Ziua Logo
  Nr. 4097 de marti, 27 noiembrie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-11-27
Mark din "Licuricii Mari" (...@rcn.com, IP: 207.38.226...)
2007-11-27 01:14
Basescu cere capete de la PD (electoratul i le-a dat.... in gura)

Motivul pentru care Basescu a descins in tabara din Modrogan are cu totul alt motiv decat neperformanta unor lideri in campania pentru PE.Freamatul din interiorul PD ului , nemultumirile si criticile la adresa dirigintelui sef nu-i sunt straine .Pentru ca stilul basescian binecunoscut nu se dezminte, dupa ce foloseste si uzeaza El Lidero Maximo se descotoroseste de cine considera ca i-ar putea opune un minim de rezistenta. Blaga , Videanu si alte nume grele din partidul ombilical prezidential sunt vehiculate ca posibile victime. Nu exclud nici posibilitatea ca PLD ul sa fuzioneze intr-o unitate de timp convenabila si Theodor Stolojan sa preia fariele de la Boc (un individ considerat deja mult prea insipid pentru placerile marinaresti).Si pentru ca Basescu nu poate supravietui fara conflicte si victime , surprizele ne vor delecta existenta in perioada urmatoare.


Stolojan vrea in vizita la Basescu

Doar democratii au „beneficiat“ de vizita sefului statului dupa alegeri. Presedintele PLD, Theodor Stolojan, spune ca nu s-a intilnit inca cu presedintele Traian Basescu. „Presedintele este in Spania. Cind se intoarce, sigur ca il caut eu pe domnul presedinte Traian Basescu“, spune Stolojan. Motivul: „Din respect. El este presedintele tarii, iar eu sint un colaborator al dinsului, un fost colaborator apropiat al dinsului, acum presedinte al PLD“.

"Potrivit unor surse democrate, Basescu i-ar fi facut vinovati pe cei trei lideri democrati de slaba mobilizare la vot atit pentru referendum, cit si pentru alegeri, cerindu-le intr-un mod imperativ „sa rezolve problema“. Sarcina de a mobiliza cit mai multi alegatori la urne a fost atribuita de catre Basescu democratilor inca de saptamina trecuta, cind seful statului a aparut la ultima intilnire de campanie a conducerii centrale cu toti liderii de filiale. Slaba mobilizare la vot a avut repercusiuni atit asupra rezultatului referendumului, care a fost invalidat, cit si asupra rezultatului PD in alegeri, care a obtinut cele mai multe voturi, dar mult mai putine decit se asteptau.

Este si motivul pentru care democratii par cam stinjeniti cind trebuie sa explice discutia de duminica seara cu seful statului. „Am discutat aspecte legate de referendum si alegeri, i-am prezentat (presedintelui Traian Basescu - n.r.) faptul ca lucram la forma finala a legii privind votul uninominal”, spune liderul PD, Emil Boc. Intrebat insa cum de a avut timp sa discute atitea teme in cele mai putin de doua minute cit a zabovit Basescu, Boc a replicat: „La noi timpul curge altfel decit la dumneavoastra“. A ocolit raspunsul si cind a fost intrebat daca a fost certat de seful statului.

Surse din cadrul PD vorbeau ieri despre faptul ca Basescu le-ar fi spus celor trei lideri PD urmatoarele: „Cine a condus Bucurestiul sa se dea jos din vagoane“. „Prostii. Ceea ce spuneti dumneavoastra nu este adevarat. Presedintele nu a rostit aceste cuvinte“, ne-a declarat Emil Boc, care a evitat din nou sa precizeze daca seful statului i-a certat sau nu."



ionescu (...@yahoo.com, IP: 74.132.146...)
2007-11-27 05:23
Re: Basescu cere capete de la PD (electoratul i le-a dat.... in gura)


Cee ce l-a deranjat pe Basescu este faptul ca votantii au absentat dela vot in proportie mai mare de 75%, si deci votul celorlalte parti de 25% s-au impartit frateste intre reprezentantii Post comunisti (fosi comunisti si fosti securist).

Semnificatia rezultatului alegerilor este ca mai mult de 75% din votanti absenteisti s-au pronuntat tacit "contra" acestor Postcomunisti. (declarati invingatori sau invinsi), iar ceilalti 25% s-au votat intre ei dupa principiul "nati-o tie, dami-o mie". PLD a luat dela PD si PNT dela PSD, dupa vorba "frate, frate dar branza este pe bani!"

Daca privim sub acest unghiu, in Romania - tara ce se pretinde "democrata" -aceste alegerile care nu s-au bucurat de prezenta votantilor ar trebui sa fie declarate "nule si neavenite!"

"VOX POPULI VOX DEI"



La 2007-11-27 01:14:57, Mark a scris:

> Motivul pentru care Basescu a descins in tabara din Modrogan are cu
> totul alt motiv decat neperformanta unor lideri in campania pentru
> PE.Freamatul din interiorul PD ului , nemultumirile si criticile la
> adresa dirigintelui sef nu-i sunt straine........


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Efectul bulgarelui (4111 afisari)
 Prapadul (4014 afisari)
 Executat pentru ca a vorbit la telefon in strainatate (2172 afisari)
 Jurnalul unei luptatoare de gherila (2074 afisari)
 Un nou sef la SIE. Care-i jocul? (1534 afisari)
 Fostul prefect Mioara Mantale si actorul Adrian Paduraru s-au despartit (2750 afisari)
 Vadim despre Basescu: "Daca ma duc la Cotroceni, ma duc sa-l arunc pe fereastra" (2454 afisari)
 Verona ar putea deveni primul oras fara romani (1272 afisari)
 Vremuri grele pentru Ungureanu la SIE (1195 afisari)
 Razboinicul Luminii vrea sa imbrace politicienii in Becali (1083 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00772 sec.