GLASNOSTUL AR FI DISTRUS COMUNISMUL. ACTUALA INCLESTARE GLOBALA N-AR TREBUI DISTRUSA ?
>
> 4..> Trebuia ca in perioada 16-22 decembrie Miron Cosma si Gigi Becali
> sa
> > fi preluat deja puterea ? Atunci, vorba lui DINESCU, am fi avut
> > probabil o revolutia neantinata si sfanta....
>
> pe vremea aceea, atat Cozma, cat si Becali, erau printre favoritii
> regimului ceausist, Jiji fiind un apropiat al lui Valentin C. Asta ar
> fi insemnat o revolutie curata?
> RASPUNS : MIRCEA DINESCU GLUMEA. SI SENSUL MEU ERA ACELASI.
STIU DIRECT DE LA ROMEO BEJA DESPRE AMANUNTE DIN CEALALTA ZONA....DEALTFEL A SCRIS DESTUL SI PRESA. AICI, DECI, SUNTEM PE ACEASI PARTE...

> > FINAL : Nu vreau sa-mi raspunda insa BAIETI si nici OAMENI DESTEPTI (
> > care beneficiaza pe segmentele lor profesionale de status-quo ...).
> > Doar PROSTI.
> > ‘Un simplu si tacut pas in lumina’ ar fi trebuit sa fie
> > revolutia. Paul Goma inca din 1984 in AMNEZIA LA ROMANI a anticipat
> > REVOLUTIA CONTINUA in Romania care nu se va mai termina...
> >
> >
> Am scris si subsemnez: un prost!
>RASPUNS : FIIND PROSTI AMANDOI, VAD CA NU PREA NE INTELEGEM. DAR CINE STIE..., STITI VORBA AIA ROMANEASCA : NU TE PUNE CU PROSTUL CA ARE MINTEA ODIHNITA....AICI SA FIE CHEIA IMPROSPATARII ELITELOR IN DEMOCRATIE ? POATE CA IN PROSTIA NOASTRA DESCOPERIM REDUTE LA CARE BAIETII DESTEPTI NU MAI POT AJUNGE... DE CE ? TOCMAI CA SUNT DESTEPTI...
SEMNAT : PROSTUL INITIAL

simiondan
2007-12-20 16:14:52

doar o impresie

am revazut aseara , filmul procesului. reluat de la televiziunea franceza. fata de ce am vazut pana acum, au aparut niste noutati. pentru mine cel putin.
magureanu a asistat la acest proces, fara sa spuna absolut nimic. stanculescu la fel, dar nu despre el e vorba. e vorba despre magureanu.
imi este foarte greu sa spun lucru asta, dar acum dupa 18 ani , cand vad cu alta stare de spirit procesul ceausestilor , pentru mine cel putin este foarte clar un lucru. ceausescu a avut un comportament de lider adevarat . era convins ca in fata lui stau exponentii unei puteri straine. mai precis ai kgb-ului. cred , de asemenea, ca a realizat ca va fi impuscat. nu dat dovada de nici un moment de lasitate, de slabiciune. pot spune chiar, ca a fost demn , lucru accentuat si de comentariul televiziunii franceze.
sa fiu bineinteles. imi imaginam uneori, cum poate fi impuscat ceausescu. si cred ca foarte multi romani , isi imaginau sau isi doreau asta.
nu regret nici un moment , faptul ca ceausescu nu mai este. m-am bucurat atunci, cand am scapat de el.
parerea mea, acum, este ca ceausescu cu toate relele lui, a stiut sa moara in picioare.stiind ca va fi executat de kgb.
e doar o impresie.

Cristian G C
2007-12-20 16:27:18

Comunisto-kgb-isti

Iar acu ce ne mai mira ca Magureanu e in PD(PD-L), iar Basescu are comportamentul de comunist.Inca ne mai trebuie pe langa informare si discernamant,iar cu timpul vor pleca.Solutia este REGELE sau un prezident NEAMT.

alwis46
2007-12-20 17:07:42

Re: Doamne,ce a fost la noi in 1989 ?

Bumerang
2007-12-20 17:20:59

Re: Scormoniti cuibarul de viespii complotiste si ... VE-TI AFLA ADEVARUL DESPRE LOVITURA DE STAT DI

Domnule Dobre,

ce parere aveti despre urmatorul articol?
http://www.revista22.ro/html/index.php?art=1051&nr=2004-08-03

Ma intereseaza parerea D-voastra vis-a-vis de evenimente, dar si personana D-voastra dupa evenimente.


Cu stima

C.D.
2007-12-20 18:23:39

Re: Bumerang

Bumerang,
Multumesc pentru postare. Va invit sa-mi da-ti un mesaj la urmatoarea adresa de e-mail: costica.dobre2@homecall.co.uk
Va voi da raspunsuri complete la toate intrebarile Dvs, inclusiv despre articolul din revista 22. Sper ca realizati ca spatiul de pe acest forum nu este suficient pentru raspunsuri detaliate la intrebarile domniei voastre.
Cu salutari si multumiri,
Constantin Dobre

PS Sper sa ma onorati cu numele Dvs adevarat

Robin
2007-12-20 18:38:45

Re: doar o impresie

La 2007-12-20 16:14:52, simiondan a scris:

> parerea mea, acum, este ca ceausescu cu toate relele lui, a stiut sa
> moara in picioare.stiind ca va fi executat de kgb.
> e doar o impresie.

Si care ar fi clenciul aici? Ca a stiut sa moara in picioare? Ca a fost executat de KGB? Ce incerci sa semnal(iz)ezi? Care-i problema care te framinta de fapt?

vladimkir
2007-12-20 18:52:45

marea dezvaluire

Mare descoperire. Intr-o carte anosta a 'profesorului' Magureanu se dezvaluie planul loviturii de stat din '89. "Lider charismatic" si alte gogomanii... Chestii pe care le gasesti in orice manual undergarduate de stiinte sociale din America. Althusser si Gramsci l-au inspirat pe Magureanu.... Cat de penibili pot fi autorii acestei pagini? Nu doar ei habar nu au cine sunt domnii mai sus mentionati - ca de citit nici nu poate fi vorba, ca deh, ziaristu' e destept - dar, banuiesc, nici Magureanu de fapt nu prea stie de ei decat de la a treia mana. Sferodoctisme, isterii, prostii. Magureanu marele ideolog?! Mai e si Voican Voiculescu, un soi de Rene Guenon al Romaniei si "tainele" lui '89 s-au devoalat. Rusinos pentru cei ce au facut aceasta pagina. Mai cititi si altceva decat Coelho sau Dan Brown. S-ar putea sa aveti o surpriza.

C.D.
2007-12-20 18:56:18

Re: Kgb-istul Magureanu

In anii '80 Magureanu, fara sa ma previna, m-a pus in contact cu doi spioni rusi. Spionii rusi mi-au cerut sa calatoresc in fosta URSS. Am fost arestat de catre securisti si interogat. Refuzand sa spun cine mi-a cerut sa ma intalnesc cu cei doi spioni rusi in Cismigiu, securistii stiau ca Magureanu mi-a cerut acel contact si ca el era "omul KGB". Refuzand sa cred ca Magureanu era KGB-ist, securistii mi-au aratat fotografii cu Magureanu si cei doi spioni rusi. Securistii au plusat, aratandu-mi si alte fotografii cu gen Nicolae Militaru si Ion Iliescu impreuna cu alti spioni rusi. Fotografiile, sustineau securistii, proveneau din Dosarul "Corbii" si executate de ofiterii unitatii anti-kgb, UM 0110. Securistii mi-au cerut sa calatoresc in URSS si la sosire sa-i spun lui Magureanu dar si lor despre eventuale contacte cu KGB-istii. Refuzand sa dau curs cererii securistilor mi s-a spus sa ma mai gandesc si in doua saptamani sa le dau un raspuns definitiv. Imediat, dupa acel interogatoriu, i-am spus lui Magureanu despre ce mi se intamplase. Magureanu a incercat sa ma linisteasca spunandu-mi ca stia despre ce patise dar si m-a indemnat sa calatoresc in URSS si sa accept propunerea securistilor. Aunci a avut loc o adevarata cearta intre mine si Magureanu, acuzandu-l ca era omul KGB-istilor dar si al securistilor. Am refuzat atat pe Magureanu cat si pe securisti, nu am calatorit niciodata in URSS. Surpriza: unul dintre ofiterii securisti care m-au anchetat atunci a aparut cu Magureanu pe sticla televizorului in decembrie 1989 si cerea ca securistii "sa depuna armele".

spaiu'
2007-12-20 18:57:05

Re: Raspunsuri de final

Sa ma explic:
1. Poate ca subiectul e inca prezent, in cateva ziare fara prea mare audienta...oricum, romanii sunt prea ocupati cu supravietuirea pentru a mai rumega probleme de adevar istoric. Eu ma refeream, de exemplu, la faptul ca Parchetul nu a reusit inca sa descopere rapoartele de schimb ale Garzilor Patriotice din acea perioada. Sau listele cu seriile armamentului impartit acestora.
2. Aici suntem de acord, dar faptele raman fapte. Fostele servicii secrete s-au transformat in gashti mafiote a caror unica ratiune de a exista este de a fura cat mai mult din bugetul de stat si de a omora orice alta activitate lucrativa.
3. Nu sunt prea multe solutii, dar se poate specula cu inteligenta multipolaritatea actualei lumi...
In ceea ce priveste ultimul raspuns, trebuie sa recunosc ca are ceva miez...da trebuie ca cititorul sa aiba puterea de a ajunge la el.

simiondan
2007-12-20 19:06:52

Re: doar o impresie- cinci intrebari si un singur raspuns

nu ma framanta nimic din ce-ti poti tu imagina.
it doresc Sarbatori Fericite!La 2007-12-20 18:38:45, Robin a scris:

> La 2007-12-20 16:14:52, simiondan a scris:
>
> > parerea mea, acum, este ca ceausescu cu toate relele lui, a stiut sa
> > moara in picioare.stiind ca va fi executat de kgb.
> > e doar o impresie.
>
> Si care ar fi clenciul aici? Ca a stiut sa moara in picioare? Ca a
> fost executat de KGB? Ce incerci sa semnal(iz)ezi? Care-i problema
> care te framinta de fapt?
>
>

Zenn
2007-12-20 19:13:14

Re: doar o impresie

Daca taceai...stii tu!La 2007-12-20 18:38:45, Robin a scris:

> Si care ar fi clenciul aici? Ca a stiut sa moara in picioare? Ca a
> fost executat de KGB? Ce incerci sa semnal(iz)ezi? Care-i problema
> care te framinta de fapt?
>
>

C.D.
2007-12-20 19:35:18

La mineriada din iunie 1990, MAGUREANU A INCERCAT SA MA UCIDA

In iunie 1990 locuiam in fostul Hotel Majestic din spatele Universitatii Bucuresti. M-am aflat zi si noapte printre manifestantii din Piata Universitatii.
In zorii diminetii zilei de 14 iunie 1990, doi civili si 4 mineri se aflau in holul Hotelului Majestic pentru a "sta de vorba cu mine". Civilii aveau in maini fotografia mea. Am avut noroc cu doamna Doina, care facea curatenie pe etajul unde eram cazat, care m-a avertizat si ajutat sa ma strecor afara din hotel pe usa din spatele barului. Magureanu a incercat sa ma ucida pentru ca facusem greva foamei in fata Mitropoliei, acolo unde se afla fostul sediu al parlamentului, manifestand impotriva camarilei tradatoare fesenisto-kaghebistoida pentru ca manipulau minerii din Valea Jiului. Dupa inabusirea in sange a Pietei Universitatii m-am refugiat in vestul Europei unde ma aflu si acum. Dupa fuga mea in Occident, Magureanu m-a acuzat ca l-am turnat la Securitate si ca atat el cat si restul bandei KGB-iste au suferit din cauza mea. In ultimii doi ani am publicat mai multe articole despre lovitura de stat a kgb-istilor. In acelasi timp am transmis multiple mesaje atat lui Magureanu cat si lui Iliescu pentru o dezbatere, pe viu, la oricare din televiziunile din Romania despre complot si lovitura de stat. Am fost refuzat categoric, nici nu au vrut sa auda de asa ceva. In plus, de circa 3 ani de zile ma "bat" cu CNSAS si SRI sa-mi puna la dispozitie dosarele mele intocmite de fosta Securitate, fara succes deocamdata. Odata si odata ADEVARUL trebuie sa iasa la suprafata.

ionion
2007-12-20 20:05:54

Terminati cu romanele "politiste". Asasinul Ion Iliescu trebuie bagat la "parnaie" tovarase Basescu

ca vorba aia vine Craciunul....

Arogantu'
2007-12-20 21:06:05

Re: La mineriada din iunie 1990, MAGUREANU A INCERCAT SA MA UCIDA

Robin
2007-12-20 21:48:28

Re: doar o impresie- cinci intrebari si un singur raspuns

La 2007-12-20 19:06:52, simiondan a scris:

> nu ma framanta nimic din ce-ti poti tu imagina.
> it doresc Sarbatori Fericite!
>

Nu-mi imaginez nimic, de-aia am intrebat. Iar de nu te framinta nimic, n-ai fi scris ce-ai scris.

Daca ti-am incurcat nada si/sau ti-am speriat pestii, imi cer scuze.


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Conjuratia Sarpelui (5120 afisari)
 Sfanta la sase ani (2354 afisari)
 In atentia dlui Traian Basescu (1758 afisari)
 Sarkozy se insoara cu Carla (1752 afisari)
 Tariceanu ar vrea demisia lui Orban (1667 afisari)
 Alexandru Erbasu se insoara (1971 afisari)
 "Bourul rosu" de la Chisinau s-a saturat de insemnele romanesti (1709 afisari)
 "Versetele Satanice" il fac pe Patriarh mai catolic decat Muftiul (1537 afisari)
 Aspiratorul, cea mai sigura arma in lupta cu puricii din casa (1246 afisari)
 Oda lui Putin mai ceva ca lui Ceausescu (1117 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00774 sec.